[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
واییی الان نقاط حساس مانگا هستش ناروتو خیلی خیلی خیلی قوی شده قوربونش برم خیلی توی مانگا 430 حال کاردم با ناروتو اصلا کلا عوض شده خدایا کی انمیه این قسمت ها می یاد یعنی زنده می مونم ببینم بعید می دونم همین الان دارم می رم بچه ها حتما مانگا بخونید حتما حتما !! نمی دونم گریه کنم یا خوشحالی بتمن جان 431 رو گیر اوردی تندی برای ما هم بفرست خیلی خیلی حساس
بچه ها فکر کنم مانگا تا 500 قسمت نرسیده تموم میشه دیگه اخراست دیگه توی 10 قسمت پین رو نفله می کنه و بعد ساسوکه رو داقون می کنه و بر می گردونه بعد بزرگی ها شو نشون میده که هوکاگه شده و داره برگه امضا می کنه و چندتا ماموریت کوچیک و بقیه رو نشون میده که بزرگ شدند و بعد پایان ناروتو توی مانگا ولی فعلا یه 3 سالی در خدمت انمیه هستیم!
نارتو بهرتين انيمست!
مانگا گيم و انيمه !هر چيزي كه به نارتو يروماكي مربوطه !نينجاي جواني كه كه از اكادمي نينجاها فارق تحصيل شده محبوترين كاركتر افسانه اي در رتبه هفتم قرا داره !
منبع !نقل قول:
The manga. The game. The anime. Whatever form Naruto Uzumaki takes, the awkward but accomplished young graduate of the Ninja Academy remains the Web's most popular fictional character in seventh place. His peers and enemies also command their own followings, but the complex tale of Naruto (whose name translates to "maelstrom"), the orphaned misfit who craves recognition, resonates with its generation of fans.
نام انیمه :Naruto:
نام انیمه:Naruto: Shippūden
درجه :A
تعداد قسمت ها :220
تعداد قسمت ها :91
سلاح :شمشير نينجوتسو ,
کارگردان : : Hayato Date
سال توليد :2007
سال توليد :ON GOING
فکر کنم اینجا باید میگفتی :
همه چیز در رابطه با ناروتو
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=174080
سلام
مانگا 431 :
تازه داره دیدنی میشه این مانگا.کد:http://www.mediafire.com/download.php?zxuvj9ymz2m
به خاطر این تاخیر کلی سکته ای داشتیم.:31:
سلام
آقا یکی از مانگا خونهای عزیز لطفا یکم توضیحات به من بده که تو مانگا چی شده من انیمه رو تا قسمت 88 دیدم و تا مدتها نه وقت میکنم انیمه رو بگیرم نه وقت میکنم بیام اینترنت به خاطر همین یکی از دوستان لطف کنه یه توضیحاتی بده که تا الان تو مانگا چی شده و چند نفر از کونوها مردن ؟اگر فکر میکنید اسپویل میشه تو پیام خصوصی بگید.
با تشکر
با درود...
این هم پیج رنگی این چپتر :
سلام
بچه ها این نوروتو زیر نویس فارسی شده ؟ ....
================================================== ==نقل قول:
عزیز 220 قسمت اولی نه ولی شیپودن اره البته تا اونجایی که من میدونم .:10:
سلام نازنیننقل قول:
سلام
بچه ها این نوروتو زیر نویس فارسی شده ؟ ....
ناروتو سری اول که 220 قسمتش تموم شده در مرحله جدیدی به اسم ناروتو شیپیودن هست همه قسمتاش خیر (حدودا 70 الا 80 قسمتش زیر نویس شده )
اما این شیپیودن تا الان که 92 قسمت رفته همش زیر نویس شده .....
اینم چند تا پیج رنگی دیگه از این چپتر ...
(شرمنده فوروم اسپویلر نداشت)
سلام جیگر ...نقل قول:
مرسی
این یعنی ناروتو تموم شده .... والان داره یه سری جدید که وابسته به قبلیه پخش میشه ....
اون وقت سری اول زیر نویس کامل نداره ... ولی سری دوم داره ؟
سری دوم رو میشه بدون اینکه سری اول دیده باشی فهمید؟
خواهش میشه امید جوننقل قول:
سلام جیگر ...
مرسی
این یعنی ناروتو تموم شده .... والان داره یه سری جدید که وابسته به قبلیه پخش میشه ....
اون وقت سری اول زیر نویس کامل نداره ... ولی سری دوم داره ؟
سری دوم رو میشه بدون اینکه سری اول دیده باشی فهمید؟
درسته, سری اولش تموم شده .. و این که داره ساخته میشه وابسته به داستان قدیم هست ... که نمیشه بدون دیدن سری اول داستان رو فهمید ( حتما اگه بدون زیر نویس هم شده باید ببینه تا بتونی هیجان داستان رو درک کنی )
تمام تکنیک ها و شخصیت پردازی ها و نماد از از ناروتوی سری اول تا الان داره دنبال میشه ...
میشه دی وی دی اول رو تهیه کنی بعد بشینی تک تک قسمت شیپیودن رو دانلود کنی و ببینی .
Britney Spearsنقل قول:
WWE
Barack Obama
Miley Cyrus
RuneScape
Jessica Alba
بریتنی و اوباما از ناراتو محبوبترن این نشون می ده باید هنوز رو ناراتو کار بکنیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دوتا داستان روابط عاشقانه پیچیده براش درست کنم میره جای اون بریتنی کچل !
شما شخصیت کارتونی رو با شخصیت واقعی مقایسه می کنید خوب شما می دونید که همه شخصیت واقعی رو میشناسن اما خیلی از مردم طرف کارتون هم نمی رن این می تونه توجیه کنه که چرا ناروتو خیلی خیلی محبوب نمیشه!نقل قول:
این قسمت ها هم که دیگه می ریم روی ساسوکه جونم :11: تا تیم Snake رو جمع کنه و .... بچه ها فکر کنم سال دیگه این موقع توی انیمه جنگ ایتاچی و ساسوکه باشه با اینجور پیشروی
سلام.
خوب تو مانگا 432 ناروتو دیگه نتونست تو حالت Sage باقی بمونه.
به نظرشما حالا چه اتفاقی میفته؟
باید منتظر کمک بقیه باشه؟
دوباره به سرعت میتونه به Sage Mode برگرده؟
از قدرت کیوبی استفاده میکنه؟
یا . . .؟
اسپویل:
یه جا خودندم که ناروتو هم مثل ناگاتو خودش مستقیما تو مبارزه دخالت نداره و از دور داره Shadow Clone ها رو کنترل میکنه.
سلام خدمت دوستان من تازه دیدم p30world فروم naruto هم داره مثله اینکه بحث داغه
مانگا 432 هم اومد لینک دانلود برای مانگا خوناشکد:http://media1.narutocentral.com/downloads/naruto/manga/432.zip
برای اولین بار اینو گرفتم ... برای اشنایی
این کمیک .. یا همون مانگا سیاه و سفید چاپ میشه ؟ عجیبه
سلام. خوش اومدی.:10:نقل قول:
اگه بچه ها همکاری کنن بحث داغ تر هم میشه.:27:
بله مانگا سیاه و سفیده.بعضی وقتا هم چند تا صفحه اش رو رنگی میکنن تا ملت حال کنن.(مثالش مانگا 430)نقل قول:
خیلی هم عجیب نیست. بخوان رنگیش کنن وقت میبره و تعداد سکته ای ها بیشتر میشه.
همینجوریش که هفته ای یه قسمت منتشر میشه همه اعماق وب رو میگردن به امید یافتن 2 تا اسپویل داغون که ارضاشون کنه.وگرنه یه کاری دست خودشون میدن.
بحث هایی که تو انجمن های خارجی در مورد هر قسمت از مانگا میشه از بحثهای هیئت دولت هم مهم تر و سنگین تره.:31:
بچه ها نظرتون راجع به مرگ کاکاشی چیه؟تو مانگا 424 کاکاشی برای دفاع از چوجی که داره می ره یه سری اطلاع جدید در مورد pain به تسوناده بده کشته می شه..امیدوارم تو ذوق بچه هایی که انیمه رو فقط می بینن نخوره:24:
به نظر من کاکاشی نمرده و هنوز زنده ست.
ولی با وضعی که براش پیش اومد ه باید تا وقتی که ناروتو هوکاگه بشه تو بیمارستان بستری باشه.:31:
اخه وقتی ناروتو به روستا برگشت گفت که حالا من میتونم چاکرای همه رو احساس کنم ولی ماله کاکاشی رو حس نمی کنم فرستادینش به یه ماموریت خارج از روستا؟ یعنی هم تسوناده هم ناروتو می گن که مرده البته به نظر منم شاید زنده بمونه شاید تسوناده با قدرت درمانگریش همون کاری که اون پیرزنه واسه گارا رو انجام داد بکنه البته به نظرم خیلی بعیده:wac:
حالا اگه مرده باشه دوست دارم قبل از خاک سپاریش ماسکشو بزنن کنار ببینیم چه شکلیه مردیم از فضولی:31:
بچهها قسمت های جدید مانگا رو خوندین؟؟
چه میکنه این ناروتو!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NARUTO forever! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناروتو چه دماری از پین درآورد تو قسمت 432 -تو قسمت 433 هم پین واقعاً از ناروتو ترسید.
بچه ها هیچ می دونید این بحث مانگا رو توی انیمه 3 سال دیگه می بینیم!
سال دیگه این موقع فکر کنم تازه مرگ جیرایای بزرگ ببینیم!
پس مانگا بخونید شاید زنده نموندیم حداقل با مانگا بفهمیم چی میشه اخرش!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی با وضعی که براش پیش اومد ه باید تا وقتی که ناروتو هوکاگه بشه تو بیمارستان بستری باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=-=-=
البته من هنوز مانگا جدید رو ندیدم !؟! چرا واقعا ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از دوستان لینک دانلودش رو زرت میکنه ؟ (بتمن)
تنکس
سلام بچه ها می بینم که داستان جنگ ناروتو داره جالب می شه و همچنین انیمه به یک جاهایی داره میرسه(البته باز رفته جاده سنگ لاخ
کدوم قسمت رو می خوای؟؟؟نقل قول:
آقا همینجا نگه دارین.............................
من نمیدونم این مانگه چیه که ازش تعریف میکنین...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ناروتو رو نگاه میکنم الان هم قسمت 93 رسیده و رسیدم...
این قسمت 433 و 432 که میگید چین؟؟ اصلا مانگاه چیه؟؟؟؟
خواهشن توضیح بدین. تا اونجا که من میدونم ناروتو شیپودن جدیدترین ناروتست که هنوز داره پخش میشه پس این مانگا چیه؟؟؟؟؟؟
خواهشن توضیح بدین.
سلامنقل قول:
این قسمت 433 و 432 که میگید چین؟؟ اصلا مانگاه چیه؟؟؟؟
خواهشن توضیح بدین. تا اونجا که من میدونم ناروتو شیپودن جدیدترین ناروتست که هنوز داره پخش میشه پس این مانگا چیه؟؟؟؟؟؟
خواهشن توضیح بدین.
به طور كلي ميشه گفت مانگا همون كميك استريپ هاي ژاپنيه
در مورد ناروتو هم بايد بگم كه داستان مانگاي ناروتو جلوتر از انيمه ناروتو است
يه جور بازار گرميه ديگه :دي
حالا دوستان در مورد منابع عرضه كننده مانگا روي نت نظر ميدن ،
ولي فكر كنم توي سايت onemanga.com هم كل مانگا رو ميشه ديد .
اطلاعات بيشتر در مورد مانگا در تاپيك زير :
سلام.
آره. فعلا فیلر شده.:27:نقل قول:
مانگا چیست؟نقل قول:
تفاوت مانگا و انیمه.
طبق توضیحاتی که بچه ها دادن مانگا 200-300 سال از انیمه جلوتره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.todayanimation.com/1386/12/%D9%85%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%A7-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F/
پس تا زنده ایم باید مانگا بخونیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دانلود مانگا 433 :
کد:http://www.mediafire.com/?bmd3xcy3zwj
توجه توجه :
بچه ها با عضویت رایگان تو سایت زیر میتونید جدید ترین قسمت انیمه و مانگا را دانلود کنید.
همچنین از سایتهای زیر میتونید جدیدترین قسمت انیمه را دانلود کنید:کد:http://www.endless-naruto.com
مانگای آنلاین هم تو OneManga قابل دسترسیه:کد:http://www.narutopod.com
http://bleach-network.com
کد:http://www.onemanga.com/Naruto/
حالشون خوب بید؟!؟!؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره. فعلا فیلر شده
شک دارم.....
من برم قسمت های قبل از امتحانات رو بگیرم ببینم
آقا ایول همشو گرفتم.جدا دست درد نکه batman جون حال دادی.
ولی به قول خودت مانگا ناروتو با این حساب 300 سال جلو تر از خودشه:d ولی من ترجیع میدم فیلم رو ببینم تا مانگاشو. دقیقا مثل هری پاتر که اگه سرم رو بکنن کتابشو نمیخونم اما فیلم شو راحت نگاه میکنم.
حالا از اینه بگذریم........
این مانگایی که شما میخونید به فارسی تر جمه شده؟ یا نه en میخونید؟
یه سوال دیگه اینکه آیا هر قسمت مانگا یک قسمت سریال یا نه؟ منظورم اینه که ممکنه مثلا یک قسمت مانگا تو دو قسمت سریال پخش پشه. آیا اینتوریه یا نه؟ یا شایدم یرعکس 2 قسمت مانگا یک قسمت سریاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
و اما سوال بعدیم:d جان من اگه زیر نویس قسمت 80 به بعد رو دارین یا میدونین از کجا باید گرفت بگید تا من dl کنم.
سلام.
ما en میخونیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زبان قوی نمی خواد.یه دیکشنری کفایت میکنه.نقل قول:
این مانگایی که شما میخونید به فارسی تر جمه شده؟ یا نه en میخونید؟
قسمت اول سری شیپودن مصادفه با قسمت 245 مانگا.
الان قسمت 92 انیمه تقریبا میشه قسمت 343 از مانگا.
دقیق نمیشه گفت.اما یه قسمت از انیمه تقریبا مساویه با یه قسمت از مانگا.
بچه ها من جدیدا فرمت rmvb گروه db رو پیدا نمی کنم .برای قسمت های 93 و 94 rmvb یک گروه دیگر شده به نام take ...موندم چی شده دیگر فرمت rmvb نمی یاد...قهتی زده این فرمتش.....کسی از شما ها لینک فرمتrmvb این گروه DB رو داره؟؟؟؟
پست هاي بي مورد و اضافي پاك شدند
+
دوستان لطف كنيد در مورد محتواي پست هاتون بيشتر دقت كنيد
بحث در مورد داستان و نسخه هاي جديد انيمه و مانگا و حواشي ناروتو مشكلي نداره
ديگه خارج نزنيد لطفا
ممنونم از توجهتون
دیگه با RMVB خدا حافظی کن کیفیتی که اون داشت با حجم کمش می ارزید به صد تای این MP4 های امروزه من که دیگه دارم avi می گیرم بیخیال 170 مگ قبلی ها رو هم باید 170 مگ بگیرمنقل قول:
درسته که کیفیت rmvb خوب نیست ولی نسبت به سرعت می ارزید ....حالا هم موندم صبر کنم فرمت rmvb گروه بیاد یا مستقیم بر سراق avi اش.... برم مجموعه انیمه ام دو کیفیتی میشه.....نقل قول:
بچه ها بنظر شما اگر پین تو این جنگ شکست بخوره کی جاشو تو گروه می گیره؟؟؟اگر مادورا بیاد که همه می فهمن اون زنده است.
سلام.
من یه سایت جدید پیدا کردم که توش همه رقم لینک دانلود پیدا می کنید.از rmvb گرفته تا avi
کد:http://www.animea.net/download/562-29814/naruto-shippuuden-episode-94.html
من فکر نمیکنم این پین به این راحتی ها بمیره.ولی بالاخره کشته میشه.:27:نقل قول:
سوال 3 نمره ای:
الان مادارا همون توبیه که میزوکاگه هم هست.یعنی رهبر سرزمین آب .
حالا بگید مرد نقابدار چند سالشه؟:31: