دوستان تست كنن ببينن بعد از اينكه گوشي بيشتر از 24 ساعت روشنه ميشه از تو گالري يه فايلي رو با بلوتوث فرستاد ؟
ماله من وقتي ميخوام بفرستم يه ارروري ميده و نميزاره بلوتوث روشن شه
بعد هم كه ري استارت ميكنه
چند بار اينطوري شده تا حالا
Printable View
دوستان تست كنن ببينن بعد از اينكه گوشي بيشتر از 24 ساعت روشنه ميشه از تو گالري يه فايلي رو با بلوتوث فرستاد ؟
ماله من وقتي ميخوام بفرستم يه ارروري ميده و نميزاره بلوتوث روشن شه
بعد هم كه ري استارت ميكنه
چند بار اينطوري شده تا حالا
سلام دوستان.
من یهn81 تمیز دست دوم میخوام بگیرم علائدینم قیمت کردم حدوده 285 تومن یکی دو ماه کار کردشو با گارانتی می دن.
فقط می خواستم بپرسم چون کار کرده می خوام بگیرم موقع خرید رو چه چیزاییش دقت کنم که بهم نتونن بندازن؟
(راستی اگه از خود شما هم کسی قصد فروش داشت پیغام بده باز شماها نسبتا آشنایید:31:)
سلام
پسرداییم n81 خریده
ولی یه مشکل داره: وقتی حافظه گوشی رو از phone به مموری تغییر میده sms هایی واسش می آد نمی تونه باز کنه و بخونه؟!
چکار کنم؟
چقدر اینجا خلوته هیچکس نیس جواب منو بده ؟؟
همین فردا می خوام برم بگیرم.
حیف که تهرانی ولی اگه مشهد بودی یه فوق العاده تمیزشو سراغ داشتم با هم میرفتیم میخریدیم.نقل قول:
من كه نتونستم پیدا كنم ... می شه لینك بدید؟نقل قول:
سلام
اول يه سرچ بكنيد بعدا
چند تا تاپيك داره
شما بايد پروداكت كد (Product Code) خودتون رو با يه پروداكت كد فارسي عوض كنيد با برنامه ي NSS
بعد با برنامه ه ي NSU - Nokia Software Updater برنامه ي گوشي خود (Fırmware) رو آپديت كنيد
بفرمايين اينم لينك تاپيك :10:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
راهنمایی نکردینا!
ولی من خریدم.310 تومن دادم عوضش تمیزه(8 گیگ)حتی 250 تومنیشم بود ولی انگار گوشیه چند بار تصادف کرده بود!
تو علاعدین نوش کمتر از 380 گیر نمیومد.
راستی تو مموریش یه فایلایی داره که من کلن نفهمیدم چین پوشه های زیادی هم داره .می خواستم کلن هر چی توشه دیلیت کنم ولی گفتم اول بپرسم.؟
دوست من بهتره اول از همه حافظه جانبی گوشیت رو که همون mass memory هست رو فرمت کنی که اگه احیاناً ویروسی و یا مشکلی داشته باشه برطرف بشه .....
چرا هیچکس جواب نمیده؟نقل قول:
اس ام اس هاتونا کپی کنید توی مموری کارتنقل قول:
آقا من 5700 داشتم. چند روز قبل افتاد تو رود كنار كلاردشت. حالا هم بد بخت شدم. من 350 تومن دارم. مي خوام N81 بگيرم. لطفا دوستان تمام خوبي ها و مشكلات ريز اين موبايل رو بگن.
خوب وقتی این کار می کنم sms هایی که می آد بعد این کار دیگه باز نمی شه!نقل قول:
از قسمت مسیجینق option /setting برید other و از اونجا memory in use را رم انتخاب کنید.مال من که اینطوری میکنم مشکلی پیش نمیاد.
خوب منم همین کار رو می کنمنقل قول:
وقتی مموری کارت رو انتخاب می کنم اس ام اس دیگه باز نمی شه!
ببین sms های جدید که میاد در روی مموری باز میشن.
فکر کنم تنها با sms های قدیمی باز نمیشن مال دوستم هم اینطوری میشد.
امتحان کردم sms جدید هم که میاد باز نمی شه!!!!:41::18:نقل قول:
اين همه ميايد اينجا يكم هم جواب من رو بديد. نامرديد ها.نقل قول:
من بازی هایی که رو این گوشی نصب کردم(بازیای کوچیکو سبک)هیچ کدوم صداشون در نمیاد با وجود اینکه sound رو on میکنم.
سلام دوستان :11:
برای SMS اولش روی فون مموری هست که تعدادشم فکر کنم 25 تا باشه
بعد باید بریم توی همون مسیجینگ : Setting<other> بعدشم که نوشته مموری این یوز و نامبر فور سیود مسیج :31:
که مموری این یوز رو میکنید مس مموری ( از فون مموری ) و تعداد مسیج های سیو شده میتونید بکنید 250 تا :31:
بعد از وقتی که تغییرش میدید اونا تو حافظه گوشی ( قبلیا ) میمونه و جدیدا تو مموری کارت سیو میشه بعد که تغییرش میدید باز اون قبلی ها میاد و اونا میرن ( ولی در اصل هستند ) :31:
شما به صفحات اول مراجعه کنید درباره این مسایل توضیح داده شده مفصل در هر مورد موردی داشتی بگو.نقل قول:
1-با برنامه PC suit امکان دسترسی به همه sms هات رو داری؟نقل قول:
2-اگر لازم دونستی از طریق PC suit یه کپی از sms ها بگیر .
3-اصلآ ببین عکس بالای همون ستینق مسیج شکل رم رو کشیده رو نامه!
4-برای مسیج های قدیمی فاتحه بخون همشون رو پاک کن و تاریخ رو تنظیم کن و از نو شروع کن .
دقت کن اگه مسیج روی رمه عکس بالاش عوض بشه.
احتمالا خود گوشی پروفایلش GENERAL نباشه ، یا اینکه تو جنرال دست کاری کرده باشن ريال یه پروفایل جدید بساز بعد هیچیشو عوض نکن اکتیوش کن حتما صدای بازی درمیادنقل قول:
من بازی هایی که رو این گوشی نصب کردم(بازیای کوچیکو سبک)هیچ کدوم صداشون در نمیاد با وجود اینکه sound رو on میکنم.
دوستان یه سوال داشتم:صدای تو هدفون گوشی چجوریه؟هم از نظر کیفیت هم بلندی؟
(این رو هم بگم با هدفونهای خودش نمیخوام موزیک گوش بدم.یه ایرفون خیلی عالی دارم)
مرسی یه پرو فایل دیگه ساختم درس شد.نقل قول:
.
.
.
راستی چرا گالری این گوشی این جوریه ؟عکسا و ویدیو ها رو نمیشه جداشون کنیم؟...چرا هر چی عکس تو مموریه میاره تو گالری مثلا من صفحه وب سیو شده دارم که همه ی آیکوناش عکساش تو گالری اومدن.
عکس هایی که نمی خوای تو گالری بیاننقل قول:
رو تو فولدر کانتکس که تو پوشه اوردر میشازی بریز مشکلت حل میشه
جدا کردن ویدو و عکس تو این ورژن سیمبین متاسفانه امکان نداره
باید منتظر آپ دیت باشی
به نظر من بهترین گوشی نوکیاست تو این امرنقل قول:
چه از لحاظ کیفیت چه بلندی
عکس هایی که نمی خوای تو گالری بیاننقل قول:
رو تو فولدر کانتکس که تو پوشه اوردر میشازی بریز مشکلت حل میشه
جدا کردن ویدو و عکس تو این ورژن سیمبین متاسفانه امکان نداره
باید منتظر آپ دیت باشی
به نظر من بهترین گوشی نوکیاست تو این امرنقل قول:
چه از لحاظ کیفیت چه بلندی
پوشه ی order که کلن نداشت.یکی ساختم توشم پوشه ی context ساختم.ریختم توش ولی بازم تو گالری اومد.نقل قول:
حالا کجای کار رو اشتباه انجام دادم؟؟
علی جون من صدای هندسفری N91 رو شنیدم در حد فضایی بود.N81 نسبت به اون در چه حدیه؟نقل قول:
نقل قول:
علی جون یه اشتباه لپی کرده.
منظورش others بوده.
شما تو مموری برو تو اودرز.بعد اپشن بزن. بعد نیو فولدر. اسمشم بزار contacts .
بعد عکسا رو انتقال بده اینجا.
ممنون :11:نقل قول:
فکر میکنم بلندی صدای 91 یه استپ (حدود 10% بیشتر باشه ) ولی کیفیت و تفکیک پذیری صدای هدفون ان 81نقل قول:
از 91 بهتره
اگه واقعا 10% باشه موردی نداره چون تو 91 تو آخرین حد صداش ایرفونم به خش خش افتاده بود!
سلام
آقا من می خوام یه نوکیا 8gig N81 بخرم و صدای اسپیکر خود گوشی برام خیلی مهمه من قبل از این یه نوکیا 5700 داشتم و خداییش صدای اسپیکرش خوب و واضح بود و دارای بیس قابل قبولی بود
می خوام بدونم آیا ان 81 با این اسپیکرهای بزرگش صداش به پای 5700 می رسه چه از نظر بلندی و مهمتر از نظر بیس صدا (بیس صدا یا همون کوب خودمنون برام مهمه)
لطفا بدون تعصب نظر بدین
با تشکر
به نظر من که 5700 واقعا صداش نصف n81 هم نمیشه از نظر بلندی.کیفیتشم خیلی عالیه.:46:نقل قول:
سلامنقل قول:
منم قبلا 5700 داشتم
اگه بدون تعصب بخواهم بگم
صداي بيس و كيفيت 5700 از 81 خيلي خيلي بهتره
البته تو بلندي 81 قويتره اما من كه شخصا طرافدار كيفيتم(بيس) تا بلندي
5700 رو ميشه توي كيفيت ( نه بلندي) رقيب N95 8GB دونست :10::40:
گوشی من n81GB8 هست این چندمین گوشیی هست که از نوکیا دارم استفاده میکنم
این گوشی تفکیک صدای عالیی رو داره بلندی صداش بد نیست ولی بیس هدفونش زیاد قوی نیست.ولی در کل موزیک باهاش گوش دادن خیلی حال میده مخصوصا trance چون تفکیکش عالیه
من 2 تا مشکل با وصل کردن گوشیم به کامپیوتر دارم.
یکی اینکه وقتی یو اس بی رو وصل می کنم از 4 تا گزینه هایی که می ده موزیک پلیر رو که میزنم رو لودینگ در حال کانکت شدن گیر می کنه.(یعنی یه بار نیم ساعتم که گذاشتم هنوز رو کانکتینگ بود)
دومی که مهمتره اینه که وقتی data transfer رو میزنم ارور میده مینویسه in use by some application. من تمام برنامه ها رو با taskman میبندم ولی بازم همون ارورو میده.(مسیجامم رو phone memory یه!)
هیچکس نیس جواب منو بده؟
سلام :11:نقل قول:
شما گوشیت رو که کانکت میکنی واسه موزیک پلیر احتمالا تمتون ( گوشی ) اون اصلی نیست یعنی همون خاکستریه به همین خاطر توی عوض کردن تم اون موقع گیر میکنه . شما تم فابریکش :31: رو بزاری بعد ببینی گیر میکنه یا نه
گوشی شما 8 گیگ هست یا معمولی ؟ اگه معمولی هست که تنها کار اینه که یه مموری ریدر بخری
تم رو هم عوض کردم ولی بازم گیر میکنه.):
اول
ببین مشکلی لز بابت فضای خالی رم نداری
ویندوزت هم درسته؟
مسیجهات رو دقیقآ چک کن ببین کجا ست رم یا حافظه.اون رو روی حافظه فون بذار بعد کابل رو وصل کن.
' در ضمن گوشیت رو یه مستر ریست کن.