جالبه که کاربرهای عادی و فعال نمیتونن از تگ URL استفاده کنند یا فایل ضمیمه کنند .
ولی ایشون :
جالبه !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4111857#post4111857
Printable View
جالبه که کاربرهای عادی و فعال نمیتونن از تگ URL استفاده کنند یا فایل ضمیمه کنند .
ولی ایشون :
جالبه !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4111857#post4111857
سروش جان اگه دقت کنی این attachment هستشا ! شما خودت یه جا امتحان کن ببین نمیتونی اتچ کنینقل قول:
پایین صفحه ی من که این پیغام رو نوشته :
حالا دیگه نمیدونم این دوستمون چجوری اینجوری کرده...نقل قول:
شما نمی توانید فایل پیوست کنید
نقل قول:خوب شاید مدیر این کارو کرده ... همونطور که توی تاپیک مسابقه ماه رمضان این کارو میکنن !نقل قول:
کد:http://mohammadonline3000.persiangig.ir/other/Miremad2.2/Miremad2.2+Crack.part1.rar
تنها بستگی به تعداد پست نداره به زمان هم مربوط میشه ...!نقل قول:
ولی من 10 تا پست دادم ، یک هفته هم نشد ، از حالت آزمایشی خارج شدم !نقل قول:
تعداد پست یا زمان خاصی رو مشخص نکردن!نقل قول:
شاید هم با توجه به پستای مفیدشون مورد تایید قرار میگیرن!
من که یه بار از یکی از مدیرا پرسیدم گفت زمان و پست مدنظره...
من خودم تو دوره آزمایشی کاربر فعال شدم...!
دوران خاصی برای پایان دوره آزمایشی مشخص نشده!
هر کسی به یه طریقی این دوره رو میگذرونه...!
برای پاک کردن تایپیکی که خودمون زدیم باید به چی کسی مراجعه کرد؟
ادمین ها که جواب نمیدن!نقل قول:
برای پاک کردن تایپیکی که خودمون زدیم باید به چی کسی مراجعه کرد؟
سوپر مدیران شاید انجام بدن!
مدیر بخش هم میتونه
یه گفت و گویی که تو گروهم ایجاد کردم رو میخوام حذف کنم اصن میشه یا نه چه جوریاست ؟
فکر نکنم خودت بتونی مگر این که ویرایش رو بزنی بنویسی ویرایش شد!
یا به یه مدیر بگی این کار رو بکنه:دی
مثل کامنت های پروفایل پاک میشه .نقل قول:
یه گفت و گویی که تو گروهم ایجاد کردم رو میخوام حذف کنم اصن میشه یا نه چه جوریاست ؟
-
اول گفت و گو را انتخاب کن
بعد لز قسمت مدیریت ( پائین سمت چپ ) گزینه delete disscussions را انتخاب کن
و Go را بزن .
این کا رو کردم اما این اومد
You did not select any valid discussions
چرا؟یعنی اینکه ؟
چرا بعضی اوقات که پست حذف میشه پیغام خصوصی میاد مینویسه: Post Deleted؛ ولی بعضی مواقع دیگه مینویسه: Post Moved؛ در صورتی که در هر دو حالت دیدم فقط پاک شده.
ضمنا بعضی اوقات شده پست من از تایپیکی حذف شده (بدون اینکه تایپیک حذف بشه) ولی هیچ پیغام خصوصی ای نمیاد و اطلاع نمیده، چرا؟
این یعنی اینکه هیچ زیر گروهی را انتخاب نکردی .نقل قول:
این کا رو کردم اما این اومد
You did not select any valid discussions
چرا؟یعنی اینکه ؟
جلوی هر زیر گروه یه مربع هست اون را تیک بزار
زمانی که مینویسه deleted یعنی کلا پست شما حذف شده ! ولی وقتی مینویسه Moved یا میره انجمن ترش یا به جای دیگه منتقل میشه !نقل قول:
چرا بعضی اوقات که پست حذف میشه پیغام خصوصی میاد مینویسه: Post Deleted؛ ولی بعضی مواقع دیگه مینویسه: Post Moved؛ در صورتی که در هر دو حالت دیدم فقط پاک شده.
ضمنا بعضی اوقات شده پست من از تایپیکی حذف شده (بدون اینکه تایپیک حذف بشه) ولی هیچ پیغام خصوصی ای نمیاد و اطلاع نمیده، چرا؟
--
مدیران میتونن پیغام آکوا رو غیره فعال کنند
سلام عزیزان.
من تو پی سی ورد پیر شدمو چیزی یاد نگرفتم.
یه سوال خیلی خیلی ابتدایی داشتم... چرا من اون قسمتی رو که برای تغییر فونت یا تغییر رنگ یا... کردنه تو حالت پیشرفته ارسال جواب ندارم.!!!!!!!!!!! من الان 4 ساله این سوالو داشتمو نمی دونم روم نمی شد یا حالشو نداشتم(دی:) بپرسم.
منتظرم عزیزان به این پیرمرد انجمن (با توجه به تاریج عضویتم(!من زیاد حرف نمی زنم(نمی نویسم) بیشتر میخونم واسه همینه تعداد پستام کمه در واقع اصلا به تعداد پست اهمیت نمی دم***این قانون شماره ی 1 منه***) میگم وگرنه سنی ندارم دی:)
پیشاپیش Thank you وای ببخشید مرسی نه درواقع متشکرم یا شاید بهتر باشه بگم پیشاپیش ممنونمممممممممم
وایییییییییی مشکلمو حل کردم.:5:
چقدر من هوشیارم:31:! شرمنده مزاحم وقت شریفتون شدم خودم تنظیماتشو پیدا کردم باید برم حسرت این سال های از دست رفته رو بخورم:31: که فقط متن خالی میفرستادم:41:
سلام من چطور میتونم در بحث ها شر کت کنم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!:11:
همانطور که اینجا سوال کردین می تونین در بحث ها شرکت کنیننقل قول:
شما می تونید در تاپیک ها در بخش جواب سريع یا گزینه ارسال پاسخ یا استفاده از نقل قول در بحث ها شرکت کنید.پ
البته قبلش قوانین کلی انجمن و بخش مربوطه را بخوانید تا بهتر بتونید از بخش ها استفاده کنید
دوستان کدهای همه شکلکها رو میخوام چه جوری باید پیدا کنم؟
حالا اينا يعني چي؟!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من وقتی میخوام پست یکی رو نقل قول کنم به این شکل در میاد:
یعنی وقتی رفتیم داروخونه بگیم چی بدن؟[/quote] فقط کافیه بری دارو خونه بگی قرص مخمر میخوام همین.
باید چه کار کنم.
در ضمن میشه توی نقل قول یک قسمت از پستی رو که میخوام نقل قول کنم حذف بکنم؟
باید بری توی تاپیک و گزینه ارسال پاسخ رو بزنی.اونجا متن رو مینویسی و ارسال میکنی.نقل قول:
خب تو اون قسمت پاسخ سریع مینویسه دیگه.:46:نقل قول:
سلام من نمیدونم چجوری ایتجا کار کنم؟این آقا مهدی کیه؟جواب بده
كجاش مشكل داريد؟
نقل قول:
دوست عزیز کدهای همه شکلکها رو میخوام چه جوری باید پیدا کنم؟
در صفحه ای که شکلک ها هستن کدشون کنارشون قرار گرفتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا
:
20
:
میشه
:20:
هنوز نخوندمش ولی دستت درد نکنه
میخواستم بدونم چطور یه همچین چیزی ممکنه؟ [به سمت راست صفحه ش دقت کنید.]
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=202236&postcount=6
کسی میدونه BLACK LIST پی سی چیا هستن؟!
منظرم کلماتی هستش که می نویسیم بعدا میشه --------
این پست مال زمانی هست که عضو شدن لازم نبود برای پست دادن. یعنی غیر اعضا هم می تونستن پست بدن.نقل قول:
راجع به این جمله یه توضیحی میدین؟
You have selected 1 post that is not part of this thread. Quote this post as well, or deselect this post.
سلام
یکی به من بگه چظوری اس مس بدم
دارم دیوونه می شم
یکی به ما اموزش بده
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا
این پیغام باید برای مواقعی هست که شما از نقل قول چندتایی (که آیکونش زیر هر پست به شکلِ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست) استفاده کردهباشید.نقل قول:
یعنی نقل قول چندتایی رو برای یه پست دیگه توی یه تاپیک دیگه [بهجز تاپیکی که داخلش هستید] فعّال کردهباشید و بعد بخواهید در تاپیکی که در اون هستید، از این امکان استفاده کنید.
امیدوارم خوب توضیح دادهباشم.
ویرایش شد ...