استاد گرامی GR_mahdi جان کمک کن-تو که به همه کمک می کردی ما هم یکی کمک کن نیاز دارم-منتظرت می مونم
Printable View
استاد گرامی GR_mahdi جان کمک کن-تو که به همه کمک می کردی ما هم یکی کمک کن نیاز دارم-منتظرت می مونم
فرض کنید ما 20 تا ستون تو table داریم و یه فرم درست کردیم که شامل همه این 20 ستون بشه
حالا کسی که فرم ها رو پر می کنه لزومی نداره همه 20تا رو پر کنه می تونه بعضی هاش خالی بمونه
می خوام یه چیزی بنویسم که اگه طرف ستونی رو خالی گذاشت اون ستون بطور اتوماتیک یه چیزی بنویسه مثلاً "-----" یا هر چیزه دیگه
راهی داره؟ کسی میتونه کمک کنه؟
راحت ترين راه براي اين كار مقدار default value همه فيلدها رو برابر با مقداري كه مي خواهي قرار بدهنقل قول:
مثلا براي متن " ----- " يا براي اعداد مقدار 20 رو قرار بده
سلام من الان در حال یاد گیری اکسس هستم البته از روی کتاب ولی مشکلی که دارم ساختن جدوله
نه اینکه بلد نباشم جدول بسازم منظورم اینه که برای ساختن جدول طرحی به نظرم نمیرسه و به همین خاطر تو یادگیری با مشکل مواجه میشم
میخواستم از دوستان بخوام اگه منبعی هست برای ساختن جدول و نمونه کار که من بتونم از روی اونا تمرین بکنم و یا طرحی که مثل کارای شرکتی باشه اون رو به من معرفی بکنن
به طور کلی میخوام به من طرح داده بشه و من اون رو روی برنامه اکسس پیاده و طراحی کنم البته در مورد برنامه اکسل هم همین مورد صدق میکنه ( من که نفهمیدم چی گفتم خدا کنه شما فهمیده باشین :31:)
کسی نیست به ما کمک کنه ؟
تو نظرسنجی گزینه بد رو انتخاب کردم چونکه یه سوال پرسیدم هنوزم کسی جواب منو نداده واقعاً شرم آوره
پس کجا رفتن مخای آفیس
فقط بلدن جواب سوالای ورد رو بدن اونو که هرکی باهاش یه ذره سر و کله بزنه استاد میشه
خودتون رو خیلی ناراحت نکنید :11:نقل قول:
چرا از نمونه های از پیش آماده خود اکسس استفاده نمی کنید؟ مرور روی اونا میتونه آموزنده باشه.
سلام
من تا به حال از access استفاده نكردم يعني نيازي به آن نداشتم اما حالا تا شروع به كار با آن مي كنم ارور زير رو مي ده
There isn't enough memory to perform this operation. Close unneeded programs and try the operation again.
من يه بار access رو دوباره نصب كردم اما فايده اي نداره . لطفا هركي مي تونه كمكم كنه. ممنون
دوستان سلام
من یه فرم از روی یه جدول در اکسس 2007 درست کردم ولی وقتی اطلاعات رو توی اون تایپ می کنم تو جدول سیو نمی شه مشکل کجاست ؟
میشه نمونش رو بذاری.نقل قول:
سلام خوبید
لطفا یکی قضیه 1=1
1=n
n=m
رو برام با مثال توضیح بده ممنونم
سلام دوستان کسی هست در مورد امنیت در اکسس 2007 و مجوزهای دسترسی کاربران و حقوق دسترسی کمک کنه خیلی فوری هست.......
سلام به همه دوستان
آغازی دوباره بر یک پایان را به سرور می نشینم و آن را با شما تقسیم می کنم:11:
امیدوارم این پایانی بر یک آغاز باشد
:11::11::11::11::11:
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
سلام دوست عزیزنقل قول:
سوالت رو درست متوجه نشدم
دقیقا می خوای چیکار کنی؟
آیا هدفت ایجاد چند کاربر و تعیین دسترسی های مختلف برای اونهاست؟
یا حفاظت از فایلت و کدهای نوشته شده توسط شما؟
یا فقط هدفت اینه که بتونی یوزر پسورد برای کاربرات تعریف کنی؟
سوالت رو واضح بگذار اگه علممون رسید کوتاهی نمیکنیم
انشاالله:11::11::11::11::11:
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
سلامنقل قول:
آقا اینی که گفتی احتمالا کار انیشتینی یا دانشمند دیگه ای باشه!!!!!!:31:
یه کمی از حوزه بحث این فروم و علم ما خارجه:18:
موفق باشید:11::11::11::11::11:
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
سلامنقل قول:
دنبال گزینه Record Sorce بگرد و از لیست جلوی اون اسم جدولت رو انتخاب کن
انشاالله مشکلت رفع میشه
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
سلامنقل قول:
رم کامپیوتر شما چنده؟
اگه بیشتر از 512 هست که احتمالا ویندوزتون ویروسی شده و اجازه اجرای برنامه ها رو بهتون نمیده بهتره یه ویروس کش خوب نصب کنین و بعد از ویروس کشی ویندوزتون رو عوض کنین.
انشاالله مشکلتون حل میشه
با سلام خدمت دوستان
من برنامه هایی دارم که در با اکسس 2003 نوشته شده اند. چند وقت پیش تصمیم گرفتم که آفیس 2003 را حذف و آفیس 2007 یا آفیس 2010 را نصب نمایم که همین کار را هم انجام دادم. حالا تمام برنامه هایم که با اکسس 2003 میباشند اجرا نمیشوند.مشکل چیست؟ متشکرم
سلامنقل قول:
شما مي تونيد اطلاعات بسيار مفيد و جالبي رو در زمينه امنيت در اكسس 2007 در گوگل بدست آوريد.
لينك جستجو :
[PHP]
http://www.google.com/search?hl=en&as_q=&as_epq=security+in+access+2007& as_oq=&as_eq=&num=10&lr=&as_filetype=pdf&ft=i&as_s itesearch=&as_qdr=all&as_rights=&as_occt=any&cr=&a s_nlo=&as_nhi=&safe=images[/PHP]
[PHP]
http://office.microsoft.com/en-ca/access-help/get-started-with-access-2007-security-HA010198047.aspx[/PHP]
سلام
برو توی Access Options و Trust Center
دكمه trust Center setting رو بزن و تنظیمات VBA و ماكرو ها رو به دلخواه تنظیم كن.
سلام دوستان
میخواستم بدونم که در بخش کوری چطور می شه یه ستون داشته باشم که مثل اتونمبر کار کنه با این تفاوت که عدد 1 را 25 با و عدد2 را 25 بار .... نشون بده
با تشکر در صورت امکان یه فایل نمونه هم بذارید ممنون می شم
سلامنقل قول:
سوالت رو درست متوجه نشدم
باور کن اگه کار و مشکلت رو دقیقتر بگی شاید بهتر بشه راهنمایی کرد
من فایلهای dbf رو با اکسس باز میکنم ولی متنهای نوشته شده فارسی رو اجغ وجغ نشون میده؟
میشه در این زمینه راهنمایی کنید.
شاد باشید :40:
با سلام
یه سوال داشتم
می خواستم بدونم که چطور در اکسس رکوردهای بین محدوده تاریخ ( یعنی بین دو تاریخ متفاوت ) که تاریخ هارو خودمون وارد کنیم رو نمایش بده یعنی یه پنجره ای باز شه که از ما محدوده تاریخ بخواد
فرمت فیلدها Date/Time هست و ویندوز رو تاریخ شمسی کردم با تشکر
سلامنقل قول:
بهترین مبدلی که تا حالا دیدم اینه که برات گذاشتم(ولی قول بده که به کسی در موردش نمیگی!!!!!!:5:):31:
موفق باشید:11::11::11::11::11:کد:http://www.4shared.com/file/tjWKDHks/mobadel.html
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
سلام دوست عزیزنقل قول:
آقا تو این برنامهیه ماژول تاریخ گذاشتم آخر کاراییکد:http://www.4shared.com/document/pVUQ8VA6/Amar_khabgah.html
و بهترین توصیم اینه که فیلدهای تاریخت رو از نوع number انتخاب کن تا پیدا کردن رکوردهای بین دو محدوده راحت تر باشه
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
آقا تو رو خدا تو این نظر سنجیه هم شرکت کنین آمارش بالا بره ما هم دلمون شاد شه:19::40:
من دارم یه برنامه حسابداری می نویسم و در درست کردن شماره صفحه دفتر روزنامه مشکل پیدا کردمنقل قول:
من میخوام که در بخش کوری یک کوری ایجاد کنم که یه ستون مثل اتونمبری که برای هر رکورد یک عدد رو اختصاص می ده داشته باشم با این تفاوت که هر عدد رو 25 بار تکرارکنه یعنی عدد 1 رو برای رکورد های 1تا 25 نمایش بده عدد 2 رو برای رکورد های 26 تا 30 و ...............................................
اگه تونستید مشکل من رو حل کنید لطفا یه فایل ضمیمه هم بذارید با تشکر
دوباره سلامنقل قول:
آقا هرکاری کردم نتونستم توی یه کوئری این کار رو انجام بدم(علمم قد نداد:43:)
اما اگه بخوای توی یه ریپورت نشون بدی یا توی یه جدول این اعداد رو ذخیره کنی میتونم این کار رو انجام بدم. بهم خبر بده
با سلام
چطور مي توانيم در گزارش گيري به جاي شماره ركورد از حروف الفبا استفاده كنيم مثل الف، ب، ج، د و...
با تشكر فراوان
سلامنقل قول:
تو زبان فارسی 32 تا حرف که بیشتر نداریم. برای رکوردهای بیشتر از 32 میخوای چیکار کنی؟
سلام
من یک فایل اکسس دارم که MDE شده. وقتی بازش می کنم، یه message box باز می شه که عنوانش هست:وقتی دکمه cancle و یا ok رو می زنم، پیغام زیر نمایش داده می شه:کد:Enter parameter Value
TempVars!SwitchboardID
یعنی یک Switchboard ایجاد شده که با mde شدن فایل قابل حذف نیست؟کد:The Visual Basic For Applications Project in the database is corrup.
در فایل help ای که باهاش هست چیزی راجع به این موضوع نوشته نشده.(منظورم TempVars!SwitchboardID)
ویرایش: قبل از نحوه استفاده از نرم افزار این توضیحات اومده:مورد شماره 2 برای 2007 هست و آفیس من 2000 هست. آیا باید کار اضافه تری انجام بدم؟ در ضمن Runtime Access 2000 رو هم نصب کردم.نقل قول:
براي استفاده كامل از امكانات نرم افزار ، حتماً بايد ماكروها در محيط access فعال شده باشند :
تنظیمات ماکرو
روش فعال سازي ماكروها به صورت ذيل است :
برنامه access را به طريقه ذيل فعال كنيد :
درصورتیکه این کا را انجام ندهید محاسبات نرم افزار انجام نخواهد شدکد:1. Start All program Microsoft office access 2000 – 2007
2. Office button / access option / trust center / trust center setting / Macro setting / Enable all macros
درصورتیکه با پیام Unrecognized format مواجه شدید لازمست Access runtime را از سایت مایکروسافت دانلود ونصب نمایید وسپس نرم افزار را اجرا نمایید تا مشکل تنظیمات ویندوز شما حل شود .
من توی این message box ، امتحانی اعداد 1 و 2 و 3 رو زدم و دیدم که صفحه ورودی تکمیل شد ولی هیچ دکمه ای کار نمی کنه. عملاً همون نقطه اول.
سلامنقل قول:
نمیشد خود فایل رو برامون بذاری تا روش کار کنیم و انشالله مشکلتون رو حل کنیم؟
میتونی برام ایمیلش هم بکنی:newsarir@yahoo.com
سلام دوست عزیز. چند ساعت پیش، همین نرم افزار رو روی سیستمی که حاوی آفیس 2007 هست باز کردم.نقل قول:
دقیقاً باز شد و کلیدها اثر کرد و خلاصه همه چیز عالی و خوب.
یادمه کارآموزی که می رفتم، روی آفیس 2003 با اکسس کار می کردم و بقیه کارها رو توی خونه با همین افیس 2000 خودم انجام می دادم و هیچ مشکلی نبود. واقعاً نمی دونم چرا اینجوری شده.
اگه باز هم با این توضیحات صلاح می دونید که بفرستمش، این کار رو بکنم.
سلام
من يه پروژه سايت دانشجويي دارم تحت asp.net و بانك سايتم با access است . خوشحال ميشوم كه من رو راهنمايي كنيد. تا بتونم اين پروژه رو كامل كنم.
توضيح اوليه :من يك امكان در sql ديدم و ان اين است كه شما يك صفحه login ميسازيد در asp و كاربر مشخصاتشو پر ميكنه و بعد ثبت نام بالاي سايت مينويسه كاربر فلاني خوش امدي - حالا من اين كار رو ميخواهم در access انجام بدهم كه هم قابليت نشان دادن اسم كاربر و گفتن خوش امد به او را داشته باشد و هم موقع پر كردن فرم اگر قسمت ميل و نام كاربر رو كد ملي رو تكراري بود هر كدوم رو كه تكراري بود جلوي فيلد بنويسد كه اين تكراري است.
باتشكر از راهنمايي شما -در ضمن وقت من خيلي كم هست
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش ما نفهمیدیم sql میخوای، asp.net می خوای یا access؟
سایت می خوای بسازی یا برنامه؟
بانک شما access هست یا کل برنامت؟
تکلیف ما رو روشن کن اگه فقط access باشه بنده در خدمتم
با تشكرنقل قول:
اولا تعداد آن محدود و كمتر از ده تاست چون در subdata مي خوام استفاده كنم.
ثانيا تابع آن را مي توانم بنويسم.
ولي مشكل من اين است كه ورودي اين تابع را در گزارش گيري چه چيزي قرار بدهم؟ چون در حالت معمولي به عنوان شمارنده ركورد 1= را قرار مي دادم كه به اين شكل نمي تواند ورودي تابع باشد.
با تشكر فراوان
سلام يك سايت دانشجويي هست كه با Asp طراحي و بانك ان access هستش.نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه تونستی که برنامت و تابع مورد نظر رو برام ایمیل کن تا دقیقا انجامش بدم و برات بفرستم
اگر هم نه که شما با یه دستور IIF()ساده می تونید شروطی رو بذارید که مثلا اگه شماره رکورد 1 بود به جای اون الف بذاره، اگه 2 بود ب بذاره و الی آخر
سلام. من براتون پیام خصوصی زدم. برنامه رو نگاه کردید؟ مشکل از کجاست؟نقل قول:
باز هم دقیقا منظورت رو نرسوندی با این همه من تا فردا فایل شما رو آماده می کنم می ذارمنقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه هم توی ریپورت و هم توی جدول برام توضیح بدهنقل قول:
یه فایل نمونه هم برام بذار
ممنون
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
دستت درد نکنه هم توی ریپورت و هم توی جدول برام توضیح بدهنقل قول:
یه فایل نمونه هم برام بذار
ممنون :40:
سلام دوست عزیزنقل قول:
فایلتونو چک کردم متاسفانه این برنامه دقیقا با ACCESS 2007 ایجاد شده و حتما هم باید با ورژن 2007 یا بلاتر مثل 2010 باز بشه.
حالا توی اینترنت می گردم اگه تونستم برنامه ای پیدا بکنم که فایلهای mde رو به mdb برگردونه که برنامه رو به نسخه 2000-2003 تبدیل می کنم و براتون میفرستم. شما دعا کنید که بشه.
(تو پرانتز هم بگم که کسی که این برنامه رو ایجاد کرده حقیقتا خیلی از access و نحوه صحیح رابط کاربر سازی سررشته ای نداشته(البته نه بدتر از من) برا همین برنامش یه چندتا اشکال اساسی داره ولی با این وجود برنامه جالبی بود)
در مورد تجربه شما هم در مورد access 2003 برنامه هایی که شما می ساختید در حقیقت با ورژن 2000 ذخیره می شدن که برای فهمیدن این موضوع باید به این آدرس در access 2003 رجوع کنید:
tools سپس گزینه Options و سپس سربرگ Advanced در بخش Default file format شما می تونید ورژن برنامه های ایجاد شده در Access 2003 را ببینید
دوباره سلامنقل قول:
آقا این چیزیو که می خوای برات آماده می کنم ولی قبلش گفتم یه نکته ای رو یادآوری کنم شاید مشکلتو حل کنه:
اگه هدفت از این کار اینه که هر 25 تا رکورد تو یک صفحه بیفته و پایین اون صفحه هم شماره صفحه بخوره که این راهش نیست.
با کوچک و بزرگ کردن اندازه قسمت Page Footer میتونی در تعداد رکوردهای نمایش یافته در هر صفحه تقریبا کنترل خوبی داشته باشی و همچنین با قراردادن یک text box در قسمت Page Footer و تغییر Control Sorce اون به : (="صفحه " & [Page] & " از " & [Pages]) میتونی شماره صفحه رو زیر هر برگه گزارشت چاپ کنی.
سلام
من دو مورد رو درباره خطای زیر پیدا کردم:مورد اول:کد:The Visual Basic for Applications project in the database is corrupt.
یعنی بعد از به روز رسانی با Access 2002 SP3، مشکل حل نمی شه. پس چرا این راه کار رو سفارش دادند؟ این مطلب برگرفته از آدرس زیر هست:کد:This issue occurs when a compiled database or a compiled project was
compiled in Microsoft Office Access 2003. Access 2002 cannot open or
modify a compiled database or a compiled project that was compiled in
a later version of Access. Access 2002 SP1 and Access 2002 SP2
cannot modify an object that is in a compiled database or in a
compiled project that was compiled in a later version of Access.
However, Access 2002 SP1 and Access 2002 SP2 can incorrectly open
a compiled database or a compiled project that was compiled in a later
version of Access.
To work around this issue, update Access 2002 to Microsoft Access
2002 Service Pack 3 (SP3). Access 2002 SP3 cannot open a compiled
database or a compiled project that was compiled in Access 2003.
After you update Access 2002 to Access 2002 SP3, when you try to
open a compiled database or a compiled project that was compiled in
Access 2003, you receive the following error message:
کد:http://support.microsoft.com/kb/897764
مورد دوم:این مطلب برگرفته از آدرس زیر هست:کد:Forms, reports, and modules use Visual Basic for Applications. If the Visual
Basic for Applications project is corrupted, forms, reports, and modules are
affected by this corruption and cannot be restored.
و باز هم هیچ.کد:http://support.microsoft.com/kb/248960