آنگاه که.......... ضربه هاي تيشه زندگي را بر ريشه آرزوهايت حس ميکني؛ به خاطر بياور که ............ ... زيبايي شهاب ها از شکستن قلب ستارگان است!!!!
Printable View
آنگاه که.......... ضربه هاي تيشه زندگي را بر ريشه آرزوهايت حس ميکني؛ به خاطر بياور که ............ ... زيبايي شهاب ها از شکستن قلب ستارگان است!!!!
اگه روزي دشمني پيدا كردي بدون در هدفت موفق بودي اگه تهديدت كردند بدون در برابرت ناتوانند اگه خيانت ديدي بدون قيمتت بالاست اگه تركت كردند بدون با تو بودن لياقت مي خواد
عشق مثله يه قله کوه بلند مي مونه که هر کسي که يک قلب پاک و يک دنيا صداقت داشته باشه مي تونه فاتحش باشه
هجوم خواب ها پلک مرا از پا نمي انداخت؛چه شبهایی طلوعت را به جانم منتظر بودم
عصری است غریب و آسمان دلگیر است افسوس برای دل سپردن دیر است هر بار بهانه ای گرفتیم و گذشت عیب از من و توست ، عشق بی تقصیر است
عشق بهترین نغمه در موسیقی زندگی است. انسان ِ بدون عشق، هرگز با همسرائی باشکوهِ بشریت همنوا نخواهد شد. (روک شنایدر)
آنگاه كه با دستانت واژه عشق را بر قلبم نوشتي سواد نداشتم اما به دستانت اعتماد داشتم حال سواد دارم اما ديگر به چشمان خود اعتماد ندارم...
تو سيب سرخ کدامين بهشت گم شده اي که باز با تو مي شکند توبه آدم
شما دل به یار خود بسپارید ، ولی نه برای نگهداری آن ، زیرا فقط گرمی زندگی است که می تواند دلها را حفظ کند . جبران خلیل جبران
خطر خوشبختی در این است که آدمی در هنگام خوشبختی هر سرنوشتی را می پذیرد و هرکسی را نیز . فردریش نیچه
دود اگر بالا نشيند كسر شان شعله نيست جاي چشم ابرو نگيرد گرچه او بالاتر است
ای کاش آشنائیها نبود یا به دنبالش جدائی ها نبود یا مرا با او نمی کردی آشنا یا مرا از او نمی کردی جدا
تو باراني من باران پرستم تودريايي من امواج تو هستم اگر روزي بپرسي باز گويم: تو من هستي و من نقش تو هستم
هروقت از کسي جدا شدي بهش بگو براي هميشه خداحافظ هرچند با اين کار قلب او را ميشکني واورا نارحت ميکني ولي از انتظار نجاتش ميدهي
سيب مي افته فقط به خاطره تو چون تو تنها جاذبه ي زمين هستي
V v v V v V v V v V
میدونی اینا چین؟ اینا پرنده هایی هستن که از طرف من برای بوسیدن تو اومدن.
V v این دوتا هم کار داشتن دیر رسیدن.
ضرب المثلهاي فرانسوي :
* انسان بايد بداند در هر كاري كجا به « ترمز» احتياج
دارد.
* بمير امّا گدا نباش!
*هر كسي نگهبان شرافت خويش است
*بد بختي درست در كنار خوشبختي ايستاده است....
من تصادف كردم توي بيمارستانمبه كسي چيزي نگو ، بد جوري صدمه ديديم
خوردم به مرامت چپ كردم !
يه روز مادرم منو نفرين كرد و گفت الهي درد بي درمون بگيري
نفرينش گرفتو من عاشق شدم...!
آسمان با نگاه زميني تو آبي مي شود...
ضرب المثلهاي هندي :
* عاقل همان كاري را ابتدا انجام مي دهد كه نادان در آخر.
* براي آنكه بزرگ باشي، نخست كوچك باش.
گاهي وقتها چقدر ساده عروسک مي شويم نه لبخندمي زنيم نه شکايت مي کنيم فقط احمقانه سکوت مي کنيم
هنگاميكه براي رسيدن به يك ستاره تلاش ميكنيد شايد نتوانيد به آن برسيد اما لااقل گرفتار باتلاق كثيف نخواهيد شد.
آناني كه در خانه ي شيشه اي زندگي ميكنند نبايد سنگ پرتاب كنند.(ضرب المثل انگليسي)
گفتم چيزي بگو... سكوت كرد و رفت
و من ...
.
.
.
.
...هنوز گوش ميكنم.
من ياد گرفته ام:
مهم نيست كه در زندگي چه داري، بلكه مهم اينست كه چه كسي را داري.
هنگاميكه دوستي به مشكلي بر خورده است، او را با پرسيدن اينكه ''چه كاري ميتوامنم برايت بكنم'' آزار ندهيد. يك فكر مناسبي بكنيد و آنرا انجام دهيد.
پيدا كردن دوستان واقعي سخت، ترك كردنشان مشكل و فراموش كردنشان غير ممكن است.
چوب و سنگ استخوانهاي ما را ميشكنند اما كلمات قلب ما را
بهتر است كه روي پاهايتان بميريد تا اينكه با زانو زدن زندگي كنيد.
اشك تنها موجودي است كه چون از چشم مي افتد عزيز ميشود
مردم اغلب تنهايند زيرا به جاي پل ديوار ميسازند.
تنها ستاره ی خيالی من ، تو را در کدامين شب بجويم وقتی که هر شب بی تو بودن را به وسعت گريه در مي یابم
ای کاش همدم تنهاییم قلب بارانی تو باشد تا اینگونه در گرداب غم و اسارت بی تو بودن اسیر نباشم ای همدم تنهایی رویاهایم بیا و مرا رها کن بیا و مرا به قصر پاکان ببر
عشق با روح شقايق زيباست، عشق با حسرت عاشق زيباست، عشق با نبض دقايق زيباست، عشق در حسرت ديدار تو بودن زيباست
پاييز از زمستون غمگين تره چون بهار و نديده، ولي من از پاييز غمگين ترم ، چون خيلي وقته تو رو نديدم
عشق رو ميشه تو دستاي خسته پدر ديد .... و توي نگاه نگران مادر ... نه تو دستاي منتظر يه غريبه
قفسداران سکوتم را شکستند/دل دائمصبورم را شکستند/به جرم پا به پائي عشق رفتن/پرو بالعبورم را شکستند/مرا از خلوتم بيرون کشيدند/چه بي پروا حضورم را شکستند/تمنا درنگاهم موج مي زد/ولي رويای دورم راشکستند
صداي پايت خوش آهنگي بود برايم عميقتر از مثنوي سکوتت گوياترين نجواهاي عاشقانه ونگاهت صميمي ترين پيوند
خانه هاي جدول زندگيم را دستان مهربانت يک به يک پر کرد و رمز جدول چنين بود: دوستم بدار