من فریمور جدید n85 رو دان کردم ولی نمیدونم چیکارش باید بکنم.اگه میشه برای یه مبتدی توضیح بدید چیکار کنم:31:
Printable View
من فریمور جدید n85 رو دان کردم ولی نمیدونم چیکارش باید بکنم.اگه میشه برای یه مبتدی توضیح بدید چیکار کنم:31:
من 6120 ورزن 6 دارم ميخواستم اين بازي ها كه فابريك گوشي هست رو پاك كنم چكار كنم؟
نقل قول:
هر چی تو اون فایل بود رو برات گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا لینک نمیشه؟ !
شما هم از طریق فرمت کردن مموری کارت میتونی پاک کنی و هم اینکه اگه نمیخوای اطلاعاتت پاک بشه بری و از توی app manager هر کدوم رو که میخوای Remove کنی ...نقل قول:
من فریمور جدید n85 رو دان کردم ولی نمیدونم چیکارش باید بکنم.اگه میشه برای یه مبتدی توضیح بدید چیکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينا فابريك گوشي من رفتم داخل جايي كه ميگيد اما خبري از ليست اين برنامه ها نبود دوتا بازي يكي خانه ساري يكي هم توپ؟نقل قول:
دوستان من میخوام گوشیم رو (N85) به فریمور جدید آپ کنم که فارسی هم داشته باشه + اینکه گوشی من مستقیم از اروپا اومده و دست ایران بش نخورده ! پراکدم هم 0572869 هست . اگه با همین کد آپ کنم فارسی رو دارم ؟ چطوری و با کدوم روش آپ کنم ؟
دوست من شما خودتون دارید میگید مستقیم از اروپا اومده , پس مسلماً با آپدیت زبان فارسی نخواهید داشت ...
.
تنها راه شما تغییر پروداکت کد گوشیتون به کد خاورمیانه و در نهایت آپدیت گوشیتون هست که در اون صورت زبان فارسی به زبانهای گوشیتون اضافه میشه ....
.
با استفاده از اینترنت پرسرعت و با استفاده از برنامه Nokia Software Upddater میتونید گوشیتون رو آپدیت کنید ...
در ضمن برای تغییر پروداکت کد هم از برنامه nss استفاده کنید ....
من چند ماه پيش N82 رو آپديت كردم(از ver20 به ver30.0.019) ولي هيچ تغييري نكرد.....
يكي از دوستام وقتي N82 خريد ورژنش 30 بود.و وقتي ميرفت تو gps كمتر از 10 ثانيه connect ميشد .
ولي من كه آپديت كردم 2،3 دقيقه طول ميكشه تا connect بشه.(مثل قبل)
مشكل كجاست؟ من بايد چه كنم؟مدل سخت افزارشون با هم فرقي نداره؟
راستش يكي رو اين طوري پاك كردم اما يكش رو هرچي گشتم نبودنقل قول:
كارتش رو هم در اوردم ديدم اين بازي باز هست؟
ممنون . اینا رو باهم قبلا بحث کرده بودیم ، میخوام بدونم که به کدوم پراکد تغییر بدم ؟نقل قول:
اینم پروداکت کد فارسی برای N85 :نقل قول:
0561234
سلام.
بچه ها n82 رو با چه پروداکت کدی آپدیت کنم که فارسی شه
پروداکت کد فارسی N82 :نقل قول:
0551525
سلام
دوستان من میخوام گوشیم رو اپدیت کنم اما همش این ارور رو میده!!
من از خط adsl استفاده میکنم .حتی در ساعت های 3 و 5 صبح هم امتحان کردم امانشد.!
فایروال ویندوز و انتی ویروسم رو خاموش کردم اما باز.....
البته اینم بگم که من از ویندوز7 استفاده میکنم و فایل های ورژن 20 رو هم دارم
لطفا منو راهنمایی کنید دیگه دارم کلافه میشم
با تشکر
من میخوام گوشیمو آپگرید کنم (n95) برنامه nokia software updater دانلود کردم از سایت نوکیا، ولی موقع update بعد از اینکه حدود 45 مگ دانلود میکنه error زیرو میده !!!!!!!!!
Downloading update failed
for optimum connectivity , your USB cable should be connected to the PC , and not via a USB hub , USB keyboard or laptop docking station.
nokia Software Updater has attempted to download your software your software but has failed more than three times .
This could be because of a poor-quality , slow or intermittent internet connection .
This could also be because of problems with our servers.
Please try again later.
خط adsl دارم . سیستم هم laptop DELL Inspiron 6400 هست .
4 تا پورت usb داره به هر کدوم که وصل کردم بازم همین error رو میده .
ممنون میشم راهنماییم کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من هم دقيقا همين مشكلو دارم ،به نظر شما مشكل از سايت نوكيا هست؟نقل قول:
سلام ودورود ب دوستان.
کوشی من n82 با فریم ور 30بود و زبان فارسی روش نصب بود،با آپگرید کردنش به فریم ور31 بدون بهم خوردن تنظیمات ،آپگرید انجام شده ولی متاسفانه دیگه تو تنظیمات تایین زبان فارسی وجود ندارد.تنها زبانهای موجود،انگلیسی-فرانسه-عربی وگزینه اتوماتیک می باشد.وبه نظرم بعد از آپگرید گوشی بزبان فرانسه بالا اومد.در آموزش تغییر کد توسط نرم افزار NSS نوشته شده که بعد از تغییر کد ،آپگرد بشه .پس در اینصورت بازهم زبان فارسی از بین خواهد رفت. لطفا راهنمایی بفر مایید .در ضمن پروداکت کد فارسی برای n82 را از کجا باید پیدا کنم.باتشکر
شما پروداکت کد رو عوض کن و آپدیت کن زبان فارسی بهش اضافه میشه(100%)نقل قول:
پروداکت کد رو هم آقا مجید تو پست 1094 گفته.
اینم کد گوشیه خودمه: 0561032
هر کدومو خواستی استفاده کن.
باتشکر از جوابتون.یعنی با این حساب چون با فزیم ور 31 آپگرد شده این سری فلش بحساب میاد،درسته؟مشکلی که پیش نمیاد؟نقل قول:
من يك بازي رو از طريق قسمت نصب و پاك كردن برنامه ها پاك كردم اما يكي ديگش اصلان پاك نميشه چكار كنمنقل قول:
سلام دوستان
خسته نباشین.
من یه 5800 دارم،سرعت اینترنتم هم بد نیست.
ولی به 3 یا 4 مگ که میرسه failed میزنه.
ورژن گوشیم هم 11 و آپدیت موجود 20 هستش.
حجم آپدیت 131.4 مگابایت هست.
نمیدونم چیکار کنم.
به خاطر مشکلاتی که دارم با بچه ها صحبت کردم گفتن باید گوشیتو آپدیت کنی تا مشکلاتت حل شه.
چه جوری میتونم آپدیت رو جدا بگیرم؟
یعنی جدا دانلود کنم و تو فولدر مخصوصش بذارم؟
ممنون.
سلام و دورودنقل قول:
دوست عزیز با راهنمایی شما زبان فارسی اضافه شد.در جایی خوندم که بعد از آپدیت باید فون مموری فرمت بشه.با توجه به اینکه تنظیمات و برنا مه های من بهم نخورده ،احتیاج هستش؟در ضمن تا حال گوشی من هنگ نکرده بود ولی بعد از آپدیت یک بار هنگ کرده ،مسشه از فرمت نکردن باشه؟اگه نظر بدین خوشحال میشم.
سلام اقا من گیج شدم نمی دونم چه کار کنم من گوشیم n70می خوام ابدیت کنم سرعت بره بالا اگر زحمتی نیست برای من بگین چه جوری ابدیت کنم نرم افزار چی می خواد فریمر از کجا دانلود کنم حجمش هر چی باشه اشکال نداره فقد برام همین جا لینک بزارید هرچی لازم داره
دوست من شما حتی به خودت زحمت ندادی صفحه اول و پست 3 این تاپیک رو بخونی تا متوجه بشی ....
سلام.
گوشی من 5700 است با فریم ور 3.27.
بالاترین ورژن موجود هم 03.83.1 است ولی نرم افزار NSU میگه که no software updates available for your phone
چه کار کنم؟
پروداکت کد گوشیتو یه بار در این لینک وارد کن ببین فریمور درست همینه یا نه ....
اگه همین بود یه بار nokia software updater رو آنیستال و دوباره نصب کن ....کد:http://europe.nokia.com/A4577224
نقل قول:
سلام.
مشکل با توصیه شما حل نشد.
آپدیت آفلاین نمی شه یعنی برنامه ابتدا همه ی فایل های مورد نیاز رو دانلود کنه بعد یه جا رو گوشی آپدیت کنه نمی شه؟
سلام.نقل قول:
نه چیزی رو دانلود نمیکنه!!!
سلام
نرم افزار pc suite و updater رو نصب کردم
حالا میخوام آپدیت کنم این پیغام میاد
چه کنم ؟
کد:http://www.freezpic.com/pics/4ae023fbaf1d5e59fe1c2542c8a4a315.jpg
سلام.نقل قول:
برای من هم دقیقا همینه!
بهتره روجوع کنی به صفحه اول و 3 تا پست اول رو بخونینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در مورد وصل کردن گوشی N78 به کامپیوتر با نرم افزار pc suite مشکل دارم
وقتی میزنم که گوشی رو بشناسه اون صفحه که کابل رو میشناسه ( به صورت گرافیکی یه کابل رو به گوشی وصل میکنه ) هی میره و میاد و هیچ اتفاق خاصی نمیفته
مشکل از چیه ؟
قبلش باید درایو خاصی رو نصب کنم ؟
باز هم سلام
من بالاخره با زدن یه پروداکت جدید موفق شدم که آپدیت بکنم گوشیم رو
منتها یه مشکلی هست
زیادی عادیه وضعیت
یعنی من برنامه هام هم حتی پاک نشدن
حتی شماره هام و نت هام و اس ام اس هام که توی حافظه تلفن هم هستن پاک نشدن
نمیدونم چرا
البته زبون عربی متاسفانه پرید از رو گوشی
حالا آپدیت به چه درد میخوره؟
سلام پروداکت فارسی برای 3110 کلاسیک و 6300 کسی سراغ داره؟؟
بر اساس رنگ گوشی 3110 کلاسیک چند تا پروداکت کد فارسی براتون میذارم که بر اساس رنگ گوشیتون باتید از یکی از اونها استفاده کنید :نقل قول:
پروداکت کد های گوشی نوکی 3110 کلاسیک
0544344: = Black مشکی
0554195: = blue آبی
0554082: = dusk pink صورتی تیره
0552754: = orange نارنجی
0552713: = purple زرشکی
در ضمن 6630 فقط عربی داره و پروداکت فارسی برای این گوشی وجود نداره ......
با سلام.
با تشکر از این مطالب بسیار مفید.
بنده 2 سوال داشتم:
1.من چند روزه گوشی n85 گرفتم وورژن گوشی یازده وخورده ای بود.اما تو سایت با توجه به کد5رقمی بیست وخورده ای اومده بود .الان چندان مشکلی ندارم. آیا کسی می دونه اگه آپدیت کنم چه تغییراتی اعمال میشه؟(یعنی کسی رو n85 به تازگی امتحان کرده؟)
وآیا منوی فارسی من امکان داره پاک بشه؟چون گوشیم شرکتیه...
2.سوال دومم اینه که 3500 کلاسیک آپدیت میشه؟
با تشکر.
اشکان
کسی جواب نمیده ؟نقل قول:
ورژنش هم 7.0.8.2 هست
این صفحه منظورمه :
بچه ها من گوشیمو آپدیت کردم (n82) بعد 4-5 ساعت کار کرد بعد lcd سوخت!!!!!
به نظر شما اینم از عوارض آپدیته؟؟