از اقای کاویان و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ساير دوستاني كه دستي در اين زمينه دارم ممنون مي شم جواب بنده را بدهند
از اقای کاویان و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ساير دوستاني كه دستي در اين زمينه دارم ممنون مي شم جواب بنده را بدهند
نقل قول:
با سلام
دوست عزيز مدل هاي G9 و G10 كنون قابليت RAW دارند و قيمتشان حدود 500 مي باشد اما كلا دوربين هاي جالبي نيستند و پيشنهاد نمي شوند (يعني با توجه به ظاهر كامپكت بودنشان به اين قيمت نمي ارزند) شما با اين مبلغ مي توانيد دوربين S5 چيني بخريد (البته اگر پيدا كنيد) كه با هك ---- كردن دوربين (كه آموزش آن بعدا ارسال مي شود) مي توانيد از RAW استفاده كنيد ...
ولي در كل قيد RAW را بزنيد ... به دردسرش نمي ارزد ....
شما بايد يك فتوشاپ كار حرفه اي باشيد تا بتوانيد با RAW كار كنيد كه همين هم زمان بسيار زيادي از شما مي گيرد ....
با احترام
كاويان
نقل قول:
با سلام
دوست من قيمت H50 حداقل 70 هزار تومان بالاتر از P80 است ...
همانطور كه خودتان نيز فرموديد LCD قابل چرخش و ريموت از جمله مزاياي بسيار عالي H50 هستند كه براي افرادي كه از سه پايه استفاده نمي كنند بسيار مناسب و عالي است ...
به نظر من اگر توانايي خريد H50 را داريد معطل نكنيد ....
ضمنا حتما گارانتي بازرگاني ايران را خريد نمائيد ....
(نمونه عكس در حالت Indoor فراموش نشود ...)
با احترام
كاويان
g10 ازكانن و fz28 از پاناسونيك هر دو raw دارندنقل قول:
g10>> 485000
fz28>>430000
ياحق
شما نياز به يك slr like داريد كه من sx10 ازكانن وfx28 ازپاناسونيك را پيشنهاد مي كنمنقل قول:
sx10>>410000
fz28>>430000
sx10 درمحيطهاي indoor عكسهاش كمي نويز داره ولي رنگها را بهتر از fz28نمايش ميدهد
sx10 فلاش خارجي ميتوان نصب كرد ولي درfz28 اين قابليت را نداريم درعوض fz28 عكاسي raw دارد كه sx10 ندارد دركل من sx10 راپيشنهاد ميكنم به خاطر lcd چرخان مصرف فوق العاده كم باطري زوم 20x رنگهاي زنده وواقعي وفيلم برداري باصداي استريو ودكمه مخصوص فيلم برداري كه اين يكي براي شما كه به فيلم برداري اهميت ميدهيد مهم است
يا حق
التماس دعا
فقط تا امروز عصر وقت دارم:19::41::2:
p80=330 , h50 = 355 يعني فقط 25 تومان از همونجا كه گفته بوديد *** اما درمورد دوامشون كسي چيزي نميدونه ميگن سوني دوامش خوب نيست؟**
p80 يا h50 ساير دوستان نيز جواب دهند ( ميگن دوام سوني كمه ؟ راسته)
از كجا تهران
كدام گارانتي ها بهترند
رم 8گيگ خوبه چه ماركي چه مدلي چه گارانتيي
در حال حاضر سه دوربین canon sx10 is و sony H50 و nikon p80 در سری اولترا زوم ها بهترین ها هستند.در مورد دو دوربین سونی و کنون کلی اینجا بحث شده و درنهایت هیچکدوم به برتری قاطع نرسیدن.نقل قول:
دوربین المپیوس هم که جدیدا مورد توجه قرار گرفته ظاهرا کیفیتش خیلی خوبه ولی نیاز به بررسی بیشتر داره و این بررسی نیاز به زمان،بنا بر این کمی صبر کنین تا نتایج این دوربین هم مشخص بشه.بعد تصمیم گیری کنین.
از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخاطر راهنماي هاتون ممنون
سوال اصلي من در باره فوجي SD 2000 hd است اين دوربين رو چه طور مي بيند ممنون
اونچه كه در سايتها در موردش گفتن مثل اينكه دوربين خوبي به نظر مياد اما راستش زياد به اون سايتها اطمينان ندارم چون بيشترشون تبليغات براي فروشه
به همين خاطر از شما كمك خواستم كه واقعيت برام روشنتر شه و بتونم بهتر انتخاب كنم
اين فوجي sd2000hd نسبت به قيمتش امكانات خيلي خوبي داره و سنسورش هم هم اندازه با ساير سوپر زومها است ولي يكي دو دونه از عكساش كه تو ريوي سوپر زومهاي سايا ديپريو بود خيلي جالب نبو
استاد سناتور اگه ميشه تا آنلايني جواب ماروبده:19: شايد اين آخرين فرصت من باشهنقل قول:
تا چند ساعت ديگه بشتر دوستم تهران نيت:2:
تا اونجاي كه تو سايتهاي ريو اومده كيفيت فيلم برداري المپيوس چندان جالب نبود و هم چنين در حين فيلم برداري هم نمي توني زوم كوني
نمي دونم تا چه حد مي شه به سايت image resourc اعتماد كرد كسي مي دونه
كسي مي دوني فوجي SD 2000 hd ساخت كجاست تو سايت ديجي كالا نوشته ويتنام مي شه ژاپني شم پيدا كرد اصلا اينكه ساخت كجا باشه مهمه و تاثير مي ذاره
سلام به همه دوستان
من میخواستم با 300- 350 یه دوربین خوب بخرم
از اول که هدفم سایبر شات های سونی بود w150 , w200 ,T200 میخواستم یکی از این هارو بگیرم یا حتی T500
البته W300 T20 رو هم دوست داشتم
و سایبر شات های سونی واقعا دلمو برد اخه خیلی جمع و جوره و دیزاین خیلی نازی هم داره
بعد بعضی گفتن کانن بهتره و توی مدل های کانن A2000 , sx110 ,ixus 970 , ixus90 این ها رو پسندیدم
تا به این تاپیک رسیدم و با p80 و H50 آشنا شدم
حالا من خودم کیفیت واسم خیلی مهم هست دوست دارم عکسی که میگیرم کیفیتی خوب داشته باشه :8:
دوربین الانم benQ DC C500 هست که اصلا راضی نیستم تو مهمونی ها توی یه اتاق کاملا روشن وقتی عکس میگیرم افراد رو کاملا روشن میکنه ( البته خیلی خیلی نورانی میشن ) و بک گراند کاملا سیاه
یا توی روز تصاویر رو به شدت تیره تر میکنه
از چیزهای ریز (مثلا حشرات ) هم که عمرا نمیتونه عکس بگیره
خوب حالا شما که نیاز های من رو متوجه شدین به من چی پیشنهاد میدین؟
چون دوربین قبلیم افتضاح بود الان واقعا دارم وسواس به خرج میدم.
دوست دارام بالا ترین کیفیت رو از منظره، پرتره و از چیزهای ریز داشته باشم.
ممنون میشم یه نقد اساسی روی دوربین های بالا داشته باشین و یه راهنمایی اساسی به من بدین.
و خیال منو راحت کنید:41: که چی بگیرم:41::41::41:
اگه سرتون رو درد آوردم ببخشید:11:
نقل قول:
دوربینای آماتوری قطعا شما رو نا امید خواهند کرد.
اگر به زوم زیاد و فیلمبرداری نیازی ندارین،دوربینای slr بهترین انتخاب هستند.
جناب سناتور مي شه نظرتون رو در باره فوجي 2000 hd بفرمائيد
نه من به فیلم برداری و زوم بالا نیاز ندارم ولی اونقدر هم نمیخوام هزینه کنم
حالا کدومو بگیرم؟ سونی h50
نیکون p80
مدل کانن هم تو این رنج هست؟ که نیمه حرفه ای باشه؟
نقل قول:
بنده نیمه حرفه ای پیشنهاد نمی کنم.به هیچ وجه.
ولی بازم میل خودتونه.
در حال حاضر p80 و h50 تقریبا در یک سطح قرار دارند و مطالعات دقیق در مورد تفاوتشون نیاز به زمان داره و الان زمان امتحانات منه و سرم شلوغه،دوستان دیگه مخصوصا جناب کاویان لطف می کنن و این اطلاعات رو پیگیری می کنن.بعد امتحانات انشا الله بنده هم مطالعه خواهم کرد.
با سلامي دوباره
مثل اينكه هيچ كدوم از اعضاي اين فروم مارا قابل نمي دونن كه جواب ما را نمي دن يا شايد من بيش از حد عجولم
بهر حال
در خلال پستهاي قبليم اشاراتي داشتم به يه سري از دوربينهاي كه نمزد كردم كه يكي از اونها رو تهيه كنم اهل عكاسي حرفه اي نيستم با اين اوصاف اين دوربين S2000HD فوجي بد جوري دلم و گرفته چون هم لنز وايد داره هم زوم عالي هم فيلم برداري با كيفيت HD در سايت dpreview مقايسه سوپر زومها اونو جز متوسط به پايين اين رنج از دوربينها طبقه بندي كرده و جالب هم اينجاست كه عكساش كه به عنوان نمونه گذاشته انگار تو يه نور آبي غرق شدن اما در سايت Image resource عكساش از همه 7 دوربيني كه تو dpreview بررسي شدن بهتره مخصوصا" از لحاظ نويز.
آقاي كاويان هم كه فرمودن جديدا" به اين سايت نميشه زياد اعتماد كرد حالا من موندم چكار كنم
البته اينم بگم كه در سايتهاي ديگه مثل Trustdreviews اين دوربين نمره قابل قبولي گرفته
حالا من چند تا سوال داشتم
1- اصولا فوجي چه طور برندي است
2- اينكه دوربين ساخت ژاپن باشه يا چين برروي كيفيت فيلم و عكسش تاثير مي ذاره يا نه
3- نظرتون راجع به آهونگار چطوره چون از همه سايتهاي ديگه ارزونتر نوشته
4- نظرتون در مورد اين دوربين به طور خاص چطوره
5- اين طور كه شنيدم مي گن دوربينهاي فوجي مشكل CA دارن امكان داره اين دوربين هم اين مشكل و داشته باشه
باقي بقايتان
با احترام لوفا
سلام دوستان من دوربین Canon IXUS 90 IS را خریدم بعد از چند روز فهمیدم یک نقطه قرمز روی عکس ها توی یک موقعیت می اندازد بعد بردم پیش فروشنده چون تقریباً مثل نمایندگی بود
گفتند از لحاظ سخت افزاری مشکلی ندارد و تا چهار تا پیکسل سوخنه هم عادی است ولی با یه نرم افزار برایت درستش می کنیم برو شنبه بیا الان نرم افزار رو نداریم
یکدفعه رفتم مسئولش نبود دیگه وقت نشد برم.
دوستان حالا ممکنه درست بشه
در ضمن هنگام خرید گفتند رم 4GB پایین تر روقبول نمی کنه
به نظر من امکان نداره
حالا شما چه رم ی رو پیشنهاد می کنید
لطفاً قیمت رو هم بگید
متشکر
سلام دوستان . درمورد دوربین سونی w120 میخام اطلاعات بگیرم در مورد قیمت و کیفیت عکس و فیلم که با اون میشه گرفت . از دوستان اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم که راهنماییم کنه
عكسهاي هر دو تقريبا نزديك به هم هستند h50 كمي از p80 قيمتش بيشتر است اگه برات مهم نيست h50 بگيرچون lcdبزرگتره ودرفيلم برداري زوم داريدنقل قول:
ياحق
کیفیت t500 در مقایسه با h50 چطوره؟
آخه t500 آپشن بیشتری داره
نه دوست من ، بحث قابل دونستن یا ندونستن نیست .. مساله اینه که دوستانی که پاسخ سوالات رو میدن زمان محدودی رو می تونن صرف فوروم کنن ؛ خود من روزی فقط یه ساعت زمان می تونم بذارم که سوالات 2-3 بخش فوروم رو جواب بدم … بنابراین انتظار مثلا 24 ساعته واسه جواب ، عادیه … و ضمنا وقتی حجم سوالات زیاد میشه ، بهرحال تمایل به پاسخ دادن کم میشه و آدم ناخودآگاه میگه "بذار اون یکی سوال که جوابش یه خطیه رو جواب بدم ، یکی دیگه اینو پاسخ میده" (تجربه چندین سال حضوردر فورومه که عرض می کنم)نقل قول:
حالا من خلاصه جواب میدم در حد زمانم :
مدلی که مدنظرته (S2000HD) : درسته که تصویر HD و زوم بالا رو تبلیغ می کنه ، اما یه نگاه به قیمتش نشون میده که صرفا با توجه به قیمت (درنتیجه : کیفیتش) هستش که گزینه خوب و معقولی محسوب میشه (واسه اونی که هنوز نمی خواد سمت DSLR و لنز زوم جدا بره)... منظور اینکه زوم بالاش ، از نظر کیفیت در وضعیت عالی نیست (اما بهرحال قطعاً اصل جذابیتش بخاطر همین زوم بالاشه) ... بنابراین واسه یه حرفه ای، عالی نیست ، اما واسه یه نفر که علاقه منده که کم کم به سمت عکاسی جدی بره گزینه مناسبیه ...
در مورد مارک فوجی: صحبت کلی در مورد مارک ، از نظر من چندان درست نیست و بهتره که مدل به مدل مقایسه کنیم ... اما به نظر میاد که فوجی بین دو گزینه اول نباشه (مثلا اگه canon و نیکون رو در نظر بگیریم – عرض کردم "مثلا") ... ولی این دلیل نمیشه که یه مدلش خوب نباشه ، یا "واسه شما" خوب نباشه .
ببینین دوست عزیز فرمایشات جناب seymour در مورد کمبود زمان کاملا صحیح هستند.
در مورد دوربین های فوجی:
ببینین شاید این نوع مثال زدن خیلی هم صحیح نباشه ولی چون خودم خیلی به ماشین و مسائل اون علاقه دارم و زمینه تحصیلی ام هم در همین زمینه هست از این مثال استفاده می کنم.
شما در دنیای خودرو وقتی شرکت ها رو دسته بندی می کنین،بعضیا در بالاترین رده ها قرار دارن و وقتی در مورد محصولات اونها بحث میشه،هیچوقت گفته نمیشه که مثلا بی ام و در مقابل بنز شرکت ضعیفی است بلکه مثلا(و فقط مثلا) میگن کیفیت سری 6 بی ام و مدل امسالش(مثلا2008) در مقابل بنز slk همین سال خیلی ضعیف عمل می کنه.
ولی وقتی در مورد شرکتی مثل هیوندا و مدلی مثل سوناتا بحث میشه،هیچوقت یک فردی که سوار یک بی ام و سری پنج شده یا بنز سی کلاس،اونارو با این سوناتا مقایسه نمیکنه.
خلاصه می کنم مطلب رو.الان در حال حاضر چند گروه مختلف عاشق عکاسی هستند که هر کدوم نسبت به علایق و سلایق خودشون یک شرکتی رو برتر از همه دیگه می دونن.
یک عده کنون رو به خاطر موفقیت در دوربینای فیلمی و خاطره ای که از اونا دارن قبول دارن،این دسته رده های بعدی رو به ترتیب می چینن.
یک عده دیگه نیکون رو به جهت قدرت بی حد خودش در تولید دوربینای SLR خیلی گرانقیمت و با کیفیت قبول دارن.
گروه دیگه ای(و از جمله خود من)به مسائل تکنولوژیکی دوربین بیشتر اهمیت میدن و (بازم از جمله خود من) به آرم تجاری سونی و کیفیت بی نظیر لنز های کارل زایس تعصب خاصی دارن.خود سونی هم این تعصب رو شدیدا حفظ می کنه.با دوربینای با کیفیتی که تولید میکنه.
گروهی هم دوباره به علت خاطرات خوش گذشته در دوربینای فیلمی به مارک المپیوس علاقه خاصی نشون میدن.
همه این گروهها در ترتیب چیدن از بالا به پایین،از این دوربین ها استفاده میکنن و بعد از اینها نوبت به شرکت های دیگه ای از جمله کداک و اچ پی و فوجی می رسه.
شرکت هایی هم مثل کونیکا مینولتا که میبینه کداک و فوجی به این شکل از عرش به فرش اومدن،یک زرنگی می کنه و خودشو می چسبونه به سونی و نتیجه می شه چیزی شبیه سونی سری آلفا(دقیقا عین همین مطلب در مورد کارخونه ی لامبورگینی و مدل مورسیه لگو اتفاق افتاد)
اینطوری میشه که شرکت فوجی هم مجبور میشه به جای اینکه کار تبلیغات رو بسپره به خود دوربینهاش و کیفیت اونها،دست به کارهای خارق العاده از جمله فیلمبرداری اچ دی بزنه.
دوربین خوب در هر سایتی و در هر ریویویی که هر شرکتی انجام میده،همیشه امتیاز برتر میاره و خودش خودشو تبلیغ می کنه ولی دوربین ضعیف تر مجبور میشه با همین کارهای خارق العاده،متخصصین رو مجبور کنه که بگن این دوربین یه چیزی داره که بقیه ندارن.
سری t سونی سری آماتوری هستش و عکسبرداری توسط اون فقط به منظره یابی و فشردن دگمه خلاصه میشه.نقل قول:
اصلا کیفیت اون سزی در مقابل سری های نیمه حرفه ای و حرفه ای رضایتبخش نیست.
از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخاطر اينكه لطف مي كنن و جواب مي دن ممنونم و به شما هم حق مي دم
اين طور كه من از فرمايش شما عزيزان فهميدم اين مدل فوجي چندان مورد قبول نيست .
امروز مطالب سايت dpreview رو ترجمه كردم ماحصلش اين شد كه اين هفت دوربين هيچ كدومشون بد به معني كلمه نيستن و تفاوتهاشون خيلي كمه
بازم از اينكه لطف كردين جواب داديد ممنون
اینطوری میشه که شرکت فوجی هم مجبور میشه به جای اینکه کار تبلیغات رو بسپره به خود دوربینهاش و کیفیت اونها،دست به کارهای خارق العاده از جمله فیلمبرداری اچ دی بزنه.
دوربین خوب در هر سایتی و در هر ریویویی که هر شرکتی انجام میده،همیشه امتیاز برتر میاره و خودش خودشو تبلیغ می کنه ولی دوربین ضعیف تر مجبور میشه با همین کارهای خارق العاده،متخصصین رو مجبور کنه که بگن این دوربین یه چیزی داره که بقیه ندارن.[/quote]
اين بخش از حرفاتون متوجه نشدم اين تعريف از فوجيه و تائيدي بر خوب بودن اون دوربين يا دليلي بر بد بودنش
دیگه خوب یا بد !!!!!!!!!!!
من دارم h50 میخرم
امیدوارم جواب عکس های خونگی رو بده و منو راضی کنه.
سلام دوبازه دوستان
یک دوربین Canon IXUS 90 IS خریدم بعد از چند روز فهمیدم یک نقطه قرمز روی عکس ها توی یک موقعیت می اندازد بعد بردم پیش فروشنده چون تقریباً مثل نمایندگی بود
گفتند از لحاظ سخت افزاری مشکلی ندارد و تا چهار تا پیکسل سوخنه هم عادی است ولی با یه نرم افزار برایت درستش می کنیم برو شنبه بیا الان نرم افزار رو نداریم
یکدفعه رفتم مسئولش نبود دیگه وقت نشد برم.
دوستان حالا ممکنه درست بشه
در ضمن هنگام خرید گفتند رم 4GB پایین تر رو قبول نمی کنه
به نظر من امکان نداره
حالا شما چه رم ی رو پیشنهاد می کنید
لطفاً قیمت رو هم بگید
متشکر
نقل قول:[/quote]نقل قول:
اين بخش از حرفاتون متوجه نشدم اين تعريف از فوجيه و تائيدي بر خوب بودن اون دوربين يا دليلي بر بد بودنش
بنده عرض می کنم که فوجی مجبوره برای اینکه دوربین سطح متوسط خودش رو مشهور کنه و سطح بالا جلوه بده کارهایی می کنه از جمله فیلمبرداری اچ دی(که وظیفه هندی کم هست نه دوربین دیجیتال).
شما یک لباس رو فقط به خاطر اینکه روی یقه اش یک گل خوشگل داره میخرین،در حالی که جنسش اجازه نخواهد داد که بتونین به راحتی اونو بپوشین،چون تولید کننده برای اینکه جنس بنجل خودش رو بتونه به شما قالب کنه،اون گل رو چسبونده اونجا.
سلام
من قبلا کنونa540 داشتم یکسالی هست که بدون دوربین موندم میخام یه دوربین بگیرم تو پایه 200 تومن چی پیشنهاد میکنید. اگر قیمتها رو دارید بگید که بشه بهتر تصمیم گرفت.
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز خریدی ؟؟ راضی هستی عکس ها چطوره ؟؟ چند با چه گارانتی ؟؟
سلام به همه
الان 2 روزه این Canon 970 IS رو گرفتم و لی خدایش عکیساش آشغاله ، پر از نویزه
افتضاحه نویزش حالا یکی از دوستام همین کنون رو میخوا د احتمالا ردش میکنم
دوستان دوربین که نویز کم داشته باشه چی پیشنهاد میدید من اول رفته بودم Sony W170 بگیرم که این کوفتی رو گرفتم همه گفتن کنون حرف نداره بهتر از سونیه و.... حالا هم نمیگم حتما سونی بهتره چی خوب هست
حالا بودجه رو تا 300 یه کم بالا پائین چی پیشنهاد میدید
منتظرم مرسی
جناب سناتور این طور که بنده استنی=باط کردم شما فوجی رو دوربین خوبی نمی بینید میتونم دلایلتون بدونم
با سپاس
بنده نگفتم دوربین فوجی خوب نیست،بلکه میگم در بین برترین ها نیست.نقل قول:
دلیلش هم فقط و فقط کیفیت و نتیجه عکس هایی هست که این دوربین میندازه وگرنه با این شرکت خصومت شخصی ندارم که! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اینکه خصومت شخصی ندارید مطمئنم
من وقتی عکسهای رو که با این دوربین و سایر دوربینهای هم رده اش رو می بینم تفاوتی حس نمی کنم می دونم دانش من در علم عکاسی چیزی در حد صفر فقط اون چیزی رو که می بینم می گم منچند تا از سایتهای معتبر عکاسی رو زیرورو کردم چنین نمونه عکسم از شون دیدم بغیر از ای آخرین رییو سایت دیپریو که اونم تو مود اتوماتیک با هاش عکس انداخته بود عکسهای بدی بود ولی در بقیه سایتها عکسهای جالب و حتی در بعضی مواقع بهترهم بود اما راستش من مو میبنیم و شما پیچش مو
می شه توضیح بدید که چه مشکلاتی تو این دوربین و عکس هاش است
اینم یه چیزای در مورد این دوربین به نقل از سایت خود فوجی
Specifications
Model FinePix S2000HD
Number of effective pixels *1 10.0 million pixels
CCD sensor 1/2.3-inch CCD
Storage media • Internal memory (approx. 55MB)
• SD memory card
• SDHC memory card *2
File format Still image :
JPEG (Exif Ver 2.2) *3
Movie :
MPEG4 (ISO standard)
Audio :
WAVE format, Monaural sound
(Design rule for Camera File system compliant / DPOF-compatible)
Number of recorded pixels Still Image: 3,648 x 2,736 (10M) / 3,648 x 2,432 (3:2 format) / 3,648 x 2,056 (16:9 format) / 2,592 x 1,944 / 2,048 x 1,536 / 1,920 x 1,080 (16:9 format) / 1,600 x 1,200 / 640 x 480
Lens Fujinon 15x Optical zoom lens, F3.5 (Wide) - F5.4 (Telephoto)
Lens focal length f=5.0 - 75.0 mm, equivalent to 27.6 - 414 mm on a 35 mm camera
Digital zoom Approx. 5.7x
Aperture Wide: F3.5 / F7.0, Telephoto: F5.4 / F10.8
Focus distance
(from lens surface) Normal:
• Wide: Approx. 70 cm / 2.3 ft. to infinity
• Telephoto: Approx. 2.5 m / 8.2 ft. to infinity
Macro:
• Wide: Approx. 10 cm - 1 m / 3.9 in. - 3.3 ft.
• Telephoto: Approx. 70 cm - 3.5 m / 2.3 ft. - 11.5 ft.
Super Macro:
• Approx. 1 cm - 30 cm / 0.4 in. - 1 ft.
Sensitivity Auto / Auto (1600) / Auto (800) / Auto (400) / Equivalent to ISO 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 (Standard Output Sensitivity) *ISO 3200 / 6400: 5M pixels or lower (Number of recorded pixels)
Exposure control TTL 256-zones metering
Exposure modes Programmed AE, Shutter Priority AE, Manual
Shooting modes Mode dial:
Auto, PS (Anti-Blur), Natural Light, Natural Light & with Flash, Zoom Bracketing, SP, P, S, M, C (Custom setting position), Movie
SP:
Portrait, Landscape, Sport, Night, Fireworks, Sunset, Snow, Beach, Museum, Party, Flower, Text, Auction
Image stabilizer CCD-shift type
Shutter speed (Auto mode) 1/4sec. to 1/1000sec.
(All other modes) 4sec. to 1/1000sec.
Continuous shooting • Top-3 (max 1.1 frames/sec.)
• Top-33, High speed (max 7 frames/sec., 5M pixels or lower)
• Top-33, Ultra High speed (max 13.5 frames/sec., 3M pixels or lower)
• Long-period (max 0.5 frames/sec.)
Auto Bracketing ±1/3EV, ±2/3EV, ±1EV
Focus Auto focus (Area, Multi, Center) / Continuous AF / Manual focus
AF assist illuminator available
White balance Automatic scene recognition, Preset: Fine, Shade, Fluorescent light (Daylight), Fluorescent light (Warm white), Fluorescent light (Cool white), Incandescent light, Custom
Self-timer Approx. 10sec. / 2sec. delay
Flash Auto flash
Effective range (ISO AUTO)
• Wide: Approx. 50 cm - 6.4 m / 1.6 ft. - 21.0 ft.
• Telephoto: Approx. 50 cm - 4.1 m / 1.6 ft. - 13.5 ft.
• Macro: Approx. 70 cm - 3.0 m / 2.3 ft. - 9.8 ft.
Flash modes
• Red-eye removal OFF: Auto, Forced Flash, Suppressed Flash, Slow Synchro
• Red-eye removal ON: Red-eye Reduction Auto, Red-eye Reduction & Forced Flash, Suppressed Flash, Red-eye Reduction & Slow Synchro
Electronic Viewfinder 0.2-inch, Approx. 200,000 dots FLCD monitor (R/G/B colors are displayed in a single dot), Approx. 97% coverage, 60fps
LCD monitor 2.7-inch, Approx. 230,000 dots, low-temperature polysilicon TFT color LCD monitor (WV type), Approx. 97% coverage, 60fps
Movie recording • 1,280 x 720 pixels [HD] (Max individual recording time: 15 min.) / 640 x 480 pixels / 320 x 240 pixels (30 frames/sec.) with monaural sound, with Electronic Image Stabilization
* Optical zoom function can be selectable during movie recording.
Photography functions Zoom Bracketing, Instant Zoom, Face Detection (with Auto red-eye removal), High-speed shooting, Best framing, Post shot assist windows, Frame no. memory, Histograms, Silent mode
Playback functions Face Detection (with red-eye removal), Slide show, Scrap book view slide show, Trimming, Multi-frame playback (with Micro Thumbnail), Sorting by date, Image rotate, Voice memo, Histograms (Highlight warning)
Video output HD OUT, NTSC / PAL selectable
Digital interface USB 2.0 High-speed
Power supply 4 x AA type alkaline batteries (included) / 4 x AA type Ni-MH rechargeable batteries (sold separately) / 4 x AA type lithium batteries (sold separately) / DC coupler CP-04 with AC power adapter AC-5VX (sold separately)
Dimensions 111.0 (W) x 78.9 (H) x 75.7 (D) mm / 4.4 (W) x 3.1 (H) x 3.0 (D) in.
(excluding accessories and attachments)
Weight Approx. 386 g / 13.0 oz. (excluding accessories, battery and memory card)
• *1 Number of effective pixels: The number of pixels on the image sensor which receive input light through the optical lens, and which are effectively reflected in the final output data of the still image.
• *2 Please see the Fujifilm website to check memory card compatibility.
• *3 Exif 2.2 is a newly revised digital camera file format that contains a variety of shooting information for optimal printing.