1- منظورم اینکه که یک ماژول که اخرین پستهای ارسال شده در انجمن رو مثلا در کنار سایت نشون بده ...مثل سایت اصلی پی سی وردنقل قول:
2- ماژول
3- به 1.5 جوملا میشه اعتماد کرد اما به 1.5 جومفا نه !! من خودم خاطره خوشی از جومفا ندارم !!
Printable View
1- منظورم اینکه که یک ماژول که اخرین پستهای ارسال شده در انجمن رو مثلا در کنار سایت نشون بده ...مثل سایت اصلی پی سی وردنقل قول:
2- ماژول
3- به 1.5 جوملا میشه اعتماد کرد اما به 1.5 جومفا نه !! من خودم خاطره خوشی از جومفا ندارم !!
منظورم اینه که داخل یه کادر عنوان ها متحرک و از پایین به بالا حرکت کنند (مثل بعضی سایت ها)
این دیگه باید از امکانات اون ماژولی که نصب میکنید باشه که ثابت باشه یا متحرک...نقل قول:
آهااا
حالا چیزی سراغ نداری؟؟؟
نه ..باید توی همون سایت جوملا بگردی ...البته جاهای دیگه هم ممکنه پیدا کنید ...نقل قول:
آقا کسی این ماژول رو نداره: Yahoo Online status (YOS) 1.0 توی جملا هم لینکش:هست ولی کار نمیکنه لینک دانلود خرابکد:http://jadooe.com/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=354&Itemid=47
اين هم مد ياهونقل قول:
آقا محسن error میده :
* خطا در آپلود اين فايل به سرور رخ داده است.
نميتواند فايل نصبي بسته را بيابد
جوملا من 1.5 هست
آقا محسن من : MyContact_J15Native11.zip رو نصب کردم موقع نصب یه فایل language هست که ini هست اون رو نمیریزه ولی کار میکنه وقتی که آیدی بهش میدی آی دی ها رو نشون میده ولی بالاش یه سری کد میزنه البته فقط رو بعضی از قالب ها اینجوری میشه مثل قالب Equalizer الان اینم که دادی اینجوریه!!!!!
نقل قول:
باید فایلهای mod_yahoo_status که 2 تا هست یکی xml یکی php رو زیپ کنید و اپلود کنید ..نه با پوشه ..فقط فایلها ..
من نصب کردم مشکلی هم نداشتم ...
جوملا 1.0.13 هم دارم ..
شما باید ببینی این ماژول 1.5 compatible هست یا نه ....
فایلی که آقا محسن داد mod_yahoo_status.tar.gz به پسوند فایل توجه کن !!! در ضمن نصب شد مشکلشم این بود که واسه جوملا 1.5 نبود System legencey رو فعال کردم درست شد ولی مشکل داره شما لطف کن اونی که خودتون دارین رو اینجا بگذار
من همینی که محسن جان گذاشت رو نصب کردم ...نقل قول:
در مورد فايل زبان مي تونيد دستي آپلود كنيدنقل قول:
در مورد كاركردش من يكبار نصب گردم
فكر كنم مشكلس نداشت
البته روي 1.0.13
به قالب هم ارتباطي نداره
نبايد مشكلي باشه
دستی نمیشه آپلود کرد چون don't Promise میده این سایت جوملا هم همه لینکاش خراب اونایی که موجود هست قابل دانلود نیست همین چندتا بود که اونم کار نکرد اونی که شما دادین رو 1.5 کار نکرد محسن جان راه دیگه ای نیست؟
البته من چند تاي ديگه هم ديده بودمنقل قول:
فكر كنم چند تا باشه
بعضي هاشون مولتي هستند
يعني هم msn , yahoo , icq و ...
ok حالا بی خیال این ما که چیز دیگه ای پیدا نکردیم حالا یه چیزه دیگه کسی کامپوننتی چیزی واسه گذاشتن کامنت توسط کاربر ها در سایت نداره واسه جوملا 1.5 چندتا پیدا کردم پولی بود
بعضي كامپوننتها هم از 1.0.13 و هم از 1.5 پشتيباني مي كنندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا قرمز شده آیا مشکل از کجا
کد:http://sezar.parsaspace.com/2.jpg
خیر چراکد:http://sezar.parsaspace.com/1.jpg
دوستان من نمی دانم در این خونه ها برای نصب جومفا چی بنویسم ؟؟؟:41:کد:http://sezar.parsaspace.com/000.JPG
کد:http://sezar.parsaspace.com/0000.JPG
آقا محسن لطف کن اگه میشه اون کامپوننت ها رو بگذار یا لینکشو ممنون میشم
نام كاربرينقل قول:
arianmob_arainm
بايد براتون بگردمنقل قول:
آقا محسن لطف کن اگه میشه اون کامپوننت ها رو بگذار یا لینکشو ممنون میشم
دستت درد نکنه آقا محسن خیلی گلی
[QUOTE=Mohsen khan;2435537]نام كاربري
arianmob_arainm
بازم جواب نداد ؟؟؟
چه طوری می تونم آخرین ارسال های بخش های مختلف سایت دیگه رو که اون هم از جوملا استفاده می کنه تو سایته خودم نشون بدم؟
با تشکر از همه دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
]چطور می شود این گزینه را فعال کرد:13:
تگر اشتباه نکنم باید از feed reader استفاده کنی...نقل قول:
پلاگين هاي مسنجر
+کد:http://extensions.joomla.org/component/option,com_mtree/task,search/Itemid,35/searchword,messenger/cat_id,0/
کد:http://extensions.joomla.org/component/option,com_mtree/task,listcats/cat_id,1860/Itemid,35/
آخرين اخبار و مطالب
کد:http://extensions.joomla.org/index.php?option=com_mtree&task=listcats&cat_id=1924&Itemid=35
اگه لطف کنید دقیقا بگید آخرین ارسال های سایت دیگه ای که اون هم از جوملا استفاده می کنه چطور تو سایته خودم بزارم خیلی عالی میشه
توي دو پست بالاتر براتون ماژولش را گذاشتمنقل قول:
سلام به همه
من جوملا 1.5 رو نصب کردم مراحل نصب فارسی بود ولی پنل فارسی لطفا بستهی فارسی ساز رو برام بزارید و اگر قالبی هم دارید که به موضوع برنامه نویسی مربوط بشه بزارید
سپاس فراوان
از جومفا استفاده میکنید ؟نقل قول:
در مورد قالب هم فکر نکنم قالبهای فارسی متعددی برای 1.5 اومده باشه ...
در هنگام نصب نوشته بود جومفا ولی الان انگلیسی شده ؟
خیلی عالیه.
و یه سؤال: برای طراحی قالب باید با php بنویسیم؟
من بی خی خی شدم و ورژن 1 رو نصب کردم
میخوام تنظیمات رو روی لاکال درست کنم و در دیتا سرور اینپرت کنم
ولی ایا موقع نصب جوملا در سرور اطلاعات پاک نمیشه ؟
در ضمن قالب برنامه نویسی برا 1 ندارید ؟
ممنون
سلام به همه بچه های گل اینجا .
آقا من جوملا رو نصب کردم ولی در واقع من به یک فروشگاه نیاز دارم e-commerce رو هم نصب کردم
ولی جالب نبود چون هم گرافیکش ضعیفه و اینکه به سیستم های پست متصل نمی شه البته شنیدم ماژولهاش هست ؟!
حالا اگر کسی سیستم بهتری رو در نظر داره اعلام کنه تا تست کنم .
ممنون
به نام خدا
سلام به همه دوستان چندتا سوال آبكي
1)كدوم ورژن را نصب كنم ؟ 1.5.3؟ اونوقت اينا فارسي هم هست؟ يا نه بايد فارسي بشه
به طور كلي ورژن امن / راحت / بي دردسر /فارسي براي مشتري و...كدومه؟
2) امكان فروشگاه اينترنتي جوملا تا چه حديه؟ دو سه نمونه سايت فروشگاهي سراغ داريد كه با جوملا باشه؟
ممنون
قالب زياد هست براي جوملانقل قول:
خیلی عالیه.
و یه سؤال: برای طراحی قالب باید با php بنویسیم؟
البته كد php هم در قالب به كار مي ره
ولي مخلوط html هم هست
ديتابيسشون فرق مي كنهنقل قول:
من بی خی خی شدم و ورژن 1 رو نصب کردم
میخوام تنظیمات رو روی لاکال درست کنم و در دیتا سرور اینپرت کنم
ولی ایا موقع نصب جوملا در سرور اطلاعات پاک نمیشه ؟
در ضمن قالب برنامه نویسی برا 1 ندارید ؟
ممنون
شما طريقه فروشتون چطوري مي خواد باشه ؟نقل قول:
سلام به همه بچه های گل اینجا .
آقا من جوملا رو نصب کردم ولی در واقع من به یک فروشگاه نیاز دارم e-commerce رو هم نصب کردم
ولی جالب نبود چون هم گرافیکش ضعیفه و اینکه به سیستم های پست متصل نمی شه البته شنیدم ماژولهاش هست ؟!
حالا اگر کسی سیستم بهتری رو در نظر داره اعلام کنه تا تست کنم .
ممنون
واريز به حساب ؟ كارت يا پستي ؟
1.5.3 فارسي دارهنقل قول:
به نام خدا
سلام به همه دوستان چندتا سوال آبكي
1)كدوم ورژن را نصب كنم ؟ 1.5.3؟ اونوقت اينا فارسي هم هست؟ يا نه بايد فارسي بشه
به طور كلي ورژن امن / راحت / بي دردسر /فارسي براي مشتري و...كدومه؟
2) امكان فروشگاه اينترنتي جوملا تا چه حديه؟ دو سه نمونه سايت فروشگاهي سراغ داريد كه با جوملا باشه؟
ممنون
مشكلي نيست
فروشگاه هم virtu market را نصب كنيد
يك كامپوننت جوملاست
خيلي ممنون محسن خان
حالا برم تو سايت joomla.ir و همون مورد را بزنم؟
اما وقتي روي 1.5.3 مي رم يه سايت خارجي مياد كه؟ پس چه جوري فارسيه؟ لطفا لينك دانلودش را بگيد
ويرايش:
آقا من به اين سايتي كه گفتم رفتم و نصبش كردم مراحل نصبش فارسيه ولي پنل مديريتيش كه انگليسيه
من امنترين و بهترين مورد فارسي را مي خوام لطف كنيد لينكشا بديد
من تا می خوام طراحی قالب برای سیستم جوملا را یاد بگیرم. ولی نمی دونم از کجا شروع کنم!
اگر ممکنه مرا راهنمایی کنید.
راستی من تا حالا برای وبلاگ طراحی قالب کردم. تفاوتی که هم بین این دو طراحی فهمیدم اینه که توی وبلاگ کدهای مشخصی برای امکانات وبلاگ داری که می تونی اونها را در جاهای دلخواه قرار بدی ولی تو جوملا چنین چیزی نیست و باید کارهایی دیگری بکنی! حالا چطوری نمی دونم!
برای شروع باید چه کار کرد؟ لطف کنید کامل توضیح بدید.
سلام دوست عزيزنقل قول:
خيلي ممنون محسن خان
حالا برم تو سايت joomla.ir و همون مورد را بزنم؟
اما وقتي روي 1.5.3 مي رم يه سايت خارجي مياد كه؟ پس چه جوري فارسيه؟ لطفا لينك دانلودش را بگيد
ويرايش:
آقا من به اين سايتي كه گفتم رفتم و نصبش كردم مراحل نصبش فارسيه ولي پنل مديريتيش كه انگليسيه
من امنترين و بهترين مورد فارسي را مي خوام لطف كنيد لينكشا بديد
من اون را نصب نكردم
چون هميشه خودم انگليسي استفاده مي كنم
ولي مهم نيست
پنل مدير اونقدرها هم سخت نيست كه حتما فارسي باشه
آموزش را پيوست كردمکد:من تا می خوام طراحی قالب برای سیستم جوملا را یاد بگیرم. ولی نمی دونم از کجا شروع کنم!
اگر ممکنه مرا راهنمایی کنید.
راستی من تا حالا برای وبلاگ طراحی قالب کردم. تفاوتی که هم بین این دو طراحی فهمیدم اینه که توی وبلاگ کدهای مشخصی برای امکانات وبلاگ داری که می تونی اونها را در جاهای دلخواه قرار بدی ولی تو جوملا چنین چیزی نیست و باید کارهایی دیگری بکنی! حالا چطوری نمی دونم!
برای شروع باید چه کار کرد؟ لطف کنید کامل توضیح بدید.