دست مدیران عزیز درد نکنه...
کاش آدبایور هم مثل هانری تا میاد بارسا افت نکنه، اگه تو بارسام مثل آرسنال گل بزنه که عالیه...!
کاکا، آلوز و فابرگاس... واه چی میشه... ولی خداییش والدز رو با همه ی سوتیای وحشتناکی که می ده خیلی دوستش دارم...
دست مدیران عزیز درد نکنه...
کاش آدبایور هم مثل هانری تا میاد بارسا افت نکنه، اگه تو بارسام مثل آرسنال گل بزنه که عالیه...!
کاکا، آلوز و فابرگاس... واه چی میشه... ولی خداییش والدز رو با همه ی سوتیای وحشتناکی که می ده خیلی دوستش دارم...
همين آدبايوري که شما ميگين تو بازي با ليورپول تو جام باشگاه ها با اون موقعيت هايي که گيرش اومد ميتونست باعث صعود تيمش بشه.:41:نقل قول:
فابرگاس واقعا بازيکن قابليه.بدرد بارسا هم مي خوره.:11:
آره واقعا بايد به فکر يه دروازه بان خوب باشن.ديگه خسته شديم از بس والدز رو ديديم.:27:
بقول يکي از گزارشگرا: بعضي موقع ها چه توپايي رو که نميگيره و بعضي موقع ها چه گلايي که نمي خوره. :13:
پسر تصورش هم رویاییه اینجوری راجع بهش نگو :10:نقل قول:
من موندم آخه مهاجم قحطه که می خوان آدبايور رو بگیرن؟؟؟؟!!!!!!
کاش به فکر یه دروازه بان هم باشن
ولی نمیدونم چرا با این که والدز اینقد سوتی میده ولی ازش خوشم میاد.. چل الخالق :18:
من نمیدونم چرا همگی ازش تعریف میکنین.نقل قول:
من میگم که بازیکن قادری نیست.
خدا کنه همین جوری باشه که شماها میگین.
در اقدامي مورد علاقه هواداران
گوارديولا از انريكه دعوت به همكاري كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا از بازيكن و هم تيمي سابق خود دعوت به همكاري كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت بارسلونا، پپ گوارديولا از لوئيس انريكه، مهاجم اسبق اين تيم اسپانيايي و بازيكن به شدت محبوب كاتالونيا براي دستياري و احراز سمت كمك مربي دعوت كرد.
لوئيس انريكه مدتي پيش در كلاسهاي مربيگري درجه B فرانكفورت آلمان فارخ التحصيل شد.
وي براي كمك به بارسا آماده است.
هفته آينده از سر گرفته ميشود
مذاكرات رسمي بارسلونا و آلوس
خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا اسپانيا تلاش دوباره خود را از هفته آينده براي به خدمت گرفتن مهاجم سويا آغاز ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ال موندو دپورتيوو، دانيل آلوس، مهاجم جناح راست سويا در فهرست خريد قطعي اين تيم است. هيئت مذاكره كننده بارسلونا هفته آينده مذاكره با سويا و مدير برنامه آلوس را از سر ميگيرد.
خوسه ماريا دل نيدو، رئيس باشگاه سويا به مبلغ 848 هزار يورو در سال 2002 اين برزيلي را به خدمت گرفته و اكنون حاضر نيست به كمتر از رقم 30 ميليون يورو وي را بفروشد.
آلوس خود قصد جدايي از سويا را دارد و بارسلونا گزينه اصلي وي براي فصل آينده است.
براساس اعلام دوست نزديك اين بازيكن
احتمال پيوستن ساموئل اتوئو به تاتنهام افزايش يافت
خبرگزاري فارس: يكي از دوستان نزديك به مهاجم كامروني بارسلونا از نهايي شدن انعقاد قرارداد رسمي وي با تاتنهام انگليس خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ساموئل اتوئو به احتمال زياد با تيم فوتبال تاتنهام انگليس به توافق رسمي رسيده و قصد دارد فصل آينده زير دست خوان دهراموس آموزش ببيند.
اين بازيكن كامروني با گوارديولا، سرمربي جديد بارسلونا اختلاف نظر دارد.
هواداران اين تيم نيز از لاپورتا خواستهاند به هيچ وجه اجازه حضور اتوئو را در فصل آينده ندهد.
اتوئو از تاتنهام انگليس پيشنهاد رسمي 19 ميليون پوندي دريافت كرده است.
ضمن هشدار به مقامات بارسلونا
دكو : رفتن من قطعي است
خبرگزاري فارس: هافبك پرتغالي بارسا ضمن هشدار جدي به مسئولين تيمش از ترك حتمي بارسلونا خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، دكو در نشست خبري خود گفت: پيش از اين به خاطر برخي مصلحت ها چيزي نمي گفتم؛ اما حالا كه مقامات بارسلونا نيز همكاري نمي كنند بهتر است بگويم كه قطعا بارسلونا را ترك مي كنم و در فصل آينده ديگر با لباس اين تيم بازي نخواهم كرد.
وي افزود : با پپ گوارديولا نيز صحبت كردم و به او گفته ام كه براي فصل آينده روي من حساب باز نكند
FCBarcelona.ir
آندرس اینیستا مسلما از رفتن فرانک رایکارد ناراحت است، اما او برای فصل بعدی و ورود جوزپ گواردیولا دلگرم و مطمئن است.
هافبک 24 ساله که مشغول ریکاوری از مصدومیت زانوی خود است، روز چهارشنبه به مطبوعات اینچنین گفت: «موضوع رایکارد ناراحت کننده است، اما اینها چیزهایی است که در فوتبال اتفاق می افتد. ما مجبوریم که به آینده فکر و با امیدواری و اطمینان به آن نگاه کنیم.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هشت سال در نیمکت
اینیستا آماده است که تحت نظر گواردیولا مشغول به کار شود، بعد از اینکه او هشت سال در نیمکت ذخیره ها به تیم کمک می کرد. «من از این که می خواهم دوباره با او کار کنم، خوشحال هستم. او مربی جدید ماست و اطمینان دارم که او می تواند وضعیت جاری را تغییر دهد. فصلی که پایان پذیرفت برای هر کسی ناراحت کننده است و سالی پر از فریب و نیرنگ بود. اما در فوتبال مواردی می توانند به سرعت تغییر پیدا کنند و این همان چیزی است که ما می خواهیم.
استويچكوف به بارسلونا پيشنهاد داد
برباتوف به جاي اتوئو و 10 ميليون پوند
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم فوتبال بارسلونا از مديرعامل اين تيم اسپانيايي خواست در فروش اتوئو به تاتنهام صبر كند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گاردين، هريستو استويچكوف اظهار داشت: به جاي آنكه اتوئو را به تاتنهام بفروشيد، ميتوانيد برباتوف را تحويل گرفته و به جاي 19 ميليون پوند، 10 ميليون بگيريد.
وي در مورد مبلغ ذكر شده با هم وطن خود، برباتوف به توافق رسيده و او را براي پيوستن به بارسا متقاعد كرده است.
مدير برنامه هاي اتوئو با چنين انتقالي مشكل دارد و ترجيح ميدهد موكلش به صورت معاوضه اي منتقل نشود.
FCBarcelona.ir
مهاجم بارسلونا، لیونل مسی، اعتراف می کند که او چیزهای زیادی را مدیون فرانک ریکارد است و اصرار می کند که سقوط اخیر در فرم بازیکنان اشتباه مربی نیست.
آبی و اناری ها در این فصل در فرم بدی قرار داشتند. خروج آنها از لیگ قهرمانان به خوبی رشته نتایج ضعیف، سبب شد که موقعیت ریکارد تحت موشکافی ریزبینانه قرار بگیرد و او در این ماه باشگاه را ترک خواهد کرد.
مسی سرشار از تحسین برای این مربی بود و او مصر است که این هلندی نباید مسئول تمام اشتباهات تیم قلمداد شود. «من باور دارم که او، کارهای بزرگی را برای باشگاه انجام داده است. من فکر نمی کنم او باید برای هر چیزی که اشتباه پیش رفته است، مورد سرزنش قرار بگیرد و فکر می کنم که هواداران این را می دانند و به همین دلیل است که آنها در روز یکشنبه، قدردانی شان را به او نشان دادند. من از او سپاسگذارم برای تمام چیزهایی که او انجام داده است و من می خواهم که از او تشکر کنم.»
FCBarcelona.ir
یحیی توره سه شنبه با موفقیت مورد جراحی قرار گرفت، آن گونه که پزشک انریک کاسراس توضیح می دهد. انتظار می رود که او بین 6 تا 8 هفته به جهت بهبودی دور از میادین باشد.
این بازیکن بین المللی ساحل عاجی سه شنبه توسط دکتر انریک کاسراس مورد عمل جراحی قرار گرفت. توره به دلیل مشکلی که در دیسکش در ماه مارس تشخیص داده شده بود، نیازمند عمل جراحی بود. این بازیکن در ابتدا تحت درمان های موقتی قرار گرفت و به همین دلیل توانست تا آخر فصل بازی کند.
عمل موفقیت آمیز
پس از عمل، دکتر انریک کاسراس، مسئول جراحی، به همراه دکتر تیم اصلی، ریچارد پرونا، در کنفرانس مطبوعاتی صحبت کرد. دکتر کاسراس اعلام کرد که عمل جراحی به خوبی پیش رفت و او قادر بود که قسمتی از دیسک را که عصب را تحت فشار قرار داده بود، بردارد
FCBarcelona.ir
مدافع آرژانتینی، گابی میلیتو، سه شنبه از ناحیه رباط صلیبی پای راستش مورد عمل جراحی قرار گرفت، و حداقل 6 ماه از میادین دور خواهد بود.
متخصص رامون کوگات این عمل را بر روی این بازیکن انجام داد که در دور دوم لیگ قهرمانان در الدترافورد برابر منچستر یونایتد مصدوم شده بود. این عمل در کلینیک کویرون در بارسلونا انجام شد.
رباط پاره شده
دکتر رامون کوگات پروسه طی شده را شرح داد، او گفت: «ما ابتدا تشخیص آرتروسکوپی را انجام دادیم، که از نتیجه آن متوجه شدیم که رباط بدون تردید پاره شده است. در نتیجه، ما از تاندون زانوی پای چپ برای استفاده در زانوی مجروح، پای راست، استفاده کردیم.»
FCBarcelona.ir
روز چهارشنبه، مهاجم مكزيكي، جيواني دوس سانتوس به خبرنگاران گفت كه اين فصل پيشرفت قابل توجهي در زمينه شخصي كرده است، و اميدوارست در آينده حتي بهتر هم عمل كند. «من بخوبي شرايط باشگاهي كه در آن بازي مي كنم را مي دانم و بيشتر از حد تصورم هم بازي كرده ام، اما در همين زمان از خودم توقع دارم و مي دانم که مي توانم بهتر عمل كنم.»
او مجبور بود با مشكل قوزك پاي چپش به ميدان برود، مسئله اي كه مي توانست بر روي بازي هايش تاثير گذاز باشد، اما او به خبرنگاران اطمينان داد كه دنبال بهانه نيست.
تمركز روی عمل جراحی و بارسا
جيواني روز دوشنبه يك عمل جراحي بر روي قوزك دردسر سازش در پيش دارد و انتظار مي رود كه در طول سه تا چهار هفته بتواند تمرينات آماده سازی را شروع كند. اگر چه بعضي از تماشاگران نارضايتي خود را در آخرين بازي خانگي اظهار داشتند، اما او خيلي از بودن در اين باشگاه خوشحال است و قصد دارد براي مدت زيادي اينجا بماند
آقا مجتبی ممنون بخاطر این خبر هایی که گذاشتین.
دوستان نظر شما در مورد آلوس چیه؟؟بدرد بارسا می خوره؟؟
حیف شد که اتوو می خواد بره.واقعا بازیکن خوبی برای بارسا بود.
همون بهتر که دکو بره.من که تو این چند وقت اخیر هیچی ازش ندیدم.
ایول به اینیستا و مسی که از رایکارد تشکر کردن.واقعا برای بارسا زحمت کشید.
چی شده که 3 تا 3 تا عمل میکنن؟؟؟
حیف توره که از بارسا بره.میلیتو هم که هیچ کاری نکرد.
راستی بازی بعدی بارسا شنبه هست یا یکشنبه؟؟؟
تی وی بازی رو میزاره؟؟
بازی مورسیا شنبه هست... آلوس که خوبه، بازیکن به این با استیلی... به نظر من اگه دیمیتری برباتوف بیاد بارسا که خیلی خوبه... شم گلزنی خوبی داره!
بازی دیشب چی شد؟؟
آخه چرا تی وی بازیشو نزاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی تا حالا بازی های لیک فرانسه رو کذاشته بود که دیشب گذاشت؟؟؟؟؟؟؟
من هنوز بازی بارسا رو با این مربی جدید ندیدم.خیلی دوست دارم ببینم چطوری بازی میکنه.
بارسا 5-3 با گلهای هانری-اتوئو-دوس سانتوس(3 گل) برد.
بارسا با کریم بنزما به توافق نهایی رسید.
رئال فصل بعد سوسک میشه
کیتا رو خرید بارسا. از سویا.
تلاش دو روزه سران كاتالان
كيتا به بارسلونا پيوست
خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا موفق شد هافبك تهاجمي سويا را در كمتر از دو روز مذاكره رسمي به خدمت بگيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، مسئولين بارسلونا موفق شدند با مبلغ 14 ميليون يورو، سيدو كيتا بازي ساز اهل مالي سويا را به خدمت گيرند.
اين بازيكن مي تواند جاي خالي دكو هافبك پرتغالي را پر كند، چرا كه او قصد ترك تيم را به مقصد احتمالي چلسي دارد.
بارسلونا در ادامه مذاكرات پيشرفته خود با باشگاه سويا مي كوشد دانيل آلوس را نيز به تركيب خود اضافه كند.
آلوس كه در پست دفاعي خود درخشش قابل توجه در تركيب مايوركا و سپس سويا داشت، ثابت كرده كه مي تواند در بازي سازي و كارهاي تهاجمي نيز موفق عمل كند تا جايي كه پپ گوارديولا نام وي را در فهرست هافبك هاي تهاجمي درخواستي خود لحاظ كرده است.
پارسالم وقتی بارسا هانری خرید همه همین و میگفتن!!!!نقل قول:
این بار فرق فوکوله
بارسا فصل بعد با مربی جدید لالیگا را می ترکونه.... ببینید کی گفتم.!!!
بارسا داره بازیکن های خوب لیگ رو جمع میکنه اون وقت اون رئال افتاده دنبال کیریس رونالدو {چقدر هم کنه هستن}
رئال خاطرات خوشی از این بازیکن جمع کردن ها نداره خوب خودشون هم میگن ما رونالدو رو میخوایم چون سود زیادی برامون داره
در هر صورت امیدوارم بارسا دوباره به روزهای خوبش برگرده
بارسا امسال می ترکونه تو اسپانیا منتظر باشید گوآردیولا عشق منه
تو اروپا هم اینتر با مورینیو می ترکونه ببینید کی گفتم!
امیدوارم ... ولی با این قانونی که بلاتر وضع کرده کار اینتر و آرسنال سخت شده .....نقل قول:
.
.
.
دوستان کجایید؟ ... تاپیک رفته بود صفحه2!
خرید آلوز و به زودی خرید هلب رو تبریک میگم.
احتمالا ديگه بازيهاي تماشاگر پسند با سبك بازي هلندي ريكارد رو ديگه نميبينيم از بارسا . ( چيزي كه اين تيم رو از رئال متمايز ميكرد . ) معمولا مربياي اسپانيايي به سبك تدافعي علاقه زيادي دارن . ( مثل بنيتس و كلمنته و حتي آراگونس )
بهتون قول میدم چند سال دیگه فن باستن تو بارسا مربی گری میکنه.
گواردیولا قطعی نیست هنوز. درسته که قرارداد بسته ولی با لاپورتا بسته. قراره لاپورتا اخراج بشه.
در اون صورت معلوم نیست چی بشه. نمیدونم خوبه ! نمیدونم بده! چه جلب!
با سام
دوستان بازی های لالیگا کی شروع میشه؟؟
آقای sir0c0 آراگونس کی دفایی بازی کرده؟؟
بارسا د نقل و انتقالات داره فعال عمل میکنه حداقل در حرف !
فعلا زامبروتا - دکو - و تقریبا رونی رو از دست دادیم. آدبایور داره میاد.
آرشاوین رو تقریبا بارسایی بدانید. با توجه به علاقه خود این بازیکن و توصیه ادو کات مبنی بر اینکه بیاد بارسا فقط مونده پیشنهاد بارسا
به نظر من که بازیکن آنچنانی ای نیست.بدرد بارسا نمی خوره.
خیابانی که دیشب میگفت دوست داره بره چلسی.بازیکنای بزرگ حداقل تو 90 دقیقه یه کاری میکنن ولی اون هیچکاری نتونست بکنه.
نگفتین لالیگا کی شروع میشه؟؟؟
بارسا نباید زامبروتا رو راحت می فروخت
بهترین دفاع کناری دنیاست که تو 2 سمت به راحتی بازی می کنه حیف شد واقعا
منم با پاچینو موافقم نمی بایست زامبروتا رو می فروختند ... حالا پارسال جیو رو فروختند آبیدال خوب کار کرد ... خدا کنه یه خوبیش رو بیارن .... تا دوباره پویول مجبور نشه کنار بازی کنه ... اصلا باید ببینیم این گواردیولا با چه سیستمی بازی می کنه ولی امیدوارم گروسو رو بگیرند
زامبروتا خودشم علاقه ایی به موندن نداشت
ولی به عنوان یه دفاع خیلی وقتا تو حمله هم به تیم کمک میکرد که یه امتیاز خیلی بزرگ بود
حیف که رفت
تو همین چند وقته ممکنه لاپورتا عوض بشه و راسل بشه مدیر عامل.
راسل مدیر برنامه های رونی و اتوئو هست. و اگه بشه رئیس قطعا این دو تا میمونن تو بارسا.
مربی رو هم عوض میکنه.
خودش گفته ون باستن یا ادوکات.
فقط امیدوارم رای بیاره
لاپورتا که بهتره:31:نقل قول:
هر چی عنوان بود با بارسا بدست آورد اگه هم رونالدینیو و اتوئو رو بده بازیکنای خوبی رو می گیره کلا به این دگرگونی احتیاج داره رونالدینیو و اتئو دیگه انگیزشونو تو بارسا از دست دادن:19:
لاپورتا خوب بود ولی بخاطر شهردار شدن داره خیلی کارا میکنه!!نقل قول:
وعده های راسل که قشنگ ترن! رفیق رونالدینهو هم هست.
اگه یه فوق ستاره داشته باش و اونو حتی رو نیمکت هم بشونی بهتر از اینه که با تیم حریف بهت گل بزنه!!
رونی اگه به هر تیمی بره.(به جز منچستر سیتی) تیم حریف غیر قابل مهار میشه.
البته اگه بره میلان مهم نیست ! چون فقط تو جام یوفا بازی میکنه!
لاپورتا بازیکن خاصی مد نظرش نیست. آدبایور-هلب-آرشاوین تنها بازیکنایی هستن که میخان بخرن.
آدبایور ممکنه بره میلان و مهاجم سطح اولی نمیمونه.
گواردیولا با نصف بازیکنا مشکل داره. خداییش ادوکات و فن باستن بهترن یا گواردیولا؟!
زامبروتا دلش از اول با بارسا نبود! بخاطر رفتن یووه به دسته دوم اومد. زنش خیلی میگفت باید برگردن ایتالیا و اونم زن ذلیل!!نقل قول:
دنی آلوس رو پس واسه چی خریدیم؟ بی خیال مشکلی نداریم
من با آقای vahid_civil موافقم.اگر راسل مدیر بشه بهتره.
به نظر من اگه فن باستن مربی بشه خیلی خوب میشه.آدبایور و آرشاوین به درد بارسا نمی خورن ولی هلب میتونه یه خرید خوب باشه.
دوستان کسی نمیدونه لالیگا کی شروع میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟