پوستر هاتو (مخصوصا استقلال) عشقه اتاق با حالی دارینقل قول:
Printable View
پوستر هاتو (مخصوصا استقلال) عشقه اتاق با حالی دارینقل قول:
دوست عزیزم این کجاش زیر زمینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ببخشیدا , گلاب به روتون , روم به دیوار آخه توی اون رودخونه نهنگ مگه پیدا میشه اگه گیرمم باشه که همشون نمیان هیئتی به تماشای آقای بیل گیتس :19::13:نقل قول:
مگه تو اون رودخونه چقدر تراکم ماهی هست:18::5:
تایید میشه :27:نقل قول:
به نكته جالب اشاره كردينقل قول:
مرسي از توجت
بهتره یه بار دیگه منظورمو بهتر بگم :نقل قول:
من منظورم اینه که اون یه عکس ساده بیشتر نیست همین!!
البته حتی اگر عکس هم باشه از چند جهت جالبه
1.گرفتن خوده عکس در نوع خودش شاهکاریه
2.چاپ عکس
3.چسباندن عکس
فکر کنم 24 ساعته داری موزیک lمیزنی با این تجهیزات خوفت:8:نقل قول:
البته موزیک هم زیاد گوش میدم اونم با صدای بلند ولی این اسپیکر ها رو مخصوص گیم خریدم وقتی بازی میکنی انگاری وسط جبهه جنگی :31:نقل قول:
دمت گرم پس اهل حالينقل قول:
وقتی بازی میکنی انگاری وسط جبهه جنگی
شیطونه میگه برم این عسکای اتاقمو بزنم اینجا همه تون کف کنین.
(راتسی این آواتار من ببینین چقده خوشگله !)
ببینید همه قبول داریم که بیلی پولدارترینه. پس این چیزا رو هم باور کنین دیگه. اح!:27:نقل قول:
خوب بذار !نقل قول:
این آدم یا گودزیلا ؟ !!!!!!!!!!:27::31:
بچه ها یادتون باشه تو پست 1049 در مورد اتاق من کسی نظر ندادا , حالا نوبت ماهم می رسه که باید در مورد اتاق بقیه نظر بدیم:21::31: آخه بی انصافا معلومه اصلا نگاه هم نکردین چون اون همه شیشه و ی س ک ی براتون گذاشته بودم اما هیچ عکس العملی نشون ندادین:13::27:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3362189&postcount=1049
حالا بگو از کجا این عطیقه رو گیر آوردی:27:نقل قول:
(راتسی این آواتار من ببینین چقده خوشگله !)
من یه سوال دارم .
چرا اکثره کیسها دراش بازه و پنلهاش در اومده . از این حرفا ؟ ؟ ؟
هان ؟ چرا ؟ به من بگو چرا ؟
وقتی شما هم کهنه کار بشی , شب و روزت با کامپیوتر بگذره , به معنای واقعی معتادش باشی و باهاش عشق بازی کنی مال شما هم اینطوری می شه
نقل قول:
ok
ok
تائید میشه 1000 تا
ولی دوستان توجه کنید : خاک یکی از دشمنای کامپیوتر است .
البته اینجا جاش نبود ولی گفتم دیگه ببخشید .
ناراحت نباش منم كلي عكس وتازه 2 تا فيلم هم آپ كردم هيچ كس فش هم نداد چه برسه به نظر.:41::13:نقل قول:
نقل قول:بابا من 20تاعكس آپ كردم .شما هم چند تا ديگه عكس آپ كنيد من خودم 100 اسپم ميدم:5::5:نقل قول:
این هم عکس دسکتاپم به درخواست یکی از دوستان
نقل قول:
کد:http://-------------/download.php?file=tek6nhjjtneiajfn7xt8.jpg
در کیس باز باشه خاک کمتری میشینه روش... طبق تجربه خودم اما واسه اینکه گردوخاک خیلی خیلی کمتری تو سیستم بشینه بهترین راه اینه که بعد از خاموش کردم سیستم کلید پاور رو بزنید.نقل قول:
البته من خودم در کیسم بسته س ولی جلوی فن ها رو با ----- هود گرفتم تا گردوخاک تو سیستم نره ولی تابستونا در کیس رو باز میکنم.
متالیک جون این نقل ها رو از کجا پیدا میکنی؟
اتاق باحالی داره حالا چرا 2 تا سیستم؟؟!! فکر کنم اون یکی سیستمت مله احد دقیانوس باشه!نقل قول:
ردش کن بره برو یک گرافیک توپ بخر:21::31:(اغفال)
چقدر اون سیم ها اتاقتو ضایه کرده راهی نیست درست بشن منم همین مشکل رو دارم!
:11:
بگرد پیدا میشه : دینقل قول:
راستی من اتاق ندارم تو انباری میخوابم عکس اتاقتو بزار ببینم اگه خوب بود بیام اونجا مستقر بشم : دی مشکلی نداری که ها ؟؟؟ مشکلم داشتی میتونی بری یه جای دیگه ...
اگه منظورت اتاق منه که اون سیستم دوم فقط ماله افلاینه یعنی همیشه روشنه داره دانلود میکنه همچین هم در پیت نیست cpu 2.8 full با 1gig ram ddr و گرافیکش هم gforce 5200 512m هست با 250 گیگ هارد با پاور 380 وات گریننقل قول:
ولی من فقط برای افلاین ازش استفاده میکنم
سیستم اصلی هم که واسه خودش غولیه :27: گرافیکش هم+ xfx 9800GTX هست .
نقل قول:
خوف بود:10:
ولی این نقشه ایرانرو برداری ثواب داره:27: جاش رو کمد نیست!!در اون کمدو باز نمیکنی مگه؟؟؟:21:
نه:27::31:
شما امر کن برف بباره!نقل قول:
به روی چشم از اتاقمان که هیچی از تمامی محله مان عسک میذاریم
نقل قول:
به به دکوریه پس:27::10:
اه اینکه کیبورد منه , باهاش حال می کونیا:10::31:نقل قول:
مانیتورتم که سریه لبخنده واقعا مانیتور عالیه بهترین مانیتور crtایه که داشتم و حتی دیدم مراقب باش به این راحتیا از دستش ندیا چیزی کمتر از lcd نداره تنها مانیتوریه که وقتی اومد از 170.000 ریسید به 145.000 تومن اما دیگه از این قیمت تکون نخورد و تا همین یکی دو سال پیش هم با وجود مانیتورهای جدیدتر و ارزون تر قیمتش تغییری نکرد
این آخر ها هم فقط حرفه ایها , اونهایی که جنس شناس بودن استفاده می کردن (گرافیک کارها)
موفق باشیی
من یه دونه داشتم از اون سریه اول نو نو دادمش 75 تومن رفتم 300 تومن دادم lcd 1960tr گرفتم ولی خداییش lcd یه چیز دیگس اصلا چشمامو اذیت نمیکنه:10:نقل قول:
دیشب پنجره اتاقم باز بود و بارون اومد توش !!!
تلویزیونم سوخت !!!
ببینم کی چشم زده بود ؟؟؟!!
شرمنده اگه کیفیتش خیلی بده!
آخه دوربین سایبر شاتم خراب شده!!! :41:
كاش صندلي رو بر ميداشتي كامپيوتر تو ببينيمنقل قول:
شرمنده اگه کیفیتش خیلی بده!
آخه دوربین سیابر شاتم خراب شده!!!
نقل قول:
دیشب پنجره اتاقم باز بود و بارون اومد توش !!! تلویزیونم سوخت !!! ببینم کی چشم زده بود ؟؟؟!!
دشمن :d:d:d:d:d:d
سلامنقل قول:
نظر منم همینه
من lcd دارم قبلاً از این گنده هایی که چشمو می تّرکونه داشتم هنوزم دارمش
این مانیتور داداش و خواهرم رو عینکی کرد امّا من که حسّاسیت داشتم ( اگه خواستید با پیغام خصوصی بگید تا بگم حسّاسّیتم در مورد چی بوده ) و از چشمام هم مراقبت می کردم من عینکی نشدم و الآن تو خونمون تنها کسی که عینکی نیست منم
ولی به هر حال lcd خیلی خوبه من تابستونا یه دفعه دیدی یه ماه پشت سر هم روزی 5-4 ساعت پشت سر هم با کامپیوتر ور می رم
خدا نگهدار
خواستم، اما گفتم بدون سانسور باید باشه دیگه...نقل قول:
دفعه ی بعد ایشالا
:LoLنقل قول:
خواستم، اما گفتم بدون سانسور باید باشه دیگه...
:دی :دی :دی
نقل قول:
وووو:18:
چه خبره:31: این اتاق فقط ماله شما هس؟