نقل قول:
تو یه گوشی دیگه بزار ببین می فرسته
Printable View
نقل قول:
تو یه گوشی دیگه بزار ببین می فرسته
نوكيا سافت وير رو نصب كردم اما نمتونه تلفن رو پيدا كنه ومي نويسه دوباره سعي كنيد به نظرتون مشكل از كجاست؟ در ضمن سي دي رو نصب كردم و گوشي رو با كابل به كامپيوتر وصل كردمنقل قول:
درحالت معمولی برنامه pc suite گوشیتو میشناسه ....؟ یا فقط موقع آپدیت اینجوری میشه ..؟
میتونید بگید دقیقاً چه اشکالی میگیره ...؟نقل قول:
نه فقط موقع آپديت گوشيمو نميشناسه اما در حالت معمولي برنامه pc suite گوشيمو به راحتي ميشناسه به نظرتون مشكل از كجاست؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان گوشی من یه مدتی هست یه علامت عجیب و غریب میاد رو صفحش دقیقا گوشه سمت راست همونجا که ساعت هست یه مربع ابی رنگ که یه علامت ضربدر قرمز روشه هست شروع میکنه به چشمک زدن دوستان لطفا راهنمایی کنید این چه خطایی هستش.
با تشکر.
منم واسه آپدیت گوشیم دقیقا همچین مشکلی رو داشتم که بعد از چندبار امتحان و دوباره نصب کردن نرم افزار حل شد و گوشی رو پیدا کرد.نمی دونم مشکلش چی بود...نقل قول:
الان که هیچی نمیگه.فقط مینویسه resend at ... ولی قبلا یه ارور میداد که فکر کنم این بود:unable to send massage ...نقل قول:
معمولا این پیغام رو وقتی می ده که شبکه اشکال داره...منظورم پیغام جدیدتونه.
سیم کارت رو تو یه گوشی دیگه تست کنید حتما.
منم این مشکل رو پیدا کردم رفتم فایروال رو خاموش کردم درست شدنقل قول:
با سلام
من به تازگی یه n73 خریدم بعضی جاها موقع فیلم برداری باهاش یه صدای دیززززززززز رو صدای فیلم گرفته شده میفته ممنون میشم اگه بگید مشکل از چیه؟
کلا n73 در کنار ویژگی های منحصر به فردش مشکلات خیلی زیادی داره که اصلا جای نگرانی نداره. و همشون به راحتی قابل برطرف کردن هستندنقل قول:
من خودم وقتی گوشی رو خریدم چند تا مشکل اساسی داشت.
1- موقع فیلمبرداری یه صدای ویز ویز همیشه توش بود
2-سرعتش تو انتقال پوشه ها مخصوصا تو اس ام اس ها خیلی کم بود که گریه آور بود
3-موقع مکالمه وقتی اسپیکر رو روشن می کردیم صدای اسپیکر بسیار ضعیف بود
اما خیلی راحت با یه آپدیت نیم ساعته (البته با اینترنت پر سرعت) تمام مشکلاتش برطرف شد و الان هم خیلی راضی هستم از خریدش.
شما اگه آپدیت کنی مشکلت حل میشه.
یعنی مال من که حل شد.:13:
کلا n73 در کنار ویژگی های منحصر به فردش مشکلات خیلی زیادی داره که اصلا جای نگرانی نداره. و همشون به راحتی قابل برطرف کردن هستندنقل قول:
من خودم وقتی گوشی رو خریدم چند تا مشکل اساسی داشت.
1- موقع فیلمبرداری یه صدای ویز ویز همیشه توش بود
2-سرعتش تو انتقال پوشه ها مخصوصا تو اس ام اس ها خیلی کم بود که گریه آور بود
3-موقع مکالمه وقتی اسپیکر رو روشن می کردیم صدای اسپیکر بسیار ضعیف بود
اما خیلی راحت با یه آپدیت نیم ساعته (البته با اینترنت پر سرعت) تمام مشکلاتش برطرف شد و الان هم خیلی راضی هستم از خریدش.
شما اگه آپدیت کنی مشکلت حل میشه.
یعنی مال من که حل شد.:13:
درسته، با آپدیت بیشتر مشکلات کوچک گوشی حل می شه.ولی یادت باشه اگه خواستی آپدیت کنی با اینترنت پر سرعت این کار رو بکن و حتما از اطلاعات گوشی روی مموری کارت بکآپ بگیر.
اگه آپديت كنم آيا اطلاعات داخل گوشيم مثل شماره تلفن ها پاك ميشه يا نه؟
آره پاک میشه. از کانتکت هات یه بک آپ روی کامپیوترت بگیر.نقل قول:
سعی کن مموریت رو فرمت کنی.
البته الزامی نیست. ولی برنامه هایی که قبلا نصب کردی اصلا توی فریم ور جدید خوب جواب نمی ده
آره، پاک میشه.ولی به راحتی می تونی اطلاعان فون مموری رو روی مموری کارت بکآپ بگیری...
روي lcd گوشيم يه خط سفيد تقريبآ يك سانتي جديدآ ديده ميشه هر كار ميكنم كه پاك بشه نميشه فكر كنم از داخل lcd باشه آيا مربوط به تنظيمات گوشي هست يا گوشيم خراب شده؟
وقتی گوشی خاموش باشه خطه میره؟
شاید خش افتاده...اگه در حال خاموشی خطه باشه یعنی خشه...
موقعي كه دارم فيلمبرداري ميكنم خيلي تابلو ديده ميشه اما موقعي كه گوشي خاموشه اصلآ ديده نميشه
توی علاالدین زیر همکف یه مغازه هست که لیبل روی ال سی دی رو عوض می کنه.
اگه خیلی اعصابت رو خورد کرده ببر اونجا بده لیبل روی ال سی دی رو برات عوض کنه. فکر کنم فقط 2-3 تومن بشه
يه نرم افزار ميخواستم كه بشه با اون فيلمهايي كه با گوشيم مي گيرم بريزم رو سي دي كسي اينجور نرم افزاري ميشناسه؟
نرم افزار ImTOO 3GP Video Converteنقل قول:
درسته نرم افزار خیلی خوبیه ولی خوب با افت کیفیت روبرو میشه که طبیعیه میتونی با این نرم افزار فیلمها رو به mpeg تبدیل کنی و بعر با nero بدیل میشه به dat و میتونی تو vcd های خونگی ببینیش ...نقل قول:
نه اصلا افت کیفیت ندارهنقل قول:
وقتی یه ویدئو رو توش اد add می کنی از منوی سمت راست تو قسمت ویدئوش bit-rate رو روی حالت auto و همچنین frame-rate رو هم روی حالتی auto و یه یکمی پایین تر bitrate-tolerance رو بازم روی auto بزار اصلا افت کیفیت نداره که هیچی حتی فایل رو موقع نمایش روونتر می کنه
میخوای بگی وقتی یه فیلم با سایز کوچیک رو به سایز بزرگترش تبدیل میکنی اصلا افت کیفیت نداره ؟؟
اگه اینطوریه پس لابد میشه فیلمهای 3gp رو تو ویسیدی با همون کیفیتی که وقتی کوچیک هستن نشون میده دید درسته ؟؟
من نگفتم کیفیتش رو زیاد می کنه
گفتم افت کیفیت نداره
شما همون فایل Mp4 رو تمام صفحه می کنی بازم افت کیفیت داره و این طبیعیه چون دوربین 2/3 تا همون اندازه قابلیت پیکسل گذاری داره.
به هر حال انتظارات باید در حد قابلیت خود گوشی باشه.
ولی به هیچ عنوان افت کیفیت نداره موقع تبدیل
بچه ها من 2 تا سوال داشتم
یکی این که این Push to talk چجوریه؟ یعنی کاراییش دقیقا چیه
یکی دیگه هم اینکه از map چجوری میشه استفاده کرد
سلام بچه ها من ان 73 دارم امروز می خاستم از یک گوشی سونی اریکسون ک510 یه بلوتوس بگیرم ازم هی پس کد میخاستpass cod ولی از گوشیهایه دیگه راحت بلوتوس می گیره این جریان پس کد چیه ممنون میشم اگه جوابمو بدین با ارزوی موفقیت روز افزون شما
ببخشین یادم نبود از گوشی من به ک510 بلوتوث میره ولی لز گوشی ک510 به من که می خام بلوتوث بگیرم پس کد می خاد
ببخشین یادم نبود از گوشی من به ک510 بلوتوث میره ولی لز گوشی ک510 به من که می خام بلوتوث بگیرم پس کد می خاد
گوشی های نوکیا در هنگام تبادل اطلاعات با بعضی از گوشی ها پس کد می خواد.به دلیل امنیت بیشتر.
مشکلی نیست...
راستش رو بخوای دلیلش رو نمی دونم.
عزیزم دلیلش همون امنیت بیشتره گوشیای سونی وقتی فراره هک بشن مثلا با همون نرم افزاره برای امنیت کد میخوان ...نقل قول:
بعضی اوقات اینطوری میشه مسئله مهمی نیست اگه با این گوشیای چینی هم تبادل کرده باشین همشون کد میخوان ...
بچه ها من 2 تا سوال داشتم
یکی این که این Push to talk چجوریه؟ یعنی کاراییش دقیقا چیه
یکی دیگه هم اینکه از map چجوری میشه استفاده کرد
ممنونم از اینکه جوابمو دادین
چجوري ميشه يك عكسرو وقتي وال پيپر ميكنيم تمام صفحه نشون بده؟
باید حتما از عکست تم بسازی.اگه عکسی مد نظرتون هست می تونید در تایپیکی که در امضای من قرار داره عکست رو قرار بدی تا براتون ازش تم بسازند.نقل قول:
دوستان میشه یه مقایسه بین N73me و 5700 بکنید ؟
لطفا با دلیل و بدون تعصب مقایسه کنید!!!!!!!
((((((((((( خیلی برام مهمه ))))))))))))
من اطلاعات زيادي ندارم فقط اون چيزي كه ميدونم اينه كه n73 me دوربينش 3/2 است اما 5700 دوربينش 2 مگاپيكسل است -سيستم عامل هر دو يكي است اما مزيتي كه 5700 نسبت به n73 me داره اينه كه صداي هندزفريش نسبت به n73me بالاتره درضمن يك عيب ديگر n73me تيزي صداش است ولي من بهت پيشنهد ميكنم اگه دوربين برات مهمه n73 me بگير والا 5700 بگيرنقل قول:
اين نرم افزار رو ميدونستم اما موقع تبديل خيلي شطرنجي ميشه .شنيدم با نرم افزار ulead video ميشه با كيفيت خيلي بهتر اما طرز كار با هاشو ياد ندارم ميشه يه راهنمايي در مورد تبديل با ulead video بكنيننقل قول: