سلام امروز از پايتخت يك فلش 8 گيگ او سي زد گرفتم 35000 تومان دنبال توربو نگرد كه پيدا نميكني 8 گيگ هم چند تا دونه بيشتر نمونده براشون
Printable View
سلام امروز از پايتخت يك فلش 8 گيگ او سي زد گرفتم 35000 تومان دنبال توربو نگرد كه پيدا نميكني 8 گيگ هم چند تا دونه بيشتر نمونده براشون
یکی از دوستام میگه فلشمو که میزنم به کامپیوتر یه پیامی میاد میگه insert disk to drive K
کسی میدونه چشه ؟
برام سوال بود که یه کول دیسک سریعتره یا کارت SD یا میکرو SD ؟ البته همش بستگی داره، نوع کول دیسک زمین تا آسمون فرق داره مثلا OCZ Rally 2 خیلی با Kingstone فرق داره، یا مثلا کلاس سرعت خیلی از کارتهای حافظه اصلا مشخص نشده روش. حتی در یک کلاس مشخص مثلا همین Class 6 خودش 8 مدل داره که در زیر می بینید: ( ستون دوم سرعت بر حسب mb/s هستش؛ نقل از en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital_card آورده شده )
40x 6.0 6
66x 10.0 6
100x 15.0 6
133x 20.0 6
150x 22.5 6
200x 30.0 6
266x 40.0 6
300x 45.0 6
من خودم اومدم دست بکار شدم یه تست انجام دادم: یه فایل 852 مگابایتی رو با برنامه Total Commander ( شبیه نورتون کامندر عهد بوق ) کپی کردم روی مموری مورد تست و با همون از روش برگردوندم رو هارد. این برنامه این قابلیت رو داره که سرعت رو بطور متوسط نشون میده
سه چیز رو تست کردم:کد:http://www.ghisler.com/download.htm
1 - Transcend JetFlash TS4GJFV30 یه کول دیسک 4 گیگ ترنسند که تو بازار خیلی زیاده.
2 - Toshiba SDHC Class 2 4GB یه مموری اس دی کلاس 2 ( استاندارد ) توشیبا 4 گیگ.
3 - PNY MicroSDHC 4GB Class 6 با گارانتی اهتمام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم شد نتیجه عجیب بدست اومده ( آزمایش در شرایط یکسان با یک Mempry Reader Transcend P8 انجام شده و دو سه بار هم تکرار کردم ):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت نوشتن روی او کول دیسک ترنسد بسیار پایینه! توجه داشته باشین که مادربرد USB2.0 هستش و با چندتا پورت USB مختلفش تست کردم.
توشیبا با اینکه کلاسش 2 هست از کلاس 6 پی ان وای سریعتره! حالا سوال اینجاست که : آیا اساسا میکرو اس دس از اس دی کندتره؟
نتایج خیلی مهم:
1 - موقع خریدن کول دیسک به سرعت نوشتن و خواندن توجه کنید. سرعت نوشتن بعضی کول دیسکها خیلی پایینه مثل همین سری V30 از ترنسند.
2 - میشه بجای خریدن کول دیسک کارت حافظه SD یا میکرو SD خرید و از رم ریدرهایی که مستقیم به پورت میخورند استفاده کرد، اینجوری با گذشت زمان و اومدن حافظه های بالاتر که ارزونتر هم هستن نیاز به خریدن مجدد کول دیسک نیست.
نتایج تست با نرم افزار HD Tune Pro 3.50 هم اینجاست:
علاوه بر مواردی مثل سرعت خوندن و زمان دستیابی (access time) ، سرعت نوشتن اهمیت بیشتری داره، چون اولا اساسا سرعت نوشتن پایینتر از سرعت خوندنه و دوم اینکه تفاوت سرعت نوشتن تو فلش ها و مموری ها بیشتره نسبت به سرعت خوندن. بعلاوه سرعت بسته به اندازه فایل فرق میکنه برای همین بهترین و جامعترین روش تست استفاده از برنامه HD Tune قسمت File Benchmark هست که سرعت خوندن و نوشتن رو در ازای سایزهای مختلف نشون میده. به عنوان مثال ازین تست میشه نتیجه گرفت سرعت خوندن حدود 15 مگ بر ثانیه و سرعت نوشتن حدود 10 مگ برثانیه هستش:کد:http://www.4shared.com/file/130136707/7fadc63f/Memory_Benchmark.html
توجه کنید که بعضی نرم افزارهای دیگه مثل sisoft sandra روش های دیگری برای تست دارند و در نتایجشون Device Index رو برحسب ops/minute ( عملیات در دقیقه) میدن. بعلاوه فاکتوری به اسم endurance factor هم توسط Sisoft Sandra اندازه گیری میشه که:
The Endurance Factor represents the wear and life expectancy of a flash device. According to SiSoft, this number is computed by "dividing the average performance (normal condition, i.e. sequential write) to the lowest performance (high-stress condition, i.e. same block re-write)."نقل از cdrlabs.com
خیلی جالبه! خلاصش یعنی عمر مفید فلش! نرم افزار سیسافت سندرا با تقسیم مثلا سرعت نوشتن پیاپی در شرایط نرمال به حداقل سرعت نوشتن ( بازنویسی یک بلوک اطلاعاتی یا شرایط با استرس زیاد) این عدد رو محاسبه میکنه.
تفاوت یک مموری ریدر اصل و باکیفیت با یک مموری ریدر بی نام و نشان چینی با کیفیت نامعلوم در خواندن یه مموری اس دی اچ سی چهار گیگابایتی توشیبا (اصل ژاپن) کلاس دو ، در شرایط یکسان :
:Transcend P8
SIYOTEAM SY-269:
پس ریدر هم مهمه.:::happy:::
سلامنقل قول:
ویروس داره و خیلی هم قوی هست
نقل قول:
چی ش پس .............
دوستان عزیز
من فلش 4 گیگه ترنسند دارم . به کامپیوتر یکی از بچه ها وصل کردم. بوق شناختنش رو زد ولی محتویات رو نیاورد و علامت سیف ریمولی هم نیومد. از اون به بعد فلشم رو هیچ کامپیوتری نمیشناسه! به نظرتون سوخته یا کاریش میشه کرد؟
حافظه ی فلش شما سوخته ببرش گارانتی برات عوض کنن.نقل قول:
نقل قول:حالا کدومشه ؟نقل قول:
با سلام
یکی از دوستام یک فلش 32 ترنسند بهم داده میگفت خرابه من تستش کردم این مشکلات داره:
1-وقتی چیزی روش میریزی همون موقع تا آخر میریزه ولی وقتی اجرا میکنی ناقص اجرا میکنه و همه چیز بهم میریزه
2-وقتی فلش مموریو در میاری دوباره میزنی همه چیز پریده و تبدیل به یک سری فایل ناشناس با خجم 1 کیلو بایتی شده
آیا امیدی به درست کردنش هست؟
با تشکر از دوستان لطفا جواب بدید
با این برنامه format کن ایشالا درست میشه:نقل قول:
این low level format میکنه و مخصوص کول دیسک های Transcend هستش. هر کارخانه ای نرم افزار خودش رو برای فورمت سطح پایین کول دیسک هاش داره، مثلا Pqi نرم افزار Dr.UFD رو داره.کد:http://www.4shared.com/file/133336428/a342bce3/mFormat.html
با سلام
کول دیسک : data traveler 16gb kingston
مشکل : هرچی فایل توش میریزم وقتی از فلش رو از کیس خارج میکنم و دوباره وصل میکنم تمام فایل ها از بین میره فضا رو اشغال کرده بصورت هیدن و 2 تا تیک هیدن هم برمیدارم نگاه میکنم ولی بازم چیزی توش نیست فکر کنم بد فرمت کردم ویروس کشی هم کردم هرچی بود نابود شد با آپدیت دیروز چیکار کنم ؟؟؟؟؟
فلش های سیلیکون پاور چه جور فلش هایی هستن؟
از نظر سرعت ریختن اطلاعات؟
سری MiniLux بالاتر هست یا Ultima
نیمسوز شده :41:نقل قول:
تایید میشه منم 2 تا 2 گیگشو داشتم هردو شون اینطوری شدن دیگه هیچ کاریش نتونستم بکنم چند نفر از دوستان هم همین مشکل براشون پیش اومدنقل قول:
سلام منم دقیقا همین مشکل رو ذارم با این تفاوت که فلش من silicon power 32gig استنقل قول:
يه تعداد از عكسام روي رو موبايلم پاك شده
بهترين نرم افزار در زمينه برگردوندنش چيه ؟
چندتا از سریعترین کول دیسکهای موجود در بازار مشهد:
Patriot Xporter XT Boost 200X
8 گیگ از 23 تا 26 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=7&catid=27&prodgroupid=64&id=631&type=11
Apacer Handy Steno AH522 200X
8 گیگ با گارانتی سازگار 26 تا 29 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://emea.apacer.com/en/products/Handy_Steno_AH522_200X_specs.htm
Silicon Power LuxMini 920
8 گیگ با گارانتی 25 تا 30 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.silicon-power.com/product/pro_detail.php?main=10&sub=41&pro=105&sub_v=&currlang=utf8
PQI Cool Drive U339 Pro 200X
8 گیگ با گارانتی 25 تا 30 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.pqi.com.tw/product2.asp?oid=18&cate1=18&proid=13
این هم یه مموری ریدر فوق العاده! موجود در بازار مشهد با یک سال گارانتی تعویض 15 تومن.
Canyon CNR-CARD5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.canyon-tech.com/products/companions/usbhubs/CNR-CARD5#pr-switcher
سلام
دوستان من یه فلش مموری 4گیگ بگریم ولی موندم از کدوم برند بگریم
میشه یه برند درست درمون بگید
اگه یه نگاه به پست قبلی بکنی...:46:نقل قول:
یک مدل جدید از Flash Drive مدل KANGURU که با اثر انگشت کار میکنه و قیمت 1 گیگا بایت اون حدود 100 دلار در میاد 2 گیگ اون 130 دلار و 4 گیگ اون 176 دلار است کی میخواد بخره؟؟؟؟!!!!!
:27: من که فک کنم ی نوع ویروس به نام NewFolder باشه.نقل قول:
با nodo اینام حل نمیشه .
روش رو خودمم دقیقاً نمی دونم ولی نیم سوز فک نکنم.:13:
با سلام
من یک فلش Adata 32 گیگ به تازگی خریده ام و فایل هایی که کپی کرده ام به درستی اجرا نمی شوند (مشکل دارند)
میشه راهنمایی کنید چه باید بکنم
با تشکر
با سلام خسته نباشید:
من یک فلاش Transcend 16 GJFV85 دارم.امروز در حال کپی کردن اظلاعات از یک فلش دیگه روی فلشم بودم که با قطع شدن ناگهاننی اون فلش فلش مموری منم قطع شد و بعد از اون به هر سیستمی که وصلش میکنم خطای usb device not recognized لطفا کمک کنید .آیا راهی برای درست کردنش هست؟ممنون
twinmos Mobile Disk F1
شرکتTwinMOS با قرار دادن یک تیغه شناسایی اثر انگشت در این محصول یک ویژگی فوق العاده برای دیسکهای همراه خلق کرده است. در Mobile Disk F1شرکتTwinMOS همانند دیگر محصولات مشابه در بازار از تکنولوژیUSB 2.0استفاده شده است که این امر باعث استفاده سریع و بی دردسر کاربران می شود و استفاده کنندگان این محصول می توانند در اولین اتصالF1 به کامپیوتر خود به راحتی و مطمئن از آن استفاده نمایند، چرا که ویژگی دیگر این محصول ، عدم نیاز به منبع تغذیه جانبی می باشد که لذت استفاده از آن هرجا که کامپیوتری وجود دارد مهیاست.
یکی دیگر از قابلیتهای منحصر به فردF1 ثبت و بازیابی خودکارweb accountهاوpassword های آنها در تمام صفحات وب است. یعنی یک کاربرF1 می تواند تمامUserID وPassword های ورود به سایتهای مختلف اینترنتی خود را در این محصول ثبت کند. حال هر بار که مجدداً وارد این سایتها شود ، عمایات شناسایی وی راF1 بطور کاملاً امن و خودکار انجام می دهد. با بهره گیری از این تکنیک دیگر هیچ کاربری نیاز ندارد کهUserID وPassword های خود را به خاطر بسپارد ،F1فرمانبردار شماست و تمام این اطلاعات مهم را برای شما کاملاً محفوظ نگه میدارد و بهمحض قطع کردن ارتباط F1با کامپیوتر ، کلیه اطلاعات سایتموردنظرتان به همراهUserIDوPasswordهای آن، کامپیوتر را به مقصدی امن تر(Mobile Disk F1) باقابلیت حمل آسان به هر دستگاه دیگری ، ترک می کنند.
رمزگذاري ورمزبرداري (Encryption & Decryption) یکی دیگر از خصایصF1 است. این خصیصه به کاربران این اجازه را می دهد که فایل ها و فولدرهاي مهم خود را با استفاده از رمزي كه با جرات مي توان گفت تا كنون هيچ كس دردنيا قادر به شكستن آن نبوده است (اثر انگشت) ، رمزگذاري كرده و اجازه استفاده ازآنها را تنها با ارائه اثر انگشت معتبر صادر نمايد .علاوه بر اين F1 با در نظرگرفتن یک بخش فوق امنیتی (security partition) که تنها با شناساییاثر انگشت معتبر دسترسی به آن میسر است ،اطلاعات سري شما را در محلي جدا ازاطلاعات معمولي نگهداری مي كند.
به هر حالF1 آنقدرتوانمند و قدرتمند است که به راحتی و سریع بین بخش فوق امنیتی و بخش عادی نگهداریاطلاعات حرکت کرده و پاسخگوی سریع به نیازهای یک کاربر باشد. البته لازم است بدانیمکه ذخیره سازی اطلاعات در بخش فوق امنیتیF1تنها با شناسایی اثر انگشت کاربر مجاز امکان پذیر است. پس کاربر هیچ نیازی نیست که نگران رخنه کردنافراد نا شناس به اطلاعات خود باشد. وقتي شما يك F1 مي خريد ، در ابتدا ظرفيت F1 شما به دو قسمت مساوي تقسيم شده است و اگر درMy Computer روي Removable كليك راستكرده و Properties را جهت مشاهده ظرفيت F1 خود بزنيد ، تنها نيمي از ظرفيت به شمانشان داده مي شود،چرا كه نيم ديگر آن جهت استفاده بخش فوق امن در نظر گرفته شده است
لابد حالا مي پرسيد چطور مي توان ظرفيت اين دو بخش ( Secure & Public Partition) را تغيير داد ؟ جواب شما استفاده از برنامه Partition Resizer است.
تامین امنیت اطلاعات شخصی و سازمانی با بالاترین سطح امنیت جهان (اثر انگشت)
قابلیت ثبت 10 اثر انگشت
امکان جداسازی اطلاعات عادی و محرمانه تنها با شناسایی اثر انگشت
قابلیت تغییر حجم بخش فوق امن و معمولی با شناسایی اثر انگشت
قابلیت قفل کردن هر نوع فایل و فولدر و بازخوانی آنها فقط با اثر انگشتهای تعریف شده
پشتیبانی از تکنیک EZ-Login جهت ذخیره آدرسهای دلخواه web برای همراه داشتن همیشگی آنها
ذخیره و بازیابی خودکار تمام username و password های مصرفی در صفحات وب با شناسایی اثر انگشت
نصب و استفاده کلیه امکانات بدون نیاز به CD
دوستان ميخوام يه فلش پرسرعت بخرم چي پيشنهاد ميكنين؟؟؟
patriot خوبه يا sandisk؟؟؟
كسي نبود تو اين سايت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
من حدود یه سالی هست که سونی 4gig دارم که ازش خیلی راضی هستم
سرعتش هم خوبه
نقل قول:نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4168782&postcount=1083
این دو پست رو بخون با دقت.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4264341&postcount=1097
سلام من فلش رو وقتی از پورت جلوی کیس به سیستم وصل میکنم بعد از 1 دقیقه پیغام زیر رو میده و فلش نمیاد
چیکار کنم که بتونم از USB جلوی کیس برای فلش استفاده کنم؟
سلام من یک فلش کینگستون 8 گیگ دارم ولی نمیوانم نرم افزار روش کپی کنم بعد از کپی میلینم پوشه ها خالیند آیا عیب فلش کینگستونه یا اینکه نرم افزار نباید کپی کنیم
اگر کامپوترت نتونی باش سیف ریمو کنی آیا ایرادی داره که سیتم رو خاموش کنی و بعد فلش رو جدا کنی؟
اصلا دلیل اینکه نمیشه روی بعضی سیستمها سیف ریمو کرد چیه..با اینکه تمام برنامه های اون هم بسته است؟
کسی نیست به ما کمک کنه؟
شاید ویروسی چیزی هست تو فلشنقل قول:
همه چی میشه تو فلش کپی کرد :31:
USB Safely Remove v.4.0.9.779
برنامه مخصوص خارج سازی مطمئن دستگاه های USB
کد:http://www.daryacomputer.com/Software/Utilities/FlashMemory/USB%20Safely%20Remove%20v4.0.9.779%20Final.rar
ممنون عزیزم ولی من سوالم چیز دیگه ای بود مهربونمنقل قول:
TWINMOS Mobile disk B1
کول دیسک های B1 از شرکت TwinMos از نوع super-mini USB 2 طراحی شده برای سیستم عامل Windows Vista با از میان برداشتن تمام محدودیت های در سَبک و اندازه نسبت به کول دیسک های سنتی توانسته است توقعات مشتریان را برآورده نماید. نمایشگر LED در کول دیسک های B1 در بدنۀ آن جاسازی شده و اندازه واقعی آن فقط 42.6 x 14.7 x 2.8 mm می باشد. با اینکه این کول دیسک اندازۀ کوچکی دارد، ولی ظرفیت 8 گیگابایتی ضبط اطلاعات برروی آن بسیار حجیم می باشد. ضمن داشتن طراحی بدون کلاهک برای جلوگیری از گم شدن کلاهک توسط افراد، این "پسر کوچولوی بزرگ" در رنگهای شیک از قبیل: مشکی، سفید، زرد ملایم، صورتی، آبی آسمانی و سبز ملایم، برای همگرایی با مُد شخصی افراد قابل ارائه می باشد.
اولاً، قطر 2.8 mm این محصول برای افرادی که به دنبال کول دیسک بسیار نازک و قابل حمل می باشند مناسب است، برای اینکه این محصول آنقدر نازک بوده که قابل جاسازی درون کیف پول و یا کیف دستی می باشد. ثانیاً، حلقۀ برای حمل و زنجیر آبکاری نقره شده که همراه این محصول ارائه می گردد به افراد امکان حمل آن بروی جاکلیدی، تلفن همراه، کیف پول، کیف زنانه، یا هر یک از وسایل شیک قابل حمل دیگر مورد علاقه اشخاص را می دهد.
به این وسیله ، شما می توانید تمام اطلاعات شخصی، فایل های عمومی، فایل های موسیقی MP3 ، عکسهای دیجیتالی، یا فایل های چندرسانه ای (Multimedia ) خود را با گیرایی بالا با دیگران به اشتراک بگذارید
کسی جواب مارو نمیدونه؟نقل قول:
دوستان لطفا کمک کنید
سلامنقل قول:
اگه کامپیوترت رو خاموش کنی بعد فلش رو در بیاری هیچ مشکلی پیش نمیاد یا اگه ریست کنی بعد درش بیاری
safe remove برای این هست که وقتی فلش رو جدا میکنی مطمن باشی که برنامه ای از فلش استفاده نمی کنه و یا فایلی از اون باز نیست
اگه wirte cashing غیر فعال باشه میتونی همین جوری فلش رو در بیاری نیازی به Safe Reomve هم نیست
برای فعال یا غیر فعال کردنش وارد properties درایو فلش بشو tab hardware بعد فلشت رو لنتخاب کن properties بعد tab polices بعد optimize for quick romovl
(اگه write cashing فعال باشه کارایش بالاتر میره)
دلیل اینکه نمیشه بعضی فلش هارو Safe Remove کرد اینه که اون سیستم ویروسی هست و اون ویروسی که داخل فلش هست فعال هست
( اگه داخل فلش ویروس باشه ولی سیستم ویروسی نباشه راحت safe remove میشه)
و یا یک برنامه ای داره از فلش استفاده میکنه بعضی برنماه های مخفی هستن باید از توی task manager نگاه کرد
اگه سیتمت ویروسی نباشه بعضی وقتا با یه logof درست میشه
اگرم نشد cmd رو باز کن این دستور رو وارد کن به فرض درایو فلش u: هست
chkdsk u:/x که این فرمان اون درایو رو dismount میکنه
اين سوال من هم هست.نقل قول:
سلام.
ببخشید من یک فلش genx 16 gb دارم که وقتی به کامپیوترم وصل می کنم درایورش رو میشناسه.
ولی وقتی می خوام فایل با حجم بالای 1 gb از فلش به کامپیوتر یا از کامپیوتر به فلش کپی کنم در حین کپی قطع میشه.مثل اینکه فلش رو از کامپیوتر خارج کرده باشم.
درایورش رو هم آپدیت کردم ولی مشکل حل نشد.
جالب اینجاست روی کامپیوتر دوستم با سرعت 40 mb/s فایل ها رو کپی می کنه.
لطفا راهنمایی کنید.:13: