GameShark Media player رو بخریدنقل قول:
Printable View
GameShark Media player رو بخریدنقل قول:
با عرض سلام
من قصد دارم برای تنوع یک کنسول 2ps بخرم و تجربه ای در این زمینه به دست آورم . من از بازی با pc خسته شده ام و بیش از یک ماه است که برای بازی پشت کامپیوتر ننشسته ام . می خواستم فقط برای امتحان کنسول مذبور را بخرم . لطفا مرا راهنمایی کنيد.
آره حتما بخر خیلی حال میده .بخصوص بازی با جوی استیکاش که شوک میده کلی میری تو فاز بازی و این حرفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اشتباه نکن البته نمیگم نخر ولی اگه پی سی خوبی داری الان با شبیه ساز ها میتونی همه بازی های کنسولای قدیمی از آتاری تا پلی 2 رو روی پیسی بازی کنینقل قول:
روی منم حساب کنید و از می تونید پیام هم بفرستید برای من که چه بازی رو می خوایید چون ممکنه دیر سر بزنم به این تاپیک و....
این بالایی ها بهترین های سگا هستن تقریبا
کد:http://reza-batista.persiangig.com/index.html
دوست محترم
درسته برای بقیه PLATFORM ها تا ps تا حالا emulator های خوبی اومده
ولی هنوز که هنوزه emulator درست حسابی که بتونه بازی های ps2 رو با اون qulaity و fps ارایه بده رو pc نیومده اونم بعدز از 9 سال
اگه کسی قصد انجام بازی های ps2 رو داره بهترین کار خرید ps2 هست
بازی با هیچ شبیه سازی لذت و حس واقعی بازی با کنسول اصلی رو نداره اینو مطمئن باشین .....پس هر بازی رو حتما" اگه میخواین واقعا" ازش لذت ببرین با کنسول اصلیش بازی کنین....
سلام دوستان
سایتی رو میشناسین که بازی های ps2 رو بفرشه ؟
و اینکه ساخت بازی برای این کنسول متوقف شده یا خیر
هنوز هم براي ps2 بازي ساخته ميشه و از بورس نيافتاده.نقل قول:
و در ماه هاي جولاي آگوست و سپتامبر و .... جمعا 16 بازي براي ps2 عرضه شده و خواهد شد.
براي پيدا كردن سايت هايي كه بازي مي فروشن كافيه در اينترنت كمي جستجو كنيد.
سلام به همه کسی بازی ico رو داره؟
خوب تا حدودی درست میگی حالا که ارزون شدن خوب آره اول باید بری برا سیستمت یه cpu 2 هسته ای بگیری و ارتقا بدی تا بتونی پلی 2 ها رو بیاری ولی خوب الان شبیه سازا خیلی خوب شدن و حرفتو قبول ندارم که میگی درست حسابی نیومده و الان pcsx2 جدید با ورژن های جدید و پلاگین ردیف اومده که........... و با کیفیت عالی و حتی بهتر میتونی با این گرافیک های جدید بازی هارو بیاری و لذت ببری خلاصه من الان کل کنسولارو شبیه سازی کردم روی سیستم و بازی های پلی 2 و 1 رو هم دارم هر کی میخوادنقل قول:
منخودم دارم god of war2 . gta رو با کیفیت و سرعت عالی بازی میکنم
سیستممو میزارم که بدونیدبعدا اینم لینک آخرین ورژن برنامه
کد:http://www.mediafire.com/orleans
بازی های پلی 2 دیگه عرضه نمیشه و در واقع دیگه بازی براش ساخته نمیشه و همه دارن روی ps3 کار میکنن دیگه حالا شما هر بازی خواستی از ps2 با من تماس بگیر و بگو چی می خوای تا برات ردیف کنمنقل قول:
کد:http://reza-batista.persiangig.com/index.html
دوست محترمنقل قول:
من وقتی حرفی رو میزنم دلیل دارم
من تمامی version های این emulator و plug in های اون رو گرفتم و سال هاست دارم با version هاش کار میکنم
سیستمم هم خیلی بالاتر از اونهایی که گفتینه و اصلا ربطی به سیستم نداره
مهم اون core مربوط به emulator هست که به دلیل ساختار پیچیده معماری emotion engine داخل ps2 هنوز desinger نتونستن درست حسابی تحویل ملت بدنش
درسته که هر version بهتر از قبل شده
ولی هنوز خیلی خیلی هم از نظر texture هم fps هم bug فاصله داره با خود console
راجع به اون 2 بازی هم مطمنا اگه تو یک اتاق روی ps2 و pc اجرا کنید
برتری عظیم ps2 از هر فاکتوری کاملا مشهوده
pc کلا اوضاعش مشخصه چه برسه بخواد emulator هم باشه
بحث رو دیگه ادامه نمیدم
موفق باشید
خوب اینجور چیزا زمان میبره تا خوب خود کنسول فروشش رو کنه بعدتا بیاد طول میکشه مثه بازی های کنسول های قدیمی که الان دیگه همشون روی پی 30 اومده و مثلا الان همین تیم که تقربا کارشش روی پلی 2 تموم شده داره روی پلی 3 کار میکنه برای شبیه سازی!!!!!!!!!!!!یه مزیت های هم دارن که الان حوصلشو ندارم بگم بعدا میام توضیح میدمنقل قول:
و اینم بگم که الان پلی 2 خیلی خوب شده و مثه کره روی پی سی دیگه ردیفه و میتونید حالشو ببرید
دوست عزیز اقا پدرام از شما خواستن که به بحث ادامه ندید!نقل قول:
ببینید الان این تاپیک مخصوص PS2 هست
ما توی تاپیک GOD OF WAR میریم میگن شبیه سازتوی تاپیک PS2 میایم میگن شبیه ساز و توی تاپیک شبیه ساز ها هم که میریم میگن شبیه ساز.پس لطفا این بحث شبیه ساز رو ادامه ندن دوستان در این تاپیک!
باید بگم یه شبیه ساز به هیچ عنوان اون تجربه ای رو که PS2 به آدم میده نخواهد داد.مثلا من بشینم یه جای راحت دسته های PS2 رو بگیرم دستم دوستمم کنارمه.بشینیم TEKKEN 5 بازی کنیم و کل کل کنیم و از طرفی شوک دسته های PS2 هم هر لحظه شور و اشتیاق مارو بیشتر می کنه!تا اینکه بخوایم بشینیم جلوی یه مانیتور روی یه صندلی با کیبورد یا فوقش دسته بازی کنیم(دسته های PS2 به وسیله ی رابط هایی به PC میخوره)
نکته ی بعدی اینه که هرگز مشکلات شبیه ساز ها که شامل بیرون پریدن از بازی و هنگ کردن و ... هست تمام نخواهد شد
و آخرین نکته برتری به کاملا محسوس PS2 هست.مطمئنا به هیچ عنوان کیفیت بازی های PS2 بر روی PC به PS2 نخواهد رسید
درباره ی PS3 هم باید بگم اونا اگه می تونن اول PS3 رو کپی خور کنن لازم به ساختن شبیه ساز نیست!شما هم مطمئن باشید هیچ وقت این اتفاق نمیفته
بنده قصد بی احترامی ندارم دوست من
شما هم دوست عزیز من هستید
ولی واقعیت حاشا نداره
مطمئنا هر کسی بگه شبیه سازPC بهتره PS2 رو تجربه نکرده.پس بهتره این رو به خودمون تلقین هم نکنیم
بعضی وقتا پذیرش واقعیت سخته ولی آدم باید تحمل شنیدن واقعیت رو داشته باشه هرچند بر خلاف نظرش باشه.
از همه و مخصوصا از شما معذرت خواهی می کنم دوست عزیز
امیدوارم منو ببخشید
موفق باشید
یعنی شبیه ساز بهتر از خود دستگاه اجرا کنه ؟ جل الخالق !
تنها مزیتی که این شبیه سازها دارن اینه که میشه بازی رو هر لحظه دلت خواست سیو کنی
که اونم معمولا تر میخوره تو بازی و بیمزه میشه.
من هم موافقم که هیچچی جای خود کنسول رو نمیگیره.
نقل قول:والا چی بگم یحی و تقی جوننقل قول:
من کلی از وقتم و پولم رو صرف همین تحقیق کردم و نه تنها خودم بلکه روی چند تا سیستم به این نتیجه که گفتم رسیدم
حالا یک سری میان میگن مرغ یک پا داره
بهتره ادامه ندیم
هر کی هر جا راحته بشینه بازی کنه
موفق باشید
زین پس پست های بی ربط با این تاپیک پاک میشن ! شبیه سازها تاپیک دارن !
ولی نظرات جالبی مشاهده شد !
سلام دوستان ترخدا خواهش میکنم اگه کسی بازی به اسم Xena برای پی اس 2 میشناسه یه لینک خریدی چیزی به ما بده.دو ماهه من دنبال این بازی میگردم بیچاره شدم.ترخدا کمک کنید.
حس نوستالژی من گل کرده، چند وقت پیش یه جایی خوندم که برا پی اس2 یه دی وی دی وجود داره که کل بازی های کنسول سگا توشه،اگه امکان داره می خواستم ازتون جویا شم ببینم یه همچین چیزی وجود داره؟؟؟
اگه هست یه اطلاعاتی راجعش بدین
ممنونم
خیلی وقته هست دوست من ولی نه همه بازیها بلکه تعدادی از بازیها رو داره.......نقل قول:
یه نرم افزار کم حجم هست به اسم pgen که شما اون رو از اینترنت دانلود می کنید، بعد همراه فایلهای rom بازیهای سگا رایتش می کنید (رومها رو باید جداگانه دانلود کنید)
بعد میندازید تو پی اس تو ، مثل هلو همه ی بازیها رو میاره، سیو میشه (هم سیو موقت،هم سیو تو مموری کارت)
یادش بخیر من دو سال پیش یه همچین سی دی ای درست کردم 25 تومن فروختم به یه یاروئی !!!
جهت اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجغه کنید :
اگه مشکلی داشتید بپرسید در خدمتم.کد:http://www.brunofreitas.com/portal/?q=node/20
بهترین بازی های کنسول پلی استیشن 2
کنسول پی اس تو پرفروشترین کنسول تاریخ محسوب می شود در حالی که که پربازی ترین پلاتفرم نیز به حساب می آید و بیش از هزار بازی برای پی اس تری عرضه شده که یک رکوردمطلق برای یک پلاتفرم محسوب میشود . هر کسی خاطرات زیادی با این کنسول دارد،فروش نجومی این کنسول در این زمان هم با وجود توقف عرضه بازی همچنان ادامه دارد،چون آن قدر بازی دارد که شما را تا مدت ها سرگرم کند.البته توصیه نمی کنم امروزه به سراغ این کنسول بروید،چون ایکس باکس360 کم کم جای ان را پر می کند ، ولی وقت آن رسیده تا ده بازی پی اس تو که بیشتر به من چسبیده را نام ببرم....
|_|_|_|_| از میان بازی های مبارزه ای باید از سری tekken فوق محبوب نام ببرم،مخصوصا نسخه tag و نسخه5 آن.
|_|_|_|_|در میان بازی های اکشن ماجرایی با تم فانتزی چه چیزی جز سری god of war می تواند اول باشد؟؟ نسخه 1 و2 این بازی یک شاهکار تمام عیار است.
|_|_|_|_|در ژانر محبوب اکشن ماجرایی با تم مدرن نیز سری gta و metal gear عناوین پرشکوهی هستند،مخصوصا
Grand Theft Auto: San Andreas و Metal Gear Solid 3: Subsistence
|_|_|_|_|در ژانر اتومبیلرانی هم عنوان خاطره انگیز و به یادماندنی Gran Turismo 3: A-Spec مانند ستاره ای پرفروغ می درخشد.
|_|_|_|_|در ژانر فوتبال World Soccer Winning Eleven 9 حرف اول را می زند.
|_|_|_|_|در ژانر نوستالژیک نقش آفرینی هم شدیدا به سری پر آوازه Final Fantasy به خصوص ورژن x آن علاقمندم.
|_|_|_|_|بد نیست بدانید برترین بازی تاریخ پی اس تو از نگاه سایت معتبر game spot بازی اسکیت سواری Tony Hawk's Pro Skater 3 است
لطفا شما نیز لیست بازی های محبوب خودتونو بذارید و خاطراتتونو هم بگید....
سلام با توجه به اطلاعاتی که دارم میدونم که بازی هری پاتر و شاهزاده دورگه(harry potter and the half blood prince) واسه ps2 آمده ولی تو بازار هرجا میگردم پیدا نمیکنم ، چرا؟:13::19:
چون بازیها سلیقه ای وارد میشن
یکی اونجا نشسته و هر بازی ای رو که عشق می کنه ، تکثیر میکنه و میریزه تو بازار
خیلی بازیهای خوب هستن که به دلیل سلیقه ی نامناسب ، هیچوقت وارد ایران نشدن
شدیدا تایید میشهنقل قول:
خیلی از بازی ها که برای خیلی از gamer ها معنی و مفهوم ps2 بود هیچ وقت وارد این مملکت نشد
جدیدا fifa street2 رو بازی کردم خیلی باحال بود گفتم بیام بهتون پیشنهاد بدم که اگه ندارین بازیشو حتما بگیرینش.بازیه توپیه :46:
راستی دوستان اکیدا" بازیهای شرکتهای ایرانی(تی20و مدرن و....)رو نخرین بیش از نود درصدشون فریز میشن تو اواسط بازی بعضی ها حتی از ابتدا گیر دارن .....
این شرکت ها همون 18 ماه قبل که بعد از 80 ماه کنسولم رو رد کردم هم این مشکلات رو داشتننقل قول:
مملکتیست واسه خودش ....
مدتی هست دستگاه بعضی بازی هام رو از اول و بعضی ها رو از وسط قفل میکنه و مجبور میشم ریست کنم.
fat هم هست مدل دستگاه...
خبری نسیت د اش من تو داری نظرت رو میگی منم همینطور دعوا که با هم نداریم که بی احترامی باشه ولی قبلش بت توصیه میکنم یه کم تحقیق کنی و بعدش بیای یه چیزایی بگینقل قول:
در مورد دسیته خیلی خوب شد گفتی این هفته اتفاقا رفتم 2 تا دسته مشتی جوی استیک خریدم که مثه پلی 2 کامل میتونی دکمه ها رو معرفی کنی و شوک هم کامل داره مثه خود پلی2
من خودم پسر خالم پلی 2 داره میرم همش با اونم همه بازی ها که اینور بازی میکنم بازی میکنم و کاملا مقایسه میکنم یه چیز هایی اونور هست و یه چیز هایی هم اینور قضیه ولی در مورد دسته به نظر من برو و تجربه کن و ببین که کاملا مثه خود پلی میتونی بیا ی و با شوک تیکن 5 رو بازی کنی
مثه الان که من دارم کامل با شوک بازی میکنم بدون هیچ مشکلی
تازه الان تبدیل usb اومده میتونی خود دسته فابریک پلی 2 رو وصل کنی به سیستم و حالشو ببری
نکته دوم اینکه گفتی الان برنامه خیلی بهتر شده و اون مشکلات هنگ کردن و ..........که میگی خیلی کم شده من میگم کامل دارم روی این قضیه کار میکنم و هم با پلی 2 کار میکنم و هم پی 30 ولی خوب قبول دارم هنوز یه سری از این مشکلات هست مثه اجرا نشدن بعضی بازی ها و.....که خوب روی اون نیست و باید با پچ و....این جور چیزاممکنه حل کرد و پیشنهاد میدم یه بارم که شده روی کام تجربه کنید اینو
من که گفتم الان به صرفه تره که پلی 2 که ارزون شده و از مد افتاده رو بری بگیری و.....ولی خوب شبیه سازا هم یه سری کاره میشه کرد که دستتئو باز میکنه برنامس دیگه!!!!
پلی 3 هم آره حالا حالا هم زمان میبره تا هک بشه و کپی بشه و تیم های برنامه نویسی بیان روش کار کنن چون اصلا الان خودش هم هنوز راه نیوفتادهو تازه باید از توانایی هاش استفاده کنن و بازی براش بسازن ولی خوب با وضع ما کی میتونی بره پلی3 بخره و بازی های به اون گرونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همه رفتم 360 گرفتن دارن حال میکنن و بازی هاشهم که دیگه راحت میشه دانلود کرد و ....
باز هم مشکلی بود من در خدمتم
تایپک بازی های ps2 نداره فروم؟
نه * جان نداره ظاهرا اولا دیگه به صورت رسمی پی اس 2 در سال 2010 به ملکوت می پیوندند ....
دوما چون پی اس 2 الان دیگه نسل قبلی کنسول ها هست معمولا برای بازی های کنسول های این نسل تاپیک میزنند ...
راهنمایی های فراوان شما منو واقعن تحت تاثیر گذاشت.نقل قول:
مدتی هست دستگاه بعضی بازی هام رو از اول و بعضی ها رو از وسط قفل میکنه و مجبور میشم ریست کنم.
fat هم هست مدل دستگاه...
سپاس.
دوست عزیزنقل قول:
شما اشکال دستگاهتون به احتمال خیلی زیاد از لنز درایو میتونه باشه
یا این که modchip مشکل پیدا کرده باشه
میشه توی این تایپک در مورد بازی های ps هم بحث کنیم؟
تاپیک PS1نقل قول:
میشه توی این تایپک در مورد بازی های ps هم بحث کنیم؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=314276
خوب چیکار میتونم بکنم؟نقل قول:
دوست عزیز
شما اشکال دستگاهتون به احتمال خیلی زیاد از لنز درایو میتونه باشه
یا این که modchip مشکل پیدا کرده باشه
تعویض؟
بهترین کار اینه که ببرید جایی مثل konj که بررسی کنننقل قول:
و اگه قراره لنط عوض بشه حدودا 60 تومان خرجشه
که اگه slim بود 30 تومان بود
این که گفتید قفل میکنه اگه درایو رو eject کنید هم همین طور میمونه ؟
یعنی restart کار میکنه یا نه حتما باید از پشت خاموش روشن کنید ؟
اره بابا eject کار میکنه و میشه ریست کردش...نقل قول:
بهترین کار اینه که ببرید جایی مثل konj که بررسی کنن
و اگه قراره لنط عوض بشه حدودا 60 تومان خرجشه
که اگه slim بود 30 تومان بود
این که گفتید قفل میکنه اگه درایو رو eject کنید هم همین طور میمونه ؟
یعنی restart کار میکنه یا نه حتما باید از پشت خاموش روشن کنید ؟
فقط نمی دونم چرا بعضی سی دی ها رو اینطوری میکنه...
در حالی که قبلا سالم سالم بود یه مدت بود بازی نکرده بودم.بعد یه دفعی اینطوری شد.
خوب حالا قضیه یکم فرق کردنقل قول:
شما اول این بازی هایی که این طوری میشن رو ببر رو یک دستگاه دیگه تست کن
چون با وجود روز افزون شرکت های محترم ایرانی و دستکاری بازی ها بعید نیست که مشکل از dvd ها باشه
اگه جای دیگه اجرا شد بدون مشکل و hang نکرد باید lens رو بدید سرویس
که یا با تنظیم و تمیز کردن درست میشه یا باید تعویض بشه