از دوستان یکی لطف کنه جواب مارو بده..اخه عجله دارم...با تشکر:20:نقل قول:
Printable View
از دوستان یکی لطف کنه جواب مارو بده..اخه عجله دارم...با تشکر:20:نقل قول:
كسي منو راهنمايي خوب نكرد
با سيستم زير چه گرافيكي بگيرم بهتره ؟
البته بين 60 تا 70 يا 80 هزار
CPU : 3 Full Intel
Ram : 1 GIG DDR2 (2*512)
Board : Alite 945 P-A
8400GS یا HD 2400Pro میتونه برای شما مناسب باشه.نقل قول:
ممنوننقل قول:
HD 2400Pr از كدوم ماركه ؟ Geforce كه نيست ؟
ATI Radeon HD 2400 Proنقل قول:
با سلام
کارت گرافیک Sf-px88gt512d3-hp ارزش خریدن رو داره عصر شبکه خیلی ازش تعریف کرده:20:
با تشکر
8800GT کارت خیلی خوبیه ولی به جای Sparkle ، بهتره Inno3D بگیرید.نقل قول:
سلام دوستان میشه asus main board p5p800 کارت گرافیکی با مشخصات زیر نصب کرد ممنون میشم اینم مشخصات رم و سی پی یو من
cpu intel pentium 4 3.00 ghz
ram :768 ddr
Sparkle - GeForce 7600 GS - AGP
Model number : SF-AG76SDH Ultra2
Graphics Processing : NVIDIA GeForce 7600 GS
Core Clock : 400 MHz
Memory Type : 512 MB DDR2
Memory Interface : 128-Bit
Bus Type : AGP 8X
RAMDAC : 400 MHz (support dual QXGA displays)
بله می شه.نقل قول:
رم هاتو دوئل کننقل قول:
به نظر من 8600gt بندازنقل قول:
قیمت این 7600 جس اس چنده؟؟؟
سلام. یه سوال داشتم.قیمت 8600 Gts که الان حدود 195 تمنه تا دو ماه دیگه چقدر می تونه افت قیمت داشته باشه؟
عزیز تا چند دیگه ATI 3870_ ATI3850 میاد که دیگه شما اسم 8600 رو نیارینقل قول:
قیمت کارت گرافیک Msi En8600gt رو میخواستم
نمیتونه از 8600 استفاده کنه چون مین بوردش ساپورت نمیکنهنقل قول:
درسته main board من فقط کارتهای agp رو ساپورت میکنه اگه میشه بهنرین کارت گرافیک رو که agp باشه بهم معرفی کنید تا مرز 150000 , 160000 منون میشم
7600gs_512نقل قول:
برای خرید و نصب روی سیستم که Agp هست ایا میشه هر مدل از گرافیک رو انتخاب کرد یا باید به رم و هارد و خصوصا پاور توجه کرد ؟
معیار دقیق و مشخصی نداره مادربرد ساپورت کنه مشکلی نیستنقل قول:
7600GT بهترین انتخاب برای agp هستنقل قول:
وستان عزیز از اینکه منو راهنمایی کردین ممنون امیدوارم همیشه موفق باشین
سلام
1. بهترین کارت گرافیگ نصبت به نوع قیمتش چنده ؟
2. در لینک زیر یک کارت گرافیگ GeForce 8800 GTX 768MB SLI را گذاشته و یکی این
GeForce 8800 GTX 768MB که دومیه میگن خیلی خوبه
ولی در عکس تو خیلی از گیمها کم اورده نظرتون چیه و بهترین کارت گرافیگ چیه و چنده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سئوال 3 یادم رفت
میشه رویه یک سیستم دو تا کارت گرافیگ بست ؟( یا بیشتر )
بستگی به مادربردت داره اگه 2 تا گرافیک رو ساپورت کنه میشه 2 تا گرافیک ببندینقل قول:
موفق باشی :11:
سلامنقل قول:
بستگي به اين داره كه مادربورد شما SLIساپورت باشه كه اون وقت مي توني دوتا كارت گرافيك از شركتnvidiaبا هم استفاده كني
ولي اگر مادربورد شماCROSSFIREساپورت باشه اونوقت مي توني دوتا كارت گرافيك از شركتATI با هم استفاده كني.
تعداد بيشتر نيز مقدوره كه بقيه كارت گرافيك ها رو بروي شكاف PCIنصب مي كنن كه سرعت كمتري نسبت به شكافPCI-Express دارد.(البته بعضي از مادربوردها داراي 3 شكاف مخصوص كارت گرافيك هستند).
چندتا عكس از crossfireشركتati:
اينم چنتا عكس از SLIشركتNVIDIA:
موفق باشي و يا علي./
ببخشید این PCI با PCI-Express چه فرقی دارند؟نقل قول:
سلامنقل قول:
PCI-Expressشكاف اختصاصي براي كارت گرافيك مي باشد.
شكافPCI يا شكاف توسعه براي نصب كارت صدا يا مودم و... مورد استفاده قرار مي گيرد كه همانطور كه گفتم سرعت كمتري نسبت بهPCI-Expressدارد.
يا علي./
نشد؟؟؟نقل قول:
اینجا شما گفتید:
یعنی اینکه چند گراف رو چند تا اسلات pciنصب می کنندکد:تعداد بيشتر نيز مقدوره كه بقيه كارت گرافيك ها رو بروي شكاف PCIنصب مي كنن
دوست عزيز
كارت گرافيكي كه شما براي شكاف pci مي خريد مخصوص مي باشد و شما نمي توانيد از هر كارتي براي اين شكاف استفاده كنيد.(قطعا شما نسبت به pci-express)از سرعت كمتري برخوردار خواهيد بود.
ممنون M.Z.Y
حالا يه سوال آيا وقتي دو گرافيك تو يه سيستم سوار ميشه مقدارشان مثل رم جمع ميشه ؟
چون توي عكس اولي كه گذاشتين اينجور معني ميده
يعني مزيت ديگري نميتونه داشته باشه
سوال ديگه اينكه برد من alite 945 p-a ساپورت ميكنه ؟ اخه دو تا pci-expres داره
سلام دوست من
اگه برد شما دوتا PCI-EXPRESSداشته باشه آره شما هم مي تونيد از اين تكنولوژي استفاده كنيد.
Sliبستن هميشه به اين معني نيست كه كارايي سيستم شما رو بالا مي بره چه بسا اين كارو نكنه.
از نظر تئوري اين تكنولوژي بايد سرعتي معادل 2تا كارت گرافيك به شما بده اما در عمل اين طور نيست،مي تونه دو علت داشته باشه :1-عدم توانايي بازي ها از بهره گيري كامل از اين تكنولوژي2-نبود يه درايور كامل براي اين تكنولوژي از طرف شركت سازنده . البته دليل اول تاثير بيشتري دارد.(البته در بعضي مواقع واقعا كارايي بالايي ارائه مي دهد اگر دو شرط بالا به خوبي رعايت شود.)
اگر شما بازي را در رزلوشن بالا بازي مي كنيد استفاده از اين تكنولوژي توصيه مي شود ، در ضمن مد نظر داشته باشيد با استفاده از اين تكنولوژي هزينه اضافي خريد مادربورد و منبع تغذيه مناسب نيز به خودتان تحميل مي كنيد.
خوب حالا اين امكان براي همه كارتها هست ؟نقل قول:
يعني الان مال من 6200 هست با اين ميشه يكي ديگه را Dual كرد ؟
يا فقط كارتهاي خاصي را ميشه دوتايي نصب كرد ؟
این تکنولوپی در همه کارت ها وجود ندارد.
نه کارت گرافیک شما رو نمیشه Sliبست ، روی جعبه کارت گرافیک شما اگر آرمsliباشه یعنی کارت گرافیکتون ساپورت می کنه ،در ضمن روی برد کارت گرافیک نیز جای قرار گرفتن پل Sliمی باشد همانند شکل قبل (8800ultra)
agpنقل قول:
فک کنم بتونی 7600gs sparkle رو پیدا کنی
ولی همون پول رو بده مادربرد
اشتباه میکنی
برای SLI باید کارتهای گرافیکی GPU مثل هم داشته باشند و هر دو از SLI پشتیبانی کنند. مادربورد هم باید از SLI پشتیبانی کند. ( داشتن دو اسلات PCI-Express دلیلی بر پشتیبانی از SLI نیست. )نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
در خصوص Monitor TV چند تا سوال دارم 1-آيا در هنگام پخش برنامه از تلويزيون يا همون مانيتور امكان ذخيره بر روي هارد وجود دارد؟اگر از كارت TV بر روي مانيتور معمولي استفاده كنيم چي آيا اين امكان هست؟كارت تي وي بگيريم يا Monitor TV كدام كارايي بيشتري داره؟ ؟ آيا دستگاه vcd يا dvd بر روي Monitor TV به طور مستقل نصب ميشود؟
سلام
دوستان من دریک Ispکارمی کنم مدل مانیتوری که استفاده می کنم ال جی 575cهستش.یک مدت احساس خستگی می کنم وچشمم نیززود خسته می شه .به فکرخرید مانیتور ال سی دی افتادم .مجودی پول من 300تومن هستش .لطف کنید من راراهنمایی کنید .
سلام
دوستان من دریک Ispکارمی کنم مدل مانیتوری که استفاده می کنم ال جی 575cهستش.
یک مدت احساس خستگی می کنم وچشمم نیززود خسته می شه .به فکرخرید مانیتور ال سی دی
افتادم .موجودی پول من 300تومن هستش .لطف کنید من راراهنمایی کنید .
سلام
لطفا اگه ممكنه به سوال من پاسخ دهيد چون قصد خريد يه Monitor TV رو دارم ممنون ميشم.
سلام
ميخواستم ببينم آيا من الان يه گرافيك128 جيفورس دارم ميخواستم ببينم ميتونم يه گرافيك ديگه اي رو طوري بندازم رو سيستمم كه بتونم از اين يكي هم استفاده كنم و يا بايد حتما اين يكي رو در بيارم و بندازم بره؟؟؟
مدل مادر بوردم MSI 645 combo هستش...