دوستان می تونین آموزش کامل اضافه کردن نقشه ایران رو در آدرس زیر ببینید
اگر سوالی بود مطرح کنین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1473040#post1473040
Printable View
دوستان می تونین آموزش کامل اضافه کردن نقشه ایران رو در آدرس زیر ببینید
اگر سوالی بود مطرح کنین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1473040#post1473040
از کمک هات بی نهایت ممنون...نقل قول:
:20:
سونی اریکسون W1i که بیاد حال همه تون گرفته میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!1
مطلبی که امروز برای شما تهیه کرده ام معرفی یکی از بزرگترین گوشی های سونی اریکسون می باشد
که شما تا به حال در هیچ سایت و وبلاگی مشاهده نکرده اید...و برای اولین بار در اینجا می خوانید. گوشی امروز ما W1 می باشد .. که شرکت سونی اریکسون پس از تولید P1 محصول شرکت خود و IPhone محصول شرکت Apple تصمیم به تولید این گوشی کرده است...
W1 هنوز به بازار عرضه نشده است و شرکت سونی..... در حال تکمیل این پروژه میباشد.
اما امکانات باور نکردنی این گوشی چیست؟ در درجه اول می توان گفت که با تولید این گوشی موبایل تحول عظیمی در تکنولوژی دوربینهای دیجیتال رخ می دهد. و تصور نمی شود که هیچ شرکت تولید کننده گوشی بتواند . با تولید گوشی موبایلی با شرکت سونی اریکسون رقابت کند...
و اما امکانات این گوشی :
1 - قابلیت پشتیبانی 8 باند مختلف در شبکه موبایل بطور همزمان.
2 - صفحه نمایش با وضوح 1024 * 2048 پیکسل و با قابلیت لمسی.
3 - قابلیت نصب ویندوز موبایل و استفاده از واکمن سری 5 شرکت سونی اریکسون.
4 - دوربین جلو (برای مکالمه تصویری) با کیفیت 3.2 مگا پیکسل.
5 - دوربین اصلی ( در پشت گوشی) با کیفیت 20 مگا پیکسل .( درست خواندید بیست مگا پیکسل ).
6 - نوع لنز هر دو دوربین از نوع Carl Ceiss ( بهترین نوع لنز - نمونه استفاده در N73 نوکیا ).
7 - مموری داخلی گوشی 120 گیگا بایت ( فوق العاده به اندازه یک هارد دیسک ).
8 - CPU داخلی گوشی با ساپورت حجمی 2ghz ( عملکرد و سرعت باور نکردنی برای یک گوشی موبایل)
9 - صدای مخصوص این گوشی با قابلیت خروجی 18W ( یعنی 3 یا 4 برابر N73 نوکیا ).
10 - دکمه های لمسی بدون نیاز به فشار دادن ان ها ( چیزی شبیه به Chocolet ال جی).
11 - با قابلیت افزایش مموری یا همان Ram به دو صورت MiniSD و MicroSD (قابلیت استفاده همزمان).
12 - دارا بودن سیستم WiFi ( این سیستم تا به حال روی هیچ گوشی نبوده است ).
13 - قابلیت استفاده از GPS در کنار امکانات باور نکردنی دیگر این گوشی ).
در ضمن شرکت سونی اریکسون هنوز اعلام نکرده است که این گوشی چه موقع به بازار عرضه می گردد
n95 پر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w1i نه پر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا سه چهار ماه دیگه هم میاد
کامران جان...نقل قول:
کاش برای این نوشته ها یک منبع هم معرفی می کردی تا قابل باور باشه...
دوست عزیز مطلب طنز با مزه ای نبود!نقل قول:
چون اگه حول و حوش 100 صفحه تو همین تایپیک بری عقب یک عدد از این موبایلهای تخیلی را که به مراتب برتر از این موبایل تخیلی شما است( که نشان دهنده این است که بر وو بچ نوکیا در تخیلات هم از بقیه سرترن!!!) توسط آقا ایمان وسایر دوستان ساخته شده
بهتر به فکر سوژه های جدید بود!!!
آره...!نقل قول:
منم دیدمش...
استعداد عجیبی داشت ایمان جان تو ساخت اون گوشی...:31:
نه این دوربین 20MP با اون Memory داخلی120Gb و صفحه نمایش 1024 واقعا بامزه بود:.ببین عزیزم اگه سونی اریکسون بتونه همچین چیزی بسازه خیالت راحت باشه که Nokia یه چیزی میسازه با این مشخصات :<دوربین 999999MP , حافظه داخلی 99999999999GB صفحه نمایش 8064x9364 با قابلیت دریافت فرمان صوتی:31:>
ببخشید ولی فعلا که سونی اریکسون زیر.........:21:
گوشیی که چین اصلیشو بسازه معلومه چیه... :2:
با سلام خدمت دوستان وبا تشکر از آقایان blossom و امیر حسن من ورژن 1 (با حجم 2.6 مگ در 20 دقیقه با دیال آپ) را دانلود و سپس نقشه ایران (با حجم 6.4 مگ در 3 ساعت!!! ) را نصب کردم از آنجایی که شاید دوستان بخواهند بدانند عرض می کنم که نقشه فقط شامل راه های اصلی و فرود گاه ها است و شامل جزییات نمی شود .من جند عکس از گوشی جهت مشاهده دوستان از صفحه گوشی گرفته ام که البته خیلی کیفیت ندارد که دوستان به بزرگی خود شان ببخشند .در ضمن مکان مشاهده هم داخل خانه نزدیک پنجره بوده فقط جهت این که دوستان بدانند که حتما فضای باز نیاز نیست اگرچه بهتر است که فضای باز باشد ولی خود من دوست ندارم بروم کوچه و با گوشی ور بروم (یکی از عکس ها عمدا از دور گرفتم تا فرش مشخص شود).
نظر شخصی من این است که ارزش دانلود این نقشه با این جزییات نیست.متاسفانه من نتوانستم این عکس ها را آپلود کنم (احتمالا به خاطر جدیدالورود بودن) اگر دوستان مایلند عکس ها را ببینند در لینک زیر گذاشته ام:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1024 * 2048 و حتما این resolution در ی صفحه ی ۲ اینچی هست!! حساب کنید!
دوربین ۲۰ مگا، دوست من پروسسور این دوربین کجاست؟!
۱۰۰ +گیگا هارد! این یکی رو کجا جا دادند؟!
شاید این w1 شما یک PC هست که سونی اریکسون داره می سازه! N95 یک باتری عوض کرد کاور لنزش کم شد! شما هارد و ۱۰۰ گیگ و اینها رو که بزارید باید یک باتری ۹ cell ۱۲ ولت بزارید روش! فکر کنم یکم گوشیش بزرگ باشه!
حالا این گوشی رو چند می خواد بفروشه؟
راستی من شنیدم این گوشی توانایی نصب ویندوز ویستا رو هم داره! درسته؟!! D:
شما ها نمی تونید واقعیت رو قبول کنید!!!!!!!!!!!!!!
الان رشد سونی اریکسون بیشتر از نوکیا است
حتی با اون n95 اش!!!!!!!!!!!1
اگه تو google سرچ کنید میبینید که واقعیت داره
همین الان مطلع شدم سونی اریکسون یکم دیگه رشد کرده و دوربین این موبایل در عین ناباوری دوستان ان فروم به ۲۱.۳ مگاپیکسل افزایش یافته،کارشناسان می گن در طی ۲ یا ۳ ساعت آینده این رشد شامل هارد هم می شه و هارد این موبایل به ۲۵۰ گیگابایت و سرعت انتقال داده ۲۰ مگ در ثانیه افزایش می یابد، در ضمن این موبایل دارای کارت گرافیک gforce w1 هست که از directx 10 هم پشتیبانی می کنه، در ضمن این گوشی از تکنولوژی جدید ناسا هم پشتیبانی می کنه که قادر به هدایت موشک های دوربرد از جمله شهاب ۳ ایران هست،که برای همین احتمال میره در بازار ایران فروش زیادی بکنه...:5:نقل قول:
دوست عزیز گوگل قرار نیست فقط راست ها رو بیاره! شما برو تو همین گوگل از N96 شروع کن تا N140 برا هر کدوم یک مطلب می اره با هزارتا عکس و از این چیزها!نقل قول:
انتظار می ره عزیزان کمی هوشمندانه تر عمل کنید! اگر سایت رسمی سونی اریکسون اعلام کرد اوونوقت من همینجا از شما تشکر می کنم، ولی آخه خودتون فکر کنید این امکاناتی که شما می گید کجا جا شده!!!
:46:
جنبه نداری
این یکی از مدبهای fake هست
دوست من قصد توهین نداشتم و ندارم، ولی شما آیا واقعا باور کردید این داستان رو؟!نقل قول:
اگر من همین الان یک مدل نوکیا که دوربین ۳۴ مگاپیکسل و ۱ ترابایت هارد و سیستم ضد موشکی و گیرنده ی ماهواره و پروسسور ۶۴ بیت quad با قدرت ۴ghz براتون پیدا کنم با همین سرچ گوگل آیا باور می کنید! چیزی که شما گفته اید کمی از این نداره.:31:
شما پیدا کن من باور میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
کامران جان میشه شما یه لینک از چیزی هایی که دیدین و میگین بذارین تا از این همه بحث بیخود جلوگیری بشه...؟نقل قول:
و الا باور کن که حرف هیچ کسی بدون سند اونم تا این حد اصلا و ابدا باور کردنی نیست...
به قول دوستمون این همه امکانات نیاز به کلی فضا و باطری داره تا بتونه به خوبی کار کنه...
کد:http://www.gizmos.es/2804/moviles/sony-ericsson-w1i-concept-phone/
data-source.blogfa.comکد:http://phones.webhostingoverview.com/2007/07/25/megaconcept-sony-ericsson-w1i-20-mp-camera-120-gb-memory/
کد:http://www.cellularized.com/2007/07/25/sony-ericsson-concept-w1i/
اینم لینکها
برای چندتا عکس ما رو فرستادی توی یه سایت دیگه که تازه باید توش رجیستر هم بشیم!!!نقل قول:
خب عزیزه دلم! برو قشنگ توی یه سایت معتبر عکسهاتو آپلود کن بعد لینک مستقیمش رو در فیلد مربوط به تصاویر قرار بده تا همه بتونن عکسها رو مستقیم ببینند!
احتمالا همه قضیه سونی اریکسون W1000 رو شنیدن و دیدن...نقل قول:
گوشیی که مثلا قرار بود از طرف این کمپانی با یک سری امکانات عالی به بازار عرضه بشه...
اما بعد از مدتی مشخص شد که خبر فقط یک شوخی بوده و اصلا چنین چیزی وجود نداشته...
تازه از اون گوشی عکس های مختلفی هم تهیه شده بود...!
و حالا هم قضیه این گوشی که دروغ قبلی اصلا به پای این یکی نمیرسه...!
اما خوب...
دور از ذهن نیست که تا زمان پیری ما به اقتضای سنی خودم منتظر ظهور چنین گوشی با عظمتی باشیم...
همین جا هم از دوستان عزیز تقاضا دارم که به بحث هایی که به این تاپیک مربوط نمیشه نپردازن...
اگر قراره بحثی درباره این گوشی بشه لطفا در تاپیک مخصوص به خودش انجام بشه...
ممنون...
رامین جان یه توصیه دوستانه...نقل قول:
از اونجایی که گفته بودی وقت چندانی نداری و کم به نت میای نظر من اینه که بیخیال نقشه شو...!
اونی نیست که همه می خوان...!
باشه ولی اگه جدیدش رو پیدا کردی خودت اینجا بچه ها رو مطلع کن
ممنون...
دوست عزیز واقعیت اینه که یه کم فکرو به کار بندازی و به این فکر کنی که اگر همچین چیزی ساخته بشه دیگه اسمش تلفن همراه یا Cellphon نیست چون دیگه نمیشه همچین چیزی رو همراه خودت هرجا که می خواهی ببری.:13:نقل قول:
والا.......نقل قول:
خب بهتره بیایم تو بحص خودمون.راستی من امشب تونستم با نرم افزار GPS Data کار کنم خیلی راحت و بدون عیب کار کرد تونستم جاهایی رو Active کنم و با قطب نما مسیر حرکت اون رو جهت یابی کنم واقعا چه حلی میده...
با توجه به اینکه N95 در بهترین حالت حدود 18 مگ رم آزاد داره، کسانی که N95 دارن لطفا بگن که گوشیشون چقدر هنگ میکنه و بیشتر موقع استفاده از کدوم برنامه ها این اتفاق میفته؟ دیگه اینکه آیا تو ورژن 12.0.0.013 هنگ کمتر شده و عملکرد گوشی بهتر شده؟
اینم "مقدار رم آزاد" چند گوشی دیگه برای مقایسه:
Nokia 6120 classic: 20MB
Nokia 5700: 18MB
Nokia E90: 80MB
Nokia N93i: 22MB
Nokia N76: 44MB
Nokia N73: 14MB
Nokia N93: 22MB
Nokia N80: 18MB
Nokia N91: 12MB
از بین اینا کدومشون قابل مقایسه با N95 هستن؟ (از لحاظ عملکرد)
ممنون میشم جواب بدین...:20:
من نفهمیدم که این مقدار رم آزاد یعنی چی...!نقل قول:
اما خوب من از روزی که گوشیمو آپدیت کردم روزی یه بار به صورت اتومات خاموش و روشن میشه...!:20:
خصوصا موقع اس ام اس دادن و خوندن...!
البته قبلا هم گفتم شاید به خاطر فشار زیادی که برای اس ام اس ها ایجاد میشه...
برای اون گوشی هایی هم که نوشتین من خودم فقط با N73 کار کردم...
از نظر سرعت و یه سری مسائل دیگه خیلی پایین تره...
دوست من عملکرد هیچ کدوم از اینا قابل مقایسه با N95 نیست .....نقل قول:
روش کار و عملکرد و امکانات N95 با این گوشیها کاملا فرق داره .....
اول در جواب اون دوستمون که کوشی سونی اریکسون سال 2020 رو رونمایی کردند بگم که اصلا شما تا حالا دوربین عکاسی 20 مگا پیکسل دیدید؟ که انتظار دارید دوربین موبایل 20 مگا پیکسل باشه؟
حتا گرون ترین لپ تاپ ها هم رزولوشن 2048 ندارند. و cpu های 2 گیگا هرتز الان روی لپ تاپ های بالای 1500 دلار نصب میشه که با این فرکانس به حدی گرم می کنند که باطری های 4000 mah لپ تاپ رو در عرض 45 دقیقه خالی می کنند.
بگذزیم
دوستی که پرسیده بودن که این گوشی با 18 مگ رم آزاد عملکردش چه جوریه باید بگم که من امروز 6 روزه که دارمش آخرین ورژن فرم وره ولی آپدیت نکردم و تا حالا یک بار هم هنگ نکرده.
هیچ مشکلی هم که ناشی از کمبود حافضه باشه نداشته.
فقط عکس های خیلی سنگین (7 مگا پیکسلی) رو اگه بخوای بیشتر از 100 درصد روش زوم کنی میگه memory fuul please close some applications.
دیگه موردی ندیدم.
[quote=metapex;1481542]با توجه به اینکه N95 در بهترین حالت حدود 18 مگ رم آزاد داره، کسانی که N95 دارن لطفا بگن که گوشیشون چقدر هنگ میکنه و بیشتر موقع استفاده از کدوم برنامه ها این اتفاق میفته؟ دیگه اینکه آیا تو ورژن 12.0.0.013 هنگ کمتر شده و عملکرد گوشی بهتر شده؟
اینم "مقدار رم آزاد" چند گوشی دیگه برای مقایسه:
Nokia 6120 classic: 20MB
Nokia 5700: 18MB
Nokia E90: 80MB
Nokia N93i: 22MB
Nokia N76: 44MB
Nokia N73: 14MB
Nokia N93: 22MB
Nokia N80: 18MB
Nokia N91: 12MB
از بین اینا کدومشون قابل مقایسه با N95 هستن؟ (از لحاظ عملکرد)
ممنون میشم جواب بدین...:20:[/quote
دوست عزیز بدون تعصب بگویم من الان یک ماه است که این گوشی را خریده ام حتی یک بار هم هنگ نکرده .با وجودی که من زیاد هم با آن ور می روم .منتهی من هیچگونه برنامه مشکوک مثل تم یا بازی یا ..نصب نکرده ام فقط یک دیکشنری و یک برنامه بلک لیست و دیگر هیچ.شاید گوشی دوستانی که هنگ می کند و ریست می شود بر اثر نصب برنامه های ناسازگار یا آلوده شدن به ویروس باشد.آن را به ورژن جدید هم ارتقا دادم مقداری صدایش بیشتر شد و در کل کمی قابلیت پخش موسیقی بیشتر شد و من تغییرات دیگری هم اگر شده من متوجه نشدم.
ممنون از همه دوستانی که جواب دادن...
در مقایسه با P990 چطوره؟ چون این اصلا هنگ نمیکنه! حداقل مال من اینجوریه. میخوام بدونم این 600 تومنی که بالای این گوشی داده میشه، ارزششو داره و عیب و ایرادی نداشته باشه. مثلا یه مسیج رو که میخوام باز کنم، هنگ نکنه و از این جور چیزا. یا شاید هم بهتر باشه صبر کنم تا E90 بیاد زیر 700 تومن...؟
دوست گلم من خودم قبلا 990 داشتم زیاد هنگ میکرد !!!!!!نقل قول:
اما فروختم و n95 خریدم کاملا هم راضی هستم به پولی که بابتش دادم سره
در مورد هنگ فقط دوبار که به دوستان ناشی دادم این اتفاق افتاد اونم به خاطر این بوده که به گوشی اشنایی نداشتم
اما درمورد خودم هیچ گونه مشکلی پیش نیامده در هیچ مورد
پیشنهاد میکنم حتما بخریش دوربین و صداش و خوشگلیش و همه چیزش از 990 سره باور کن
در مقایسه با P990 هم باید بگم که تقریبا غیر قابل قیاسه...نقل قول:
فقط اون یدونه صفحه لمسی اضافه تری داره با کیفیت رنگ پایین تر...!
من خودم می خواستم P990 بخرم ولی با این تفاصیر که در N95 دیدم صبر کردم تا P990 ارزششو تو بازار از دست بده و N95 خریدم از نظر امکاناتی همونطور که دوست عزیزمون گفتن واقعا از P990 سره چه دوربین چه صدا و کیفیت تصویر...
من از زمانیکه n95 خریدم تا به حال یک مورد هنگ نداشتم اما در n73 اونم به طور خیلیکم گوشیم هنگ نمی کرد اما از نطر سرعت منوها و اس ام اس به نظر من n95 به مراتب قوی تر و بهتر از n73 هستشنقل قول: