ا سوال ؟
چطور فلش دوربین رو مثل چراغ قوه روشن کنم ؟؟
Printable View
ا سوال ؟
چطور فلش دوربین رو مثل چراغ قوه روشن کنم ؟؟
سلامنقل قول:
برنامه میخواد که هنوز برنامه ی 9.2 نیومده 9.1 هست که هر کاری کردم روشن نشد 9.2 امده ولی هنوز فروشی هستش فیریش نیومده هنوز باید صبر کنیم تا بیاد.
بز خری : 5 تومننقل قول:
نرمال:7 تومن
خیلی با انصاف:9تومن
نوئش:12 تومن
پدر مادر دار با گارانتی و اصل 23-24 تومنهنقل قول:
دوستان کسی قیمت رم 2گیگ میکرو رو داره ؟
با Gnubox پورت شده برای S60v3 میشه البته اول باید Sign بشه.نقل قول:
راهنمای راه اندازیش هم اینجا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کابل فایده نداره ، با بلوتوث راحت تا 10 متر میتونی کار کنی ، Dongle شم ارزونه 6 تومنه.
اونایی که میخوان گوشی بخرن ، اگر دوربین براشون زیاد مهم نیست این گوشی از همه نظر عالیه
راستی امیر جان شما با LCG Jukebox میتونی Lyric موزیک رو لود کنی؟
برای من لود نمیشه
سلام بچه ها
من بین 3250و 5700موندم که کدوم بهتره از لحاظ بلندی صدا لطفا بگید 5700بلندی صداش در چه حده آخه برام خیلی مهمه چون الان من دبلیو 550 دارم و صداشو که میدونید.از لحاظ کیفیت صفحه از 3250بهتره یا نه
قیمت چی
5700 ممکنه صداش کمتر باشه ولی با کیفیت Hi-Fi و استریو هستنقل قول:
آخه کی دیگه 3250 میخره؟نقل قول:
الان این 5700 بعضی چیزاش از ان95 هم بالاتره.
نهنقل قول:
اتفاقا خوب شد گفتی می خواستم ازت در این مورد سوال کنم !!
تو قسمت لایریکز می ریزم پخش نمی شه تو پلایر در حالی که رو کامپیوتر مثلا روی مدیا پلایر پخش می شه...
طبق تعرفه ایرانسل هر کیلو بایت 15 ریال..اونوقت چجوری 800 کیلوبایت برای تو 200 تومن افتادنقل قول:
این سایت خیلی درپیته...Mobile88 وZedge خیلی بهترن!نقل قول:
بستگی به انصاف فروشنده داره!!!نقل قول:
گوشی من قرمزه...هیچ مشکلی هم نداره (خالی نبستم)نقل قول:
دوست عزیز از اسمش معلومه ..گالری...شما هر چقدر هم فولدر درست کنی باز تو گالری یه جا نشون میده..نقل قول:
رم 2 گیگ رو تو امریکا و اروپا روی گوشی میدن...نقل قول:
این باگ نیست...دوستمون یه مقدار زیاد با اریکسون کار کرده بعد یهو سیمبین 9.2 ...حساب کن ..جور در نمیاد..دیدینقل قول:
البته توهین نمیکنم ولی خوب اولش یکم مشکله
در ضمن منم با امیر موافقم...گارانتی تو ایران اصلا معنی نداره..
دوستان کپی گرفتن یک اس ام اس رو دیروز کشف کردم
عجب نکاتی داره دکمه مربع رو باید بگیری بعدش دکمه وسط که 4 جهت داره رو به یک از جهات چپ یا راست بر حسب نیاز فشار بدید .
اولش گفتیم e این چرا اون دکمه قلم(مداد) رو نداره بعدش ور رفتیم تا کشفش کردیم.
البته دوستان شاید این برای من جدید بوده و قبلا اساتید محترم این انجمن و این تاپیک میدونستند.
===
راستی دوستا یه انتی ویروس برای این گوشی پیدا کردم ببینید تاییدش میکنید یا نه؟ اصلا خوبه یا نه؟
کد:http://www.netqin.com/english/xzzl_s60_3rd.html
راجع به دکمه مداد هم بهت تبریک میگم..منتها یکم دیر کشف کردی....دکمه مربع نقش دکمه رو بازی میکنه
در ضمن برای استفاده از فرمان صوتی میتونین چند ثانیه دکمه آبی سمت راست Right selection key رو نگهدارین تا صدای بوق رو بشنوین بعد فرمان بدین
انتی ویروسه هم نت کوئینه ...زیاد جالب نیست..چون قبلا تو تاپیک ان 73 تعریفش رو شنیدم
خب با این تفاسیر یه انتی ویروس خوب چی میتونه باشه؟نقل قول:
به نظر من یه باگ به حساب می یادنقل قول:
این باگ نیست...دوستمون یه مقدار زیاد با اریکسون کار کرده بعد یهو سیمبین 9.2 ...حساب کن ..جور در نمیاد..دیدی
شما فایل هاتون رو بوکمارک می کنید و وقتی می خوایید به یه فولدر در همون گالری انتقال بدید فقط یدونش انتقال داده می شه و همونی هست که روی اون اکشن بلوتوث انجام دادید !!
شما به این چی می گید؟؟
اتفاقا سیمبین باید قوی تر از این سونی اریکسون در این زمینه باشه..چون سیستم عامل داره...می مونه تو ویندوز 20 تا فولدر رو بوکمارک کنید و موقع انتقال فقط یکیش رو تو فولدر مورد نظرتون انتقالب بده...
حاجي تو كه همش با سيمبين كار كردي چرا اين حرف رو ميزني؟نقل قول:
بابا من خودم هم مي دونم كه هر چي تو رم پوشه درست كني باز تو گالري مياد و يه جا نشون ميده... اين و كه خودم هم گفته بودم شما هم چيزه جديدي كشف نكردي كه... ولي حاجي اگه يه كم دقت مي كردي و نمي خواستي كه زود جواب بديدي مي ديدي واسه ي اينكه يه كم فايلا تو گالري شلوغ نشه نوكيا واسه ما تو گالري يه امكاني رو پيش بيني كرده به نام نيو فولدر! كه از اين طريق ميتوني يه كاري كني كه لا اقل خودت بدوني كه چه فايلي واسه ي كجاست...
شما اگه ميديدي همه تو گوشي ها از اينگه چرا تو گالري همه ي فايلا يه جاست مي ناليدن...
در ضمن من هيچوقت تو رفع نيازم تو اين گوشي به مشكل بر نخوردم كه حالا شما مياي اينجوري ميگي... در ضمن همچين چيزه خوفي هم نيست كه بخواد آدم گيج بشه.... پس مي بيني كه با هم جور درمياد...
در ضمن اصلا هم مشكل نيست...
در ضمن اينم بدون كه يه باگ محسوب ميشه...
نمیدونم..خوب سرچ کن!نقل قول:
والا نمیدونم تو دهاتمون چی میگن؟ ...بله ...درسته.امیدوارم فیرم ور جدید بیادنقل قول:
والا مشدی از تو چه پنهون ما قصد توهین نداشتیم..ناراحت نشو...آخه من چند تا نمونه دیده بودم.ولی تو فرق فیکولی..نقل قول:
ولی دمشون گرم قابلیت مفیدیه
به به سلام به دوست قدیمی DJ MAMAL [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری پسر؟
به نظر میاد بالاخره 6630 رو فروختی و 5700 گرفتی منم این هفته اگه خدا بخواد بالاخره ان95 رو می گیرم...راستی سیستم عامل گوشیامون یکیه ها هر چی برنامه پیدا کردی به ما هم خبر بده داداش
خوشحالم که هنوز اینجا فعال هستی
به کلوپ ان95 هم سر بزن جات خالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام كسي ميدونه امروز علاءدين باز هست يا نه .قيمت گوشي 5700 تازگيا چند شده؟ممنون
به به داش ایمان...کجایی بابا نیستینقل قول:
خیلی مخلصیم...بالاخره گلابی رو شوهر دادم و رفت...
رو چشم...چیز بدرد بخوری بود در خدمتم..
به ما هم بیشتر سر بزن..
به افتخار داش ایمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
270 تومن. قیمت دقیق رو ندارم.نقل قول:
سلام نمیدونم چرا واسه ی من کم حساب میشه من حتی گهگاهی فایل 7 مگابایت دانلود کردم ولی شاید 100 تومن بندازهنقل قول:
فکر میکنم تو اهواز سیستماش قاتی شده الان حدودا 2 ماهی هست که انقدر ارزون حساب میشه و سرعتشم عالی شده.
Zedge هم که خیلی وقته بستن نامردا.
با هر ***** شکنی هم که میرم تا میخوام یوزرمو Sing in کنم فری میبندنش نمیزارن تا اقلا بیاد بالا.
پسر خوش به حالت ...من هر روز با اون کده بدهیمو چک میکنم...عین فشفشه میره بالانقل قول:
حتی بعضی موقع ها که صحبت هم نمیکنم زیاد میشه ...چه برسه 7 مگ دانلود کنم..
فکر کنم اون موقع باید خط رو بفروشم صورتحسابو تسویه کنم
سلام دوباره
ساعت اس ام اس به روش بی نمکی حل شد تایم زون رو گذاشتم رو ایتالیا تقریبا درست شد
من از کیفیت هدفون این گوشی زیاد راضی نیستم این دستم یه کا 750 داره به مراتب تو مگا باس صدای نرمال تر و پر بیسی میده
شما برای گوشیتون هدفون نخریدید(بنظرم از کیفیت پایین هدفون این ایر تو پکشه) بنظرتون چه هدفونی بخرک کریتیو 630 خوبه
به مشکل دیگه رنگ دکمه منو داره میره
بله متاسفانه اگه مواضبش نباشین رنگ دکمه C و منو زود میرن این خودش یه ضعفه داخل این گوشی.نقل قول:
:8:نقل قول:
آره بی شرف خیلی میندازه
قبلنا این طوری بود ولی الان اینجا خوب شده ولی میدونم اینجا خوب شده ماله اینه که سیمکارت های 0936 رو بفروشه.
راستی ماله تو دائمی هستش؟
راستی طرح قرمز رو انتخاب کردی؟
بس که با ناخن این دکمه رو فشار میدننقل قول:
منم باشم رنگم میره
آره دائمیه ولی امروز معامله کردم 85 تومن...آخه بردم بفروشم به هر کی گفتم نمیخریدنقل قول:
بردم علاالدین یارو گفت 45 تومن میخرم:18:
از شرش راحت شدم
آقا بالاخره تنظيمات جيميل رو واسه ي گوشي و همون ميل باكس گوشي فهميدم...
اينم لينكشه هر كي ميخواد بره ...
خيلي باهال توضيح داده...
اينم لينكش...
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=22634&highlight=%D8%AA%D9%86%D8%B8%D9%8A%D9%85%D8%A7%D8%AA+gmail
رنگ گوشيد چيه vivasoft جان؟:20:آخه يه نفر ديگه اينو گفته بود...رنگ گوشيش قرمز بود...نقل قول:
مگه رنگ cگوشي شما هم تغيري كرده؟:13:نقل قول:
بله متاسفانه اگه مواضبش نباشین رنگ دکمه C و منو زود میرن این خودش یه ضعفه داخل این گوشی.
حالا که صحبت ایرانسل شد منم یک سوال دارم
هست که میگن با خرید یک سیم کارت دائمی یک سیم کارت دائمی دیگر هدیه بگیرید آیا میشود اون سیم کارت دائمی که میدن را ببریم بفروشیم ؟ کسی میخره ؟ اگر میخردن در چه قیمت است
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر نكنم از كيفيت هدفون باشه...
هدفونت رو با يه گوشي ديگه امتحان كن...
با خريد يه اعتباري يه اعتباري ه ديگه هديه ميگيري...نقل قول:
من نشنيدم كه با يه دائمي يه دائمي ديگه بدن... با خريد يه دائمي ميتوني معادل 50000 تومان از تمامي امكانات شبكه رايگان استفاده كني...
ولي او اعتباري كه مي دن رو ميتوني ببري بفروشي...
صداش در مقایسه با کا750 و دبلیو 850 چطوره ؟
از نظر اسپيكر خارجي كه نمي شه اصلن مقايسشون كرد .( 5700 خيلي كيفيت اسپيكرهاش بهتره و در ضمن صداي استريو داره)نقل قول:
از نظر هدفون باسش كمتره به طوري كه كاملا حس ميشه ولي واسه من و خيليا باسش كافي بوده و همچنين كيفيت صداي هدفونش تقريبا در همون سطحه... ( همون كه گفتم فقط يه كم باسش كمه...)
بچه ها اگه اسپیکرهای کامپیوترتون قوی هستند مثل من گوشیتون رو به اسپیکرهای pc وصل کنید!!!!وحشت میکنید!!!!از کارت صدای روی کامپیوتر قدرتش بیشتره!!!باس در حد تیم ملی برزیل در سال 2002!!!!!!دایی من چون میخواد این گوشی رو بخره هر روز میاد خونمون یه 1 ساعتی به گوشی ور میره!!امروز نوبت ازمایش چیپ موزیک بود!!!!وحشت میکنیم!!!چی میشد یه هندزفری قوی توی جعبه ی این گوشی میزاشتن!!!!بعد از یک ساعت تست گوشی رو اسپیکرهای کامپیوتر متوجه شدیم که تنظیم استریوی گوشی خاموش هست!!!!!وقتی استریوی گوشی رو on کردیم من و داییم رفتیم!!!به عبارتی پرواز کردیم!!!!میخوام گوشی رو باز کنم و کیت اصلیشو در بیارم بعدش به یه طریقی به مادربورد کامپیوتر وصلش کنم تا از زندگی بیشتر لذت ببرم!!!!!تازه میتونم سی پی یوی گوشی رو هم به یه طریقی روی مادر بورد سوارش کنم تا سی پی یوی کامپیوترم از 3500 به 3869 مگاهرتز تغییر کنه!!!!!درود بر نوکیا و 5700!!!پوز زمین میزنیم!!!!!صاحبان گوشیهای دیگه بیان اینجا!چون میخواهیم پوز زمین بزنیم!!!توی دفترچه ی این گوشی در مورد وصل کردن این گوشی به باندهای قوی(از اونها که توی عروسیها میزارن)توضیح داده!!
حمید جان میشه از امضای زیبایی که داری در امضای خودم هم استفاده کنم؟؟؟؟!!!
در ضمن بچه ها من وقتی گوشیمو توی کیف مخصوصش میزارم و اونو رو میز کامپیوتر در مقابل خودم میزارمش میدونید یاد چی می افتم؟؟؟!!!!یاد یک لامبورگینی گالاردوی زیبای خفته می افتم که منتظر یک استارته!!!!!:8::8::19::31::8:
اشتباه نکنی که اصلا مشکل از هدفون نیست...من هدفون اینو روی N91 چک کردم گوشم داشت می ترکید !! هدفون رو توی دستم گرفته بودم صداش می اومد !!! دیگه حساب کن چه قدرتی داشتنقل قول:
من از کیفیت هدفون این گوشی زیاد راضی نیستم این دستم یه کا 750 داره به مراتب تو مگا باس صدای نرمال تر و پر بیسی میده
شما برای گوشیتون هدفون نخریدید(بنظرم از کیفیت پایین هدفون این ایر تو پکشه) بنظرتون چه هدفونی بخرک کریتیو 630 خوبه
امروز هم با W800 داداشم تست کردم....چه باس نازی داشت....یه ساعت عقدمو روی گوشی داداش کوچیکم خالی کردم !
من فکر نمی کنم مشکل از هدفون باشه...خودم یه هدست هیوندای اصل کره دارم که جز برترین هدست هاست...تنها هدستی بوده تا به الان که تفکیک صداش کم نشده...بهترین هدست می گن تو ایران جنروس هست...من تمام مدل های جنروس رو دارم..همشون بعد از چند ماه تفکیک صدا می یاد پایین اما این هدست اصلانقل قول:
چی میشد یه هندزفری قوی توی جعبه ی این گوشی میزاشتن!!!!ب
رو گوشی صدبار تست زدم..فرق چندانی نداشته
ممکنه با اپدیت جدید صدای این گوشی تو هدفون خیلی بهتر بشه..چون چیپست سخت افزاری این گوشی خیلی قوی تر از این حرفاست....
باید صبر کرد
سلام ميكنم به تمام بروبچ كلوپ 5700
بعد از 3 هفتست كه اومدم تو اينترنت
و ميينم كه كلوپ 5700 به هزار پست رسيده ولي مشكلي كه هست اينه كه هنوز استيكي نشده
دوست داشتم كه وقتي ميام ببينم كه كلوپ استيكي شده ولي ميبينم كه اينجا هيچكس به كلوپ گوشي خودش اهميت نميده
به هر حال...