آدرس داده شد...نقل قول:
آدرس داده شد...نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم Gps برای Psp قیمتش چنده وایا تو ایران جواب میده.
یه سوال دیگه اینکه ایا خود Psp چیزی به نام حافظه داخلی داره .
یعنی بدون memory stick هم کار میکنه؟؟
سلام عزيز . GPSبا سيستم وای فای پی اس پی کار ميکنه که نميدونم تو ایران هم جواب ميده يا نه. چون امتحان نکردم.دردسرش خيلی خيلی زياده.نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم Gps برای Psp قیمتش چنده وایا تو ایران جواب میده.
یه سوال دیگه اینکه ایا خود Psp چیزی به نام حافظه داخلی داره .
یعنی بدون memory stick هم کار میکنه؟؟
در مورد مموری داخلی هم بايد بگم خير. پی اس پی مموری داخلی نداره . تنها راه حل خريدن مموری جدا هست
البته بدون مموری کار ميکنه اما ديگه از فيلم آهنگ و عکس خبری نيست. سيو بازی هاتم بايد بريزی دور
دوست عزيز. من اینو گفتم چون اونجا مرکزش هست.نقل قول:
آقا مازیار شما که میگی بهترین جا توپخونه است منم قبول دارم ولی من وقتی خواستم PSP بگیرم کل تهرانو گشتمو قیمت گرفتم و دیدم از اونجایی که من خریدم خیلی به صرفه تره به شما ام برنخوره من به ضرر بقیه که کار نمیکنم چون خودم دوست ندارم پول زیادی به کسی بدم فکرم نکنم کسی بخواد
اگر جای ديگه ای دارن پايين تر ميدن من که حاضر نيستم برم بخرم چون يا يک ريگی تو کفششونه يا دارن حسودی ميکنن.
پس همون بهتر که برم از حرفه ای هاش بخرم
ببینم به نظر شما کسی که روزی 20.30 تا PSP می فروشه حرفه ای نیستنقل قول:
راستی GPS مخفف Global positioning system هست که فرقی نمیکنه کجای دنیا باشی که بخای ازش استفاده کنی این سیستم متشکل از 24 ماهواره در مدار زمین هست که تمام کره ی زمین رو پوشش میده و در هر نقطه ای از جهان میتونید ازش استفاده کنید.(اینا برای کسانی که نمیدونستند گفتم)
اقا امير رسا من هرچي توي سايتاي مختلف گشتم خود فرم وير نبود فقط اپديت اون هست شما باهمون سايت با برنامه dap امتحان كن ببين ميگيره منم دنبالش هستم ببينم توي سايتاي ديگه هست يه نمونه از سايتايي كه خيلي برنامه psp دارهنقل قول:هست كه توش نبود حالا ميخاي خودتم يه سرچ توي اين سايت بكن ببين چي ميشه.کد:http://dl.qj.net/
چند تا پی اس پی ؟نگو خندم گرفت.نقل قول:
ببینم به نظر شما کسی که روزی 20.30 تا PSP می فروشه حرفه ای نیست
ببين عزيزم اگر اون روزی اینقدر ميفروخت يا حتی نصف این وضعش این نبود.
West Gameچند ماه هست که پا گرفته. پر رو شده.
مغازه هايی که من ميگم کسايی بودن که برای اولين بار پی اس پی رو آوردن تو بازار تهران. تا به امثال تو حال بدن
نقل قول:
راستی GPS مخفف Global positioning system هست که فرقی نمیکنه کجای دنیا باشی که بخای ازش استفاده کنی این سیستم متشکل از 24 ماهواره در مدار زمین هست که تمام کره ی زمین رو پوشش میده و در هر نقطه ای از جهان میتونید ازش استفاده کنید.(اینا برای کسانی که نمیدونستند گفتم)
منم ميگم که بدونی. GPSرو از رو هوا نميتونی استفاده کنی. اگر اطلاعاتت بکشه بايد از يک جايی سرويس رو بگيری.
که تو ایران برای پی اس پی فکر نکنم به این تکنولوژی رسيده باشيم که جايی بدن.
پسر جان کمی فکر کن. ممنونم دوست عزيز
اقا مازيار اشتباه ميكني gps همه جاي دنيا جواب ميده حتي ايران نيازي به اكانت هم نداره مجاني مجانيه.
مازیار جان...نقل قول:
منم ميگم که بدونی. GPSرو از رو هوا نميتونی استفاده کنی. اگر اطلاعاتت بکشه بايد از يک جايی سرويس رو بگيری.
که تو ایران برای پی اس پی فکر نکنم به این تکنولوژی رسيده باشيم که جايی بدن.
پسر جان کمی فکر کن. ممنونم دوست عزيز
برای استفاده از امکانات GPS فقط نیاز به دستگاهش هست...
من PSP رو نمی دونم اما خودم به وسیله گوشیم الآن گاه گداری (در ایران) ازش استفاده می کنم...
همونطور که دوستان گفتن اطلاعات ارسالی و دریافتی در سراسر دنیا بوسیله 24 تا ماهواره انجام میگیره...
اتفاقا به هوا هم نیاز داره (یعنی در واقع فضای باز)...
ممنونم دوست عزیز...!!!
دستت درد نکنه تنزاد جان .
هکر های اروپایی در حال کار بر وی سیستم و برد کنسول PSP Slim هستند در وحله اول آن ها اعلام کردند 66MB NAND برای psp جدید در نظر گرفته شده که دو برابر نسخه اورجینال و اولیه psp میباشد خبر های بعدی در مورد عملیات هک اعلام خواهخد شد.
برد PSP Slim
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اقا مازیار نماینگی سونی به طور مرتب psp ها رو از طرف خود سونی وارد میکنه و اینجا کپی خورش میکنن تقریبا میتونم بگم هفته ای یه با براشون میاد چون زود میفروشن
درباره GPS هم مثل این که شما اطلاعات کافی نداری برای استفاده از اون فقط باید گیرندشو داشته باشی
سلام بچه ها
من ميخام يه psp بخرم ولي چند تا سوال دارم خواهشن يكي جواب هاي سوال هاي منو بده . متشكرم .
1 - psp value pack رو به من از 240 تا 260 تومن قيمت دادن با يك سال گارانتي . خوبه ؟
2 - من ميتونم تو psp با مثلا 1 يا 2 گيگ رم فيلم كامل با كيفيت vcd بريزم ؟
3 - چقدر احتمال بريك شدن psp وجود داره ؟
متشكرم .
1-اگه PSP value pack با رم 2 گیگ و UMD demo یا یه بازی UMD در حدود 260تا 275 میخوای بگو آدرس بدمنقل قول:
2-آره میشه البته 1 گیگ رو نمیدونم ولی رو 2 گیگ میشه در کل بهتره به 1 گیگ فکر نکنی
3-تقریبا صفر اگه با FLASH 0 دستگاه ور نری و بیشتر در هنگام کپی خور کردن که البته چون اطلاعات کافی در این زمینه ندارم بیشتر نمیگم
سوال اولی رو که نمی دونم ولی دومی وسومی روچرانقل قول:
با رم 1گیگم می تونی فقط یه دونه فیلم بریزی با فورمت mp4 نه vcd چون پی اس پی فورمت vcd ساپورت
نمی کنه:8:
همونجوری آقای ali_ranger22 گفتن تقریبا 0%:46:
خواهش می کنم:8:
چرا چيزيرو كه نميدونيد جواب ميديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولا كه احتمال بريك شدن psp صفر نيست توي يه سايت اماري گرفته بودن كه از هر500تا psp چهار تاي اونا نرمال بريك ميشن كه اصلا نميشه كاريش كرد البته ميگن ميشه من ديرو ز توي بازار كه رفته بودم يه اقايي گفت كه ميتونه هرنوع بريك رو درست كنه اين ازاين و از هر500تا psp 6 تاي اونا جوري بريك ميشن كه قابل تعمير هستن پس احتمال بريك psp صفر درصد نيست اين از اين واما ميرسيم سر اين مموري اگه شما يه مموري 1گيگ داشته باشي وبخاي كه روي اون يه فيلم كه روي دوتا سيدي هست ودوتا سيدي هم كاملا پر باشه وفرمت اونم vcd نميتوني بريزي البته توجه داشته باش كه psp فرمت vcd رو ساپورت نميكنه پس فقط شما ميتونيد براي جابه جايي فيلم از اون استفاده كني ولي اگه شما بخاي همون فيلم رو با فرمت مخصوص psp كه همون mpg4 هست بريزي جا ميشه وكاملا مموري psp شما پر ميشه پس ازاين بحث نتيجه ميگيريم كه شما روي مموري 2گيگ هم ميتوني فيلم بريزي ولي من به شما پيشنهاد ميكنم كه حد اقل مموري كه ميگيري 4گيگ باشه چون من خودم يه مموري 4گيگ دارم ولي بازم كم ميارم البته بازم نظر خودته شايد شمااصلا مموري 1گيگ هم كافي برات باشه.
يه نتيجه ديگه هم كه ميگيريم اينه كه دوستان لطف كنين چيزي رو كه نميدونيد جواب نديد و بچه هاي مردم رو گمراه نكنيدالبته ببخشيدا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا چرا ناراحت شديد اكه ناراحتيد بيايد بزنينمون تا دلتون خنك بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي اقا علي شماهم نميخاد به همه بگي كه ادرس بدم اولا كه نمايندگي سوني توي هر شهري پيداست شما اگه توي سايت خود سوني بري همه نمايندگيها رو توي هرشهري نوشته اين براي اونايي كه ميخان از نمايندگي بگيرن. بعدم اصلا اشتباه هست كه شما يه psp رو از نمايندگي بگيري ا لبته اگه از همون اول كه ميخري psp داخل جعبه كپي خور باشه كه ديگه بد تر ممكنه فردا هزارتا مشكل براش پيش بياد. البته ببخشيد من انقدر نصيحت ميكنم ولي واقعا اشتباه ديگه بل اخره ما يه جوراب بيشتر از شما پاره كرديم ديگه .
Dark_Alex برگشت فریمور PSP Slim هک شد(آپدیت دوم)
24 ساعت بعد از انتشار psp slim به فریمور این مدل psp نفوذ پیدا شد و هکر ها از Dark_Alex به خاطر همکاری در این زمینه تشکر کرده اند.
منبع: بازی سنتر
بهتر بود منبع شو می نوشتینقل قول:
مرسي از اقا ارنولد و محسن جان بابت اين اطلاعات.
باخبر شدم كه پدر دوست عزيزمان بابك به رحتم خدارفت براي فرستادن پيغام تسليت روي كد امضا كليك كنيد.
آقا رسول یعنی از هر 500 تا 4 تا همینطوری الکی نرمال بریک میشن اگه اینطوری باشه که خیلی بده
راستی چرا خری Psp که از جعبه کپی خور شده اشتباهه؟؟؟
فكر كنم منظور شما رو متوجه شده باشم شما منظورتون خريد هست نه خري به چند دليل اولين دليل اينكه ممكنه كنسول دسته دوم باشه واونا فقط قاب اون رو عوض ميكنن وبه جاي نو ميفروشن يكي ديگه اينكه psp هايي كه بريك ميشن توي خارج با يه مد چيپ درست ميشن وممكنه psp بريك شده باشه واونا يه مد چيپ بهش وصل كرده باشن (مد چيپ داخل psp نصب ميشه ومتسفانه توي ايران نميتونن نصب كنن وهيچي از اون سرشون نميشه) به همين دليل psp هميشه كپي خور هستش .
باسلام به همگی ...
فرم ویر psp من 3.1 است می خواستم ببینم این خوبه یا یکی دیگه روش بذارم؟
در ضمن Psp من که دیگه کپی خور شده برای استفاده مشکلی نداره ؟ یعنی احتمال یریک شدنش وجود داره؟
آهان سوالی دیگری هم داشتم ، جماعت psp باز بی زحمت چند تا بازی خوب از لحاظ گرافیکی واسه psp معرفی کنید.
راستی از اینفرکت دستگاه چه طور میشه استفاده کرد؟
عليكم السلام بچه پول دار جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرم وير دستگاه شما كه مطمئنا خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي بازي هاي جديدي كه فقط با 3.52اجرا ميشن رو اجرا نميكنه پس اگه ميخايد بازيهاي جديد رو اجراكنيد بايد فرم وير 3.52 رو نصب كنيد.منظور شما درمورد مشكل نداشتن psp رو متوجه نميشم خوب اگه كپي خورشده ديگه ميتوني ازش استفاده كني ديگه مشكلي نيست و نبوده.احتمال بريك شدن دستگاه فقط درموقعي است كه شما به flash0 دستگاه وربري كه اين خود شامل چند بخش ميشه اول اينكه در موقع دانگريد و عوض كردن ورژن هست كه شما اگه همه كار هارو موبه مو انجام بدي احتمال برك شدن دستگاه خيلي خيلي خيلي كمه اما توجه داشته باشيد كه صفر نيست ومورد ديگر هم مربوط به برنامه هايي ميشه كه بايد توي فلش صفر دستكاه دستكاري كني كه من پيشنهاد ميكنم از اين نوع برنامه ها استفاده نكنيد اما برنامه هايي كه به فلش دستگاه كاري ندارند اصلا امكان بريك شدن psp وجود نداره.درمورد بازي هم كه من نظري نميدم چون نميدونم شما از چه بازي خوشتون مياد.از اينفرارر دستگاه هم فعلا فقط ميشه براي كنترل تلوزيون واين چيزا استفاده كرد (البته با برنامه هاي مخصوص)وهم ميشه براي انتقال فايل از يه psp به pspديگه يه برنامه هم هست كه براي انتقال فايل از موبايل به psp هست (وبرعكس) كه فعلا كامل نيست ودرست كار نميكنه پس فعلا خوب نيست كه ازاين برنامه استفاده كني فعلا برو با همون كنترل تلوزيون حال كن.
psp چنده الان ؟
psp از 220 هست تا 300
ممنونم دوستان عزيز که راهنماييم کردين.نقل قول:
برای استفاده از امکانات GPS فقط نیاز به دستگاهش هست...
من PSP رو نمی دونم اما خودم به وسیله گوشیم الآن گاه گداری (در ایران) ازش استفاده می کنم...
همونطور که دوستان گفتن اطلاعات ارسالی و دریافتی در سراسر دنیا بوسیله 24 تا ماهواره انجام میگیره...
اتفاقا به هوا هم نیاز داره (یعنی در واقع فضای باز)...
ممنونم دوست عزیز...!!!
ولی مطمئن هستين که با پی اس پی هم بدون نياز به سرويس ميشه استفاده کرد؟ قضيه پی اس پی کمی فرق ميکنه
قضيه پی اس پی کمی با مبايل فرق ميکنه.نقل قول:
راستی اقا مازیار نماینگی سونی به طور مرتب psp ها رو از طرف خود سونی وارد میکنه و اینجا کپی خورش میکنن تقریبا میتونم بگم هفته ای یه با براشون میاد چون زود میفروشن
درباره GPS هم مثل این که شما اطلاعات کافی نداری برای استفاده از اون فقط باید گیرندشو داشته باشی
مبايل با انتن هايی که ازش پشتيبانی ميکنن ميتونه بگيره. اما پی اس پی فکر نکنم.
رسول جان کاملا با حرفات موافقم.
چند بار بگم دوستانی که اطلاع ندارن چيزی نگن.
گارانتی پی اس پی بعد از کپی خور شدن باطل ميشه. این صد بار.
از نمايندگی سونی خريدن اشتباه. هرکی ميخواد بره بخره.
پی اس پی با هرچيزی که شماها باهاش کار کردين فرق ميکنه. نميشه از رو اطلاعات بقيه دستگاه ها برای این هم نظر داد.
متوجه ميشين؟ فکر نکنم. رسول کاملا درست ميگه.
بازی های خوب پی اس پی :
Tekken5
MGS : Portable Ops
Loco Roco
Burnout
NFS : Most Wanted Or Carbon.
GTA
Virtua Tennis
Mortal Kombat
Silent Hill
Ghost Rider
God Of War
Crazy Taxi
مرسي مازيار جان كه با من موافقي ولي من باشما درمورد gps پي اس پي مخالفم.
راستی God of War کی میاد؟؟؟
آره منظورم خرید بودنقل قول:
حالا اگه اینایی که گفتی نبود چی . راستی من گفتم احتمالش تقریبا صفره شما احتمال 4 از 500 تا رو حساب کن ببین چقدر میشه:5:
نقل قول:بازم سلام...:31:
اول از همه از مطالب آموزنده و خوبتون ممنونم ...
ولی بازم چند تا سوال برام پیش اومده :
کسی میدونه قیمت GPSش چنده؟ مثل دستگاه های پیشرفته کار میکنه یا فقط نقشه رو نشون میده ؟ اگه ممکنه یکم توضیح بدید .
کسی هست قیمت memory stick high speed اصلی رو دقیقا داشته باشه؟
خواهش میکنم خیلی مهمها !!!!....:19:
اقا علي اولا كه همشو رو روهم حساب كني 10تا ميشه نه 4تا بعدم ميشه 1%درصد خوب اين خودش اينو ميگه كه احتمال بريك شدن هست(حتي به مقدار خيلي كم) ولي اونجوري كه شما ميگي 0% يعني هيچ psp ممكن نيست بريك بشه وتا حالا نشده اينو كه قبول داري.
درمورد سوال اقا اسي هم بگم كه والا قيمت رو نميدونم تا اونجايي كه ميدونم نقشه رو نشون ميده و اگه بلد باشي ميتوني مسافتي رو كه طي كردي باش حساب كني ارتفاع شمارو هم از سطح دريا نشون ميده.در مورد مموري هم بايد بگم كه مموري هاي اسپيد و معمولي براي خود psp تفاوتي نداره كه مموري هاي اسپيد باشه يانه حتي براي رم ريدر هاي معمولي هم تفاوتي نميكنه ولي اگه شما يه رم ريدر مخصوص بخاي براش بگيري از روي كامپيوتر ميتوني زود تر كپي كني روي مموري ولي براي psp گفتم كه هيچ فرقي نداره ضمنا حالا شما برو ببين كه مموري اصل اصلا گيرت مياد يانه انقدر مموري تقلبي توي بازار زياد شده كه ديگه ادم نميفهمه كدوم اصله كدوم تقلبي ولي اگه شما يه عكس از مموري كه ميخاي بگيري بزاري من در عرض سه سوت به شما ميگم اين مموري اصله يانه من و مازيار جان مرديم تا تونستيم مموري اصل پيدا كنيم.قيمت مموري معمولي هم 2گيگ 60 تومان 4گيگ100تومان و8گيگ 160 تومان اين قيمت هارو من از نمايندگي سوني توي شيراز گرفتم خودمم مموريم رو از اونجا گرفتم با گارانتي مادام العمر.
مهم محیا شدن سخت افزارشه...نقل قول:
کاری به شبکه های مخابراتی نداره اصلا...
تو کل دنیا به همون ماهواره ها کار می کنه...
نقل قول:من دیروز از نمایندگیش 4 گیگ رو پرسیدم گفت 95 تومن...
pspsmilerامد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين پي اس پي شامل 3 پك هست.
* Ice Silver
* Piano Black
* Ceramic White
قيمتشون هم اين طوريه:
Ice Silver و Ceramic White به قيمت $199.99
Piano Black به قيمت $169.99
در مورد اينكه چي تو هر پك هست هم يه توضيح ميدم:
Ice Silver
يه مموري يك گيگ داره و به همراه دوتا UMD كه يكيش همون Daxter هست كه عكسش رو جلدش هست اون يكي هم UMD Video هست به همراه باطري و شارژر
Ceramic White
بازي Starwars فقط توش هست همراه باطري و شارژر
Piano Black
در واقع مثل بيسيك ميمونه هيچي توش نداره فقط باطري و شارژر قيمتش هم از همه ارزون تره.
منبع
کد:www.----------.com
آقا رسول تشکر