درمورد سوال اول فکر کنمک اجرا بشه مطمئن نیستمنقل قول:
درباره ی دومی هنم که من خودم امتحان کردم روی ویندوز 7 جواب میدهد>><<
Printable View
درمورد سوال اول فکر کنمک اجرا بشه مطمئن نیستمنقل قول:
درباره ی دومی هنم که من خودم امتحان کردم روی ویندوز 7 جواب میدهد>><<
اره اجرا میشه واسه منم همین گرافیک.نقل قول:
روی ویندوز 7 نصب میشه.
بچه ها چطوری ریپلی یا مپ بذارم تو p30world.
نقل قول:
باید فضا داشته باشه برای آپلود برات می فرستم
براتون دعوت نامه فرستادم برید توی جی میلتون و روی لینک کلیک کنید
من یک faction جدید اضافه کردم و لی اسمش درهم نوشته.
چکار کنم؟
:21:
یک faction جدید اضافه کردم ولی اسمش درهم نوشته.
چکار کنم؟
تبریکنقل قول:
یکم توضیح بده ببینیم چیکار کردید تا کمک کنیم و مشکل در کجا و به چه صور ته
دمت گرم.:8::10::31::20:نقل قول:
آقای فلاح با من بودی.چطوری برم تو gmail خودم.ها:10::8::13::19::18::11::40::2::21::8: :5::20::41::31:نقل قول:
نقل قول:
بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این faction چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اول رفتم تو worldbuilder بعد تیم های skirmish رو اضافه و بعد تیم خودمو اضافه کردم بعد export کردم و جایگزینش کردم
و بعد توی player template اضافه کردم و بعد با csfeditor رفتم اسمشو درست کردم و لی هنوز نتونستم توی challenge
اضافش کنم و حالا اسمشم درست شده و دارم با استفاده از اسکریپت های سایر تیما یه تیم درست می کنم البته با نام
همین تیم تا اسکریپت های سایر تیمها تغییر نکنند و بهد توی command button می سازمشون و بعد به تیمم توی command set
اضافه می کنم فعلاً تا همین جا رو یادگرفتم.:31::20::11:
می بینید اگر توی تاپیک به جای 110 صفحه و توضیحات سخت یکم جملات ساده برای یاد دادن بکار می بردید
الان من می تونستم تیمم رو توی challenge هم اضافه کنم و مجبور نبودم هرچیزی رو چند بار امتحان کنم تا
بشه.
پس لطفاً روون تر توضیح بدید.
:21::31:
:11:نقل قول:
از فولدر INI برو و playertemplate رو باز کن تا بهتر متوجه بشی...
:40:
سلام به همگی
من یه مشکل دارم از وقتی که ویندوز 7 نصب کردم دیگه هیچ مودی رو نمیتونم اجرا کنم . اگه کسی میدونه راه حلش چیه بگه ممنون میشم .
شاید یادت رفته patch 1.04 رو نصب کنی آخه من 7 دارم و مشکلی با بازی کردن ندارم ...:31:نقل قول:
اقای فلا ح نگفتی چیکار کنم
:18::18::18:نقل قول:
یعنی واقعا نمی دونی چطوری بری توی جی میل خودت :18::18::18:
ها.چرا بلدم شوخی کردمنقل قول:
نصب کردم قبلی ها اجرا شدن ولی این کنترا007 که جدیدا گرفته بودم بازم اجرا نشد ...... چرا ؟؟؟نقل قول:
اینو نصب کن شاید درست بشه ولی من 7 دارم کنترا 007 رو هم دارم ها و بازی هم می کنم...:8:نقل قول:
Windows6.1-KB974332-x86
کسی بلد نیست توی WorldBuilder.exe یه تانک یا سرباز رو مال خودش نه یا این که بدون راننده اش بکنه ؟؟؟؟؟؟
بچه ها او هواپیما های اهورا با چی میشه زد منظورم اون هواپیما های 2500 تومنی usa است.
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
WorldBuilder.exeنقل قول:
این دیگه چیه؟:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18:
نقل قول:
یه نرم افزاره که توی خود بازی جنرال هست توی پوشه ی بازی وبرای تعقیر مپ و.... به کار میرود
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
اهورا رو تا بمبش رونندازه نمیشه زدش
ولی چندتا راه هست:21::21::21::21:
توی usa هلیکوپتر لیزری بساز و در حالت گارد نگه دار به احتمال 99 درصد اهورا رو میزنه .
با دفاعی های سوپر ویپن دفاع های لیزری هم 70 درصد اوقات میترکه .
دفاع سوپر میزنه ولی اهورای ایرفرس چیزیش نمیشه چون موشکو دفع میکنه بهترین راه ساختن جیپ های لیزر دار برای ژنرال های آمریکا و ساخت گتلینگ برای ژنرال های چین و ساخت ماشین کواد کانون برای جی ال آ ها هستش.البته اگه چین اینفینتری هستی بهترین کار اینه که سرباز معمولی بسازی چون هوا رو هم میزنند...
کسی نبود جواب بدهد
بچه ها یه ترفند تازه وقتی بازی شروع نشده وعکس جنرال میاد ومیخوای بری توی بازی 5بار کلید d رو بزنید حالا 5 لودر قبل از این که بازی شروع بشه دارید
جواب چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
هیچ دفاعی نمیتونه اهورا بزنه امتحان کردم.
ایا شما هم بعد از نصب Reborn V6 پیغام خطا دریافت می کنید ؟
:11::11::11:
...::: جهت رفع این مشکل با ما تماس بگیرید :::...
09176016454
:46: :27:
مشکل شما 100% تضمینی برطرف خواهد شد .
شلام اينجوري كه تو توضح دادي با يد اينجوري حرف ژد.
اره جونم
يه خورد مرتب توضيح بده اول كمي توضيح بعد معرفي نرم افزار ها وبعد....
چاكرتيم با مرام .0بزرگي مي كني اگه نارحت نشي از ما.منتظرتم.
سلام
یکی میتونه راهنمایی کنه چطوری تیمم رو به challenge اضافه کنم؟
"یه تیم اضافه کردم":31::21:
کسی بلد نیست توی WorldBuilder.exe یه تانک یا سرباز رو مال خودش نه یا این که بدون راننده اش بکنه ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چطور میشه برای تیم هوش تعریف کرد که مثل بز نگات نکنه و بهت حمله کنه ؟
:5::20:
نقل قول:
دفاعی های سوپر ویپن رو اگه لایه ای بسازی میزنه دفاع لیزری
بازم نمیتونه.
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
من دفاعی هارا به شکل مثلثم ساختم نمیزننش.
پدافندهارو مثل شکل 5 توی تاس بساز
نبایدم بزنه پسر خوب. باحالی این هواپیما تو همینشه مگه نه الکی 2500 پولش نیست. شما میتونی با این هواپیما تا ته مپ رو بری و اگه زرنگ باشی سالم برشگردونی . ولی بازم میگم بهتری راه برای زدن این هواپیما ساختن جیپ های لیزری هستش.نقل قول:
نقل قول:
من با جیپ های لیزری امتحان کردم ولی تا بمبش رونندازه یا دور نزنه نمی ترکه ؟