بابا من تازه واردم منو در یابید
آقا من اولین مشکلم اینه که برای نصب usb flash driver همه کارایو که گفتین انجام دادم(نگه داشتن دکمه c و...)و آدرسه usb flash driver که دانلود کردم بعد اکسترکتش کردمو میدم ولی آخرش نصب نمیکنه و اینو میده:
the hardware was not installed because the wizard cannot find the necessary software
چیکار باید بکنم؟ سووال دوم این که اوون جوری که من تو softwer info گوشیم نیگاه کردم زده بود :R4ce012
این ورژن فریمورمه؟اگه اینه که تو هیج کدوم فایلای تو w810_restore که دانلود کردم نیستش؟اگه باید ورژن فریم ورمو بالا ببرم لطف کنید تاپیکی pdfی چیزی برای اموزش ریختن فریمور بهم بدین همین تور یه فریمور خوب که به گوشیم بخوره.در ضمن گوشی من ریجستر اصلیه.خیییییلی ممنون میشم کمکم کنین.من خیلی وقته تو این سایت ثبت نام کردم ولی تازه اوومدم.ممنون میشم:41:
ای که دستت میرسد کاری بکن...
نقل قول:
همون صفحه اول تاپیک با دقت بخونین جواب همتون هست
آقا من اصلا usp flash driverام نصب نمیشه که بخوام بقیه کارارو با دقت انجام بدم.همه کارایی هم که گفتین انجام دادمو صفحه اولم حداقل تا حالا ده بار با دقت خوندم.برای usp flash driver میگه که این driver اصلا مال گوشی من نیست(the hardware was not installed because the wizard cannot find the necessary software) در ضمن ورژن فریمور من R4ce012 هستش (اوون توری که از تو گوشی نیگاه کردم چون به علت نصب نشدن usp flash driver اصلا کارم به ++xs نمیکشه که بخوام ورژن فریمورمو از اونجا بفهمم چیه)و فایل های ریستوری که توی پوشه w810_restore هست که دانلود کردم ایناست:W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.mb n.rest.mbn
W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn.rest.mbn
W810_R4EK001_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn.rest.mbn
که هیچ کدوم برای R4ce012 نیست
در ضمن هنگام وصل کردن گوشی به کابل usp چه دکمه c رو نگه دارم چه نگه ندارم hardwere update wizard میاد بالا و یه علامت سووال زرد رنگ به نام:sony ericson w810 تو divise manager که همون توری که گفتم چه دکمه c رو بگیرم چه نگیرم اینا میان.حالا باید چیکار کنم ؟؟؟خواهشن کلنگی جواب ندین ممنون:41:
كمـــــــــــــــــــــــ ـــــك
من اين برنامه رو تو اين تاپيك پيدا كردم : Marcomedia flash player 8
بعد نصبش كردم رو گوشيم
فكر كردم بايد نصبش كنم رو گوشي
العان گوشي هنگ كرده اساسي
بالا نمياد
صفحه ي سياهه
چي كار كنم ؟