حتما همه کنکور دارن که نمیان:20:
مثل خود من که 21/4 کنکور دارم:31: ((برام دعا کنید:19::19::19:))
Printable View
حتما همه کنکور دارن که نمیان:20:
مثل خود من که 21/4 کنکور دارم:31: ((برام دعا کنید:19::19::19:))
یک پست هم نمی تونند بدند یعنی!!!!نقل قول:
حتما همه کنکور دارن که نمیان
مثل خود من که 21/4 کنکور دارم ((برام دعا کنید
زیاد سخت نگیر چیز خاصی نیست سیستمم مشکل داشت:31:نقل قول:
اینم نمونه ولی این عکسش از یه زاویه است طراحیش از یه زاویه دیگه. آخه عکس اصلیه رو پاک کردم.:41:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا خودت یه پا پروفسوری . بدبخت ما که ساپورتیکال(درست نوشتم؟؟؟:13:) مغزمون کشش نمده:41:نقل قول:
به بهنقل قول:
چرا وقتش رو دارن ولی وقتی آدم فکرش مشغول باشه دیگه به اینکارها نمیرسه :41:نقل قول:
من که میبینی آخه این خیالم هم نیست:20:
به به خیییییییییلی ممنون:20:نقل قول:
حالا چند درمیاد برامون:31:
اینقدر نشکن این نفس رو :31:نقل قول:
مرسی.نقل قول:
شما اول قیمت بدید.چند میرزه.
یه کار تقریبا تو همین مایه روی مقوای a4 با مداد.؟؟؟؟؟؟
بروبچ یزدی گروه نساختت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چطرت شما؟؟؟؟چرا ایروووووووووو مکند
از کی تا حالا مشتری نرخ مده که ما خبر ندارم :20:نقل قول:
100 تومن خوبه:31: (شوخی)
من که نمیدونم چه قدر کار میبره چند ساعت باید براش وقت بزارین همینجوری که نمیتونم یه چیزی بپرونم :20:
گروه بسازم که چطو بشه مشه یلک توضح بدد :8:نقل قول:
سلام دوستای عزیز من خودم یزدی نیستم ولی شنیدم یه اتوبوس که از یزد اومده تو راه یه حادثه واسش پیش اومده تو اتوبان تهران قم
30 نفر هم مردن
به همتون تسلیت میگم
کسی از جزئیاتش خبر داره؟
روز عزاي عمومي در يزد
اتوبوس مسافري كه از يزد به مقصد سوريه حركت كرده بود، روز گذشته در فاصله 35 كيلومتري عوارضي اتوبان تهران-قم در محدوده حافظيه بر اثر به خواب رفتن راننده از سمت راست جاده از مسير خارج ميشود و از روي پل به ارتفاع حدود 20 متر به پايين سقوط ميکند.
آمار كشته شدگان حادثه واژگوني اتوبوس به 36 نفر رسيد.
معاون سياسي امنيتي فرماندار بافق آمار كشته شدگان حادثه واژگوني اتوبوس حامل زائران يزدي به سوريه را 32 نفر اعلام كرد و افزود: اين در حالي است كه 5 تا 6 زخمي بيمارستان هفت تير نيز به بيمارستان ديگري منتقل شدهاند كه از اين تعداد نيز فوت 4 نفر اعلام شده است.
حسين ندافيان كه به همراه اكيپ استان يزد در حال پيگيري تلفات سانحه ديروز در تهران به سر ميبرد، در گفتوگو با ايسنا-منطقه يزد، اظهار داشت: احتمال حضور 51 نفر در اتوبوس وجود دارد كه با آمار 32 كشته، 25 جسد در پزشك قانوني تهران و 7 جسد در بيمارستان هفت تير نگهداري شده است كه در حال شناسايي براي تشخيص هويت هستند.
وي افزود: اكيپ استاني در حال انجام مراحل قانوني جهت تحويل اجساد و انتقال آنها به استان يزد و شهرستان بافق جهت مراسم تشييع ميباشد كه با روند پيشرفت كار، احتمال برگزاري مراسم خاكسپاري فردا بعدازظهر است.
ندافيان عنوان داشت: راننده اتوبوس تا شب گذشته در Icu تحت مراقبتهاي ويژه بوده است كه بنا بر اعلام وي نيز فوت شده است اما كمك راننده مجروح ميباشد.
شايان ذكر است؛ يك دستگاه اتوبوس مسافري مربوط به تعاوني 4 ميهن نور يزد كه از يزد به مقصد سوريه حركت كرده بود، روز گذشته در فاصله 35 كيلومتري عوارضي اتوبان تهران-قم در محدوده حافظيه بر اثر به خواب رفتن راننده از سمت راست جاده از مسير خارج ميشود و از روي پل به ارتفاع حدود 20 متر به پايين سقوط ميکند.
3 روز عزاي عمومي در يزد
استاندار يزد به مناسبت درگذشت جمعي از مردم بافق بر اثر سانحه تصادف پيام تسليتي صادر كرد.
به گزارش روابط عمومي استانداري يزد، محمدرضا فلاح زاده در اين پيام آورده است:
«انا لله و انا اليه راجعون
خبر بسيار دردناك حادثه اتوبوس زائران مشتاق و مخلص شهرستان بافق در مسير سفر به سوريه كه منجر به رحلت و زخمي شدن تعدادي از عزيزان هم استاني ما گشته است، استان را يكپارچه عزادار و در اندوهي بزرگ فرو برد و دلها را جريحهدار ساخت.
داغ اين شيفتگان عقيلة بني هاشم، حضرت زينب كبري(س) و دلباختگان حضرت رقيه(س) كه از سرزمين آفتاب و نخل و ولايت در مهاجرتي عاشقانه و سفري الي الله دچار حادثه شده و به ديدار حق نائل گشتند براي همه ما تحمل ناپذير و براي بافق، جگرگداز و استخوان سوز است.
اينجانب اين ضايعه اسفناك را به پيشگاه امام زمان(عج)، رهبر عظيم الشان انقلاب اسلامي(مدظله العالي)، امام جمعه محترم شهرستان بافق و اهالي شريف و مومن دار العباده بويژه مردم صبور، سختكوش و مهربان بافق و خصوصا به خانواده هاي داغدارشان تسليت عرض نموده و تاثر عميق و هم دردي خويش را با بازماندگان اعلام مينمايم و برايشان صبري جميل و اجري جزيل از خداوند قادر متعال آرزو ميكنم.
به همين مناسبت در استان سه روز را عزاي عمومي اعلام كرده و مردم عزيز را جهت شركت در مراسم تشييع و ترحيم دعوت مينمايم».
گفتني است، امروز پیام تسلیت نمایندگان استان در مورد حادثه اخیر هم در مجلس شورای اسلامی توسط دکتر لاریجانی قرائت شد.
اگه این قسمتش درست باشه یعنی 51 نفر تو یه اتوبوس خیلی دوست دارم بدونم پلیس راه چرا جلوش را نگرفته!!نقل قول:
احتمال حضور 51 نفر در اتوبوس وجود دارد كه با آمار 32 كشته، 25 جسد در پزشك قانوني تهران و 7 جسد در بيمارستان هفت تير نگهداري شده است كه در حال شناسايي براي تشخيص هويت هستند.
تسلیت به همه بازماندگان
بنده خداها با چه شور و شوقی میخواستن برن زیارت.
یه زمونی خیلی از این خبرا ناراحت و بعدا عصبانی میشدم که چرا؟
چرا باید به خاطر سهل انگاری یکی اینهمه آدم قربانی بشن؟ مقصر اصلی کیه؟ ساده دلی هست بگی راننده.
اون بدبخت هم که کارش همینه و هزار بار رفته و اومده تا یه بار هم خوابش برده و خودش هم که فوت شده
اما چون میدونم که این حادثه هم چون باد به فراموشی سپرده میشه فقط میشه به بازماندگان تسلیت گفت.
منظورت 100هزار تومنه:21:آره خوبه .کارای من از کارای وانگوگ ولئوناردو وپیکاسو ورامبراند و... بیشتر میرزه.(شوخی بود.آخه شاید ناراحت شن)نقل قول:
کاریی که من میکنم حدودا سه ساعت بیشتر یاکمتر روش وقت میزارم.در ضمن عکس خانومها هم پذیرفته میشه ها:46:
حالا دوباره قیمت بده.:31:
منم به بازماندگان تسلیت میگم.:41:نقل قول:
خوب من یه سایت دیگه میخوام معرفی کنم.نیازمندیهای یزد هست هر چی که فکرشو کنی. حنما یه سر بزنید.
yazd.niazerooz.com
10 الی 15 هزار تومن :20:نقل قول:
نه بابا چه خبره .من ایقد گیرون فروش نیستم.نقل قول:
اگه با مقوای اشتنباخ یا فابریانو بخوای. و با مداد مرغوب یه چیزی تو مایه های 5000 تومن شایدم کمتروک مشه.
البته یه تعرفه دارم اگه عکس خانوم باشه نصف این مقداره.یا شایدم هیچی.:20:
حالا تصمیم با خودتونه.
اگه مخت کارای طراحی منو بیبینت تا یه هفته ده رو دیه مزارم تو تاپیک خودوم .همین که تو امضام آدرسش هه.
این پست هیچ ارزشی ندارد فقط برای رفع مشکل سیستم زده شده است.
سلام دوستان
کسایی که کنکور داشتن بگن ببینیم چیکار کردن :27:
من شدم 702 ((البته فقط با 10 روز درس خوندن:31:))
سلام بر بروبچ گل یزدی
اقا ما این ترم یه درس گرفتیم به اسم نظریه محاسبات که مولفش استاد دانشگاه یزد هست .
می خواستم ببینم کسی از بچه های کامپیوتر این درس را گرفته .
می خوام بدونم این کتاب حل المسائل داره یا نه
ممنون