منم فکر میکنم این copy هست چون اینا رو جای دیگه خوندم
Printable View
منم فکر میکنم این copy هست چون اینا رو جای دیگه خوندم
سلام خدمت سروران گرام .
1- عزیز از کجا بفهمیم سریال ورژن گوشیمون R252211LD_U_85.9B.E5P هست ؟
2- برنامه ی Motokup تو همین فایلی که دانلود می کنیم هست یا نه ؟ اگه نیست از کجا دانلودش کنم ؟
3- و از کجا بفهمیم ورژن بوت لودر گوشیمون V.0.6.7.1 - V.0.6.8.2 - V.0.6.8.1 - V.0.6.8.3 - V.0.6.8.4
اینه یا در واقع بوت لودر از کجا گیر بیاریم ؟
4- هیچ راه حلی نیست که فقط SMS ها رو روی مموری سیو کنیم ؟ که هی SMS سامون پاک نکنیم ؟
5- آپدیت Firmwire Frameworke گوشی (اگه اشتباه تایپ شد ببخشید ) چه مزیتی داره ؟ چیزی بهش اضافه میکنه یا مثلا مشکلای قبلیش حل میشه ؟
:46::19::8:نقل قول:
سلام خدمت سروران گرام و علی الخصوص سروران گرام و بویژه سروران گرام.
1- عزیز از کجا بفهمیم سریال ورژن گوشیمون R252211LD_U_85.9B.E5P هست ؟
2- برنامه ی Motokup تو همین فایلی که دانلود می کنیم هست یا نه ؟ اگه نیست از کجا دانلودش کنم ؟
3- و از کجا بفهمیم ورژن بوت لودر گوشیمون V.0.6.7.1 - V.0.6.8.2 - V.0.6.8.1 - V.0.6.8.3 - V.0.6.8.4
اینه یا در واقع بوت لودر از کجا گیر بیاریم ؟
4- هیچ راه حلی نیست که فقط SMS ها رو روی مموری سیو کنیم ؟ که هی SMS سامون پاک نکنیم ؟
5- آپدیت Firmwire Frameworke گوشی (اگه اشتباه تایپ شد ببخشید ) چه مزیتی داره ؟ چیزی بهش اضافه میکنه یا مثلا مشکلای قبلیش حل میشه ؟
نقل قول:
1.ادرس زیر رو از تو گوشی برو setting>phon Status>other information>s/w version اگه این پک باشه خوب اینو اون جا مینویسه ولی اگه نباشه یه چیزه دیگه مینویسه
2.لینکش اینه دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.گوشی رو خاموش کن حالا دکمه های #* رو نگاه دار و کمه قرمز رو بزن تا گوشی روشن بشه یه صفحه که مثل داس میمونه میاد و اونجا ورژن بوت لودر رو نوشته
4. چرا هست یادمه که میلاد عزیز از یکی صحبت میکرد که این کارو انجام داده البته تو یه سایت دیگه ولی چند وقتیه که این دوست عزیز کم پیداست ولی اگه بتوم لینکی پیدا کنم حتما واسط میزارم
5.میشه یکم بیشتر توضیح بدی من متوجه نمیشم دقیقا منظورت چیه؟:27:
تشکر بسیار فراوان.:46: راجع به آخری می پرسم اسم دقیقشو می گم.:46:نقل قول:
عزیز سلام anti_girl
1- ببین اگه ورژن گوشیمون R252211LD_U_85.9B.E5P نبود اگه این پایینی دانلود کنیم درست میشه.
2- برای Backup گرفتن و نصب Backup بهترین برنامه چیه ؟
3- برنامه Dictaphone رو بی زحمت واسم بذار ؟
4- برنامه ای هست که فیلم برداری نامحدود بکنه ؟
دوست عزیزمون GSm در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جا
فرمودن برای افزایش زوم فیلمبرداری گوشی چکار باید بکنیم ولی لینک دانلود تعطیل خواهشا یکی کمک کنه
================================================== ===========
================================================== ===========
تغيير ميزان زوم كردن گوشي در حين فيلم برداري از 2x به 4x
7- حالا به قسمت فيلم برداري گوشي بريد و ببينيد تا چند ايكس مي تونه زوم كنه ؟ بايد 4x باشه.
1دوست عزیز قبل از هر چیزی باید اول بوت لودرو چک کنی اگه به هم بخوره خوب میشه با اون فلش کنی و مشکلت حل میشهنقل قول:
2.من خودم از بر نامه leaderGL است فاده میکنم
3.من لینکشو ندارم و احتمالا دوست عزیز corvette داره واسط میزاره
4.اره دوست عزیز یه seem هست که میتونه این کارو بکنه تو اولین فرصت واسط به همراه اموزشش میزارم:40:
سلام مجدد درد سر اومد !
عزیز نمیشه موتورولا رو بویژه V3X مانند نوکیا روی کیبورد کلیدهاش Lock code گذاشت ؟
اگه برنامه یا آموزشی داره واسم بذار ؟
منظورت رو دقیق متوجه نشدم.نقل قول:
اگر منظور ت keypad lock هست. برخی از مانستر پکها این امکانو میده.
اما اگر منظورت phone lock هستش شما میتونی هر منویی رو جداگانه قفل کنی.
دوست عزیز منظور شما همون secorety code هست درسته
چرا میشه حتی موتو یه امکان دیگه هم داره که میشه باهاش همه منو ها رو قفل کرد ( هر منو جداگانه)
@Mc Kenzi
شما لطف کن ورژنه بوت لودرت رو بگو تا جوابو بگیری عزیز.نقل قول:
ببین اگه ورژن گوشیمون R252211LD_U_85.9B.E5P نبود اگه این پایینی دانلود کنیم درست میشه
با سیم میشه این کارو کرد اگر خاستی بگو پیداش کنم.نقل قول:
3-
تغيير ميزان زوم كردن گوشي در حين فيلم برداري از 2x به 4x
- برنامه ای هست که فیلم برداری نامحدود بکنه ؟
برنامه ای هست که فیلم برداری نامحدود بکنه ؟
میشه بگین این برنامرو کجا دیدن. کارش چیه؟ تا اگر تونستم چشم.نقل قول:
برنامه Dictaphone رو بی زحمت واسم بذار ؟
نقل قول:
آپدیت Firmwire Frameworke گوشی (اگه اشتباه تایپ شد ببخشید ) چه مزیتی داره ؟
می تونه خیلی مزیت ها داشته باشه. در واقع همون سیستم عامله گوشیتونه.
من چیزی در این صفحه ندیدم دوباره چک کنین.نقل قول:
دوست عزیزمون GSm در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جا
فرمودن برای افزایش زوم فیلمبرداری گوشی چکار باید بکنیم ولی لینک دانلود تعطیل خواهشا یکی کمک کنه
motokup یا flash&backup3.نقل قول:
2- برای Backup گرفتن و نصب Backup بهترین برنامه چیه
سلامنقل قول:
مسعود جان گفتم یه کمک کوچولو بکنم:10:
برنامه Dictaphone واسه ضبط نامحدود صداست
Mc Kenzi عزیز تو همین تاپیک پست اول هستش اینهم لینک دانلودش
نام برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه : 2.01
Corvet جان مرسی ولی مثل اینکه مشکل بوت لودر حل نشده دکمه های *# می زنم بعدم دکمه قرمزرو ولی روشن نمیشه.
وصلش کردم به کامپیوتر و باز این کارو تکرار کردم (زدن دکمه ها) و این پیغام داد=>
اون سیم رو هم برای افزایش زوم اگه میشه لطف کن بذار .
بعد واسه فیلمبرداری نامحدود چیزی داری ؟ :8::40:
اگر کس دیگه ای میتونه لطف کنه کمک کنه.:8::40:
تو جعبه ی V3X نو CD نیست ؟
با سلام خدمت همه دوستان ؛
تازه يه وي تري ايكس گرفتم و تنها چيزي كه تا الان اعصابمو خورد كرده اينه كه تو home skin يا همون صفحه اول گوشي ؛ سمت چپ صفحه از بالا تا پايين يه منوي عمودي مزاحم پديدار ميشه كه هم باعث ميشه عكس والپيپرمو ناقص ببينم و هم اينكه همه ي نوشته هاي شبكه و تايم و ديت رو ميندازه گوشه سمت راست صفحه.
اين منو شبيه main menu هستش و يه جورايي shortkut برا قسمتاي مختلف موبايله .
پدرم دراومد و نتونستم پاكش كنم.
ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنين و خانواده اي رو از نگراني نجات بدين ...
corvette عزیز بابا این مانستر پک عصابمو خورد کرده حجمش خیلی بالاست در ضمن اقا ناصر یه اموزش واسه تبدیل پسوند فیلم برداری گذاشته بود ( 3gpبه mp4) همه چیز خوب بود این کار هم انجام شد اما pc نمیتونست این پسوند رو بخونه خواستم back up کنم گوشی دار فانی رو ودا کرد و خراب شد اما خوب اگه کارا خوب پیش بره تا فردا درست میشه چون تقریبا اخرای دانلود مانستر پک هستم
عالی بود مجتبی جان. بازم از این کارا بکن.:46:نقل قول:
Corvet جان مرسی ولی مثل اینکه مشکل بوت لودر حل نشده دکمه های *# می زنم بعدم دکمه قرمزرو ولی روشن نمیشه.
وصلش کردم به کامپیوتر و باز این کارو تکرار کردم (زدن دکمه ها) و این پیغام داد=>
اون سیم رو هم برای افزایش زوم اگه میشه لطف کن بذار .
بعد واسه فیلمبرداری نامحدود چیزی داری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کس دیگه ای میتونه لطف کنه کمک کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جعبه ی V3X نو CD نیست ؟
قربانه شما.نقل قول:
خوب پيغامرو ديدم. همه چيز ظاهرا درسته. شما وقتي اون پيغام رو گرفتي بايد آدرسه فلودره
P2kCommande->p2kdrivers رو بدين تا گوشي واسه فلش شناخته بشه.
قرار نيست گوشي روشن بشه. شما اول * را ميگيري با يه مکثه کوتاه # و بايه مکثه ديگه دکمه ي قرمز رو و
اونهارو نگه ميداري تا صفحه ي بوت لودرت بياد. صفحه ی سیاه و سفید .اونجا ورژن رو نوشته.
سیمهارو در اولین فرصت برات میزارم.شرمنده خیلی گرفتارم!
بله تو جعبش هست.مگه میشه نباشه!!
نقل قول:
مبارک باشه. خوش اومدی عزیز.
دوسته من اگر بتونی یه عکس از صفحه ی گوشی بندازی ببینم دقیقا چیه بهتر میتونم کمکت کنم.ممنون.
بله عزیز pc نمیتونه بخونه. باید نرم افزار نصب کنی. چرا!!؟ عیبی نداره انشالله که موفق میشی در دانلودش.:20:نقل قول:
@Mc Kenzi
خوب این یه سیمه تقویته.تا اونجایی که خاطرم هست فیلمبرداری رو تقویت میکنه.و زمان رو نا محدود.
فرصت ندارم الان تستش کنم ولی قول میدم سیم سالم باشه چون قبلا باش کا کردم.
آموزش از یکی از دوستانه قدیمی هستش. عذر خاهی میکنم برایه به خاطر نیاوردنه اسمه منبع.
تقويت فيلمبرداري V3x
حتما میدونید یکی از نقطه ضعفهای V3X کیفیت پایینفیلمبرداریشه که معمولا خیلی پرش داره و تقریبا چیزی معلوم نمیشه. با استفاده ازروش پایین میتونید تا حدود زیادی این ضعف رو بپوشونید. امتحان کنید واقعا تازه میشهبهش گفت فیلمبرداری .....
تو برنامه LeaderGL FlexEditor از منوی strument گزینه seem explorer رو انتخاب میکنیم .
تو صفحه که باز میشه تو قسمت load دکمه From file رو بزنید و این فایلی که دانلود کردید رو باز کنید.
کد:http://www.sharemation.com/ruzbahansoft/004e_0001.seem
بعد تو قسمت save جلو seem بنویسید 004e و جلو record بنویسید 0001 و بعد دکمه to phone رو بزنید. بعد از save شدن seem تو گوشی حالادکمه restart رو بزنید تا گوشی روشن و خاموش بشه .
قبل از انجام این کار یه بک-آپ از seem گوشیتونبگیرید به این صورت که تو قسمت load جلو seem بنویسید 004e و جلو record بنویسید 0001 حالا دکمه from phone رو بزنید و منتظر باشید تا seem از گوشی لود بشه. وقتیلود شد تو قسمت save دکمه to file رو بزنید و با اسم 004e_0001 سیو کنید. اگهاحیانا به مشکلی برخوردید به همین روش بالا عمل کنید منتها به جای فایل دانلود شدهاین فایل بک - آپ رو باز کنید.
لطفا به مراحل دقت کنید ممنون.
corvette عزیز واسه غوندن پسوند mp4 با خیلی از نرم افزارها امتحان کردم نشد در ضمن یک مانستر پک دیگه بده این یکی رو نمیتونم دانلود کنم تقریبا تا 81% میره بدش دیگه قاطی میکنه و بالاتر نمیره
corvette عزیز یه نگاه بنداز به این مانستر پک نظرتو بگو به نظره من که بد نیست چون با اون یکی مشکل پیدا کردم میخوام اینو دانلود کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز ممنونم از لطفی که بمن داری . اینم یه عکس از صفحه اول گوشیم . همونطور که می بینی سمت چپ صفحه از بالا تا پایین یه منوی مزاحم وجود داره که می تونم برات بگم شامل چه آیتماییه :
1 contacts
2 calls
3 massage
3 events
4 و دوتا آیکن دیگه که یه سری انتخابهای جانبی داره و مربوط به شرکت ساپورت کننده ( درمورد گوشی من شرکت orange ) هستش . مثلا با ok کردن روی آیکن اول یه منوی کشویی ازش باز میشه که شامل contacts و add contact هست و اگه هرکدومو ok کنی میره به همون قسمت . خیر سرش مثلا یه جور shortcut هست اما همونطور که می بینی روی عکس والپیپرمو میگیره و نوشته ها رو میندازه گوشه بالای سمت راست صفحه ؛ خلاصه بدجوری ضدحاله .
دیروز بردمش علاءالدین و بین اونهمه مغازه فقط یه نفر فهمید و گفت این یه فلش مربوط به شرکت orange هست و فقط در صورت فلش کردن گوشی از بین میره . البته نمی دونم درست گفت یا نه .
آقا ممنون میشم یاری کنی ؛
راستی یه سوال : من تو جعبه ی گوشیم cd ندیدم ؛ از فروشنده هم پرسیدم گفت سی دی نداره ؛ درسته؟؟؟
قربانت .
شرمنده که عکسه بزرگ شد !!!
ببخشین ؛ یه سوال دیگه :
اگه شما هم مثه همین فردی که بالا گفتم تنها راه حل رو تو فلش کردن گوشی می دونی ؛ لطفا نحوه فلش کردن رو بگو یا لینک نرم افزارشو بذار چون اصلا با این کار آشنایی ندارم. بازم ممنون
یاعلی
دوست عزیز به نظر من اون مغازه دار درست گفته در مورده cd مدلهای قدیمی که ماله سنگاپور بود همه cd داشت اما اینایی که المان میزنه شانسی cd داره در مورده فلش کردن باید بگم که عجله نکن دوست عزیز مسیر زیر رو برو menu>tools>shotcut شاید بشه درستش کرد در ضمن اگه خودت دوست داری فلش کنی باید بگی که بوت لودر گوشی چنده؟ واسه اینم باید گوشی رو خاموش کنی و دکمه های#* رو نگاه داری و گوشی رو روشن کنی یه صفحه مثل صفحه داس میاد که اون جا ورژن بوت لودر رو نوشته
گوشی V3x من تنظیمات Gprs رو دریافت کرده ولی کانکت نمیشه لطفا یک نفر راهنماییم کنه ممنون
Anti_girl همشهری عزیز اگه هستی جواب من وبده
omid تخد یخخسف عزیز دیگه ای جواب شما رو نو تاپیک خودش داده اونجا جوابتو بگیر ( راستی خوشبختم که همشهری هستی)
توصیه میکنم حتما این مانستر پک جدید که آقای آنتی گیرل گفته دانلود کنید و روی گوشیتون نصب کنید.
برای نصب این مانستر پک نیاز به Motokup V0.2 دارید و ورژن بوت لودر گوشیتون هم باید 6.82 باشه.
لینک دانلود => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سری از امکاناتی که میده =>
1- کیفیت بهتر عکس و فیلمبرداری
2- حل دستور رستارت برای برنامه های جاوا
3- حتی در حالتی که گوشی با کابل به کامپیوترتون وصله میتونید با برنامه هاش کار کنید
3- اضافه کردن زوم به زوم عکس برداری
4- صدای گوشی تقویت میشه و اگر صدای گوشی رو روی عدد 6 بذارید هیچ مشکلی برای اسپیکر گوشی
پیش نمیاد.
5- نا محدود کردن زمان فیلمبرداری
6- اضافه کردن حالت پاوس (Pause) به فیلمبرداری که بدون قطع کردن فیلمبرداری میتونید نگه داریدش و مجدد
ریکرد کنید.
7- اضافه کردن فایل منیجمنت
8- آنتن دهی بهتر
9- اضافه کردن افکت های زیبا برای حالت عکس برداری
10- اضافه کردن حالت ویدیو پرویو که در مدل های جدید باید دیده باشید
11- اضافه کردن یک مگابایت حافظه برای فرستادن ویدیو از طریق MMS
12- اضافه کردن منوی زوم به منوی آپشن گوشی
13- تغییر بسیار مهم و ویژه تعویض کردن فرمت فیلمبرداری از 3GP به MP4
14- اضافه کردن Send video به منوی پیام ها برای فرستادن ویدیو از طریق پیام
15- اضافه کردن برنامه ی Digital audio player V5.0.30
16- اضافه کردن Send postcard به منوی پیام ها برای فرستادن کارت پستال
17- افزودن جاوا لودر
18- افزودن میزان حافظه ی SMS ها به 500 عدد
19- اضافه کردن پخش فرمت gif به گوشی
20- تنظیم روشن بودن صفحه به 5 ، 10 و 20 ثانیه
21- حذف ویدیوهای اضافی موجود در گوشی
22- غیر فعال کردن تعویض خودکار پروفایل به حالت لاود Loud هنگام شارژ گوشی
23- امکان اضافه کردن شماره گیری سریع به تمام کلید ها از 1 تا 9
24- اضافه کردن Keylock که بسیار عالی میبا شد قابل توجه نوکیا داران که دارند و سونی اریکسون داران که
ندارند.
25- ذخیره 60 عدد از لیست تماسهای دریافتی و گرفته شده
26- اضافه کردن صدا و تصویرهای اضافی برای روشن و خاموش شدن گوشی
27- اضافه کردن آپشن گوناگون برای تم های گوشی
28- به اضافه ی آخرین ورژن بسیاری از برنامه های کاربردی بسیار عالی
بسیار عالی....
چیزهایی که من ازش فهمیدم اینها بود با اجازه ی بزرگان این تاپیک .:46::8:
من خودم با دانلود این مانستر پک مشکل دارم:9::34::13:ولی این مانستر پک واقعا عالیه باید از corvette عزیز که استاد من هستن تشکر کرد که لطف کرد و این مانسترو معرفی کردنقل قول:
با سلام و تشکر از عنایت تو دوست عزیز ؛
1- بوت لودر گوشیم 0.6.8.2 (دقیقا همونی که تو صفحه شبیه داس بود رو نوشتم:20:) . ممنون میشم اگه به راهنماییهات ادامه بدی .
2 - ضمنا نمیدونم مشکل چیه اما تو main menu ی من ؛ آیکنی به اسم tools نیست:41::41::41: (اینو مطمئنم چون تو همه ی منوهارو هم گشتم) ؛ ممنون میشم اگه برام موضوع رو شرح بدی و بفهمم گه این تولزه کجاست !!!
3 - یه خواهش دیگه ؛ تو یه سایت معرفی گوشیهی موتورولا خوندم که این گوشی فایلای WMV رو میخونه ؛ اگه اینجوریه پس چرا چندین فایل با این پسوند ریختم و نخوند؟؟؟؟:2::2::2:
4 - منو ببخش اینهمه سوال می کنم ؛ آیا تو این قضیه افزایش صدا واقعا صدا افزایش قابل توجه داره ؟؟؟ آیا از کیفیت صدا چیزی کم نمیشه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنی.
یا علی
یه سوال دیگه :
آیا ممکنه با مستر ریست کردن گوشی از شر این منوی مزاحم خلاص شم؟؟؟؟؟
شرمنده هاااااا
با سلام گوشی v3x معمولا با مستر ریست مشکل داره . توصیه میشه این کار رو نکنی من انجام دادم بعضی از منوها بدون آیکون شدن
افزایش صدا خیلی محسوسه و توصیه میکنم این کار رو انجام بده . تقویت فیلمبرداری رو هم انجام بده که خیلی خوبه
این پکهای جدید madness و heartless هم خوبند فقط اطلاعات خودت رو درباره فلش کامل کن بعد
برنامه XploreME v3.6 By ThaPhoeniX هم خیلی کارایی داره حتما نصب کن
منوی tools رو من هم ندارم ولی اگر برنامه یا کار خاصی نیاز داری بگو تا منوی مربوط به اون رو بگم
1. عالیهنقل قول:
2عیبی نداره ولی باید یه iconi به نام short cut باشه که بشه از اونجا اون منو رو حذف کرد
3.در این مورد اطلاعات ندارم
4.اره البته یادت باشه که باید دقیقا مثل اموزش عمل بشه وگرنه صدا خرخر میکنه volume=2 باشه حتما
فکر نکنم اخه مستر ریست یا مستر کلیر فقط گوشی رو به روز اول میبرن مثل روز اول کارخونه همه تنظیمات مثل قبل میشهنقل قول:
ممنونم از راهنماییهای تو دوست عزیز . به چشم مطمئن باش تا همه ی جوانبو نسنجم بهیچ عنوان گوشیمو فلش نمی کنم . بازم ممنون:46:نقل قول: