اونقدر پشت سر هم بدبیاری آوردم که تا وقتی مدرک یه چیزی رو نبینم باورم نمیشه.:13:نقل قول:
شما هم مشکلتون مثل منه؟
اونقدر پشت سر هم بدبیاری آوردم که تا وقتی مدرک یه چیزی رو نبینم باورم نمیشه.:13:نقل قول:
شما هم مشکلتون مثل منه؟
سلام دوستان من متولد نیمه دوم 69 هستم میخوام دوباره کنکور شرکت کنم ثبت نامم کردم میشه در مورد سربازیم یه توضیح کامل بدید؟
مهلتاشم بگید ممنونم.
سلامنقل قول:
لطفا جواب این سوالات ررو بنویسید:
1- تاریخ تولد
2- تاریخ اخذ مدرک پیش دانشگاهی/دیپلم
3 - پیش دانشگاهی رو حضوری خوندید یا غیر حضوری ؟
4- موقع ثبت نام در کنکور 89 برای کد نظام وظیفه چه کدی رو زدید؟
با سلام
1-07/07/1369
2-دیپلم 87/پیش دانشگاهی88
3-حضوری
4-6 زدم
البته به سازمان سجش زنگ زدم گفت 6 یا 5 بزنی واسه ما فرقی نداره.
شما باید دفترچه اعزام به خدمت رو بگیری و فرماشو پر کنی و از طریق پلیس +10 ثبتش کنی ... بعد از چند هفته برگ اعزام میاد و به احتمال زیاد میفته نیمه دوم 89نقل قول:
ولی اگه اینکارو نکنی احتمالا غیبت میخوری و حتی اگه کنکور قبول بشی نمیتونی ثبت نام کنی ...
موفق باشی
دفترچه رو گرفتم اما نمیدونم باید کدوم فرم رو پر کنم و چه چیزایی برای پست کردن لازمه وقتشم ندارم پرس و جو کنم ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.
شما دفترچه اعزام به خدمت رو کامل بخون و فرم هایی رو که شامل حال شما میشه پر کن.بعدش باید واکسننقل قول:
بزنی یه فرم هم باید مدرسه تائید کنه بعدش ناحیه تائید کنه.آخر سر هم میبری پلیس+10.جوابش هم حدود
3 هفته طول میکشه تا بیاد.به احتمال 99 درصد هم اعزامت میوفته سال آینده.همه کاراش یه روزه تموم میشه.
مشکل اصلی واسه من این بود که درمانگاه نظام وظیفه یه طرف شهر بود مدرسه یه طرف دیگه.ناحیه هم یه
ور دیگه.:27:اگه به ترافیک برنخوری فردا همشو میتونی ردیف کنی.ولی یه خورده عجله کن تا برات غیبت نزنن.
در صورت داشتن غیبت نمیتونی کنکور بدی.
امروز تو روزنامه جام جم نوشته بود اونایی که از معافيت تحصيلي ساير موسسات آموزش عالي استفاده کردن نمیتونن تو کنکور
89 شرکت کنن.پس اون بندی که شامل کمتر از 4 ترم میشد چی شد؟الان کسایی که تو دانشگاه آزاد تحصیل میکنن و معافیت
تحصیلی دارن نمیتونن کنکور سال بعد رو بدن؟
هر کسی یه حرفی میزنه.این از روزنامه که نوشته نمیشه.نظام وظیفه میگه مشکل نداره.دانشگاه سراسری میگه
نمیشه.دانشگاه آزاد میگه میشه.تو دفترچه شرایط ادامه تحصیل مشمولان (امروز از دانشگاه گرفتم) نوشته اشکالی نداره.
تو دفترچه اعزام به خدمت و کنکور نوشته نمیشه.
پس من چی کار کنم؟!!!بالاخره میشه یا نمیشه؟
اینم منبع خبر
کد:http://www.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100925343989
ممنونم تا کی وقت دارم؟
درمانگاه شرق تهران کجاست؟
اینم موعدهای اعزامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اگه خرداد دیپلمت رو گرفتی و متولد سه ماهه سوم هستی باید تا 18 دی مدارکت رو ارسال کنی.
وگرنه غیبت میزنن.درمانگاه رو هم از خود نظام وظیفه بپرس.
ببینید دوست عزیز شما باید تا 18 دی 88 دفترچه تون رو ثبت کرده باشید ولی من پیشنهاد می کنم که هر چه زود تر کاراتون رو انجام بدید بهتره.نقل قول:
شما دفترچه رو بگیرید از دفاتر پلیس + 10 و فرم های زیر رو پر کنید:
فرم شماره 2 = خودتون پر کنید
فرم شماره 3 = تکمیلش کنید بعد ببرید مدرسه تون مدیر مهرو امضا کنه بعدش ببر منطقه آموزش و پرورش خودتون تا اونا هم مهر بزنن.
فرم شماره 4 = مربوط به واکسن هست. آدرس جاهایی که میتونید برید و رایگان واکسن بزنید رو خود پلیس +10 بهتون میده. دو تا واکسنه که یکی مننژیت و دیگری اسمش دو گانه هست.
فرم شماره 5 = باید پزشک پر کنه . البته من این برگه رو بردم پیش پزشک عمومی تو نزدیکی مون و بعد از من هیچ اشکالی نگرفتن که چرا نبردی پزشک نیروی مسلح . منظورم اینه که حتما لازم نیست فرم 5 رو پزشک مخصوص نیروهای مسلح پر کنه . هر دکتری میشه.
سعی کردم کامل بنویسم.چون خودم هم موقعی که سردرگم بودم خیلی نیاز به راهنمایی داشتم.
من 25 آبان دفترچه ام رو فرستاده بودم که دیروز ( سه شنبه 24 آذر) برگه اعزامم اومد : 18 دی 89
شما هم بفرستی میزنن احتمال زیاد همین تاریخ.
موفق باشی
من متولد ماه مهر هستم یعنی باید تا کی مدارک رو ارسال کنم؟
تاریخ اعزامم که سال دیگه میافته تو ماه مهر اما کار به اونجا نمیذارم بکشه حتما قبولم من فقط میخوام بدونم چند روز دیگه وقت دارم تا مدارک رو به اداره پست تحویل بدم؟
سلامنقل قول:
درمانگاه شرق تهران کجاست؟
درمانگاه هایی که در شرق تهران اقدام به واکسیناسیون سربازی میکنند به صورت زیره:
شنبه ها:خیابان شهید مدنی بین وحیدیه و مسیل باختر درمانگاه حضرت رقیه تلفن:77819993
سه شنبه ها:خیابان دماوند خیابان شهید طاهری مرکز درمانی کلامی تلفن 77915100 و خیابان دماوند سه راه آزمایش شهرک حکیمیه 77308747
چهارشنبه ها:خیابان رسالت کرمان شمالی جنب آموزش و پرورش مرکز 14 معصوم 22526400
پنج شنبه ها:خیابان جشنواره چهارراه کادووس خیابان کادووس درمانگاه کادووس 77709141
فقط قبلش تماس بگیر تا واکسن تموم نکرده باشن و قبل از ظهر برو تا به صف نخوری!!
برای معاینه هم پیش هر پزشک عمومی بری فرقی نمیکنه.
سلام دوستان
من متولد اسفند 69 هستم ، ديپلممو توي خرداد 87 ، پيش دانشگاهي رو هم توي 88 ؛ هر دو هم حضوري گرفتم
كنكورم ثبت نام كردم ، اما چون معاف 4 برداري شدم ، مداركم رو هم همين تابستون ( تير ) فرستادم اما توي ثبت نام كنكور سراسري كد 2 رو زدم ، ميخواستم بپرسم درسته اين كد ؟ چون توي دفترچه براي شرايط من كدي نداشت ! اگه اشتباه زدم ميشه تغييرش داد ؟
بعد اينكه توي برنامه ي گزينه جوان كه همون سرهنگرو دعوت كرده بودن براي پاسخ گويي به سوالات مربوطه ، خود سرهنگه گفت كه اونايي كه متولد نيمه دوم 69 هستن ميتونن بعد از كنكور دفترچشونو بفرستن و مشكلي پيش نمياد . حالا اين حقيقت داره ؟
كه من اگه كارت معافيم تا پايان سال نيومد ، دفترچمو بعد از كنكور بفرستم ؟
مرسي
لطفا من وقت کمی دارم راهنمایی کنین
من متولد نیمه اول 69م
دی87 دیپلم گرفتم
الان تو شبانه پیشدانشگاهی 2تا درسم مونده دارم میخونم (یعنی پارسال هم پیش بودم ولی 2تا درس رو رد شدم)
پارسال کنکور دادم
امسال دباره میخوام کنکور بدم
کدوم گزینه رو باید تو وضعیت وظیفه تو فرم ثبتنام کنکور بزنم؟
چیکار کنم خیلی فوری لطفا راهنمایی کنین تا ساعت24 جمعه بیشتر وقت ندارم
واسه اجباری (خدمت وظیفه) باید چیکار کنم؟ اونم اگه زحمتی نیست توضیح بدید
AB جان من خودم رفتم و از مرکز مشاوره نیروی انتظامی واحد وظیفه عمومی پرسیدم . و جناب مشاور فرمودن که فعلا این امکان وجود داره. فقط باید وقتی قبول شدی بری نظام وظیفه و یه نامه بگیری و بری انصراف و فورا در دانشگاه دوم ثبت نام کنی.
سلام منم شنیدم تو tv اومدن گفتن اما وقتی رفتم مدرسه مدیرم میگه بفرستی بهتره بچه هایی هم که رفتن میدام سپاه اونجا مشاورها همین حرف سرهنگرو زدن به خدا منم گیج شدم.....نقل قول:
سلامنقل قول:
متاسفانه سازمان وظيفه متخصص متناقض گويي هست.من خودم بيش از 10 بار به مركز مشاوره زنگ زدم . چند بار بهم گفتن دفترچه بفرست.چند بار گفتن اصلا لازم نيست دفترچه بفرستي و ...
يه بار رفتم ميدان سپاه پرسيدم گفتن لازم نيست دفترچه بفرستي...
اون سرهنگه هم كه حرف خودش رو ميزنه.
حرف كه باد هواست ميگن همينجوري ولي هيچ تضميني نيست كه موقع ثبت نام كنكور ايراد بگيرن يا نه.چون تا الان اينجوري بوده كه بايد موقع ثبت نام برگه اعزام بدون غيبت داشته باشي وگرنه تو دانشگاه ثبت نام نميكنن.
ولي با وجود همه ي اين حرفا من فرستادم و الان هم برگه ام اومده تاريخ اعزامم هم خورده 18 دي 89 يعني بعد از كنكور 89.دوستمون MORINIO هم فرستاد اعزامش رو زدن 18 دي 89.
ضمنا كار سختي هم نيست ثبت دفترچه . تو پست قبلي ام كامل توضيح دادم.
موفق باشيد
در مورد كد فكر كنم كه درست زديد چون اصلا كد ديگه اي براي شما جور در نمياد.بعيد ميدونم از اين بابت براي شما مشكلي پيش بياد. ولي در هر صورت تو دي ماه فرصت تصحيح اطلاعات رو ميدن.نقل قول:
ضمنا معاف هم كه بشيد ديگه چه نيازي به فرستادن دفترچه هست؟!:20:
شما با داشتن كارت معافيت مشكلي نخواهيد داشت.(براي ثبت نام در دانشگاه)
موفق باشيد
سلام
من دوتا سوال داشتم.
اول اینکه کسانی که کنکور 88 قبول شدن و از اول مهر رفتن به دانشگاه حداکثر مدت مجاز برای تحصیب چند ساله؟(چند سال مشمول حساب نمیشن)
دوم اینکه قانون خمت سربازی که در منطقه عملیاتی بوده و میگن برای پسرش کسر سربازی میشه چطوره؟
ممنون
دوستان كسي نميدونه كه واسه تك پسر ها شرايط چطوريه؟؟
دوستان منم باید 8 رو انتخاب کنم؟
من کاردانی نرم افزار رو دارم و تاریخ اعزامم هم 1/2/89 هست
==
یه چیز دیگه ای هم هست اونم اینکه منی که کاردانی دارم اون قسمت معدل کل دیپلم و .. رو چی باید بزنم؟ همون معدل دیپلم رو بزنم یا فوق دیپلم رو یا اصلا چیزی وارد نکنم؟
منم پرسیدم گفتن میشه.ولی تو روزنامه با صراحت نوشته بود که نمیشه.نقل قول:
نه تلفن سازمان لعنتی سنجش رو میشه گرفت نه نظام وظیفه.هر کدوم 300 بار زنگ زدم.همش اشغاله.:41:
والا گفتم اگه یه وقت کارت معافی نیاد ( یعنی دیر بیاد ) لااقل کارت اعزام داشته باشم برای ثبت نام دانشگاه ، چون چون این نظام وظیفه هیچ نظم درستی نداره واسه این کارا ، همونجور که دوستمون گفتن هر کی یه چیزی میگه ، هیچکس هم حتی مسئولیت حرف خودش :18: رو بر عهده نمی گیره متاسفانه :41:نقل قول:
حالا تا پایان سال صبر میکنیم ببینیم چی میشه
متشکرم دوست عزیز:11:
کسی نیست منو راهنمایی کنهنقل قول:
لطفا کمک کنین
بله خوب داره دیر میشه
من هم کد 8 رو میزنم و معدل دیپلم فنی حرفه ای رو میزنم :31: هرچند معدل کاردانیم خیلی هتر از از اونه ولی خوب اینجا زده معدل دیپلم رو بزنیم ما هم زدیم بعدا اگه قرار بود عوض شه معدل کاردانی بخوره جاش تصحیح میکنیمش
سلامنقل قول:
شرايط شما طوريه كه راستش من زياد نميتونم راهنمايي كنم.شايد ديگر دوستان در اين زمينه بهتر بتونن راهنمايي كنن.ضمنا بد نيست با مركز مشاوره سازمان نظام وظيفه(تهران) هم تماس بگيريد.
73941735 و 73941739
البته اين شماره ها خيلي سخت ميگيره و بيشتر بوق اشغال شنيده ميشه ولي زياد ادامه بديد مي تونيد باهاشون حرف بزنيد.
موفق باشيد
سلام دوست عزيزنقل قول:
آنطوري كه تو دفترچه راهنماي خدمت نوشته :
كارداني : 3 سال
كارشناسي ناپيوسته : 3 سال
كارشناسي ارشد ناپيوسته : 3 سال
دكتري ناپيوسته : 5 سال
كارشناسي پيوسته : 6 سال
كارشناسي ارشد پيوسته : 8 سال
دكتري پزشكي پيوسته : 8 سال
در مورد سوال دوم:
به ازاي هر ماه سابقه جبهه 18 روز از خدمت كسر مي شود.
مثلا : 25 ماه سابقه جبهه : هر ماه 18 روز كسر ميشه ميشه مقدار كسر به روز : 450 روز يعني 15 ماه
موفق باشيد
اساتید همین سوال ما رو هم جواب بدن!!! ممنوننقل قول:
یه سوال از دوستانی که اطلاعاتی دارن میخوام بپرسم
بنده یه دانشجو هستم که بالطبع معافیت تحصیلی برام صادر شده که تقریبا تا 2-3 سال هم ادامه پیدا می کنه
سال آینده (اسفند 89) بابای عزیز بنده میرسه به 60 سالگی. :31:
تک پسر خانواده هم هستم:27:
حالا سوال من این هست، بنده میخوام وطن رو ترک کنم و برم خارج از ایران. آیا برای خروج از ایران و گرفتن پاسپورت معافیت کفالت، کفایت می کنه و بدون سپردن وثیقه های نجومی میشه خارج شد یا نه. البته سوالم کلی هست شما فرض رو بر این بگیرید که برای تحصیل نمی خوام برم و برای همیشه میخوام خارج بشم
در ضمن آیا میشه در حالی که معافیت تحصیلی رو دارم، با گرفتن کفالت معافیت تحصیلی رو کنسلش کنم یا باید منتظر پایان اون معافیت باشم.
ممنون
برای تک پسرها در صورت مسن بودن پدر یا از کار افتاگی پدر میشه کفالت گرفت البته تک پسر ها فکر کنم همینجوری معاف میشن یعنی نیاز به تبصره ندارن...نقل قول:
بله همون معافیت کافیهنقل قول:
برای کفالت اگه بخوای میتونی همین الان اقدام کنی
سلام دوستان
من الان 9 ماهه سربازم و قبلا هم از معافیت تحصیلی استفاده کردم(قبلا دانشجو بودم انصراف دادم) میتونم امسال دفترچه کنکور فنی و حرفه ای بگیرم و ثبت نام کنم و بعد از تمام شدن خدمت که تیر ماه یا حد اکثر مهر ماه تمام میشه دانشگاه برم؟!
دوستان کسانی که کنکور 88 قبول نشدن و کنکور 89 قبول شدن از اول مهر رفتن به دانشگاه حداکثر مدت مجاز برای تحصیل چند ساله؟(چند سال مشمول حساب نمیشن)(تغییر سوال حال کردید:31:)
با سلام و خسته نباشید.
من الان دانشجوی ترم 7 هستم و میخوام یه درس 2 واحدی نگه دارم که تاریخ فارغ التحصیلیم عقب بیفته تا بتونم یه سال دیگه ارشد بدم و اگه سال 90 ارشد قبول بشم و تا فروردین 93 بتونم طولش بدم پدرم 59 سال تموم میشه.
یه برادرم دارم که سال 93 شانزده سالشه.
میخواستم بدونم با این شرایط معاف میشم؟؟برادر کوچکتر از 18 اشکالی نداره؟؟؟
از یه نفر پرسیدم گفت برای تک فرزنده ولی سایت نظام وظیفه اینارو نوشته:
معافيت كفالت
سئوالات و پاسخهاي مربوط به كفالت
سئوال
پاسخ
1 - حداقل سن براي بهره مندي از معافيت كفالت پدر چند سال است?
حداقل 59 سال تمام و بالاتر
2 - آيا تنها مراقب مي تواند از معافيت كفالت بهره مند گردد?
بلي، مشروط بر آنكه غيبت نداشته باشد
3 - منظور از تنها مراقب چيست?
تنها فرزند يا نوه ذكور بالاي 18 سال است
4 - آيابرادران زير 18 سال مانع رسيدگي براي بهره مندي از معافيت كفالت هستند?
خير
اینم لینکش
[HTML]http://www.police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Paper&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=c8d9f881-bb1f-41a9-a265-892876c7650f&ID=1dbdcd18-df9d-4055-b52b-48615cd81590[/HTML]
حالا که نوشته فرزند زیر 18 سال مانع نیست به نظرتون تکلیف من چی میشه؟؟؟؟:41:
کسی نمی دونه؟!نقل قول:
اگه دانشگاهی که قبول میشی مشکلی نداشته باشه میتونینقل قول:
سلام رفقا .
شاید اینجا جاش نباشه ولی :
من الان دانشجو هستم . و شرایط معافیت پزشکی 100% شامل حالم میشه . می خوام بدونم باید چیکار کنم که همین الان که دارم تحصیل می کنم بتونم کارت مفاعیتم رو بگیرم . اصلا تا وقتی دارم درس می خونم می تونم بگیرم ؟
با سپاس ...
فکر میکنم شما باید دفترچه اعزام رو پست کنی و بعد یک فرمی هست مربوط میشه به معافیت پزشکی اون رو پر میکنی و بعد میری کمیسیون پزشکی برسی میکنن اگه که مشکل خاصی باشه که نیاز به معافیت داشته باشه معاف میکنن و کارت پایان خدمتت صادر میشه و بعد مدتی میاد دم در خونتوننقل قول:
نقل قول:
قبلا هم این سوال رو پرسیدن اگه یه کم میگشتین پیدا میکردین
میتونین الان اقدام کنین
باید دفترچه بخرین و به همراه مدارک پزشکی لازم ارسال کنید به سازمان نظام وظیفه تا اونا تاریخی برای کمیسیون پزشکی برای شما معین کنند