یه twin mose هستش.512.صفحه رنگی.رادیو دارهوضبط صدا هم داره.پخش کلیپ هم داره و یه سری امکانات دیگه.
جای پول میخام ورش دارم.آک بندم هست.
میگه 50
Printable View
یه twin mose هستش.512.صفحه رنگی.رادیو دارهوضبط صدا هم داره.پخش کلیپ هم داره و یه سری امکانات دیگه.
جای پول میخام ورش دارم.آک بندم هست.
میگه 50
مارک متفرقه اس ... توصیه نمیشه ...نقل قول:
سلام كسي ميتونه بگه كدوم برند راديوش بهتر جواب ميده ؟ چون خودم يه آي آوديو داشتم اصلا از راديوش راضي نبودم ...
كلا لطفا يه دستگاه بهم معرفي كنيد كه پخش mp3 و fm اش عالي باشه ( ترجيحا نرم افزار نياز نداشته باشه براي آهنگ ريختن توش و fm record هم داشته باشه ) راستي ظرفيت 1 يا 2 gb برام بسه
چقدر می خوای خرج کنی ؟ ...
کلا کیفیت رادیوی اکثر مدلها شبیه به همه ... بهرحال :
X20 از iriver که 2 گیگش 165 تومنه و خیلی مدل خوبیه .... کارت حافظه هم میخوره ... نیاز به نرم افزار هم نداره ...
zen v plus از creative که دو گیگش حدود 105 تومنه .. ولی نرم افزار می خواد ...
سلام به همه بچه ها . :31:
من الآن حدود 3 سالی میشه که mp3 player سامسونگ دارم (کمتر از 3سال ). yp-t5v ، یه mp3 player ساده 256 مگابایتی ، با رادیو و رکوردر ، و هم چنین fm recocding . حالا هم خراب شده و افتادم به فکر یکی دیگه . راستش مدل های رو دیده ام .( از سامسونگ ) k5 _ k3 _ u3 _ u2
کد:http://imago.techtop.it/d/1151-1/samsung-yp-u2-01.jpg
کد:http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2007/05/Samsung-YP-U3-MP3-2.jpg
کد:http://www.itreviews.co.uk/graphics/normal/hardware/h1217.jpg
همشون 2 گیگابایتی اند ، البته خیلی قیمت ندارم ، اما باید حدود 100 تا 120 تومان باشند .هر کدام معایبی دارند و مزایایی :کد:http://www.mobilewhack.com/samsungk5-thumb.jpg
u2 خیلی خوبه ، همه چیزهایی رو که من می خوام داره ، یه پلیر خوب ، با رادیو ، با fm recocding و voice recording . اما یه خرده زشته . . . :41:
u3 از u2 خوشگل تره :46:، ولی عیبش اینه که fm recocding نداره .ضمنا یه بیل بیلک داره که به صورت کشویی میره بیرون و میاد ، از این می ترسم که خراب بشه .
k3 هم که خداست :8:، یه چیزی تو مایه ipod اما بدی اش اینه که نه fm recocding دراه ، نه voice recording ، اما خوشگله و تو دل برو . . .
k5 هم که عین k3 می مونه ، اما اسپیکر سر خوده ، چیز خوبیه ، ولی یه کم گنده است . . .
در ضمن اون 2 تا u باتری شون 15 ساعت بیشتر ساپورت ندارن ، اما این k تا 25 ساعت می کشه . :18:
حالا موندم چه کنم ؟ گفتم با شما مشورت کنم ، شاید شما که سرتون تو کاره یه چیزی بدونید که من ندونم .راستش نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم ، شدید به راهنمایی دارم . . .
ضمنا ، من آهنگ که گوش میدم ، رادیو باز هم که هستم ، از رادیو هم گاه گاهی یه چیز هایی رکورد می کنم .
راستی می خواستم این رو بگم که اونهایی که طرفدار باتری قلمی هستند و می گن این مزیت رو داره که هر جایی گیر می آد ولنگ نمی مونند ، مثل من در باتری شون خراب میشه و حتی هم باتری داشته باشند ، اگه چسب نواری نداشه باشند که در رو بچبسونن ، لنگ موندن ، خواستم این تجربه تلخ رو در اختیارتون بذارم تا شما مثل من لنگ نزنید .
منتظر راهنمایی تون هستم .
مرسی .
یا حق .:20:
شما می خوای چقدر خرج کنی ؟ 100 -120 تومن ؟ ...
ضمنا یادت باشه که غیر از سامسونگ مدلهای معتبر دیگه کم نیستن ... پارامتر مهم واسه چیه ؟ امکانات ؟ .. خوشگلی ؟
در مورد باتری قلمی یا شارژی هم اخرش همه چی برمی گرده به سلیقه (چقدر تو راهی - چقدر به Pc دسترسی داری و ....) ... ولی شکی نیست که توی مدلهای بالاتر و قیمت های بالاتر ، دیگه نیازی به بحث نیست : چون همه شارژی هستن ...
هیمن حدود ها . ماکسیمم تا 120 _ 130نقل قول:
صد در صد امکانات ، اما یادت نره که من شبانه روز با این وسیله زندگی می کنم ، پس خوشگلی رو نمی تونم به صورت کامل فاکتور بگیرم . . .
yp-t9 از سامسونگ - صفحه نمایش مناسب و امکانات کامل (1 گیگ - 115 تومن)
zen v plus - کیفیت صدای عالی و امکانات کامل (2 گیگ 110 تومن)
این دو مورد رو دیدم .نقل قول:
مورد اولی سامسونگ: قابلیت پخش فیلم داره ، من خیلی سر در نمی آرم ، اما من پولی که می دم بابت پخش فیلم هم می دم ، در حالی که هیچ استفاده ای نمی کنم ، منظور اینه که پول می دم بابت تکنولوژی که به دردم نمی خوره ، البته نمی دونم چقدر فرقشه ، گفتم که خیلی سر در نمیآرم . خیلی هم ازش خوشم نیومد و نپسندیدم .
مورد دومی zen v plus : پخش فیلم هم داره ، اما خیلی مهم نیست باید اعتارف کنم همه چی داره ، خیلی کامله ، ولی اینو بگم که به پای خوشگلی k3 نمی رسه ، اما بعد از اون گزینه بعدیه . . .
ببینم شما این مورد هایی که تو ذهن بنده بود ، توصیه نمی کنید ؟ :41: مگه اونا چندند ؟ دلیلتون رو هم بی زخمت بفرمایید . . . :19:
یعنی در واقع یه جوریایی به سامسونگ تعصب دارم :8:( خب طبیعیه ) مگه این که قیمت این مدل هایی که تو ذهن بنده بود بالا باشه ( به خصوص k3 :21:) . . .
یه سوال ، از گوش من و به نظر شما کیفیت پخش سامسونگ و کریتیو ، با هم نباید فرق داشته باشند ، درسته ؟
راستی یه سوال دیگه ، voice recording سامسونگ رو شما می دونی دقیقا چجوریه ؟ توی این مدلی که داشتم اصلا خوب نبود و راضی نبودم ، اگه بخواد این جوری باشه از خیر voice recording خب می گذرم . . . :13:
( اگه به ظاهر معاند به نظر می آم این جوری نیست :2: اگر به خاطر این سمج بودن و اصرار و . . . از من متنفر ، عصبانی و یا هر حالت دیگه ای بهتون دست می ده ، من رو ببخشید ، به خاطر جهله . . . واقعا دلم می خواد بهترین انتخاب رو داشته باشم ، اگر هم چیزی چشمم رو بگیره :40: کمی طول می کشه ، اما به محض این بفهمم اونی نیست که به درد من بخوره از فکرش می آیم بیرون )
مرسی و متشکرم .
منتظرم جواب و راهنمایی شما هستم
یا حق :20::31:
در مورد مدلهایی که معرفی کردم و بحث خوشگلی : متاسفانه اکثر مدلهای معتبر ، زیاد به خوشگلی به عنوان یه پارامتر مهم ، اهمیت نمی دن ... مگه اینکه افزایش بودجه بدی تا 175 تومن که یه ipod nano بگیری ...
در مورد اینکه چرا مدلهایی که شما گفتید رو توصیه کردم : قصد توهین به سلیقه و تعصب شما رو ندارم ، ولی سامسونگ خیلی در زمینه mp3 player ، رقیب معتبری محسوب نمیشه ؛ البته بهتره بگم تا قبل از نسل جدید محصولاتش : k5 و t9 که واقعا مدلهای موفقی هستن ...
creative مطمئنا کیفیت صدای برتری داره ، ولی این باعث نمیشه که اولا - این اختلاف کیفیت واسه همه مصرف کننده ها قابل تشخیص باشه ، دوما - همه مدلهای craetive ، صدای بهتری نسبت به سامسونگ داشته باشن ...
کیفیت ضبط صدای سامسونگ هم یکی دیگه از چیزایی هستش که تغییر کرده ... یعنی سعی شده توی سری جدید ، این قابلیت رو ارتقا بدن و مثلا همون T9 که من توصیه کردم ، می تونه بصورت mp3 با کیفیت مناسب ضبط کنه ... در حالیکه مثلا اون مدل قبلی شما ، wav با کیفیت پایین تر ضبط می کرد ...
در ضمن اینکه شما تحقیق می کنی و سماجت به خرج میدی خیلی هم خوبه ...