-
سلام بچه ها این دانشگاه ما تمام کامپیوترهاش بصورت شبکه هستش و تمام کامپیوترهاسبصورت محدود میشه استفاده کردی یعنی اجازه نمیده هیچ برنامه خاصی نصب بشه ... حالا من یه راه میخوام که بشه روش برنامه ای مثل مسنجر رو نصب کرد کسی بلده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سایت میبو هم قفل کردن نامردااااااااا
-
[QUOTE=fingulii]سلام بچه ها این دانشگاه ما تمام کامپیوترهاش بصورت شبکه هستش و تمام کامپیوترهاسبصورت محدود میشه استفاده کردی یعنی اجازه نمیده هیچ برنامه خاصی نصب بشه ... حالا من یه راه میخوام که بشه روش برنامه ای مثل مسنجر رو نصب کرد کسی بلده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سایت میبو هم قفل کردن نامردااااااااا[/QUOTE
بيا تو تاپيك من عزيزم اونجا نوشتم.
تاپيك:همه چيز در مورد كامپيوتر و ترفندهاي آن:
-
لطفا چند تا از ايت سايتاي browser based messenger مثل emessenger.net معرفي ميكنيد !
-
سلام. هر چند وقت كه با كامپيوتر كار ميكنم يا صفحه سياه ميشه يا مثل اينكه كارت گرافيك از كار افتاده باشه همه چيز بزرگ و بيرنگ ميشه. در هر دو حالت هم بايد كامپيوتر رو ريست كنم. چرا؟
-
چگونه مي توان روي ريجستري پسورد گذاشت ؟
-
سلام
این تاپیک با توجه به محتوی آموزشی که داشت، از انجمن كامپيوتر و موضوعات مرتبط به آن به انجمن مقالات منتقل شد...
در انجمن مقالات هم با توجه به قوانین موجود و برای حفظ نظم انجمن مجبوریم این تاپیک رو قفل کرده و به صورت موضوع مهم قرار بدیم تا دوستان از آموزش هایی که تا این لحظه نوشته شده استفاده کنند.
و اما برای ادامه کار لطفا توجه داشته باشید که آموزش ها را از این پس باید به صورت تفکیک شده و هر آموزش در یک تاپیک مستقل معرفی کنید تا دسترسی به مقالات آموزشی آسان تر شود.
البته چند تاپیک کلی هم در انجمن داریم که اگر آموزش شما به این موضوعات مربوط بود باید در همین تاپیک ها بنویسید:
از همکاری شما متشکرم :happy: