سلامنقل قول:
نوشته شده توسط a.koochmeshgi
چون لپ تاپ شما از core duo استفاده میکنه هم میتونید از ۳۲ بیتی استفاده کنید هم از ۶۴ بیتی
Printable View
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط a.koochmeshgi
چون لپ تاپ شما از core duo استفاده میکنه هم میتونید از ۳۲ بیتی استفاده کنید هم از ۶۴ بیتی
مرسی خیالم راحت شد. اما حالا اگه میشه خلاصه گفت به من بگین این core duo چیه و کلا جریان 32 بیتی و 64 بیتی چیه؟
این core duo به این معنیه که هستهی cpu شما دوگانست. به این معنی که هم زمان توان پردازش دو دستور رو داره.
32 و 64 بیتی بودن هم همون ساختار فیزیکی cpu که برام جالب بود روی دو هسته ایا هم میشه از نسخه های 32 و هم 64 استفاده کرد!
مرسی
این همزمانی پردازش دستور رو اتفاقا توی یه تاپیک مربوط به لپ تاپ خوندم که جالب بود میگفت میتونید در عین فیلم دیدن یه نرم افزار نصب کنید ولی هنوز ته ذهنم برام جا نیفتاده.:13:
نه! این مفهوم پردازش همزمان نیست!
به این میگن چند وظیفه ای بودن که جالبه بدونید گنو/لینوکس از اولین سیستم عامل هایی بوده که توان این کار رو داشته!
این چند وظیفه ای بودن رو نرمافزار فراهم میکنه که معمولا سیستم عامل عهده دارشه. سیستم عامل یک صف از دستورات آماده میکنه و میفرسته به cpu که ممکنه مثلا یکی در میون مربوط به پخش فیلم و نصب برنامه باشه.
اما cpu هایی با پردازش موازی توی یک زمان یا clock توان دو پردازش رو دارن که عملا فرق میکنه با چند وظیفه ای.
البته فکر کنم به جاست که به شما بگم «Linux» یک هستست و در کنار پروژهی «Gnu» به یک سیستم عامل تبدیل شده! پس نباید پروژهی Gnu رو فراموش کنیم و به این سیستم عامل بگیم «Linux». صحیح تر اینه که از اون با نام «Gnu/Linux» یاد کنیم.
بله خیلی مهمهنقل قول:
به نظر من اصلا بگیم سیستم عامل گنو اشتباه نگفتیم
من هم خیلی وقته که می خوام اسم انجمن رو به گنو لینوکس تغییر بدم - انشاالله بزودی انجام می شه
چه جالب من هی شنیده بودم پروژه گنو ولی نمیدونستم اون باعث سیستم عامل شدن شده!
میشه من یک سوال دیگه بکنم؟؟؟؟؟
این هسته که میگن یعنی چی؟
آها داشت یادم میرفت!!
پس این توان پردازش موازی cpu یعنی اینکه cpuش قویتره !! درسته؟ ولی چرا 32 بیتی میتونه از هردو نوع لینوکس استفاده کنه ولی 64 بیتی نه؟
سلام دوستان اگه سوءالم مبتدی هستش می بخشید اما می خواستم بدونم کدوم توزیع لینوکس رو باهاش شروع کنم که کار باهاش شبیه ویندوز باشه (محیطی شبیه محیط ویندوز داشته باشه) و اینکه من شنیدم لینوکس نصب سختی داره می خواستم بدونم درسته یا نه؟