کدام فریمور ؟ میخواهید مودم رو انلاک کنید ؟ خدمت شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فریمورهای ویرایش شده و فریمورهای انلاک فقط از طریق کابل یو اس بی و لودر قابل انتقال هستند .
Printable View
کدام فریمور ؟ میخواهید مودم رو انلاک کنید ؟ خدمت شمانقل قول:
فریمورهای ویرایش شده و فریمورهای انلاک فقط از طریق کابل یو اس بی و لودر قابل انتقال هستند .
سلام میشه توضیح بیشتر در مورد وارد کردن کود در cmd بدین آخه من هر کا ری کردم نشد
کد دیگه نمیخواد و اصلا لازم نیست چیزی وارد کنید فریمور جدید انلاک به صورت exe و اجرای خودکار و لودر exe به صورت اجرای خودکار به بخش انلاک مودم اضافه شد .نقل قول:
دوستان من مودم جدید 192 را بدون وارد کردین سیم کارت ایرانسل با روش اول آنلاک کردم حالا از همتا پیغام اومده که مودم ریجیستر نشده یک ماه دیگه از کار می اوفته در ضمن من بدون سیم کارت گرفتم یهنی هنوز تو سیستم ایرانسل ثبتنام نکرده ام به نظرتون علت از آنلاک کردنه یا عدم ثبتنام؟
جدیدا بدون اطلاع قبلی در زمینه فعال سازی ریجیستری مودم ها شاهد این گونه پیام ها هستیم شما با سامانه همتا تماس پیدا کنید و مشکل رو بگید براتون حل میکنن و جای نگرانی نیست .نقل قول:
لینک حذف شده است
دستت درد نکنه صابر عزیز واقعا زحمت میکشید اونم بدون چشم داشت. سپاس
آقا صابر این فیرم ور هم همه گزینه های آپدیتش بسته هست ؟؟؟
بله بسته میباشد .نقل قول:
آقا صابر این ورژن جدید که گذاشتید چند پست قبل با اون ورژن 195 قبلی دقیقا چه تفاوت هایی داره؟ و اینکه باگ voip تو قبلی بود یا فقط تو این هست
ممنون