نه که خودش آش دهن سوزیه؟ از سرش هم زیاده. :)نقل قول:
Printable View
نه که خودش آش دهن سوزیه؟ از سرش هم زیاده. :)نقل قول:
نقل قول:
سر به گوگل بزنین مقدار داغی آش رو می فهمین :n08:
نقل قول:نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اومدم داخل فروم ، فکر کردم مطلب مهمی هست که نقل قول گرفته شدهنقل قول:
مدیر جان از شما بعید هست ، یورو تمام شد رفت پی کارش ، ولی انگار حزب باد همچنان ... :n02:
ادامه ی یورو را در تاپیک هواداران پرسپولیس دنبال کنید !
خیلی ممنونم :n02:
حالا خارج از شوخی ، عکس خودت هست مدیر جان ؟ نمی دونستم این قدر خوشگلی :n02:
یورو تموم شد ولی شما همچنان ... :n02:نقل قول:
تاپیک پرسپولیس هم تشریف بیارید در خدمتتون هستیم کما فی سابق! البته برای بحث های مرتبط !
پرسپولیسی ها ، احساساتی ترین تماشاگران ایران را دارند کما فی السابق !نقل قول:
البته یکی از پرسپولیسی ها در پیام خصوصی به این مسئله اذعان داشتند ، به هر جهت ...
فکر کنم همین مدیر عزیز فرمودند طارمی بازیکن مهمی نبوده و معمولی بوده و هزار تا تشکر گرفتند !
بنده هم دیدم احساسات دوستان بر منطق غلبه داره ، ترجیح دادم شما را با احساساتتون تنها بگذارم ! :n39:
ولی نفهمیدم این همه جار و جنجال در تاپیک تیم محبوب شما برای یک بازیکن معمولی از برای چه بود ! :n09:
وقتی خبر برگشتن بود همه از دم عروسی گرفته بودید ، تو زرد که در اومد باز همون بازیکن معمولی قبلی شد !
البته طارمی خوب میدونست وقتی قهرمان نشدن پرسپولیس به پای او نوشته میشود ، بهتر هست 7 ملیارد را بچسبد !
در تاپیکی که وقتی بنگر با تیم دیگری قهرمان می شود بد است و منفور ، و وقتی در پرسپولیس است با غیرت تلقی می شود و وقتی به تراکتور می رود برای رفتنش شکرگزاری از درگاه خدا ... چه بگویم عزیزم ؟
من احساسات شما را خوب درک می کنم ، برای تهرانی های عزیز ، قهرمانی شهرهای دیگر مصیبت بزرگ محسوب می شود ! و البته هنوز از صحبت های قبلی بنده دلخور هستید !
امید هست امسال به جایی برسید و قهرمان شوید و به تیم های دیگر و مردمان شهرهای دیگر احترام بگذارید .
پایان فصل جاری لیگ برتر ، مصادف است با انتخابات و شادی پایتخت برابر است با شور مردمی برای مشارکت .
امید هست به واسطه ی این موقعیت طلایی ، طلسم 9 ساله را بشکنید !
-----------------
یورو هم تمام شد و همه ی تیم ها رفتند خونشون !و در فکر برنامه ریزی برای آینده و حزب باد در ایران به دنبال جستجوی گذشته ! :n02:
الان باید از حوادث تروریستی بعد از یورو سخن بگوییم !
یورو تمام شد و لیگ در شرف آغاز ، پرسپولیسی ها در تاپیک خود و استقلالی ها نیز در تاپیک خود
( نخود نخود ، هر که رود خانه ی خود )
با هم بجنگید ، نقل قول بزنید ، دعوا کنید و ...
فوتبال در کشورهای پیشرفته صنعت هست و در ایران وسیله ی برای سرگرم کردن مردم و بهره برداری های سیاسی و اجتماعی ! به همین دلیل فوتبال را با مسائل دیگرش نگاه میکنم و به دنبال حواشی و بحث های خاله زنگی نیستم .
حالا بالاخره طارمی بازیکن خوبی بود یا بدی ؟ :n02:
من بیشتر دوست دارم درباره کیروش صحبت کنم تا لیگ برتر فوتبال ایران !
دوست دارم چند نفر از دوستان فوتبال فهم به من درباره ی تناقص فکری مردم توضیح بدهند ، شاید رستگار شوم !
اینکه چرا کیروش با سیستم 1-4-5 مورد تائید است و چرا میثاقیان با این سیستم مورد تائید نبود !
زمانی که پرسپولیسی ها از پس سیستم دفاعی میثاقیان بر نمی آمدند و با فحاشی و توهین دنبال موفقیت تیم خود بودند ! چرا آن زمان دفاعی بازی کردن ضد فوتبال بود و مستحق توهین و چرا برای کیروش 90 دقیقه دفاع در برابر لبنان و قطر و امارت موفقیت محسوب می شود !
اینکه چرا وقتی استقلال خوزستان قهرمان می شود توسط خوردبین به ضد فوتبال متهم می شود ! و چرا کیروش با بردهای حداقلی و بازی های سراسر دفاعی و عدم موفقیت در جام ملت ها ، مستحق ستایش می شود !
من یک مرد میخوام که جرات گفتن حقایق را داشته باشد و خود را پشت رنگ ها و منافعش مخفی نکند !
من یک مرد میخوام که وجدان پذیرش حقایق را داشته باشد ، نه یک نفر که براساس رنگ ها احساساتی شود !
من مرد میخوام که در مورد تیتر سایت ورزش سه بنده را مجاب کند !
تیتر : پرتقال با شیوه ی کیروش قهرمان شد ، یعنی تمرکز بر دفاع و ضد حمله !
تیمی که با سیستم 2-4-4 بازی میکرد چطوری با سیستم 1-4-5 کیروش یکی محسوب می شود ؟
تیمی که دو گل به ولز می زند و اینهمه موقعیت خراب میکند کجای فوتبالش تمرکز بر دفاع بوده ؟
تیمی که اندازه ی 5 سال کیروش در ایران ، توپ روی دروازه ی اتریش می ریزد ... چطوری تمرکز بر دفاع داشته ؟
تیمی که سه گل به مجارستان می زند و در همان بازی سه گل میخورد ، چطور تمرکر بر دفاع داشته ؟
اگر تمرکر بر دفاع بوده ، چطور سه تا خورده ! و اگر تمرکز بر دفاع بوده ، چطور سه تا زده ؟!
البته این هم بحث چندانی لازم ندارد ، کیروش بعد از 2018 می رود به خانه اش با گونی های پر از پول ! و بعد از عدم موفقیت در جام جهانی روسیه ! فوتبال ایران می ماند و همین تیترهای نان دار برای نویسنده ها و مطبوعات !
فوتبال ایران می ماند و مافیایش و نان به نرخ روز خور هایش !
دوباره در مورد کره جنوبی و ژاپن صحبت نمی کنم ، تعداد حضور کره جنوبی در جام جهانی و افتخاراتش ...
ژاپن و این همه لژیونر در لیگ های درجه یک ، تیمی که بعد از بردن ما در مقدماتی جام جهانی 98 همواره در جام جهانی بوده و مایی که یکی در میان و با اقبال و شانس ...
بنده تصمیم گرفته بودم درباره این مسائل دیگر صحبت نکنم ، چون گذشت زمان همه چیز را عیان خواهد کرد !
اینکه کره جنوبی با هیدینگ برای خود سبک هلندی را انتخاب کرد و ما با سبک بزن زیرش در پی موفقیت های مقطعی !
البته نقش کفاشیان و در حال حاضر تاج را نمی توان نادیده گرفت ، تمام فکر این آقایان رفتن به جام جهانی و ثبت یک موفقیت در کارنامه ی شخصی شان بوده ! فوتبال ایران وقتی مرد که فراهانی رفت کنار و با رفتن دادکان به مرگ مطلق رسید .
حالا صحبت کردن من چه فایده ای دارد ؟
شما با پرسپولیس خوش باشید و براش وقت و هزینه بگذارید !
بنده برای هیچ تیمی این قدر وقت و هزینه هدر نمی دهم ، چون غیر از فوتبال خیلی کارهای دیگر در زندگی ام دارم !
دلیل اینکه روی گفته های دوستمون EZEL در تاپیک تیم محبوب شما نقل قول نزدم ، چون دریافتم احساسات بر منطق چیرگی دارد وگرنه دشمن هیچ تیمی نیستیم عزیزم !
پرسپولیس قهرمان شود چیزی از جیب من نمی رود و قهرمان هم نشود چیزی به جیب بنده واریز نخواهد شد !
اگر به جیب شما چیزی می رود یا نمی رود نمی دانم !
بنده تصمیم گرفتم درباره ی مسائل اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و سیاسی و ورزشی این مملکت چیزی ننویسم .
چون این مردمی که می بینم در تمام تاریخ فراموشکار و خواب تشریف داشته اند !
اگر با قهرمانی پرسپولیس تغییری در زندگی شخصی خودتون احساس می کنید ، ان شا اله به این مهم برسید !
من دوست دارم به جای اینکه با دادار دودور فوتبال و والیبال سرم را گرم نگه دارند ، به چیزهای مهمتر فکر کنم .
فوتبال را دوست دارم و نگاه کردنم از سر دوست داشتن هست ، هر تیمی که خوب باشه میگویم خوب بوده و از گفتن این مورد ابایی ندارم ( که قبلا در مورد تیم محبوب شما و برانکو هم نوشتم ) و به هیچ عنوان تعصبی افراطی به هیچ تیمی ندارم .
موفق باشین
نمی دونم تویه پست من چی بود که دوباره یه A4 جوابش شد :n02: جسارت نباشه ولی پستتون (به جز چند خط اول!) رو نخوندم چون فکر کنم خیلی ربطی به این تاپیک نداره و می تونم حدس بزنم چه حرف هایی با چه طرز فکری بیان شده! اگه بحثی بود در جای خودش در خدمتتون هستم :n18:
پسر خوب ! یورو تمام شد ، یکماه یورو بود شما کجا بودی واقعا ؟نقل قول:
اگر بحث مرتبطی داشتی که در این یکماه مینوشتی عزیزم !
حالا بیخیال ، گفتم که با آدم های احساساتی دوست ندارم بحث کنم .
---------------
خبر فوری : ارتش ترکیه کودتا کرد ( یورو نیوز را تماشا کنید )
شاید بازیکنان محبوبتون هم برگشتنی شدند !
فکر کنم اگه یه سری به مسابقه پیش بینی بزنید متوجه میشید بنده کجا بودم ! :n02: به جاش بحث مرتبط هم نوشتیم، شاید شما نخوندین !نقل قول:
به پیشگو بودنتون (رجوع به تاپیک پرسپولیس) ، غیبگو بودنتون رو هم اضافه می کنم ! در پاسخ به یه پست چند خطی یه صفحه A4 نوشتین و خب، ظاهرا دوست هم ندارید بحث کنید. بله مشخصه و متوجه شدم :n02:
اینقدر به فکر بازیکنان محبوب ما هستین ما شرمندتون شدیم؛ بد نیست یه کم هم به فکر اضافه وزن دروازه بان تیم محبوبتون باشید :n39:
دوستان توجه بفرمائید :
یورو تمام شد و اینجا هم تاپیک تیم آلمان بود که حذف شد ، اگر بحثی درباره ی آلمان یا یورو دارید ، باید عرض کنم دیر اومدید !
به هر حال شوخی هایی با بنده شد و بنده هم با شوخی پاسخ دادم ، امیدوارم که کسی دلخور نشده باشه .
بعضی از دوستان دوست دارند عدم موفقیت تیم باشگاهی خودشون را با بنده پیوند بزنند ، این مشکل خودشون هست و لاغیر.
من در این فروم آدمی ندیدم که اهل بحث های دوستانه در مورد فوتبال باشه ، جز احساسات چیزی ندیدم .
آلمان باخت و ما هم خیلی راحت قبول کردیم ، از قبلش هم گفته بودم هیچ تیمی در دنیا از قبل برنده نیست .
بعضی ها تیم محبوبشون که موفق نمی شود تا یکسال اندوهگین هستند و فکر می کنند دغدغه ی فکری همه باید فوتبال و فلان تیم باشد .
چند تا بحث را باز کردم که اتفاقا بسیار مرتبط با یورو بود و اگر چنین نبود سایت ورزش سه به کیروش و تیم ملی پیوندش نمی زد ! کسی هم پیدا نشد که شاید با استدلالاتش من را قانع بکنه !
اگر بحثی در مورد مسائلی که نوشتم دارید ، یک تاپیک مجزا درست کنید و بنده هم با شما دوستانه بحث می کنیم !
بحث دوستانه ! نه بحث های رنگی که آخرش چیزی عاید کسی نشود .
من خیلی دوست دارم بدونم چطوری یک نفر میتونه همزمان هم طرفدار کیروش باشه و هم برانکو !
سبک این دو نفر زمین تا آسمان فرق دارند ! فوتبال بزن زیرش کیروش کجا و سبک شجاعانه ی برانکو کجا !
بعضی ها فکر می کنند کیروش برای اولین بار ایران را به جام جهانی برده ، نه آقایون ! با برانکو هم رفته بودیم !
با ویرا هم رفته بودیم ! با جلال طالبی هم بهترین نتایج تاریخمون در جام جهانی را گرفتیم !
لطفا روی پست من نقل قول نزنید ، چون مجبور میشوم جواب بدهم
اگر در مورد این مطالب بحث دارید تاپیک بزنید بنده هستم و شما با هزارات طرفدار کیروش هم بیائید !
مخلص همه ی شما ، خداحافظ تاپیک آشیانه ی عقاب ها !