کسی این پیامو ندیدی؟نقل قول:
- - - Updated - - -
[
Printable View
کسی این پیامو ندیدی؟نقل قول:
- - - Updated - - -
[
سلام دوستان
میلاد جان ، مشکل از اونجایی شروع میشه که سرویس متن با فایل عکس ویدئو از هم جداست و این وسط ISP ها هم اومدن یه کارهایی کردن که همه ترافیکهارو کانالیزه کردن . به اینصورت که براساس سرویس ترافیک تعیین کردن ، برای همین هست که تو بعضی زمانها برای بعضی سرویسها به دلیل استفاده زیاد پهنای باند کم میارن ولی در همون زمان سایر سرویسها به خوبی کار میکنه .نقل قول:
متاسفانه بعد از وایبر همه سراغ تلگرام اومدن و باعث شده پهنای باند کمی که داشتیم وضعیت بدتری پیدا کنه .
برای رفع مشکل پیشنهاد میکنم از سرویسهای وی پی ان یا مشابهش استفاده کنین که ترافیک شمارو با یک میانجی انتقال بده و توی ISP گیر نکنه .
خیر دوست عزیزنقل قول:
سه نوع دسترسی در کانال تلگرام داریم
- اعضا : فقط میتونن پیغامها رو ببینن و امکان شیر کردن دارن
- مدیران : میتونن پیغام در کانال منتشر کنند و فقط میتونن لیست اعضا و مدیران رو مشاهده کنند .
- ایجاد کننده کانال یا همون صاحب کانال : مدیریت پیغامها ( منظور حذف هست ) مدیریت اعضا و مدیران رو داره و همینطور میتونه اسم و عکس کانال رو مدیریت کنه
در تنظیمات تلگرام وجود داره دوست عزیز ( در موبایل )نقل قول:
سلام
یه مشکلی تو تلگرام دارم این که وقتی وارید بعضی از گروه ها میشم و join رو لمس میکنم مینویسه mute و وقتی روش کلیک میکنم میشه unmute و دیگه گروه چت اپ نمیشه باید چکار کنم
لطفا راهنمای کنید
[/QUOTE]
در تنظیمات تلگرام وجود داره دوست عزیز ( در موبایل )[/QUOTE]
ممنون از پاسخ شما
در کامپیوتر منظورمه
-
خیر توی نسخه Pc وجود نداره...
دوستمون راست می گه. خیلی از تنظیمات تلگرام توی کامپیوتر موجود نمی باشد. بهتره وقتی به مشکلات تنظیمات بر می خورید توی تلگرام نسخه اندرویدشو هم امتحان بکنید به احتمال زیاد مشکلتون حل می شه و چون با کامپیوتر سینک می شه مشکل در کامپیوتر هم حل می شهنقل قول:
سلامنقل قول:
چیزی که دارین میگین کانال هست دوست عزیز ، گروه نیست
وقتی join میزنید در واقع دنبال کننده کانال میشید
بعد از عضو شدن و دنبال کردن ، گزینه mute میاد که یعنی وقتی مدیران کانال پیغامی دادن برای شما ناتیفیکیشن نیاد
unmute هم ناتیفیکیشن کانال رو مجدد فعال میکنه
+ کانال قابلیت جدید تلگرام هست که مدیرانش میتونن پیغام بزارن و اعضا فقط میتونن بخونن .
باسلام
چطور میشه در یک پست عکس و متن رو با هم قرار داد مثل شکل زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -]
میتونید به web.telegram.org برید و از اونجا لاگین کنید اینطوری دسترسی بیشتری به تنظیمات دارید
از جمله امکان دیگه دسترسی به حذف کامل مخاطب از منوی ستینگ به این روش هست:n16:
- - - Updated - - -
سلام دو تا سوال دارم..
1) آیا با نرم افزار یا ترفندی میشه بین استیکرهای تلگرام که خودت سیو کردی بتونی جستجو بکنی؟ مثلا من 5 دقیقه میگردم تا استیکر سلام، چه خبر؟ رو پیدا کنم..ولی بشه بنوسیم سلام بعد هر چی استیکر مرتبط با سلام هست رو نشون بده ؟
2) چرا در تلگرام نمیشه پیامی که به اشتباه ارسال کردی رو حذف کنی..مثلا من اشتباهی یه استیکر زشت رو ارسال کردم یا یه چیزی نوشتم هر کاری کردم حذف نشد و فقط برای خودم حذف شد و طرف همچنان پیام من رو میدید...