:46: :5: :46:نقل قول:
Printable View
:46: :5: :46:نقل قول:
بار اول باید وسایل شارژ که تو یک بسته هست را بخری. قیمتش 6-5 هزار تومان است. توش برای دوبار شارژ جوهر هم هست. یعنی دوبار اول هر بار شارژ 2500 تومان. ولی بعد میتونی یک بطری جوهر 200ml را به قیمت 4000هزار تومان (البته مشکی) بخری که برای 11-10 بار کافیه. البته برای کارتریج رنگی میتونی از همون پکیج شارژ استفاده کنی با این تفاوت که باید سه بطری رنگ اصلی را بخری که حدود 15000تومان در میاد و برای حدود 40 بار شارژ کافیه.نقل قول:
آقا ممنون از راهنمايي خوبت خيلي عالي بود!نقل قول:
مگه چاپگرهاي اچ پي هم كيت شارژ دارند؟ براي مدل ديگه اي هم ميشه از اين روش استفاده كرد؟نقل قول:
بار اول باید وسایل شارژ که تو یک بسته هست را بخری. قیمتش 6-5 هزار تومان است. توش برای دوبار شارژ جوهر هم هست. یعنی دوبار اول هر بار شارژ 2500 تومان. ولی بعد میتونی یک بطری جوهر 200ml را به قیمت 4000هزار تومان (البته مشکی) بخری که برای 11-10 بار کافیه. البته برای کارتریج رنگی میتونی از همون پکیج شارژ استفاده کنی با این تفاوت که باید سه بطری رنگ اصلی را بخری که حدود 15000تومان در میاد و برای حدود 40 بار شارژ کافیه.
برای اکثر مدلهای جوهرافشان اچ پی کیت شارژ وجود داره. دو سرنگ حاوی جوهر. نگهدارنده ی کارتریج برای هوا گیری. یک سرنگ برای هواگیری.نقل قول:
قابلی نداشت.نقل قول:
آقا ممنون از راهنمايي خوبت خيلي عالي بود!
دوستان كسي ميدونه آيا پرينترهاي Epson را ميشه شارژ كرد ؟
من موقع خريد نميدونستم كه شارژ نميشه
بعد خريدم و خواستم شارژ كنم ديدم يك مداري رو كارتريج تعبيه شده كه ميزان مصرف جوهر و يا خالي و يا پر بودن كارتريج را اون تعيين ميكنه ...
به عبارتي براي شارژ كارتريج بايد برد نيز شارژ و يا تعويض گردد
خواستم ببينم آيا ميشه با يك ترفندي اين نوع پرينترها را شارژ كرد ؟
با اينكه قيمت كارتريج اين نوع پرينتر ارزان هستند
ولي در صورت شارژ شدن خيلي بهتر ميشه
مدل پرينتر من اينه : Epson C45
ممنون از همگي
لطفا در مورد پرینتر 4 کاره در حدود قیمت 300-400 تومن مدلهی زیر راهنمایی کنید کدوم برای کارهای خانگی وحجم کار سبک مناسب تر است
Canon Mf 5750
Xerox Pe 220
Panasonic Kx-flb756
Samsung Scx 4521f
Hp 3050&3052
سلام من يه پرينتر 1018 اچ پي خريدم روي لپ تاپ با وين ايكس پي نصب ميشه پرينت راحت ميگيره با كابل يو اس پي حالا مشكل اينجاست:
با همون كابل با همون سيستم عامل با همون درايور در كامپيوتري كه مادربردش گيگابايته اذيت ميكنه ببينيد پرينت نصب ميشه ميشناسه ولي حتي تو تست ميمونه انگار كه حجم يه تست پرينت هم براش زياده و هي چراغ سبزش بله سبزش چشمك ميزنه و منتظر ظهور آقا امام مهدي ميمونه
لطفا تو رو به خدا همين امروز اگه كسي ميتونه مشكل من رو حل كنه