با سلام و خسته نباشید
البته من در جایگاهی نیستم که در رابطه با هیچکدوم از دوستان بخوام قضاوت کنم یا نظر بدم اما با توجه به اینکه @
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودشون تگ کردن اون چیزی که فکر میکنم رو بیان میکنم.
من تصورم اینه که میثم خوش اخلاق باشه و همینطور مهربان و خونسرد. فکر میکنم زیاد اهل سفر باشه، مخصوصا سفر در دل طبیعت. مطمئن هستم که آدم سیاستمدار و محافظه کاریه و بعضی جا ها در مورد منافع شخصیش زیاده روی میکنه و از طرفی کسی نیست که زیاد اهل ریسک باشه. ریاضیاتش خوبه و شطرنج هم ورزش مورد علاقشه.
هوای همشهریاشو خوب داره و توجه ویژه ای ام به بعضی کاربرا که حتی دنبالشون میکنه که کجاها رفتن و چه پستی و برای کی گذاشتن و ... که به نظر من به اون اطرافیان بیشتر اعتماد داشته باشه بهتره و نیازی به اینکار نیست (البته ببخشید فضولی کردم). بعضی اصلاحات رو از وقتی که سکان انجمن رو بدست گرفت انجام داد و ما رو خیلی امیدوار کرد اما متاسفانه این روزها خستگی در ایشون احساس میکنم که به نوعی خود ساختست و مثل پیله دورش رو گرفته و باعث شده اون خلاقیت ها ادامه دار نباشه.
قبلن با پیگیری های بنده و دوستان دیگه موضوعاتی اتفاق افتاد در انجمن از جمله ایجاد قسمت "گودال ماسه بازی" یا تغییراتی در بعضی بند های قوانین انجمن ها پس بنابراین از این فرصت استفاده میکنم و مستقیم از میثم میخوام که پیگیر راه اندازی قسمتی برای افرادی که بن/تعلیق میشن باشه تا این افراد هم بتونن در قسمت مربوطه اعتراضشون رو مطرح کنن و از پروسه اشتباه ایجاد یک یوزر جدید توست همون کاربر و بعد اعتراض و احتمالا بن دوباره جلوگیری بشه.
در رابطه با انجمن انسانی که شما گفته بودی علاقه زیادی داری بهش داری میخوام که بدونید ما کاربران خواستار این هستیم که قسمت سیاست دوباره راه اندازی بشه البته با تعریف قوانین مربوطه و چهارچوب های خاص و انجمن به این قسمت نیاز داره.
بنده و تعدادی از کاربران به شدت پیگیر جدایی دو انجمن اقتصاد و حقوق هستیم. اقتصاد و حقوق تغریبن (یا میتونم بگم کاملن) بی ربط هستن و البته پاسخی که به این پیگیری ها داده شد این بود که "تعداد ناکافی تاپیکهای حقوق اجازه ی ایجاد زیر مجموعه ی مجزا رو نمیده" که باید گفت خب با حقوق هم باید مثل فلسفه یا دیگر شاخه های علوم انسانی برخورد بشه یعنی صبر بشه تا تاپیک ها به حد کافی برسه و بعد قسمت مربوطه ایجاد بشه. دقیقن کاری که در مورد انجمن اقتصاد انجام شد و برای مثال "انجمن تاریخ و اقتصاد" تشکیل نشد بلکه صبر شد تا تاپیکها در زمینه اقتصادی بیشتر بشن و این انجمن تشکیل بشه.
تبلیغات pop-up رو متوقف کنید میثم عزیز چون بدون اجازه کاربران اونها به صفحات مربوطه هدایت میشن. باور کنید کابران راضی هستند که تعداد تبلیغات دیگه بیشتر بشه اما این نوع تبلیغ انجام نشه. البته شما نشیده بگیر ولی ما که به علت کلافگی از این نوع تبلیغ از نرم افزار های جانبی ضد تبلیغ استفاده میکنیم. :n02:
سانسور رو متوقف کنید و به جاش تیم حقوقی از دوستان و کاربران انجمن تشکیل بدید و در مقابل درخواست های غیر قانونی ارشاد یا ساماندهی ایستادگی کنید. تعدادی از سایت های ایرانی اینکار رو کردن و تجربه موفقی بوده. باور داشته باشید که اگر کاربران ازتون احترام ببینن با تمام وجود براتون و برای انجمنشون مایه میذارن!
در نهایت ممنون از همگی که این فرصتو در اختیار ما گذاشتید و عذر میخوام اگر میثم رو ناراحت کردم شاید با حرفام
براتون ارزوی موفقیت میکنم میثم جان :n16: