دَمت جیز داداش :n08::n08::n08::n08:نقل قول:
یه جوری گفتی یادِ خال قِزی افتادم :n08::n08::n08:
Printable View
دَمت جیز داداش :n08::n08::n08::n08:نقل قول:
یه جوری گفتی یادِ خال قِزی افتادم :n08::n08::n08:
سپاس فراوان :n12:نقل قول:
واقعا پارس انلاین چی فکر کرده برای اسپانیا تبلیغات میفرسته ؟ :n02:
احتمال بسیار زیاد کار خود صدا سیما بوده :n23:
دقیقه 43 و 13 بازی پخش شده از شبکه 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون دقیقه از بازی پخش از شبکه زنده HD+
اگه کار خودشون باشه از فردا تبلیغ کفش تن تاک و مایتابه اگریل و بن بن بن و ایرانسل رو تو نیوکمپ و سانتیاگو برنابئو و الیانز ارنا و..... دیدیم نباید تعجب کنیم!
داداش کارت خیلی درستهنقل قول:
البته من قبل شما به فتوشاب کاری صدا و سیما اشاره کرده بودم:
خدا میدونه که پارس آفلاین چقدر واسه این کارش از کاربرای بدبخت بیچاره دزدیده داده به صدا و سیما !!! :n35:
کار صدا و سیما نیست این عکس دوم شما فیک بازیکن سه قدم اومده جلو اما یک ثانیه هم به تایم اضافه نشده ... بازی را از شبکه های خارجی دیدم که تبلیغ داشت... کافی برید یوتوب بازی دیشب و سرچ کنید همه چیز مشخصه...نقل قول:
فیک ؟ !نقل قول:
من تمامی دقایقی که تبلیغ پارس آنلاین توی نسخه شبکه 3 بوده رو تو همین بازی از شبکه hd+ چک کردم و اثری از تبلیغ پارس آنلاین نبود
میتونید خودتون ملاحظه کنید
کد:http://www.fullmatchesandshows.com/atletico-madrid-vs-real-madrid-full-match
خب گیرم که کار صدا و سیما نباشه !نقل قول:
به فرض تبلیغات دور زمین لالیگا و بوندسلیگا و سری آ و لاشامپیونه و لیگ برتر انگلیس و همه لیگ های معتبر جهانی رو بکنن پارس آفلاین!!!
به چه درد ملت دنیا میخوره ؟؟؟!!! چه فرقی به حال اینترنت این کاربرای بیچاره تو داخل کشورمون میکنه؟؟؟!!!
این کار چه افتخاری داری ؟؟؟!!! وقتی از کاربرای بدبخت بیچاره داخل کشور دزدیده میشه و خرج این چیزای مضخرف تو خارج میشه؛
شما چه انتظاری داری ؟؟؟!!!
لطفاً منطقی باشیم!!!
همین
:n16:
اینم به صورت دقیق تر , تفاوت فریمشون چند هزارم ثانیه هست ولی ثانیه روی همون 13 هست ؛ همون حرکت دست آربلوانقل قول:
اینم نسخه صداسیما
اینم دقت کنید تبلیغ arcor از دقیقه 43 شروع شده ؛ پس اصلا جور در نمیاد با گفته شما
ضمنا اگر بازی رو از شبکه خارجی یا هر جایی دیده باشید حتما باید بدونید اینجا آربلوا داره عقب عقب میاد , جلو نمیره !