بیربط به بحثه ولی:نقل قول:
محتوای مخفی: کوتاه
Printable View
بیربط به بحثه ولی:نقل قول:
محتوای مخفی: کوتاه
سلام.وقتی رضایت باشه مشکلی نیست.چه صیغه وچه ازدواج سبزو زردو قرمز....!الان متأسفانه از نوع متأهل تا مجرد,بیوه تادختر بااوضاع فکری و پیچیدگی اهمیت غریزه,افکار جامعه بسمت در الان حال کن هست و مسؤولیتی ندارن,چون اول جوانی اسر که بشن,بعداز چندماه زده میشن وتازه یاد کشک دزدی می افتن
البته در ازدواج رسمی هم میشه دید که بعضی خانواده ها به فرزندانشون اجازه صیغه شدن در دوران نامزدی رو میدن از بابت اینکه به هم محرم شوند و چنانچه بعدا
رابطشون بهم بخوره و به ازدواج ختم نشه خانواده دختر خودشون رو بازنده این رابطه می دونن و میگن دیگه هیچ کس خواستگاری دخترمون نمیاد چون خودشون هم
میدونند که رابطه جنسی برای تمام افرادی که دنبال ازدواج رسمی هستند در اولویت ازدواج هستش ... حال انکه شاید در ارتباط شکل گرفته در دوران نامزدی تمایل
چندانی از سمت دختر وجود نداشته ولی این نگاه افراد طرفدار ازدواج رسمی به گذشته افراد و همچنین مسئله باکرگی هستش که همیشه براشون در اولویت هستش ...
و ذره ای هم به این فکر نمیکنند که اگر واقعا ایجاد رابطه قبل از ازدواج با تمایل از سمت دختر انجام گرفته که حالا مهمترین دلیل برای عدم ازدواج با اون
دختر میدونند و عدم باکرگی رو هم دلیل اثبات حرفای خودشون خوب چه تضمینی وجود داره که خانمی که تا قبل از ازدواج رسمی هیچ رابطه ایی با
جنس مخالف نداشته بعد از ازدواج رسمی در صورت تمایل به صورت مخفی اقدام به این کار نکنند !!! موقعه ایی که مدرکی هم برای مچ گیری از طرف
افراد زرنگ در ازدواج سنتی وجود نداره !!!
در حالی که در ازدواج سفید رابطه جنسی قبل از ازدواج و گذشته فرد در اولویت های پایینتری نسبت به سایر مسائل همچون شرایط حال حاضر فرد قرار میگیره ...
خیلی برام جالبه که هرکسی حرف خودشو می خواد به کرسی بنشونه! البته تمام پست ها رو پیگیری کردم تا اونجایی که لایک کردم بقیشم بعدا می خونم ولی سوال اصلی که همه ازش قافلیم چیزی که روش ازدواج سفید گذاشتن اصلا در جامعه ما....فرهنگ اکثریت ما...زمان ما و شرایط منطقه ما قابل هضم هست؟
این نوع رابطه فقط در اسلام مشکل نداره در تمام ادیان ممکنه منتقدین داشته باشه چون تقابل مدرنیته و سنت هست.
اینجاست که می رسیم به حرف اون دوست عزیز که گفتن در اینجا بحث کوروش و تکامل و تاریخ نکنیم. ولی بنظرم کسانی که صحبت از جهانی شدن می کنند هنوز قافلند از اینکه دنیا جهانی نخواهد شد و فقط برترین ها و بهترین های طبیعت شانس بقا خواهند داشتو شاید ظالمانه بنظر بیاد اما لازمه طبیعت و روح عالم این است... درباره دوستمون کمه گفتن مادر چه مانده ایم و غربی ها در چه؟!
باید بگم که شما اختیار دارید ولی فقط اختیار خودتون رو و توان اینو نخواهید داشت در مقابل تغییرات بایستید چون همه چیز رو به تمرکز،کوچکتر شدن و مفیدتر شدن و راحت تر شدن برای بشر است... پس این موضوع خیلی مهمه از این لحاظ که به همدیگه اگاهی بدیم تا در صحنه بقا باقی بمونیم. و نشان از ضعف فرهنگی اینور یا اونور نیست...چون ازدواج و رابطه جنسی دو موجود زنده ربطی به مذهب نداره و یک قانون زبیعیه و قوانین فقط برای امنیت طرفینه...
که البته خب به دلیل سلطه چند هزار ساله مردان البته در جلوی صحنه! اینطور بنظر میاد که به نفع مردان هست اما این هم عوض خواهد شد.
کسی مخالف تغییر نیست منم نوشتم که هرجوردوست داره زندگی کنه هرجور راحتهنقل قول:
گاهی کسی داشتن رابطه جنسی هرزمان میل کنه براش مهمه توی خیلی از فیلم های خارجی میبینیم نیاز به ازدواج سفید یا همخونگی نیست همونجا اگه رضایت دوطرف باشه کافیه
و حتی همکارها در محیط کار با اینکه همخونه نیستن با هم رابطه دارند
اما گاهی هم توی برخی دیگه از فیلم های خارجی که نمونه ی بارزی از فرهنگ اونطرف هست خانوم تنها زندگی میکنه ولی حاضر نیست همخونه داشته باشه اگرچه دوستان کاری زیادی داره
و در ضمن به هیچکس رو نمیده چون ملاک های شخصیتی طرف متفاوته وحتی فیلمی دیدم که خانوم میخواست بچه دارشه اما بدون ازدواج اما حاضر نبود با یه مرد رابطه داشته باشه و فقط اسپرم طرف رو تقاضا کرد...
پس همخونگی نشونه تجدد نیست و میبینیم اونجاهم خیلی ها با همه یآژادی تن به این روش زندگی نمیدن حالا به هر دلیل... این فقط یه انتخابه اونم براساس افکار و نظریات و دید تو نسبت به خودت و زندگی...
باییم یه کم واقع گراتر باشیم اگه یه کم دقت کنیم می فهمیم چه تیپ آدمایی توی فکر همچین همخونگی هایی هستن
نمیگم همشون بد یا فاسد هستن...نه گاهی طرف به خاطر هدفش که پیشرفت اجتماعیه نمیخواد زیربار مسئولیت زندگی بره و از طرفی میخواد از لحاظ جنسی تامین باشه و یه خوبی هم ازدواج سفید داره برای افرادی که نمیخوان ازدواج کنن اونم اینکه دائم شریک جنسی عوض نمی کنن که هزار بیماری سراغشون بیاد حالا اگر ابعاد تاثیرات بد روحی و روانی که تعویض زود به زود شریک جنسی داره رو حذف کنیم
در کل حرفم اینکه در ازدواج سفید دنبال عاطفه نباشید همین و گرنه همه آزادن ...
یه چی دیگه جالبه می دونستید ازدواج سفید اونقدر با ازدواج واقعی متفاوته که خبری خوندم خانم خواننده از پونزده سالگی تا بیست و دو سالگی با یه پسری همخونه بود اما نه برای مسایل جنسی خب بهم علاقه مند هم بودند بعد ازدواج کردند جالبه.....یه سال بعد جدا شدند:n10::n02:
یه چی دیگه نوشتید که
به دلیل سلطه چند هزار ساله مردان البته در جلوی صحنه! اینطور بنظر میاد که به نفع مردان هست اما این هم عوض خواهد شد.
که این از اون حرفای جالب بود
بعله منم فکر میکنم خانم ها کیف میکنند دیگه هروز با یکی سه تا بچه اونم هرکدوم از یکی
هرکدوم از بچه ها خاطراه ی خوشی از یه همخونگی...
خداییش خیلی باحال میشه مخصوصا قیافه مردا اون زمان...:n09:
خانوم ها بیسج شین حقتون ضایع داره میشه
واسه این حرف مضحکتون هم یه نمونه دارم آقای جانی دپ
بیست سال با ی خانوم همخونه بود یه دختر و پسر هم داره
الان تازه گیها زنه رو ول کرده گفته فیلش هوای هندوستون کرده با یه خانوم بیست و چندساله ازدواج کرد!!!!!!!!!!!!
توجه کردین ازدواج... دختره زرنگ بوده گفته هم کارتو ول کن هم باید ازدواج کنیم تا به من متعهد بشی وگرنه من مفتی خودمو دست تو نمیدم مثل خانوم اولت
خانومی که باهاش قبلا بوده بسیار زیباست ولی خب دیگه پیرشده و فرتوت
دختر بیست و چند ساله آمریکایی یعنی از دخترخانم های سرزمین من نجیب تر بوده؟ چرا با جانی دپ همخونه نشده ؟خودتون بفرمایید...
نقل قول:دیدگاه و تصورات شما نسبت به ازدواج سفید کاملا اشتباهِ، ازدواج سفید اونطور که شما فکر میکنی سیاه و شیطانی و خبیث نیستنقل قول:
متاسفانه اطلاعاتتون ناقص هست و بی مورد به هنرپیشه های هالیوودی متوصل میشین، هنرپیشه های غربی و شرقی و انسان های بزرگ و کوچک زندگی شخصی شون به خودشون مربوطِ و قرار نیست بشینیم رفتارشون رو تحلیل کنیم و در زندگی به کار ببندیم
محتوای مخفی: ...
ازدواج سفید همون زندگی مشترک دو فرد هست بدون اینکه رسمی بشه
نمیدونم چطور واژه های مثل بی مسئولیتی و بی بند باری و هوس بازی رو به ازدواج سفید میچسبونین، در ازدواج سفید حق هیچ زنی ضایع نمیشه زن با مرد حقوقی کاملا برابر داره - در زندگی مشترک، تصمیمات و هزینه ها مرد و زن حق و حقوقی برابر دارن و هیچکدوم نسبت به دیگری برتری ندارن، هر دو حق جدا شدن و کات کردن رابطه رو دارن و مانعی نمیبینن - همه چیز مشترک هست همه چیز
ارضای جــنسی و سو استفاده هم در کار نیست دو فرد به صورت عاطفی کاملا به هم وابسته هستن و تصمیم میگیرن با زندگی مشترک داشته باشن
-----
در رابطه با مقایسه اون با دوران نامزدی هم بنظرم کاملا اشتباس، در دوران نامزدی دو فرد به اون چیزی که میخوان نرسیدن و با چیزی هم که در زندگی مشترک میبینیمشون کاملا متفاوت در دوران نامزدی هر فرد سعی میکنه و خودی نشون بده و رابطه ی آینده رو بسازه رابطه ای کاملا مشترک که زمن تا آسمون با دوران نامزدی و عقد فرق میکنه
ولی در ازدواج سفید اینطور نیست هر دو وارد رابطه ای اصلی شدن و به طور مشترک زندگی میکنن و تو مخارج و مشکلات و شادی و غم های هم کاملا با هم سهیم هستن، فکر نکنم مقایسشون با هم زیاد جالب باشه.
غربی ها که الان همچین روشی رو امتحان میکنند بهترین تحلیل رو به ما ارائه می دننقل قول:
من باز میگم همه آزادن...
فقط منطقی نگاهی انداختیم وگرنه به نظرمن انسانها در انتخاب راه زندگیشون همه آزادن
و بهترین راه عاقلانه ترین راهه حتی ممکنه یه راه که به چشم دیگران بد میاد در مواقعی بهترین راه ممکنه باشه
نظرمن این بود و دیدگاه شما آن...
خوب وبدی هرکاری نسبیه:n02:
مرسی
ازدواج سفید مثل همون ازدواجه همون مسئولیت ها و تعهدات و... رو هم داره، تازه ازدواج سفید باعث میشه جلوی سوء استفاده های فراوانی که ازدواج رسمی میتونه داشته باشه گرفته بشود.
نمی دونم چرا بعضی دوستان با خودشون چیزایی عجیبی فکر میکننن و مسائل نامربوط رو بهش می چسبونن تا این ازدواج رو نفی کنن.
من هنوزم میگم اصلا تو اسلام ازدواج اینجوری که الان رسمه نبوده خودمون خرابش کردیم فک میکنم
sent from my nexus