من فكر نميكنم آرژانتين بتونه گل بارونمون كنه. آرژانتين تيم بسيار خوبي داره ولي دليل نميشه ما مقابلشون اينقدر ذليل بشيم. همه تون قبول دارين در فاز دفاعي خيلي از گذشته بهتر شديم.
ضعف تيم هاي قبلي ما در اين چند مورد خلاصه ميشه كه عرض ميكنم:
- نداشتن تجربه (1998)؛
- ورود به زمين بدون داشتن استراتژي لازم براي يك بازي رسمي در جام جهاني (98 و 2006)؛
- غـــرور كاذب (2006) به خاطر هيچي!
- تاكتيك پذير نبودن يا به عبارتي متكي به فرد بودن (2006)؛
- كادر فني نا كارآمد(98 و 2006)؛
- بازيكن سالاري (2006)؛
هميشه در ذهنم به اين فكر ميكنم كه اي كاش نفرات سال 2006 در اختيار كي روش بودن تا بهترين بازيكنان (هم از نظر تجربه و هم از نظر بازي در باشگاهاي معتبر) و بهترين مربي تاريخ فوتبال ايران در كنار هم تيمي رويايي برامون بسازه كه متأسفانه اينها همه شون گذشته و مقدور نيست.
يادمه ايويچ مرحوم زماني سرمربي امارات بود و در يك بازي تداركاتي 3-1 ايرانو شكست داد و بعدها كه سرمربي ايران شد گفت من از تيم ايران تعجب ميكنم كه چقدر زيبا در حمله بازي ميكنه ولي در دفاع خيلي راحت گل ميخوره.
اون معتقد بود ترتيب دادن آرايش دفاعي كارآمد خيلي راحت تر از طراحي نقشه هاي حمله است كه تيم ايران با كمال تعجب بر عكس اين حالته.
ايويچ استراتژيست و آناليزور هم بود. اما باخت به رم و ترس حاكميت ايران از شكست مقابل آمريكا و به بار اومدن آبروريزي سياسي در عرصه بين المللي باعث تغيير كادر فني شد.
اما حالا از اون خبرها نيست. درسته تيممون خيلي ستاره نداره اما به نظرم توانايي فني به مراتب بالاتري از ساير تيم هاي قبلي داره. اولين دليلش هم وجود شخصي به نام كي روش هست كه بازي حريفان را ميفهمه و ميدونه از اين بازيكنها چطوري كار بكشه. شما اگر بهترين بازيكن دنيا را هم در اختيار داشته باشين اگر مديريت نداشته باشين مطمئناً به جايگاهي دست نخواهيد يافت.
كي روش هيچگاه بيش از چند روز تركيب كامل تيم ملي را در اختيار نداشته و تنها زماني كه موفق به اين كار شده تو اين يك ماه هستش. من اميد دارم بي سرو صدا و در كمال ناباوري چيزي فراتر از انتظارات ظاهر بشيم و در صورت حذف هم حذفي آبرومندانه و شايد هم توأم با افسوس به خاطر استفاده نكردن از موقعيت ها داشته باشيم نه اين كه كاملاً زنگ تفريح حريفان بشيم و به اصطلاح بعضي از دوستان آبكش بشيم.
از مواردي كه ذكر كردم ممكنه عامل "نداشتن تجربه" بيشترين ضربه را بهمون بزنه كه البته اون هم از طريق داشتن مربي مثل كي روش قابل جبرانه. اما در 98 و 2006 تقريباً در تمامي فاكتورهايي كه ذكر كردم مشكل داشتيم و چوبشو هم خورديم.
كمتر از 54 ساعت به بازي اولمون در جام جهاني باقي مونده و قلبها داره كم كم به طپش ميفته:n12:
به اميد برتري مقابل نيجريه مغرور:n06: