در آن نفس كه بميرم در آرزوي تو با شم موتو جونم
در آن نفس كه بميرم در آرزوي تو با شم موتو جونم
کلامی با موتوجونم: گفتی گفتی یه باتریه خوب گفتم نه , گفتی یه خورده free space گفتم نه, گفتی یه روکش عادی گفتم نه.گفتم گفتم بازی گفتی رو چشم ,گفتم تم گفتی روچشم ,گفتم صدا گفتی رو چشم ,گفتم فیلم برداری گفتی روچشم.آره, آره موتو جون ما خیلی بدیم ولی چه چیز میگم که دیگه نتونی بگی رو چشم:خیلی میخوامت عزیز .
ميگم خدايي نكرده اين موتورو كه با چيزي اشتباهي نگرفتي!!!!!!!!! :laughing: :happy:
نه عزيزم با خوده خودشم.ضمنا امروز رفتم يكي از دفترها ي مخابراتي معلوم شد كه خط اول آذر در مياد يعني من تو پنج روز حداقل 80 تومن كاسب شدم.
خدا بیشتر بت بده. معلومه اهله کار و کاسبی هم هستی!!!!!!!!!!!!!!
برو بچ کسی اطلاعت جالب در مورد موتورولا نداره بزاره ه ه ه ه !!!
حتما که نباید کسی بپرسه !!!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط M_ETALLIC_A
سلام M_ETALLIC_A جان نه امتحان كردم خاموش نميشه
sharmande kiborde farsish pak shode hami ghadram bezor neveshtam( emkanat daneshgah mast dige
faghat vaghti bazi mikonam bemodad kam nabashe (manzor az ye epsilon bishtare) vaghti dare ghoshi ri mibandam riset mishe
bad mishe ye sit baray skin hay v3x behem moarefi koni ke skinash danlod beshan vasatesh ghat nashe
mer30
movafagh bashi
bay
متالیکا جان سلام :
من برای تقویت صدا گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم برنامهLeaderGL رواجرا کردم كنار دكمه نرمال سبز رنگ نوشته ميشه modem mode وقتي هم دكمه نرمال رو ميزنم هيچ اتفاقي نميفته که ادامه بدم .
طبق گفته خودت گوشي رو هم از كامپيوتر جدا كردم و دوباره وصل كردم درست نشد .
برنامهLeaderGL رو پاک کردم دوباره نصب کردم درست نشد.
مودم گوشیمو از روی اون درایوری که داده بودی نصب کردم درست نشد . چیکار کنم ؟
وقتی برنامهLeaderGL رواجرا میکنمتو منوی مدل دوتا v3x هست کدومو انتخاب کنم ؟
مهم نيست كدوم رو انتخاب كني. در مورد اون مشكلت هم بزودي بهت ميگم چيكار كن الان فرصت ندارم شرمنده...
منهم اومدم... :biggrin: