نصب کردم دوباره همون ارورو میده هنوز درست نشده دایرکس و Microsoft.NET.Framework هم نصبش کردم بازم درست نشد تورو خدا کمک کنید از خیلی وقته همین مشکلو داریمنقل قول:
Printable View
نصب کردم دوباره همون ارورو میده هنوز درست نشده دایرکس و Microsoft.NET.Framework هم نصبش کردم بازم درست نشد تورو خدا کمک کنید از خیلی وقته همین مشکلو داریمنقل قول:
کدوم ورژنشو نصب کردین ..؟
2012 رونصب کردمنقل قول:
دوست عزیز تمام آپدیتاشو نصب کنید پیشنهاد میکنم نرم افزار VC Redist Installer 1.5.8 که شامل تمام نسخه های ویژوال سی هست رو نصب کنید ..!نقل قول:
Microsoft.NET.Framework روهم 3.5 و هم 4.5 رو نصب کنید ..!
این کرکم بریزید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دستتون درد نکنه خیلی کارتون درسته الان اون مشکلش حل شده ولی بعضی وقتا. از بازی میاد بیرون واسه این مشکلش چیکار باید کرد.؟
آقا مرسی دستتون درد نکنه درست شد الان فقط بعضی وقتا از بازی میپره بیرون و ارور میده واسه اینم کاری میشه کرد ؟؟
چه اروری میده ..؟نقل قول:
با سلام
دوستان مطلع شدم که بازی Need For Speed Rivals برای کارت های HD7000 مشکل داره و بعد از اتمام راهنما (همون مرحله اول) از بازی خارج میشه! راه حل این مشکل هم اینه که اپدیت 13.12 رو بریزی!
خب مشکل از اینجا شروع میشه که من اپدیت 13.12 رو گرفتم و نصب کردم ولی وقتی میرم اطلاعات رو نگاه میکنم هنوز ورژن 13.9 هست(و بازی هم هنوز مشکل داره!)
از دو سایت مختلف هم گرفتم و نصبیدم ولی بازم همین طوری بود،زدم اپدیت رو پاک کردم و دوباره نصبش کردم ولی بازم درست نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه جای دیگه هم یکی رو دیدم همین مشکل رو داشت!!
خب من الان چه خاکی به سرم بریزم؟؟؟!!(با توجه به اینکه من بازی رو دانلود کردم و خون و دل ها خوردم تا دانلود بشه،و الان هم از چند ناحیه مختلف دارم میسوزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!)
و کارت گرافیکم HD7770 هست.
♥با تشکر♥
شما از سایت AMD درایور رو دانلود کردین ؟نقل قول:
خیر اومدم از سایت خودش هم دانلود کنم ولی انگار ناقص دانلود میشد( حجم فایل رو مشخص نمیکرد!)نقل قول: