نقل قول:
تو سرچ ویندور بزن CMD برات میاره . بعد اون درستورو بزن
Printable View
نقل قول:
تو سرچ ویندور بزن CMD برات میاره . بعد اون درستورو بزن
اقا رو ویندوز 8.1 چطور جواب بگیرم کرک قدیم و جدید همه رو تست کردم جواب نمیده
کرک ریلود آیا میاید ؟ کسی خبر نداره ؟
اقا بازی رو بالا خرخ تونستم اجرا کنم مشلی ندارم یعنی نه تصویر و گیری بازی داره نه چیزی قط مشکل من با دسته بازی که نمیدونم چه طور بچینم الان پاس و شوت و غیره درسته فقط پاس رو میزنم هم زمان تکل میره
حل مشکل بیرون رفتن از بازی و مشکل داور + آخرین نقل و انتقالاتاما برای رفع مشکل اخراج داور و بیرون پریدن از بازی ابتدا کرک v3 را از زیر دانلود و در محل نصب بازی قرار دهید و بعد فایل Dep.bat را از زیر دانلود و در محل نصب بازی خود past کنید و پس از آن بروی آیکون بازی کلیک راست کنید و گزینه Run Administrator را بزنید بازی حتما اجرا و مشکل داور هم حل میشود.
دانلود dep.bat
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کرک سوم بازی
کد:
دانلود آپدیت آخرین نقل و انتقالات
کد:
رمز فایل ها و منبع
کد:
برو تو درایو c تو پوشه windows وبعد برو تو system یا راحت تر اینه که سرچ کنشنقل قول:
آقا ا همه دوستان گل تشکر میکنم خیلی زحمت میکشن:n16:
پیداش کردم و وقتی زدمش و اون پیام رو کپی کردمو اینتر زدم این نوشته اومد حتی اخرشم آف زدم بازم همین نوشته اومدش
یعنی شما مشکل برفی رو هم نداری؟نقل قول:
حجم بازیت چقدره؟ به طور دقیق
فروش آنلاین هم داره؟
سلام دوستان
من از دیروز صبح تا همین الان حدود 10-12 بازی با کرک نسخه ی 4م بازی کردم هیچ مشکل و باگی بوجود نیومده بود.مثله:
لغزش ناگهانی دوربین،کارت قرمز داور به ازای هر خطا،نا پدید شدن ناگهانی هوادار ها و ... که در نسخه های قبلی کرک بود...
در مورد حالت بازی در روز های برفی این حالت به صورت پیشفرض هست و می تونید تغییرش بدبد...