با سلام خدمت همه دوستان..
لطفا در مورد این مشخصات وکلمات توضیح بدید..
Sensitivity-Impedance-Frequency range
کدوم باید کمتر و کدوم بیشتر باشه...
توضیح عمومی رو میدونم...توضیح کامل و تخصصی بدید.
باسپاس.
Printable View
با سلام خدمت همه دوستان..
لطفا در مورد این مشخصات وکلمات توضیح بدید..
Sensitivity-Impedance-Frequency range
کدوم باید کمتر و کدوم بیشتر باشه...
توضیح عمومی رو میدونم...توضیح کامل و تخصصی بدید.
باسپاس.
در مورد مقاومت و حساسیت نمیتونم توضیح تخصصی بدم بهت. ولی در مورد محدوده ی فرکانس باید بگم گوش انسان به طور متوسط فرکانس های بین 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز رو میتونه تشخیص بده. البته این اعداد در مورد افراد مختلف ممکنه فرق کنه. بنابراین فرکانس های بالاتر یا پایین تر از این عملا غیرکاربردی هستند. مثلا ارتعاش فرکانس های پایین (طرفای 20 هرتز و پایین تر) ممکنه حس بشه ولی گوش قادر به تشخیصشون نیست. خیلی ها موقع خرید لوازم صوتی به محدوده ی فرکانس توجه می کنند. در صورتی که مهمتر از زیاد بودن محدوده ی فرکانس کیفیت پخش هست.نقل قول:
البته همین Frequency range و snr و THD+N هم خیلی مهم هست که snr باید به 100 نزدیک تر باشه ولی THD+N باید به 0 نزدیک تر باشد که البته الان پی ام پی ها اکثرا بین چند صدم هستند !!!
دوستان دیگر هم اگه اطلاعاتی دارند اعلام کنند.
با تشکر.
بسیاری از اینا در مورد پلیرها معناش رو از دست داده .. اولا چون کمپانی ها به راحتی این اطلاعات فنی رو اعلام نمی کنن و ضمنا الزامی هم ندارن .. ثانیا اندازه گیری شون توس شخص ثالث ساده نیست و ارزشش رو نداره و کمتر قابل استناده ... ثالثا چون تفاوت این اعداد بین محصولات کمپانی های اصلی واقعا کمه و اولا درک تفاوت بسیار نظری و شخصیه و دوما برای کاربر نهایی اهمیت نداره ...نقل قول:
مثال واضحش بحث snr بود که چقدر ما در این مورد صحبت می کردیم مثلا سال 2006 (پست ها در فوروم دیگه موجوده) ... که creative اون موقع با سری zen کلی گرد و خاک کرده بود با snr بسیار بالا ، و zen vision:m که شایع شد snr اش توسط کمپانی نزدیک به 100 اعلام شده ... و مثلا کارای ipod که لو رفت که snr شون زیر 90 هستش و بعدش که کمپانی سازنده چیپ گفتش که "اگه ما چیپ این رو به apple دادیم ، اصلا هم اینطوری نیست و بالای 90 هستش " و کلی داستانهای جالب دیگه ...
اما همچنان در دنیای هدفون ها و آمپ ها این اصطلاحات معنی خودشون رو (هرچند برای حرفه ای بیشتر) حفظ کرده ان ؛ حالا من یه توضیح کوتاه میدم :
امپدانس: هرچی پایین تر باشه یعنی تبدیل انرژی الکتریکی به صدا راحت تر انجام میشه ... هرچی بالاتر یعنی برای اینکه هدفون صداش در بیاد به انرژی الکتریکی بیشتری نیازه .. یعنی چی ؟ یعنی اینکه در یه پلیر ساده که ولتاژ خروجی اش چندان بالا نیست ، هدفون صداش راحت تر در میاد (=بلندتر) ... هدفونهای با امپدانس بالا (چند صد اهم) بدرد استودیو می خرن و نه استفاده شخصی ما.
sensitivity : برمی گرده به مقدار/سطح فشار داخل گوش ... اینکه چقدر ولتاژ به صدا تبدیل میشه ... هرچی بیشتر باشه صدا بلندتر خواهد بود ... (امپدانس + حساسیت = بلندی) ... اون عاملی که در مسایل مربوط به آسیب های شنوایی در اثر صدای بیش از حد بلند مطرح میشه همینه ...
در مورد دامنه فرکانس یا ریسپانس فرکانس : توضیح دوستمون درست بود ... اکثر هدفونها هم این بازه رو رعایت می کنن ؛ بلکه حتی گاهی از این هم فراتر در نظر می گیرن (هم به قصد مقاصد تبلیغاتی و هم به قصد بحث جبران فرکانس) ... ارتباط چندانی بین کیفیت هدفون و این دامنه/ریسپانس نیست ... گاهی مدلهای تخصصی بیرون میان که اساساً واسه صداهای بالا یا پایین هستن که این قضیه قید میشه ...
ناقلا! ... بدون کپی رایت ؟ ...نقل قول:
جان ؟ خوب یعنی از کسی اطلاعات میگیرم باید بنویسم جیگر
پس تو هم تمام فروم هایی که ازشون مطلب یاد گرفتی رو باید پایین پستات بنویسی !!!
راستی اون دی2 که تاچ هست دوستم گفت نیازی به تاچ و ... نداره !!!
دنبال همین بودم....نقل قول:
اما همچنان در دنیای هدفون ها و آمپ ها این اصطلاحات معنی خودشون رو (هرچند برای حرفه ای بیشتر) حفظ کرده ان ؛ حالا من یه توضیح کوتاه میدم :
امپدانس: هرچی پایین تر باشه یعنی تبدیل انرژی الکتریکی به صدا راحت تر انجام میشه ... هرچی بالاتر یعنی برای اینکه هدفون صداش در بیاد به انرژی الکتریکی بیشتری نیازه .. یعنی چی ؟ یعنی اینکه در یه پلیر ساده که ولتاژ خروجی اش چندان بالا نیست ، هدفون صداش راحت تر در میاد (=بلندتر) ... هدفونهای با امپدانس بالا (چند صد اهم) بدرد استودیو می خرن و نه استفاده شخصی ما.
sensitivity : برمی گرده به مقدار/سطح فشار داخل گوش ... اینکه چقدر ولتاژ به صدا تبدیل میشه ... هرچی بیشتر باشه صدا بلندتر خواهد بود ... (امپدانس + حساسیت = بلندی) ... اون عاملی که در مسایل مربوط به آسیب های شنوایی در اثر صدای بیش از حد بلند مطرح میشه همینه ...
در مورد دامنه فرکانس یا ریسپانس فرکانس : توضیح دوستمون درست بود ... اکثر هدفونها هم این بازه رو رعایت می کنن ؛ بلکه حتی گاهی از این هم فراتر در نظر می گیرن (هم به قصد مقاصد تبلیغاتی و هم به قصد بحث جبران فرکانس) ... ارتباط چندانی بین کیفیت هدفون و این دامنه/ریسپانس نیست ... گاهی مدلهای تخصصی بیرون میان که اساساً واسه صداهای بالا یا پایین هستن که این قضیه قید میشه ...
مختصر بود..ولی خوب بود..
راستی در مورد جنس کابل چه نظری داری؟
اونی که روکش طلا داره بهتره یه بقیه جنس ها؟واسه انتقال بهتر صوت از پلیر...
سلام
ببخشید میشه آدرس نمایندگی تو پاساژ علاییدین رو لطف کنید،می خوام یه هدفون کریتیو ای پی 630 بگیرم ممنون،اگه از جعبه هم عکس دارین ممنون میشم بزارین تشکر
من از ایرانیان گرفتم همون که از درش وارد میشی نمایندگیش معلومه
سلام به همه دوستان گلم من 2 مطلب دارم واسه گفتن سعی میکنم خلاصه و مفید بگم.
1.مطلب اولم درباره پست تیپاکس که خیلی دلم از دستشون پره نامردا من یه هدفون خریدم نمایندگی زنهایزر از تهران واسم پنجشنبه صبح فرستاد بعدکه از یارو پرسیدم گفت پنجشنبه شب رسیده به دستمون تو ابادان ولی پنجشنبه شب به من نگفتن که بسته رسیده جمعه هم که هیچ شنبه هم نیاوردن زنگ هم نزدن تا امروز بعد از ظهر خودم با پرس جو ادرسشونو پیدا کردم رفتم یه مغازه در حد مخروبه و کثیف بود یارو هم سیگار میکشید گفتم واسه چی بسته منو نیاوردین در خونمون گفت بهت زنگ زدیم در دسترس نبود!
بهش گفتم الان زنگ بزن به گوشیم جلو خودش گوشیم زنگ خورد یارو رنگ صورتتش قهوه ای شد خلاصه 5900 تومن هم گرفت.
2. حالا بریم سر جنابpx 100 عزیز اقا این هدفون خیلی چیز توپیه بزارید یکم مسئله رو باز کنم
این هدفونو من 65 گرفتم که با پول تیپاکس حدود 71 شد ولی در کل واقعا تو همین 5/6 ساعت تونسته نظر منو خیلی جذب کنه و منو راضی کرده حالا چرا
1. اول از همه کیفیت باور نکردنیش که منو سورپرایز کرد کیفیتش واقعا نسبت به قیمت و فیزیک ظریف و کوچیکش خیلی خوبه
2. اصلا این فکر رو به سرتون راه ندید که خوب کله من خیلی کوچیکه و امکان داره واسم بزرگ باشه یا کلتون خیلی بزرگه و واستون کوچیک خواهد بود کله منم کوچیکه و فکر میکردم روی سرم بزرگ باشه و ازاد روی سرم به اصطلاح بازی بکنه ولی کنار دسته هاش بلند و کوتاه میشه و واقعا خصوصیت خوبیه و واقعا روی سر خوب و محکم وایمیسه و وزنش هم خیلی سبکه و وقتی توی گردنتون انداختین تقریبا میشه گفت چیزی حس نمیکنین
3. treble عالی و جون میده واسه اهنگای ترنس ولی از bass ولی از باس خوبش غافل نشین که واقعا عشق باس ها رو راضی میکنه مطمئن باشید با توجه به هزینه ای که میکنید باسش هم راضیتون میکنه
4. خیلی جمع و جور در عین حال محکم هست و تا میشه ( اگه عکساشو ببینید متوجه میشید) و خیلی ظریف و شیکه ولی محکمه اینم بگم که واسه من اینجوری بود که سایز گوشیهاش از اون چیزی که فکر میکردم کوچیک تره ولی این یه خصوصیت خوبه چون الان که روی گوشم میزارم میفهمم که اگه سایز گوشی هاش از این بزرگتر بود چقدر بی ریخت میشد تازه اینم در نظر داشته باشید که من جزو افراد گوش بزرگم و تونست منو راضی کنه مطمئنن بقیه رو راضی میکنه چون گوشی هاش توی یه زاویه محدود به همه طرف میچرخه که اگه روی گوشیتون بزارید متناسب با استیل گوشتون روش سوار میشه که اینم کمتر هدفونی دیدم داشته باشه
5.ابر روی گوشش چیزی از جنس چرم کم نداره اینو یه خصوصیت بد نمیشه دونست و سیمش هم به اندازه کافی هست حدود 1/5 متره
6. من نتونستم توی این 5/6 ساعتی که ازش استفاده کردم ایرادی پیدا کنم ولی اگه بعد ایرادی دیدم حتما مطرح میکنم
در کل شک نکنید نسبت به پولی که میدید هدفون خیلی خیلی خوبی میگیرید و راضی میشید و هیچ هدفون on ear نمیتونید زیر 100 تومن به این خوبی گیر بیارید چون من خیلی تو هدفونا گشت و گذار کردم و انتخاب خیلی خوبیه واسه کسایی که واسه سفر و گوش دادن موزیک توی مترو و اتوبوسو ماشینو حتی روی دوچرخه ( مثل من ) و زیر 100
تومن میخوان خرج کنن ولی اینم بگم که نمیتونه افرادی که هدفون on ear میخوان و توی جاهایی هستن مثل کارخونه سر صدا زیاده رو راضی کنه البت طبیعیه چون noise canseling نیست و یه چیز دیگه اینه که اگه خواستید هدفون on ear و زیاد هم بودجه نداشتید واسه ما کم خرجا انتخاب بسار خوبیه..
هر کس خواست بگیره چیز خوبیه در کل منو راضی کرد تازه player من گوشیم بوده دیگه حساب کن اگه بتونین یه mp3 player نسبتا خوب هم واسش بگیرین دیگه نور علا نوره
ببخشید اگه پر حرفی کردم دم همتون گرم