دوست عزیز واسه همین که میگم از برنامه ها برای بهتر کارکردن باطری استفاده نکنید.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز واسه همین که میگم از برنامه ها برای بهتر کارکردن باطری استفاده نکنید.نقل قول:
بالاخره توجه توجه توجه
بالاخره ویدیوی مقایسه دوتبلت nexus 7 و memo pad HD 7 در آپارات توسط خودم قرار داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
چندتا سوال درباره تبلت hd7 داشتم که ممنون میشم کمکم کنید.....
1)تو همه ی گوشی ها و تبلت ها توی منو با چند ثانیه نگه داشتن دست روی آیکون میشه اونو به صفحات دیگر یا هر جایی که می خواهید قرار دهید و در این تبلت نمیشه ... میخواستم ببینم چطور میتونم این کارو بکنم...یا اصلا همچین کاری تو این تبلت میشه کرد...بعید میدونم نشه...
2)من تو قسمت تنظیمات ایمیلم رو ثبت کردم ولی وقتی که ایمیلی میاد اصلا هیچ گونه اطلاعی به من نمیده.... اصلا وقتی با نرم افزاری که خود تبلت از قبل داشت (ایمیل) میرم ایمیل رو چک کنم همش جست و جو میکنه و هیچی پیدا نمیکنه تا وقتی که از نرم افزار بیرون بیام میگرده که دیگه حوصلم سر میره و در میام. خواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارید یا نه....
خیلی ممنون...
نقل قول:
داش سلام در جواب سوال اول .دوست عزیز نه خیر نمیتونید .برای این کار بهت لانچر nova رو نصب کنی .
جواب سوال 2.برو تنظیمات، بعد برو به برنامه ها، همه برنامه ها، رو ایمیل کلیک کن . حالا گزینه force close و بعد گزینه clear data. رو بزن حالا یک بار دیگه از تو برنامه ایمیل ، ایمیل خودتو وارد کن .
نقل قول:
خیلی ممنون
حالا بعد از نصب این لانچر برنامه تازه ای نصب کردم رو بازم میتونم ویرایش کنم؟؟؟؟
دوستان آپدیت جدید آندروید رو این بلت چطور عمل میکنه؟ گویا کلا این ورزن اندروید 4.3 مشکل داره
دوست عزیز مگه واسه این تبلت اندرونی 4.3 اومده؟نقل قول:
بله .درضمن میتونید تم اندروید 4.4 هم برای این لانچر نصب کنید.نقل قول:
سلام
اون دوستمون که تبلتش خاموش شده بود فرستاد گارانتی نتیجه گرفت؟
تیلت من هم خاموش شده :n02:
من مدل Asus Fonepad 7 ME372CG رو دارم . اندروید 4.3روی گلکسی اس 3 هم درست عمل نکرده و بعضا ضعف هایی هم احساس میشه تو Asus Fonepad 7 ME372CGنقل قول:
یه سرچ کنید شما