پیروو بحث سی ال.لیگ هیچ ربطی به اروپا نداره.دو فصل قبل که چلسی قهرمان اروپا شد توی لیگ ۵ ام شد!
Printable View
پیروو بحث سی ال.لیگ هیچ ربطی به اروپا نداره.دو فصل قبل که چلسی قهرمان اروپا شد توی لیگ ۵ ام شد!
اگه منظورت شمسی هستش ،بله.نقل قول:
اقا يوسف شما دهه ٦٠ هستي؟
یه خبر بد دیگه، اسون بندر هم مصدوم شده و احتمالا تا 10 هفته نمیتونه بازی کنه. واقعا مصدومیت های امسال دورتموند، غیر قابل باور شده دیگه، اینقدر مصدوم تو یک فصل باور نکردنیه!!!!
قضیه اون تیم با این تیم خیلی توفیر داره برادر...اون تیم بازیکنان پر مهره تری داشت..تیم تر بود..رو نیمکتش کلی بازیکن داشت که مربی رو از هر لحاظ مطمئن میکرد...نقل قول:
تنها برتری که چلسی نسبت به دورتموند داشت، شانس خیلی زیادش بود وگرنه هیچ برتری دیگه ای نداشت..نقل قول:
قضیه اون تیم با این تیم خیلی توفیر داره برادر...اون تیم بازیکنان پر مهره تری داشت..تیم تر بود..رو نیمکتش کلی بازیکن داشت که مربی رو از هر لحاظ مطمئن میکرد...
+
منچستر هم انگار برای خرید گوندگان به صورت جدی وارد عمل شده!
نقل قول:
Manchester United are confident they have won the race to sign Borussia Dortmund midfielder Ilkay Gundogan in a move that could see Shinji Kagawa move the other way.
نقل قول:
شما خیلی داری کلی صحبت میکنی...شانس؟!خب تو موفقیت شانس خیلی تاثیر گذاره...ولی شدت و ضعف داره.اون سال چلسی اومد قهرمان اروپا شد در حالی که عقبه این تیم سه قهرمانی لیگ برتر((دو تا با مورینیو و یکی با انچلوتی))بود.اونم تو لیگی که سخت ترین لیگ دنیاست و قهرمانی تو انگلستان برابری میکنه با قهرمانی در لیگ قهرمانان...((در امتیاز بندی تیم های باشگاهی در بین لیگ های داخلی لیگ برتر بیشترین امتیاز رو داره))..اون تیم بازیکانی داشت که خودشون به اصطلاح رهبر و برنده بودند...مثل لمپارد و تری و دروگبا و چک...همه باتجربه...دورتموند بهترین موقعیت رو واسه قهرمانی اروپا سال قبل تو فینال از دست داد..با یه تیم بهتر و اماده تر...نه با این تیم کنونی که چند تیکه و دل بسته به مانوئل فردریش 35 ساله...
قلبا علاقه خاصی به کلوپ و دورتموند و هواداران پر شور "وستفالن"دارم.اما کاش بدشانسی نمیاورد تیم.
مخالفم.چلسی ان چنان مهره ای نداشت اون موقع!.الان مهره هاش بیشترهنقل قول:
برگردی به سه سال پیش، متوجه میشی اون تیم با شانس اومد قهرمان شد.نقل قول:
شما خیلی داری کلی صحبت میکنی...شانس؟!خب تو موفقیت شانس خیلی تاثیر گذاره...ولی شدت و ضعف داره.
بازی با بارسا، اون همه ضربه که به تیر می خوره یا بازی جلو بایرن ...
الان به اینی که میگی خودت اعتقاد داری؟نقل قول:
.اونم تو لیگی که سخت ترین لیگ دنیاست و قهرمانی تو انگلستان برابری میکنه با قهرمانی در لیگ قهرمانان...((در امتیاز بندی تیم های باشگاهی در بین لیگ های داخلی لیگ برتر بیشترین امتیاز رو داره))
اینو همه قبول دارن که هیچ جام باشگاهی تو دنیا، به اعتبار سی ال نمیرسه. دیگه لیگ برتر و اینا جای خودش داره.
هشت دقیقه اول بازی رو دیدم که دوتا گل زدن.
خیلی خوب همون اول رو هنرنمایی مارکو رویس تونستن دوتا گل بزنن.
یه گل از رویس یکی هم از میکی تا اینجا
اگر ميتوانستم مسي را به دورتموند ميآوردم
سرمربي آلماني بورسيا دورتموند با تحسين ستاره آرژانتيني بارسلونا اعتراف کرد او را در سطحي بالاتر از کريستيانو رونالدو و فرانک ريبري ميبيند.
يورگن کلوپ با معرفي ليونل مسي به عنوان بازيکني که بيشترين تاثيري که روي او گذاشته است، اعتراف کرد اضافه کردن اين مهاجم آرژانتيني به جمع بازيکنانش يکي از خواستههاي او است.
به نقل از تسنيم، کلوپ 46 ساله در گفتوگو با نشريه اسپورت اسپانيا در پاسخ به اين سوال که از ميان 3 نامزد نهايي کسب توپ طلاي 2013 (مسي، رونالدو و ريبري) در صورت امکان کداميک را جذب ميکرد، اظهار داشت: من مسي را جذب ميکردم. البته من شيوه بازي ريبري و رونالدو را هم دوست دارم اما کارهايي که مسي در زمين بازي انجام ميدهد محشر است و او در سالهاي اخير پيشرفت هم کرده است.
کلوپ در ادامه درباره رويکردش در مربيگري تاکيد داشت درهاي ورود به دورتموند براي تمام بازيکناني که توصيهها و راهنمايي او را ميخواهند باز است. وي تصريح کرد: من در حقيقت خودم يکي مثل بازيکنان تيمم هستم. در طول روز تصميمات زيادي ميگيرم اما خوشبختانه تيمي را براي خودم ساختهام که مرا مجبور نميکند تمام بار تصميمگيري در مورد آن را به دوش بکشم. بسياري از کارشناسان چيزي بيش از آنکه من با 2 چشمانم ميبينم را ميبينند اما براي من مهم نيست که يک قهرمان تلقي شوم يا خير. من دوست دارم با بازيکنانم رابطهاي مانند رابطه ميان 2 همکار برقرار کنم. تا زماني که بتوانم اين کار را انجام دهم، ميتوانم موفق باشم.
سرمربي زردپوشان وستفالن افزود: من ميخواهم رابطه خوبي با بازيکنانم داشته باشم اما اگر هر يک از آنها اينطور فکر کند که حق دارد در مورد ترکيب تيم يا نوع تمرينات تصميمگيري کند مطمئناً خودش را به دردسر انداخته است. در تمرينات و بازيها حرفي که من ميزنم بايد عملي شود اما خارج از آنها ميتوانيد با من مانند هر فرد ديگري برخورد کنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Klopp: Messi my dream signing
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]