نقل قول:
آلوز رو از کجا میدونین فصل بعد میره؟
در مورد ماسچی هم باید بدونید که اتفاقا پست تخصصیش هافبک هست نه دفاع!!! :n02:
Printable View
نقل قول:
آلوز رو از کجا میدونین فصل بعد میره؟
در مورد ماسچی هم باید بدونید که اتفاقا پست تخصصیش هافبک هست نه دفاع!!! :n02:
حالا ترکیب ب بود جیم بود یا هر چی ! دفاع واقعا مشکل سازه برامون . لام با سر روی سر ماسکرانو وقتی گل میزنه یعنی عمق فاجعه ! توی چمپیونز هم عمق دفاعمون نشونه میرفت و به راحتی وا میدادیم . انشاا... با شروع لالیگا حل بشه این نقصها
هر چی توی هافبک و فوروارد بارسا داره از اونور توی دروازه و دفاع ...
دنی آلوز در فصل آینده به احترام اریک آبیدال، شماره 22 بارسا را بر تن میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مونتویا هم شماره 2 آلوز را میپوشه
بعد از رفتن ویا، شماره 7 وی در اختیار پدرو قرار میگیره و شماره 11 که تا پیش از این در اختیار تیاگو بود به نیمار داده میشه
سانگ که فصل پیش شماره 25 را در اختیار داشت، این فصل شماره 17 پدرو را میپوشه
تیو و سرجی روبرتو هر دو شماره 20 آفلای را میخواستند ولی در نهایت این شماره به تیو رسید و سرجی روبرتو شماره 24 را بر تن میکنه
کوئنکا اگه در تیم بمونه شماره 23 را بر تن میکنه و بازیکن جدیدی که خریداری میشه باید بین دو شماره 19 و 25 یکی را انتخاب کنه
تیم به اسلو رسید
بارسا پس از بازی برابر بایرن امروز راهی اسلو شد و ۱۳:۲۰ به وقت محلی در استقبال هواداران وارد اسلو شد. گفتنی است مارتینو نیز به زودی پس از مراسم معارفه به تیم ملحق خواهد شد.
بارسا امروز عصر یک نوبت و فردا در دو نوبت تمرین خواهند کرد تا خود را برای بازی دوستانه شنبه در برابر والرنگا آماده کنند. این بازی راس ساعت ۱۹:۰۰ (۲۱:۳۰ به وقت ایران) برگزار خواهد شد.
منبع: سایت رسمی باشگاه
با ورود تاتا سیاست باشگاه در مورد یک مدافع تغییر نکرده و تاتا هم نیاز به یک مدافع مرکزی خواهد داشت.
تاتا مربی جدید باشگاه فقط خواستار یک مدافع وسط هست و به نظر میرسه منظورش "ورجینی" مدافع تیم نیوول الدبویز هستش.
تاتا علاقه خاصی به این مدافع تنومند با قد 1.91 داره. این مدافع حدود یک ماه دیگه وارد 25 سالگی میشه و همچین قرادادش هم همین زمان به پایان میرسه و میتونه بصورت آزاد به بارسا بیاد.
ورجینی قدرتمنده و قدرت دریبلینگ بالایی داره و همچنین در حمله هم بسیار شرکت میکنه طوری که در دو فصل گذشته 8 گل به ثمر رسونده.
اسپورت
مصاحبه مسی
من تأثیری در انتخاب مارتینو نداشتم، این تصمیم خود باشگاه بود. من با او رابطه شخصی ندارم و با او ملاقاتی نداشتم.
من میدانم مارتینو مربی خوبی است. او قابلیتش را در نیولز و پاراگوه نشان داده بیاید امیدوار باشیم که او کارش را در اینجا نیز به خوبی انجام میدهد.
بعد از اتفاقی که برای تیتو افتاد. ما دوباره کم کم در حال بازگشت هستیم ما باید خود را برای فصلی دشوار آماده کنیم.
تویس (Toiss) چیست؟
Toiss که توسط نیمار به عنوان شادی پس از گل به تماشاچیان نشان داده میشود از یک اصطلاح برزیلی گرفته شده به معنی "این ما هستیم"، که علامت محبت و رفاقت بین دوستان و عشاق است. نیمار از این علامت بعد از به ثمر رسوندن گل و همچنین برای ارتباط با طرفدارهاش در صفحه های اجتماعی استفاده میکنه
این علامت مخصوص نیمار در بین جوانان برزیل بسیار شایع شده و شرکت نایک هم تی شرتهایی با این علامت تولید کرده است.
آقا چی شد بالاخره ژاوی تو بارساس یا رفته بایرن؟؟؟؟
دوست گلم داری از یکی از محالات فوتبال حرف میزنیا...!:n05:نقل قول:
والا به چیزی شنیدیم ذهن خودم رو هم مشغول کرد:n02:نقل قول:
FIFA 14 Covers
ف.ی.س.ب.و.ک هواداران ایرانی لیونل مسی
Martino arrives in Barcelona
مارتینو ، کنفرانس مطبوعاتی خود را در روز جمعه ساعت 1 بعدازظهر برگزار خواهد کرد.
سینا جان چرا آدمو میذاری تو آمپـــــاس(تنگنا)؟!:n02: من که طرف Pesمو لئو , حالا چیکار کنم این وسط بیام اینوری یا برم اونوری...؟!:n13::n02: اصلا هردو طرفیم من...:n09: :n02:
اینم نشانه ای از حسن صداقتم...:n02:( آره جون عمم!ایشالله امسال Pes بترکونه و Fifa منفجر شه:n09:)
+++++++++++
خب سرمربی جدیدمون تاتا هم از راه رسید...:n16:
++++++++
اینم شماره بازیکنا برا فصل پیش رو...
++++++++
لیونل & جراردو...
اینام دارن برا خودشون صفا می کنن...:n02:
Hawaii
تاتا همیشه وفاداری خاص و عجیبی به ایده ها و برنامه هایش داشت و در هر مجمع وگردهم آیی عمومی، شخصیت انسانی و قابل تحسینش را به نمایش می گذاشت.
مارسلو بیه لسا، سرمربی موفق و سرشناس آرژآنتینی که خیلی ها به خاطر اخلاق های عجیب و تندش، به او لقب «ال لوکو» (دیوانه) داده اند، روزگاری سرمربی جراردو مارتینو، سرمربی کنونی باشگاه بارسلونا بوده.او که از سال 1991 تا 1992 در نیولز اولدبویز زیر نظر بیه لسا کار می کرده، خاطرات خوبی از آن دوران دارد.
همه کارشناسان فوتبال، تاتا مارتینو را مردی با فلسفه کاری و متعهد به فلسفه فوتبالی بیه لسا می دانند. این دو سرمربی بزرگ آرژآنتینی رابطه دوستانه و خوبی دارند و احترام و حس تحسین فراوانی میان این دو وجود دارد.
شاید برایتان جالب باشد که نظر بیه لسا در مورد مارتینو را بدانید. خیلی جالب می شد اگر بیه لسا این فصل نیز هدایت اتلتیک بیلبائو را در دست می داشت و از این تیم جدا نشده بود و می شد رویارویی تیم او با تیم شاگرد سابقش، مارتینو را در رقابت های لالیگا دید. رویارویی دو مربی آرژآنتینی با سبک کاری ای مشابه.
برای یافتن اظهارنظرات بیه لسا در مورد تاتا، باید به چند سال عقب تر برگردیم؛ به نوامبر سال 2007 میلادی، یک روز قبل از آنکه تیم ملی شیلی که در آن روزها مارسلو بیه لسا را روی نیمکت مربیگری اش می دید، مقابل پاراگوئه که تاتا مارتینس را به عنوان سرمربی داشت به میدان برود.
در آن روز ، بیه لسا صحبت های جالبی را برزبان آورد :« مارتینو الگو و سمبل باشگاه نیولز اولدبویز بوده ولی حالا دیگر یک فقط الگو نیست؛ چرا که فراتر از کارهایی که او به عنوان یک فوتبالیست برای نیولز اولدبویزی ها انجام داده، او بیشتر در این تیم یک الگو در عرصه انسانی و فردی بوده.»
و در تشریح وجهه فوتبالی تاتا گفته:« تاتا همیشه وفاداری خاص و عجیبی به ایده ها و برنامه هایش داشت و در هر مجمع وگردهم آیی عمومی، شخصیت انسانی و قابل تحسینش را به نمایش می گذاشت.»
بیه لسا برای مدت زمانی هر چند کوتاه سرمربی مارتینو بوده ولی با شکست نفسی تمام درمورد شاگرد سابقش گفته:
«من از یک سو با تماشای بازی فوتبال مارتینو از او درس می گرفتم. رفتارهای او به عنوان یک لیدر و کاپیتان تیم هم درس بزرگی برای من بود. من اصلا خودم را استاد و سرمربی او نمی دانم و درس های زیادی از مارتینو آموخته ام.»
.................
سرمربی جدید بارسلونا دیروز وارد بارسلونا شد و تمایل زیادی دارد تا هر چه زودتر کارش را آغاز کند.
سایت گل- ساعت 17.30 عصر پنجشنبه بود که جراردو مارتینو سرمربی جدید باشگاه بارسلونا وارد فرودگاه ال پرات شد و همراه با او خورخه پائوتاسو و الویو پائولوروسو، دستیارانش نیز به بارسلونا آمدند و آندونی سوبی سارتا مدیر ورزشی باشگاه کاتالان به استقبال آنها رفت.
تاتا مارتینو در بدو ورود به بارسلونا به دفتر باشگاه بارسلونا رفت و در مقابل در باشگاه عکس یادگاری با لوگوی بارسلونا گرفت. بعد از اتمام این مراسم، تاتا از همان دقیقه اول کارهایش را استارت زد.
او دیشب شام را درکنار ساندرو روسل و مقامات باشگاه بارسلونا سفر کردتا بیش از پیش در جریان برنامه ها و پروژه بارسا قرار بگیرد. در جریان این مراسم روسل به شدت از سطح اطلاعات تاتا نسبت به تیم کاتالان متعجب شده بود. او همین امروز به اسلو ، پایتخت نروژ سفر خواهد کرد تا به کاروان باشگاه بارسلونا که برای برگزاری اردوی تابستانی به این کشور سفر کرده ملحق شود.
قرار بر این است که امروز ساعت 11.30 به وقت اسپانیا او در دفتر باشگاه بارسلونا حضور یافته و قرار داد جدیدش را به امضا خواهد رساند.بعد از آن و در ساعت 12.15 او عکسهای رسمی و یادگاری را خواهد گرفت و ساعت 13 به وقت اسپانیا اولین کنفرانس خبری اش را در سالن کنفرانس خبری بارسلونا برگزار خواهد کرد.
............
حمله دوباره رئیس پیشین بارسلونا به رئیس فعلی
خبرگزاری تسنیم: رئیس پیشین بارسلونا بار دیگر به انتقاد از جانشین خود پرداخت و عملکرد وی در دوره مدیریتاش در نیوکمپ را زیر سوال برد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، خوان لاپورتا، به مناسبت پنجاهمین سالگر تاسیس مجله لیبروی اسپانیا گفت و گویی با این نشریه انجام داد و در آن از سیاستهای ساندرو روسل، رئیس فعلی باشگاه بارسلونا انتقاد کرد.
لاپورتا اظهار داشت: روسل نماینده نئو نونیزیسم (اشاره به خوان یوئیس نیونیز، رئیس پیشین بارسلونا که به خاطر امتناعش از پرداخت حقوقهای کلان به ستارههای پیشین بارسلونا همچون مارادونا، رونالدو و استویچکوف، معروف شده) است. او عادی کار نمیکند و رفتارش عصبی و ناپخته است.
با وجود انتقاد از روسل، لاپورتا از تصمیم رئیس فعلی کاتالانها برای انتخاب خراردو مارتینو به عنوان سرمربی جدید بارسلونا تمجید کرد. وی گفت: رختکن بارسلونا جو پیچیدهای دارد و زمان میخواهد تا یکی بتواند با آن وفق پیدا کند. فکر میکنم قرارداد بستن با تاتا تصمیم خوبی بوده است. به نظر من اظهارات مارتینو مبنی بر اینکه باید خودش را با سیستم بازی بارسلونا هماهنگ کند، نشان از هوش و درایت او دارد و من مطمئنم او عملکرد خوبی خواهد داشت.
لاپورتا افزود: اگر عقد قرارداد با مارتینو باعث خوشحالی و رضایت مسی شود، به نظر من آینده خوبی در انتظار تیم خواهد بود. این یکی از جنبههای مثبتی است که من در اتخاذ این تصمیم از سوی بارسلونا میبینم.
رئیس پیشین بارسلونا به روسل و همکارانش هشدار داد خود را اقتصاددانانی بزرگ تصور نکنند. او تصریح کرد: ممنوعیت گرفتن کپی رنگی و ملزم کردن خود به استفاده از کپیهای سیاه و سفید و یا فروش برای صرفه جویی در هزینهها با فروش داوید ویا با آن رقم در تناقض است.
بارسلونا دو هفته پیش داوید ویا که برای خریدش از والنسیا 40 میلیون خرج کرد را در ازای 4 میلیون یورو به اتلتیکو مادرید فروخت.