ایول!:12:، حتما باید علاقه زیادی به رشته مورد نظرتون داشته باشین که اینقدر تلاش میکنید.:12:نقل قول:
Printable View
ایول!:12:، حتما باید علاقه زیادی به رشته مورد نظرتون داشته باشین که اینقدر تلاش میکنید.:12:نقل قول:
نقل قول:
مرسی از راهنمایی هاتون! مشکل من اینه که من تک بعدی هستم! و فقط یه کار رو میتونم انجام بدم :n09:
نمیتونم راه برم و روی یادگیری درس تمرکز کنم :n08:
خیلی بده ها ..... خودم میدونم :n01:
اما نمیشه دیگه
اینم یه مدلشه
البته تلاش میکنم که این رفتار رو در خودم پرورش بدم
بچه هايي كه مشكل تمركز كردن روي درس رو دارين و حواستون دائم پرت ميشه و فكرتون به چيزهاي ديگه مشغول ميشه سعي كنين به روانپزشك مراجعه كنين تا داروهايي مثل فلوكستين واستون تجويز كنه. عوارض خيلي خيلي كمي دارن ولي نتيجه خوبي ميدن.
نوشابه انرژي زا معرفي نكردما كسي بره سر خود بره بخوره، داروي اعصاب معرفي كردم حتما بايد متخصص اعصاب تجويز كنه :n05:
البته مصرف دارو هم چندان جالب نیست، چون علاوه بر عوارضی که داره ممکنه شما هم تو دانشگاه جزو افرادی بشید که شب امتحان چهار پنج تا قرص میخورید تا یادگیریتون بالا بره، اینا مخدرن من که اصلا با اعصاب خودم بازی نمیکنم! به جای اون میتونید یه برگه کاغذ کنارتون بذارید تا هر وقت حواستون پرت شد اون چیزی که باعث حواسپرتی شده رو رو کاغذ بنویسید و به خودتون بگید آخر شب بهش فکر میکنم. ممکنه جواب بده.نقل قول:
اتفاقا مصرف دارو اگر تحت نظر پزشك باشه خيلي خوب و تاثير بخش هست.نقل قول:
مخدر معني داره عزيز، داروها از نظر تاثيري كه روي سستم ليمبيك مغز و بقيه قسمت هاي CNS ميزارن به مخدر و غير مخدر تقسيم بندي ميشن.
اون دانشجوها كه شب امتحان چهارپنج تا قرص ميخورن معتاد هستن و تحت نظر پزشك نيستن به هيچ وجه.
اون روش كاغذ و روش عننكبوتي و ... براي كسايي كه دچار حواس پرتي خيلي كم هستن جواب ميده، اكثر كسايي كه مشكل تمركز دارن به دليل پايين بودن سطح سرتونين در مغزشون هست كه از طريق داروهايي مثل فلوكستين و بقيه SSRI ها قابل درمان هست.
ما ( البته من نه سال بالايي ها معمولا ) جزواتي براي آمادگي امتحان تخصص ميخونيم كه توشون تاكيد شده اگر مشكل تمركز دارين ميتونين از SSRI ها استفاده كنين.
من خودم بدون فلوكستين هيچوقت كنكور قبول نميشدم؛ اصلا كتابو كه ميزاشتم جلوم 10 دقيقه بعد فكرم به هرچيزي ميرفت به جز كتاب و تست :n19:
نقل قول:
البته من اینو بگم که تمرکزم روی درس عالیه! اما روی انجام دادن 2 تا کار متفاوت تمرکزم کم میشه! مثل راه رفتن و درس خوندن:n06:
اقا من بايد وقتي درس ميخونم راه برم ...الان دو روز 8 ساعت خوندم امروز ديگه پام درد ميكنه باور كنيد :n02:
قبلا هم چند بار سعي كردم اين عادت زشت رو كه انرژيم رو هم هدر ميده رو ترك كنم ولي خيلي سخته ...
ميشه يه راهكار بهم بديد :n06:
منم مثل تو بودم. یه هفته رفتم کتاب خونه مجبور بودم اونجا بشینم... عادتم ترک شد!نقل قول:
هيچ وقت هنگام مطالعه راه نرين چون باعث ميشه بخشي از انرژي و تمركزتون هدر بره. همينطور اين عادتتون در آينده ( و شايدم همين الان مثل constant_boy ) بهتون آسيب بزنه.
موقع تست زدن چطوري راه ميري ؟؟ :n04:نقل قول:
اقا من بايد وقتي درس ميخونم راه برم ...الان دو روز 8 ساعت خوندم امروز ديگه پام درد ميكنه باور كنيد :n02:
قبلا هم چند بار سعي كردم اين عادت زشت رو كه انرژيم رو هم هدر ميده رو ترك كنم ولي خيلي سخته ...
ميشه يه راهكار بهم بديد :n06:
نقل قول:
خب من يك هفتم از وقتم رو شايد تست ميزنم ...حالا اون 6 7 ساعت ديگه رو راه ميرم