سلام
من کد رجیستر این نرم افزار رو می خوام اگه کسی داره بذاره
Bermin.Software.Moby.Explorer.v2.1.S60.Java.Cracke d-BiNPDA.jar
متشکر
Printable View
سلام
من کد رجیستر این نرم افزار رو می خوام اگه کسی داره بذاره
Bermin.Software.Moby.Explorer.v2.1.S60.Java.Cracke d-BiNPDA.jar
متشکر
اینطور که از اسم فایل پیداست، کرک شده و نیازی به سریال نامبر نداره.نقل قول:
با کد راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره منوی گوشی رو باز کن تا ورزن درایور گوشی رو بفهمینقل قول:
سرعت فیلم برداری از 15 فریم به 17 فریم ارتقا پیدا میکنه:)نقل قول:
از منوی مخفی گوشی میتونی ورژن درایور گوشی رو بفهمی !!!
اسمش اينو ميگه ولي بسياري از کارها رو اين نسخه کرک شدش انجام نميده احتياج به کد رجيستر دارهنقل قول:
کسی جواب من را نمی ده
"آیا k750 قا نقرهای هم داره یا میشه بهش زد"
قاب نقره اي داره من عوض كرده بودم Safa619
سلام دوستان
من هفته ی پیش یک k750 خریدم . فروشنده میگفت ساخت مالزیه . رو جعبش هم نوشته .
من 2 تا مشکل اساسی باهاش دارم .
اول : در مورد باطریه که موقع استفاده از موزیک زیاد دووم نمیاره و یا اینکه با چند ساعت ور رفتن با منو و یا sms از نصف همکمتر میشه .چه بلایی میشه سرش آورد ؟
دوم : و اصلی ترین مشکلم مربوط به صدای گوشی به هنگام مکالمست که مخصوصا در محیط های باز تقریبا غیر قابل شنیدنه . نمیدونم اشکال از گوشی منه و یا اینکه همشون همینن ؟ آیا راهی برای افزایش اون غیر از استفاده از دکمکه های زوم وجود داره ؟ مثلا از طریق منوی مخفی ؟تو رو خدا کمک کنید
ضمنا این روش وارد شدن به منوی مخفی ( کد راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره ) موقه زدن راست و ... وارد منو ها میشه ( در مورد من mp3 ) و دیگه نمیشه کاری کرد .
این k750 ساخت مالزی تقلبیه (با مموری 128)
بچه ها می خوام مسیج هایی که قشنگ هستند رو ذخیره کنم و از قرار معلوم می ره توی SavedMessage و اینطوری که من فهمیدم از حافظه ی سیم استفاده می کنه !
می خوام کاری کنم که خلاصه به این زودیا پر نشه ! یا از حافظه ی سیم استفاده نکنه و از حافظه ی خودش استفاده کنه
خلاصه راه حل بدید منتظریم