داوید لوئیز: طرفدار پدرو هستم و دستش را خواندم
مدافع برزیلی در صحبت هایی اعلام کرد که می دانست که ژولیو سسار سمت راست دروازه را پوشش خواهد داد و از همین رو من سمت چپ رفتم
سایت گل – داوید لوئیز مدافع جوان تیم ملی برزیل در صحبت هایی به آنالیز بازی تیمش مقابل اسپانیا در فینال جام کنفدراسیون ها پرداخت.
لوئیز در جریان این بازی یک شوت پدرو که در آستانه ورود به دروازه برزیل بود را از داخل دروازه تیمش بیرون کشید و حالا در مورد این حرکت فوق العاده ای که انجام داده به خبرنگاران گفت:« من توانستم مانع از گلزنی پدرو شوم، چون طرفدار پدرو هستم.»
در صورتی که این توپ وارد دروازه برزیل می شد، شاید سرنوشت بازی به نحو دیگری رقم می خورد و لوئیس فلیپه اسکولاری در پایان بازی به خبرنگاران گفت:« حرکت داوید لوئیس، کلید بازی بود.»
خود داوید لوئیس در تشریح آن صحنه گفت:« یک ضد حمله بود. ماتا رو به جلو می آمد. سعی کردم توپ را از او بگیرم ولی نتوانستم. بازیخوانی خوبی انجام دادم. چون واقعا پدرو را خیلی خوب می شناسم و فوتبال او را تحسین می کنم. می دانستم که دوست دارد که وقتی که جلوی دروازه بان قرار می گیرد، شوت بزند. می دانستم که ژولیو سسار زاویه شوت با پای راست پدرو را می بندد و من سریع خودم را به سمت پای چپ او رساندم و توانستم مانع از گل شوم.»
مدافع برزیلی در ادامه به این نکته اشاره کرد که کلید موفقیت تیمش در این بازی، این صحنه نبوده:« اتحاد بازیکنان و اعتماد به نفسی که در تیممان داشتیم، این برد را ممکن کرد. برزیل می دانست که چطور کنترل بازی را در دست بگیرد. ما پتانسیلمان را نشان دادیم ولی هنوز هم باید بیشتر از اینها رشد کنیم.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانی آلوس: با نیمار و مسی به ما واقعا خوش خواهد گذشت
مدافع برزیلی در صحبت هایی اعلام کرد که نیمار از بازی کردن در کنار مسی آرژآنتینی واقعا لذت خواهد برد
سایت گل- دانی آلوس مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا بر این باور است که هیچ مشکلی در تطبیق یافتن دو بازیکن جوان بارسا یعنی مسی و نیمار با هم وجود نخواهد داشت؛ چون هر دوی آنها بازیکنان فروتنی هستند.
دانی آلوس مدافع باتجربه بارسلونا در گفت و گو با راک1 راجع به نیمار و مسی و آینده پیش روی این دو در باشگاه بارسلونا به صحبت پرداخت. آلوس دراین باره گفت:« فصل بعد به ما خیلی خوش خواهد گذاشت. به همین خاطر هم خیلی تاکید می کنم. مطمئنم که نیمار بازیکن ویژه ای خواهد بود. حالا او را می شناسید و خواهید دید که حق با من است. بارسلونا خرید فوق العاده ای انجام داده و زمان این را نشان خواهد داد.»
آلوس در ادامه به این نکته اشاره کرد که هیچ مشکلی میان مسی و نیمار وجود نخواهد داشت، چون هر دوی آنها در کمال آرامش هستند.:« ما تلاش می کنیم که مسی و نیمار ارتباط مثبت و خوبی داشته باشند. نیمار از بازی کردن در کنار مسی لذت خواهد بود. ما اصلا به مشکلات فکر نمی کنیم؛ چون فروتنی زیادی در بین این دو بازیکن سراغ داریم.»
دانی آلوس در ادامه به این نکته اشاره کرد که قبل از انتقال نیمار به بارسا صحبت های زیادی برای متقاعد کردن او انجام داده و به او می گفته که به بهترین تیم دنیا می ایی و به او توضیح می داده و در بارسلونا اوضاع به چه ترتیب خواهد بود. آلوس گفت:« ما می بایست در بازار نقل و انتقالات نیروهای خوبی را به خدمت بگیریم. به بازیکنان خوب برای تمام تورنمنت هایی که در آن حضور می یابیم نیز نیاز داریم.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]