نقل قول:
21.فیســــــــبوک میری؟یا کلا شبکه های اجتماعی.....
بر خلاف اکثر افراد ، من اصلا اهل اون نیستم! :دی
نقل قول:
22.گوش دادن به موسیقی با صدای بلند روترجیح میدی یا با هدفون؟(میدونم این سوال رو چند بار ازت پرسیدن!خودم توی صندلی داغ قبلیه یادمه به این سوال چواب دادی!)
با هدفون بیشتر می پسندم ولی کلا با اون راحترم.
بعضی از آهنگا به خصوص اون بی کلام ها جورین که حتما اونا رو باید با صدای بلند و هدفون گوش کرد.
به اضافه اینکه کلا من توی خونه با هدفون خیلی راحترم و دوس دارم فقط آهنگ رو خودم گوش کنم...
نقل قول:
23.من از اون اسمایلی مربعی ها خیلی بدم میومد!
منم خوشم نمیاد : دی
نقل قول:
24.بهترین سولو رو Fade to Black انتخاب کردی،که میشه دومین بهترین سولوت!:n02:اولی که 100% comfortably numb هست،حالا 10 تا سولوی برترت نام ببر!
راستش خواستم یکمی شوخی کنم تا تو باشی دیگه محدودیت نذاری بدون دیوید گیلمور! :دی
سولوی Fade to Black رو خیلی دوس دارم و می تونم بگم با اون زندگی کردم ولی خب از نظر کلی بخوام 10 تای برتر رو انتخاب کنم اینا میشن:
1- Pink Floyd - Comfortably Numb
2- Led Zeppelin - Stairway To Heaven
3- Metallica - Fade to Black
4- Lynyrd Skynyrd - Free Bird
5- Metallica - One
6- Guns N' Roses - November Rain
7- Derek and The Dominos - Layla
8- Pink Floyd - Sorrow
9- David Gilmour - On Island
10- Camel - Ice
البته بازم با این نکته رو باید اشاره کنم که واقعا فاصله بین اونا کمه...
ضمن اینکه یه سری از آهنگای بالا ، نسخه لایو اونا حتی سولوی گیتاری بهتری از نسخه اصلی اون داره به خصوص آهنگای دیوید گیلمور...
[QUOTE] 25.چرا آخه سولوی Fade to black رو انتخاب کردی؟![/QUOTE
توی سوال قبلی به این جواب دادم و کلا هدف اذیت کردن تو بود :دی
نقل قول:
26. 6 تا از بهترین آلبوم هاس راک از نظر کیفیت رو نام ببر.
توی راک اینا به نظرم بهترینن:
Pink Floyd - The Dark Side of the Moon
Pink Floyd - The Wall
Yes - Close to Edge
Led Zeppelin - Led Zeppelin IV
Anathema - Judgement
The Beatles - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
این آلبوم هایی که گفتم تقریبا همه آهنگای اونا از سطح عالی به بالا هستن!
نقل قول:
27.چه نوع گیتاری رو بیشتر دوست داری؟
گیتار الکتریک
نقل قول:
28.گیتاریست های مختلف سبک گرفتن پیک گیتار تو دستشون با هم فرق میکنه،به نظرت دلیلی داره؟
به این برمی گرده هر کدوم از چه تکنیک هایی استفاده می کنن و کلا گیتاریست های بزرگ هر کدوم سعی می کنن که منحصر به فرد باشن...
نقل قول:
29.ترکیب فیلم و کنسرت رو چقدر قبول داری؟!
منظورم اینه که مثلا یه گروه یه کنسرت اجرا میکنن،بعد توی نسخه دی وی دیش یه سری فیلم و ... هم وسط پخش آهنگ ها نشون میدن
به نظرم کاری خوبیه و به زیباتر شدن کنسرت کمک می کنه.
توی کنسرت پالس پینک فلوید هم که اینو به بهترین شکل می بینیم.
نقل قول:
40.نظرت در مورد این جمله چیه:
I Love JB :n12:
اگه منظور اون خواننده کوچولو هستش که من دقیقا برعکس این جمله رو میگم :دی
نقل قول:
41.وحید یه چیز میگم ولی به بچه های انجمن بازی نگو!
این بایوشاک برا من خیلی عادیه!اصلا اونطور که باید برام جذاب نیست!هرچی تریلر میاد و همه تعریف میکنن من میگم:باز یه تریلر معمولی و خسته کننده دیگه!
خیلی وقت ها بود میخواستم توی تاپیکش اینو بگم ولی از ترس ترور شدن بدست طرفدارهاش از گفتنش اجتناب کردم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس واجب شد از فردا به فن های اون بگم که بیان سراغت :دی
خب باید تو از شماره اول این شاهکار کن لوین رو رفته باشی تا بتونی عمق این بازی رو درک کنی و واقعا جزو بهترین شوترهای تاریخه...
این شماره جدیدش هم که هر چی تریلر و عکس جدید از بازی میاد ما رو نسبت به خودش عاشقتر می کنه!
نه غیر منتظره بود!
خودم واقعا برام اون صحنه تاثیرگذار بود و یکی از تاثیرگذارترین سکانس های بازی های 2012 بودش.
این احساسی تموم شدن اون هم فکر می کنم به موفقیتش کمی کمک کرد...
+
خوبه سوالاتت کلا تلفیقی از موسیقی و بازیه :دی
نقل قول:
43.این Axl Rose دقیقا چه مرضی داره که نتونسته حتی 1 عضو ثابت برا گروهش نگه داره؟!
ولا تا حال ازش سوال نکردم :دی
ولی واقعا این گروه Guns N' Roses خیلی تغییر داشته و به خصوص بدون Slash که اصلا این گروه معنایی نداره!
نقل قول:
44.میگن Sash خیلی از جیمی پیج الهام گرفته،راسته به نظرت؟
با توجه به سنش این می تونه حقیقت داشته باشه و دقیقا دوران کودکی خودشو می تونسته کارای اون و دیگر گیتاریست های بزرگ رو گوش کنه و خودش هم فکر می کنم اشاره کرده که لدزپلین جزو گروه های مورد علاقش بوده و کارای اونو خیلی دوس داشته...
کلا گیتاریست های بزرگ مثل جیمی پیج در خیلی از گیتاریست های دیگه تاثیرگذار بودن...
نقل قول:
45.بهترین فیلم امسال؟
امسال زیاد فیلم ندیدم.
ولی از لحاظ اسکار و اینجور جایزه ها بخوای در نظر بگیری فکر کنم لینکلن از بقیه موفقتر و بهتر باشه...
نقل قول:
46.بهترین فیلم سال بعد؟
سال بعد اصلا چه فیلم هایی میان؟! :دی
نقل قول:
47.به نظرت سال بعد بازم مسی رو میگیره؟
اگه عملکردش دوباره به همین صورت باشه و اینقدر گل بزنه احتمالا می تونه ولی خب توی فوتبال هیچی قابل پیش بینی نیست و ممکنه الان مصدوم بشه تا آخر سال!
ولی برای امسال مطمئنا بازم رقیبای سرسختی داره.
فکر می کنم بیشتر به خاطر فرگوسن باشه که خیلی خوب از مهارت های بازیکنا استفاده می کنه.
هر چند که ون پرسی کلا توی آرسنال هم خیلی عالی بود و فصل پیش هم به عنوان بهترین بازیکن لیگ برتر انتخاب شد اونم در حالیه که آرسنال قهرمان نشد.
نقل قول:
49. 9 تا از بهترین خواننده های خارجی؟
صدای این خواننده ها رو خیلی دوس دارم ولی اینا صرفا فقط خواننده نیستن یا نبودن:
مایکل جکسون
الویس پریسلی
پل مک کارتنی
جان لنون
جان اندرسون
سلین دیون
سارا برایتمن
شارون دن آدل از گروه Within Temptation
جیمز هتفیلد
دیوید گیلمور
نقل قول:
50.چه کسی رو از نظر کیفیت و خوب بودن به جان بونام نزدیک میدونی؟
میک میسون ، درامر پینک فلوید هم به نظرم فوق العاده بود و در کنار جان بونام بهترین درامر های تاریخ هستن...
نقل قول:
51.به نظرت پسر جان بونام چقدر تونسته به پدرش نزدیک بشه؟
زیاد کاراشو گوش نکردم ولی با توجه به تحقیقاتم اون چنان درامر فوق العاده ای نیست و برعکس پدرش اون چنان افتخار خاصی هم کسب نکرده.
البته این طبیعیه و بالاخره توی هر زمینه یه کسانی هستن که دست نیافتنی هستن...
نقل قول:
52.الان سوال های City 17 عزیز رو دیدم بعد جواب های تو رو دیدم،شرط میبندم city 17 10 تا پست دیگه بزنه،مجموع جواب های تو اندازه یه کتاب کامل میشه!
آره دقیقا به نکته ظریفی اشاره کردی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
53.
درود بر تو!
54.
وحید برای من واحد پول فال اوت خیلی خیلی جالب هست و خلی دوسش دارم، و به نظرم خیلی هوشمندانه انتخاب شدن.(bottle cap ها)
آره واحد پولی اونم خوبه.
نقل قول:
خوب حالا یه سری سوال برات تدارک دیدم در مورد گروه های مختلف(گروه اول:پبنک فلوبد)
نقل قول:
55.بهترین آهنگ گروه بجز comfortably numb.........
خب مسلما آهنگ Echoes رو انتخاب می کنم و به نظرم از همه لحاظ جزو بهترین های تاریخ موسیقیه.
نقل قول:
56.قویترین آهنگ گروه از نظر مهارتو تکنیک و اینا!
بازم Echoes رو انتخاب می کنم.
تکنیک های استفاده شده در اون بی نظیره و یه جایی از اون دیوید گیلمور با گیتار صدای دلفین درمیاره!
نقل قول:
57.بهترین نوازندگی درام توی آهنگا.........
آهنگ Eclipse از آلبوم نیمه تاریک ماه که تقریبا می تونم بگم که تمام آهنگای این آلبوم از نظر نوازندگی درام عالین...
نقل قول:
58.بهترین و موثرترین استفاده از الکتریک گیتار..
Comfortably Numb و دیگر هیچ!
نقل قول:
59.پبنک فلوید با راجر واترز یا بدون راجر واترز..........
راجر واترز تاثیر زیادی داشته و مطمئنا با اون بهتره.
ولی اگه قرار باشه بین دیوید گیلمور و راجر واترز یکی رو انتخاب کنم مسلما دیوید گیلمور رو انتخاب می کنم...
نقل قول:
گروه دوم لد زپلین :
نقل قول:
60.بهترین آهنگ گروه بجز stairway...........
بعد از اون Rock and Roll رو انتخاب می کنم.
نقل قول:
61.قویترین آهنگ گروه از نظر مهارت و تکنیک و اینا!
مسلما آهنگ Stairway To Heaven !
این آهنگ تاثیرگذارترین کار گروهه و به خصوص سولوی گیتار اون واقعا فوق العاده ست و بی نظیر...
نقل قول:
62.بهترین درام بین آهنگا.(با وجود جان بونام این سوال به نظر خودم یکم سخته جواب دادنش!)
دقیقا خودت خوب اشاره کردی.
ولی با این حالKashmir از این نظر واقعا عالیه.
همیشه به نظرم کارایی که کمی شلوغترن از درام قوی تر برخوردار نیستن و این آهنگ هم با وجود آرومی از درام بسیار عالی بهره می بره.
نقل قول:
63.بهترین استفاده از الکتریک گیتار......
Stairway To Heaven و دیگر هیچ!
نقل قول:
64.بعد از مرگ جان لونام،اگه گروه به کارشون ادامه میدادن به نظرت تا چه حدی میتونستن موفق ظاهر بشن؟
شاید مثل قبل نمی تونستن موفق بشن ولی خب دیگر اعضای گروه هم خیلی عالی بودن مثل جیمی پیج و تا حدودی می تونستن موفق باشن...
نقل قول:
گروه سوم متالیکا :
نقل قول:
65.بهترین آهنگ گروه بجز NEM و FoB.......
One رو انتخاب می کنم که یه آهنگ بی نظیره...
خب این گروه واقعا جزو تاثیرگذار ترین گروه های متال تاریخه و فکر می کنم جزو محبوب ترین ها هم باشه.
به خصوص در ایران که فکر می کنم حتی اگه کسی علاقه مند به این سبک نباشه هم حتما از متالیکا کارایی رو گوش کرده!
نقل قول:
67.متالیکای قدیم یا جدید.......
چون اهل متال نیستم دیگه در موردشون سوال نمیپرسم.
مسلما قدیم بهتر بود و آلبوم های فراموش نشدنی رو منتشر کرد...
نقل قول:
68.بهترین بند دهه 60-70-80-90 و از 2000 تا الان.به هر کدوم جداگانه باید جواب بدی....
این سوالات آخر دیگه خیلی سخته :دی
یه بند بخوام بگم که سخته ولی خب سعی می کنم واقعا اونی که به نظرم بهترینه رو بگم:
دهه 60 : بیتلز
دهه 70 : پینک فلوید
دهه 80 : متالیکا
دهه 90 : آناتما
2000 : دریم تیِتر
دهه 60 و 70 که واقعا دهه های فوق العاده ای بودن و شاید بهتر بود که می گفتی ده تا بند برتر اون دهه ها رو بگم!!
نقل قول:
69.بهترین آهنگ دهه60-70-80-90 و از 2000 تا الن.به هر کدوم باید جداگانه جواب بدی....
دهه 60 : The Beatles - While My Guitar Gently Weeps
دهه 70 : Pink Floyd - Comfortably Numb
دهه 80 : Metallica - Fade To Black
دهه 90 : Metallica - Nothing Else Matters
2000 : Dream Theater - The Best Of Times
نه اتفاقا همه رو ییهو جواب دادم که حدودا دو ساعتی طول کشید :دی
مرسی علی :n16: