آره مخصوصا تو بازی دستورات شما دقیقا اجرا میشه.پاس به عمق دفاع یا سانتر کردن یا وقت تلف کردننقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
Printable View
آره مخصوصا تو بازی دستورات شما دقیقا اجرا میشه.پاس به عمق دفاع یا سانتر کردن یا وقت تلف کردننقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
بچه ها شما از چه فیس پکی استفاده می کنین؟! من خودم ازلینک های مختلف حدود 2 گیگ فیس پک دانلود کردم که البته نصف بیشترش بازیکن های تکراری رو شامل میشه:n02:
کسی یه لینک از فیس پک کامل سراغ نداره؟ یه لینک که اکثر بازیکن هارو پوشش بده:n02:
من با لاتسیو به نیم فصل دوم فصل 2014-2015 رسیدم...رقیب اصلیم واسه قهرمانی یووه است که سه سال متوالی قهرمان شده.تیمم واقعا رو فرمه و 24 بازیه که نباختم.تو لیگ قهرمانان هم از مرحله گروهی بعنوان تیم دوم رفتم یک هشتم نهایی و باید با بارسا بازی کنم.احتمال 90 درصد حذف میشم ولی واسه تیمم با این بودجه خودش یه قهرمانیه تا این مرحله....تا الان گرون ترین بازیکنی که خریدم 4 میلیون پوند هست که واسه یه بازیکن 16 ساله پرتغالی((regen player)) دادم... 4 5 تا هم بازیکن 15 تا 17 ساله خریدم که گرونترینشون 1 میلیون پوند هستش...کلا الان تو هر بازی 3 تا بازیکن 17 سالمو بازی میدم که عکساشونو میزارم....
با استقلال شروع کردم همه چی عالیه تنها مشکل اینه که مثلا قلعه نویی سرمربی سپاهانه هنوز ولی جواد نکونام در استقلال هست نزدیک به 90 درصد ترکیب ها درسته ولی هیستوری و نام بازیکن ها همه واقعیه
فایل رو واسه دوستانی که مشکل جام حذفی رو داشتن دوباره ادیت کردم، فقط دنبال یک مرد میگردم که ترانسفر رو آپدیت کنه و همچنین پست بعضی از بازیکن هارو، تنهایی خیلی سخته این کار:n02:
فایل زیر رو اگه دانلود کنین دیگه مشکل جام حذفی رو هم ندارین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...من کدوم فایل رو دانلود کنم که لیگ ایران بیاد و کجا بریزم؟
ترانسفر همه بازیکنان مهم نیست فقط بازیکنان بزرگ تو تیم خودشون باشن.بازی که شروع بشه اینقدر بازیکن جا به جا میشهنقل قول:
ضمناً بودجه تیمهای بزرگ رو فضایی کنید بهتره و بازیکنان خوبی می خرن حتی خارجی.من بودجه سپاهان و استقلال و یکی دو تا تیم دیگه رو بالا بردم عین چی خرید می کردن
بچه ها کسی لینک دانلود کرک رو نداره؟
آقا لینک پیدا کردم حل شدنقل قول:
فقط موقعی که فایل دیتابیس ایران رو انتخاب میکنم ارور میده بابت جام حذفی، ذر ضمن اون فایل دومی رو هم که دوستمون گذاشتن اضافه میکنم وقتی هر دوتا فایل دیتابیس رو انتخاب میکنم گزینه ی confirm ناپدید میشه باید یکیشو انتخاب کرد، میشه لطفا راهنمایی کنید؟
نه این اشتباه رو نکنین بودجه تیمتون رو زیاد نکنید! تیم های حریف خر نیستن اگر باگاه شما پولدار باشه بهتون مفت بازیکنانشون رو نمیفروشن! من الان خلعتبری رو ۹ میلیون دلار خریدم!
یا برای منچستر قبل (ساخت استقلال) رونالدو رو ۶۰۰ میلیون دلار! اصلا بودجه رو زیاد نکنین