امکان بودن چنین مداری هست ولی من به شخصه جایی ندیدم.
Printable View
امکان بودن چنین مداری هست ولی من به شخصه جایی ندیدم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
آقا من قبلا که با آیسی ضبط صدا کار می کردم یه همچین آیسی ای تو دیتا شیت isd25120 دیده بودم درست خاطرم نیست ولی فکر کنم همین کار را می کرد. اگه اشتباه نکنم mc34119 بودش.
میشه در موردش بیشتر توضیح بدین یا اگه مقاله یا سایتی در مورد این ایسی دارید به من معرفی کنیدنقل قول:
راستی این مدارو آماده جایی ندارن یا نمیشه از ظبط یا وسیله دیگه ای در اورد
با تشکر
واقعا ارزش شو نداره چون یکی از دوستان ما ااین کارو کرد ولی موفق نشد چون تومدار با برد بالا کرستال یا سلفهایی وجود داره که خیلی کم یابه واین مداره خیلی حساسه با کوچکترین اشتباه یا برد مدارتون میاد پایین یا با دومین دستگاه مچ نمیشهنقل قول:
این مداراتی که شما میتونین بسازین انا لوگه ولی این تاکی واکی ها دیجیاله اینم یه عکس ازش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم میگم واقعا ارزش شو نداره
اقا خيلي دستت درد نكنه.راستشو بخاي حرفت قانعم كرد.هالا اين تاكي واكي ها رو كجا ميشه خرييد:ohno:
میتونی تو گوگل سرچ کنی واکی تاکی بعد بقیه ش معلومهنقل قول:
سلام دوستان عزیز
من یه مدار نسبتا ساده ولی کاربردی آنالوگ میخوام کهبشه ساخت در ضمن نکته ای که هست اینه که محاسبات و تحلیل ریاضیشم احتیاجه!
دانشجوی مکانیکم پروژه درس مبانی برقه 2 ئه! گفته یه مدارو بسازید بعد محاسباتشم انجام بدید یا با پی اسپایس ! ( همین بودیگه ؟) تحلیل کنید .
ممنون می شم اگه کتابی سایتی لینکی معرفی کنید یا که بگذارید.
مرسی
من نقشه ساخت يجور انتن رو ميخواهم.يكي واسه tv ويكي واسه راديو جيبي.البته يك انتن عالي
سلام دوست عزیز
اول جاداره که از زحماتت برای پاسخ به سوال ها و سعی در رفع مشکلات دوستان تشکر کنم.
چند روزی که دنبال نحوهی کار میکروفون های خازنی و ساختمان داخلی این میکروفون هام یه اطلا عاتی دستگیرم شده اما خیلی کامل نیستن اگه لطف کنی راهنمایی کنی ممنون میشم.
سلام
من نیاز به یه مدار دارم که.....
از دو قسمت تشکیل میشه.
به صورت بی سیم به هم متصل میشه. ( مثل تاکی واکی )
اما روی یکی از مدار ها 7 تا دکمه هست و با زدن هر کدوم از اونها باید کیت شماره 2 ( قسمت دوم ) همون عمل رو انجام بده.
مثلا اگه یک کلید روی برد اول زده بشه ، Led مخصوص همون کلید روی کیت دوم روشن بشه.
در ضمن ، این دکمه ها باید بصورت فشاری باشه و تا وقتی که دکمه درحالت فشار هست باید اون لامپ روشن باشه و در صورتی که جریانی که از دکمه میگذره قطع بشه اون لامپ هم روی برد دوم قطع بشه.
راستی ، ممکنه چند تا از این دکمه ها همزمان فشار داده بشه ، از این نظر هم مشکلی نداشته باشه لطفا!
من خودم خیلی از الکترونیک سر رشته ندارم ، لطفا مدارش رو برام طراحی کنید. و تصویر برد رو برام بزارید. به همراه قطعات مورد نیاز مثل آی سی و خازن و ... .
در ضمن ، میخوام هر دو مدار فرستنده و گیرنده با ولتاژ حداکثر 3 ولت کار کنه. بردش هم حدود 1 متر بسه. ( حالا هر چی بیشتر بهتر! )
لطف کنید و راهنمایی ام کنید.