نکنه می خوای شاپالاخ محل ابجکت هارو هم بیارن بزارن جلوت بگن برو پیداشون کن؟ :n02:نقل قول:
کمی خلاقیت، کمی استعداد کمی بیگ باس بودن :n14:
Printable View
نکنه می خوای شاپالاخ محل ابجکت هارو هم بیارن بزارن جلوت بگن برو پیداشون کن؟ :n02:نقل قول:
کمی خلاقیت، کمی استعداد کمی بیگ باس بودن :n14:
سلام به دوستان متال گر باز
میخواستم بدونم گیم پلی این بازی بیشتر شبیه کدوم بازی معروف دیگه هست؟
اسپلینتر سل , مدال افتخار , رزیدنت ایول یا بازی دیگه؟
سلامنقل قول:
شبیه اسپلینتر سل. الیته توی این نسخه بازی اپن ورلد شده که آزادی عمل بیشتری به شما میده و اجازه ی انتخاب رویکرد مناسب با سبک بازی شما بهتون میده. هرچند که نهایتاً باید چاشنی مخفی کاری رو هم ضمیمه کنید.
موفق باشید.
splinter cell +farcryنقل قول:
این بازی با گرافیک amd ناسازگاری داره؟
تقریبا 8 ساعت میشه که به کوب بازیش کردم و ت اینجا به یک نتیجه رسیدم.
روی سخنم با طرفداران این بازی هست کسانی که با تک تک نفس های اسنیک (پدر و پسر ) زندگی کردم هست.
اگر میتونید اگر تحملش رو دارید این قسمت رو بازی نکنید چرا ؟ چون که...
MGS V یک بازی تمام عیار با رعایت تمامی اصول یک بازی مخفی کاری هستش
و در نوع خودش بی نظیرترین بازی هست که ساخته شده ولی این قسمت MGS نیست.
خیلی ضربه خوردم از لحاظ روحی و روانی داغونم، 8 سال منتظر بودم تا وداعی با شکوه داشته باشم
با سری بازی هایی که من و زندگی من رو تغییر داد به طوری که شب و روزم عشقم، زندگی من رو این بازی شخصیت هاش و داستان تکرار نشدنی تشکیل میده
اما استاد کوجیما در این قسمت MGS V اون چیزی که ما طرفدارهای این سری منتظرش بودیم رو نساخته و اونم کات سین های طولانی با حضور هزاران خط دیالوگ به همراه عواطف و احساسات بی نظیر شخصیت های دوست داشتنی که همگی در رگ و خونمون جاری شده اما در MGS V دیگه خبری از کات سین های یک ساعت نیست و بازی شبیه نقش افرینی ها بزرگ عصر حاضر شده.
این ضربه ای که به من و فن های این سری وارد شده طوری هست که شخصا احتمال ترک صنعت گیم و اویزون کردن کنترل هارو به احتمال در پی خواهد داشت.
من کات سین می خوام.
من هزاران خط دیالوگ می خوام.
من دوست دارم عواطف و احساسات در بازی فوران کنه.
من دوست دارم دوباره برگردم به همون دشت گل ها، جایی که قلبم رو توش جا گذاشتم.
:n35:
والا من متال گیر باز نیستم و نبودم اما این جمله آخرت : "من دوست دارم دوباره برگردم به همون دشت گل ها، جایی که قلبم رو توش جا گذاشتم."
منو یاد یه صحنه از همین ویدیو آخری که کوجیما برای بازی منتشر کرد انداخت (اگه اشتباه نکنم دشت پر گل سفید بود) . نه تنها اون صحنه حالا در طی زمان ویدیوهای زیادی از بازی دیدم و... اینو میشه کاملا حس کرد که این بازی سرشار از احساسات هستش چیزی که ناخود اگاه درگیرت میکنه و برات موندگار میشه . شاید باورتون نشه من تو بعضی صحنه ها بغضم گرفت ...
من هم با Layken موافقم. انقدر از دیشب تا الان پای بازی نشستم که چشم هام درد گرفتند.
بازی از همه لحاظ فوق العاده است. یعنی یک شاهکار به تمام معناست که تا الان مثلش رو ندیدم.
ولی متاسفانه در چند نکته اساسی از متال گیرهای قبل فاصله گرفته.
من شغل و درآمدم رو بعد از خدا مدیون هیدئو کوجیما هستم چون زبان انگلیسی رو با این بازی یاد گرفتم، اون زمان که انقدر وسایل ارتباطی و زبانکده و فیلم و این چیزا در دسترس نبود یادم میاد از طریق کتاب لوحه خانه با بازی متال گیر آشنا شدم و کلی صفحه در موردش نوشته بود. من هم بازی رو خریدم. اولین بازی پلی استیشن بود که میدیدم 2 سی دی داره. البته رزیدنت ایول 2 هم 2 سی دی بود اما کمی شرایطش با این متفاوت بود.
بازی از همون اولش پر از صحنه های سینماتیک بود(ورود اسنیک با زیردریایی به پایگاه دشمن) بالا رفتن لیکویید از آسانسور و.....
سیستم بیسیم زدن بازی برای من شده بود کلاس یادگیری زبان. باور کنید تا همین الان هم خیلی از مکالمات بازی رو حفظم فکر کنم بالای 30 بار بازی رو تموم کردم و این سوای گیم پلی زیبا و مخفی کاری، بخاطر صحنه های سینماتیک خیلی زیبا، داستان قوی که مثل فیلم جلو میرفت و ساعت ها مکالمه بود. حتی صحنه های بازجویی اسنیک در صفحه ی منو هم بارها و بارها دیدن داشتند. انقدر مکالمات رو گوش دادم که با اینکه خیلی هاشون رو متوجه نمیشدم اما حفظشون شده بودم و یواش یواش با یک دیکشنری معنی هاشون رو در میاوردم.
اما در این نسخه، متاسفانه سوای فوق العاده بودن بازی از هر لحاظ، به نظر من بازی اون پیوستگیش رو از دست داد، دیگه حس بودن در یک فیلم و همزاد پنداری با بیگ باس رو ندارم. دلیلش هم مشخصه: سیستم بازی چیزی شبیه به انجام دادن ماموریت هایی جدا از هم و بدون پیوستگی شده و بیشتر حالت قراردادی بخودش گرفته.
منظورم رو اشتباه متوجه نشید این بازی چیزی فراتر از فوق العاده است، حالی که به آدم دست میده وقتی خودش رو برای هجوم به پایگاه دشمن آماده میکنه و از روی تپه مواضع و نیروهای دشمن رو شناسایی میکنه و تاکتیکش رو برای هجوم بررسی میکنه تا حالا در هیچ بازی وجود نداشته. اما حس اون متال گیر های سابق رو بهم نمیده، ضمن اینکه کمترین شخصی که صداش رو توی بازی میشنویم بیگ باس است که مکالماتش خیلی کم است.
بروبچ ، با این سیستم میتونم این بازیو اجرا کنم؟
رم:6 DDR3
سی پی یو: CORE I5 1.60GHz up to 2.60 GHz
گرافیک: Radeon R7 M265
سلام من نسخه fitgirl دانلود کردم اخرش این خطا میده انتی ویروس غیر فعاله در ضمن حجم نصب شده بازی زده 720 مگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]