چه بهتر :31:(شوخی)نقل قول:
چرا نتونستی میومدی همین جا بچه ها راهنماییت می کردن:13:
چه بهتر :31:(شوخی)نقل قول:
چرا نتونستی میومدی همین جا بچه ها راهنماییت می کردن:13:
شانسو نگاه کن تورو خدا !
حریفمون سه تا بازیکن داشت که دو تاش بنزما و جرارد بودن و ترکوندن رفت ...
من با یا یانگ و دیارا و زلاتان و هارت هیچی نیاوردم ...
من با 46 امتیاز فقط جلوی 5 نفر از بچه ها بازنده بودم که از قضا جلوی یکی از همین 5 تا هم بازی داشتم :41:
خدایی چه وضشه ؟! :|
اصــن راضی نیستم از تیــم ! :19: رتبه 145 ایران کجا رتبه ی 785 کجا؟!! ایـــن بــود اون جـواب اعتماد من به ایـن بازیکنای پول پـــرست؛ بیــــب.../؟! :13:
خب دیگه چاره ای نداشتم و علی غم میل باطنی یه ویــلدکــارت مَشـــت زدم و با یه گـرد و خاک عظیـــم کـــل تیــم رو اخراج کــردم ! (یــه چی تو مایه های دنیزلی ! :دی )
+
درســته به تیـم El Matadors بازی رو واگـذار کـردم(اونم به دلیل مسائل حاشیه ای :دی) امـا دیـگه جلوی تیـم Kurosh از ایــن خبــرا نیـــست و نــخواهد بود ! بــــــلـــه! :31:خلاصه این کـه روبرو آمــاده باش ! :3::31:
در کل درستـه الان اون تـه مه های جـدولم ولی هنـوزم بـه قهـرمانی تو بـازی ها امیــد دارم ! :46:
پس بنابرایــن:
لا لا لای لای لا لای لا لای...
M.Susa قـهرمان میـشه خدا میدونه که حقـشه به لطف یـزدان و بچـه ها ...: دی
:10:
تو مچ دی اول نفر 120 ایران بودم الان شدم 643...:19:
تو این دور اصلا بازیکنام خوب عمل نکردن...
ولی دشمنان ما زیاد خوشحال نشن چون ما تو تیم تشتک سازی با هم هم قسم شدیم جام رو بالای سر ببریم...
از حق نگذریم اگه حریف (pankave ؟!) دو مدافع فرانسویش رو میذاشت تو بازی الان نتیجه 43-40 بود!
عجیب بود بازی نکردن evra !!نقل قول:
کسی خبر نداره بازی بعد تو ترکیب هست یا نه؟
اون 6 امتیازی که پرید به کنار...حالا باید یک ترانسفر اجباری هم انجام بدیم (-3 امتیاز)..:mellow:
مسعود جان از من به تو نصیحت برای کوروش کری نخوننقل قول:
درســته به تیـم El Matadors بازی رو واگـذار کـردم(اونم به دلیل مسائل حاشیه ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) امـا دیـگه جلوی تیـم Kurosh از ایــن خبــرا نیـــست و نــخواهد بود ! بــــــلـــه! :دیخلاصه این کـه روبرو آمــاده باش ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
قبل از تو یکی دیگه کری خوند نابود شد تو دیگه عاقل باش این کارو نکن:31:
این کوروش اعصاب نداره یه هو میزنه ناکارت میکنه ها:31:
از من گفتن بود اصلا کری خوندن برای کوروش برای تیم حریف شگون نداره یه جورایی همه بازیکنای حریف توی بازی فلج میشن:31:
دوست من معروفترین جمله دنیا اینجوری میگه: از من به تو نصیحت برای این لاماسیا کری نخون:31:نقل قول:
چند روز بود مشکلات داشتم وقت نمیکردم اینجا بیام .
اسم تیم Pi30 هست که میخواست شگفتی ساز بشه ولی نشد.
احتمالا یک تغییر تو ترکیب بدم تا دور سوم صد جدول رو از گرافیکار پس بگیرم و برگردم سرجام.
ممنوننقل قول:
به عليرضا و ايمان عزيز هم تبريك ميگم كه زوزه كشان و با كمترين اختلاف ممكن دوم شدن
يه تبريك مخصوص ديگه به عليرضا كه تا پايان دور دوم در مجموع اوله. البته زياد اون بالا نميمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالله در پایان بازیها هم بهم تبریک بگی:31:
ولی فکر میکنم زیاد اون بالا بمونم:31:
جدی میگم:31:
[QUOTE=MCSE MAN;7054903. تازه لوران بلان در يه حركت باور نكردني اورا رو بازي نداد وگرنه با توجه به اينكه فرانسه گل نخورده بود ميتونستم حداقل 6 امتياز ديگه بگيرم![/QUOTE]
آره واقعاً با بازی ندادن اورا خیلی ضربه خوردم. وگرنه الان تو هر دو تا جدول سوم میشدم. تازه شاید نزدیک 10 امتیاز بابت تعویض ها و عوض کردن کاپیتان از دست دادم. هر کی رو که بازی دادم گند زد. اون از کریستین رونالدو که 1 امتیاز آورد و اونم از اورا و آباته که اصلاً بازی نکردن.
الان دیگه وقته وایلد کارته.
منم توی هر دو دور نتونستم از امتیاز کاپیتانی استفاده کنم دور اول کاپیتان در مجموع 4 آورد این دور در مجموع 6 در حالی که اگر دور اول آرشاوین رو کاپیتان میکردم 16 میاوردم این دورم اگر دزاگوف یا بنزما رو کاپیتان میکردم 14 یا 16 میاوردم. دو تا 8 امتیاز توی هر دو دور از دست دادم یعنی 16 امتیازاز این بابت واقعا ضرر کردم وگرنه الان اون بالا بالاها بودم
از امتحان سخت هد تو هد مچ دی 2 با سربلندی بیرون امدیم . تیم قدرتمند ارژانتین رو بردن کار هر کسی نیست :دی
ولی توی رنکینگ با اینکه از مچ دی اول بیشتر امتیاز اوردیم سقوط یک پله ای داشتیم .
حالا کدوم مهمتره؟:دی
spam united کیه ؟ فکر کنم با من بازی داره یادم نی :دی
می ریم که هتریک کنیم :دی
تازه من قبل دو سه تا بازی بیرون بودم و به اینترنت هم دسترسی نداشتم برای همین نتونستم تعویض کنم یا کاپیتان عوض کنم. مثلا! قطعاً کریس رونالدو رو کاپیتان تیمم نمیذاشتم ولی نرسیدم کاپیتان رو عوض کنم اون هم کلاً 1 امتیاز آورد.نقل قول:
کلاً دور دوم بد بود. حالا ببینم مچ دی 3 چه میشه.