ترافیک نا محدود نداره نزدیک بود سر من هم کلاه بره ، کارمنداش به دروغ می گفتند ترافیک رایگان داره
Printable View
ترافیک نا محدود نداره نزدیک بود سر من هم کلاه بره ، کارمنداش به دروغ می گفتند ترافیک رایگان داره
الان من میتونم پس قرارداد رو فسخ کنم
به من گفتن اگه یه ساله بگیرم داره
دروغ میگن مثله اب خوردن
سلام به همه
من تا 10 روز پیش نتم 1مگ نامحدود بود که تموم شد و رفتم که تمدید کنم (سرعت دانلودم هم میانگین 100 بود)
رفتم و بعد از کلی کلنجار که چرا نامحدود نمیدن مجبور شدم 2مگ 8گیگ بگیرم(37تومن)
این وصل شد و من واقعا از سرعتش راضیم (260 سرعت دانلود) بطوریکه تو یوچیوب ویدءو های 720 رو روون پخش میکنه
ولی مصرفم چون بالائه 8گیگو در 2.5 روز تموم کردم و 30گیگ دیگه خریدم 67تومن
الان این کلا واسم 38+67=105 هزار تومن ناقابل دراومده و من میخام خودمو دار بزنم چون فقط 7گیگ دیگه برام مونده
خلاصه که اگه مصرفتون بالاست اصلا سراغ محدود نرید چون هر دفعه حجم تموم کنید باید تا مخابرات برید و اصلا بصورت غیر حضوری نمیتونین حجم بخرین یا تمدید کنین که خیییلی مسخرس
امیدوارم حرفام بدردتون بخوره
6 ماهه هم شبانه داره دیگه؟
من که 1 ماهه گرفتم فکر کردم شبانه داره ولی خب نداشت!!!!
خطمم فیبر نوری هست و ... ،
به این میگم سوء استفاده!!!
ولی آنلاین فکر کنم بشه حجم خرید چون من تا مرحله ارسال تراکنش به بانک رفتم ( بقیش رو ادامه ندادم تا ببینم مشکلی داره یا نه)
سلام
یعنی گل بود به سبزه نیز آراسته شد شدیدا!
دلمون خوش همین اینترنت 512 نامحدود بود که باهاش 4 تا فایل میگیریم و وقت مزخرفمون رو باهاش میگزروندیم که اینم زدن ترکوندن و محدودش کردن!
دوستان کسی تو گلستان شرکتی سراغ نداره که نامحدود سرویس بده با قیمت معقول!
آخه یکی نیست به اینا بگه اینترنت 100 مگ داشته باشی و محدودیت 2 گیگ داشته باشی میخوای چیکارش بکنی؟:n15:
سلام
دوستان توی گرگان اینترنت چه شرکتی خوبه ؟
شما مطمئنی ؟ چون خودشون میگفتن که 6 ماهه و یکساله 5گیگ به بالا شبانه رایگان دارهنقل قول:
من امروز رفتم مخابرات پرسیدم ، گفت کلا در هیچ حالتی شبانه رایگان نداره . دیگه شورشو درآوردن
سلام دوستان عزیز
اقایون گول نخورید شبانه وجود نداره
من 1 مگ داشتم 6 ماهه گفت شبانه رایگانه اما نبود و حجمم تموم شد
بعد 2 گیگ اضافه گرفتم و نرم افزار کنترل حجممو بروز و ریست کردم . مودمم هم وایرلس نداره از این قدیمیاست
بازم حجمم زود تموم شد حساب کردم 1.5 گیگم مصرف نداشتم زنگ زدم میگه مصرف کردی منم بکاپ نرم افزارم هست که مصرف نکردم
خلاصه رفتم دعوا:n02: و فسخ کردم و اینترنت نامحدود گرفتم و گفتم تا سایت برای کنترل حجم نداشته باشید محدود نمیخوام گفت داریم سایت میزنیم خودتون حجمتونو کنترل کنید
این نامحدود 256 چرا اینقدر کنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
واقعا دزدن
گنبد غیر مخابرات کجا اینترنت نامحدود میده ؟ های وب خوبه