با سلام میخواستم نظر دوستان و اساتید رو در مورد آنتی ویروس GData بدونم.
با تشکر
با سلام میخواستم نظر دوستان و اساتید رو در مورد آنتی ویروس GData بدونم.
با تشکر
NORTON ANTI VIRUSE 2011 ONLY
سلام .آنتی ویروس ترکیبی خوبیه.همونطر که میدونید از آنتی ویروسهایی که از دوتاانجین آواست وبیت دیفندر استفاده میکنه وبه همین خاطربیشترین شناسایی ویروس داره.نقل قول:
اگردرکناراین آنتی ویروس از فایروال قوی مثل کمودو استفاده بشه خیلی بهتره.
موفق باشید
دوست عزیز درستش Anti Virus هست :46:نقل قول:
سلام
چند سال که از kis استفاده می کنم و الان رسیدیم به ورژن 11
ولی به علت قدیمی بودن سخت افزار و پایین بودن سرعت کلی سیستم و همچنین اپدیت سنگین و کامل kis واقعا کاسپر برای سیستم بنده خیلی سنگین است
- در مورد اشغال فضلی رم و بهبودهای kis بحث نمی کنیم -
دوستان لطف کنند بدون مطرح کردن و در نظر گرفتن تستهای سایتهای معتبر و فقط با تکیه بر تجربه استفاده بیان کنند
برای سیستم های قدیمی و سخت افزار ضعیف بهترین اینترنت سکریتی که کارآرایی بهتری نسبت به هم نوعش داشته باشه چیست ؟
از لحاظ سرعت
از لحاظ شناسایی
دوست عزیز سوییت های امنیتی نورتون اینترنت سکوریتی و اویرا اینترنت سکویریتی پریمیوم برای شما طبق تجربه شخصی بنده مناسب هستند :46:
اگر زیاد با دانلود سرو کار دارید بهترینش همین کسپره میتونید ورژن های قدیمی تر رو نصب کنیدنقل قول:
...
یا نورتون اینترنت سکیوریتی
..........
اگر فقط دیتابیس و شناخت ویروس تویه کامپیوترتون براتون مهمه نود 32 خوبه
.................
التبه اواست هم پیشنهاد بدی نیست
..
ولی نورتون یا نود بهتر هستند
نه دانلود زیاد نمی کنمنقل قول:
مهم دیتا بیس قوی بعلاوه اشغال فضای کمی از رم بعلاوه باعث کندی سیستم نشود
نورتون که فکر نکنم نصب کنم نود 32 کدوم ورژن بهتره
نود 32 خودش یه ورژن از محصولات Eset هست ولی من اصلا نود32 رو به شما توصیه نمیکنم. شما Avira Free بریزی بهتره.
در ضمن این رو هم بگم که نود32 رایگان نیست و باید کرک کنید و یا با شماره سریال و در کل روش های غیر قانونی ازش استفاده کنید.
اویرا هم نسخه رایگان داره و هم پولی در ضمن اگر شما به تست های AV یه نگاهی بندازید اویرا خیلی قویتر از نود هست. هم از نظر تشخیص و هم از نظر آپدیت راحت و ...
درسته که نود کمترین میزان تاثیر گذاری روی سرعت سیستم داره ولی اویرا هم به همون اندازه سرعت رو کم میکنه شاید به مقدار خیلی کمی کند تر کنه.
همچنین شما میتونید به نتایج این تاپیک نگاهی بندازید:
باز تصمیم با خودتون هستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22330&page=37
موفق باشید :40:
دوست عزیز اگر زیاد دانلود ندارید و حجم اپدیت هم براتون مهمه از نود 32 استفاده کنیدنقل قول:
سری هم به تاپیک مخرب ها بزنید نود خیلی پیشرفت کرده
مثلا من خودم یه مخرب گزاشتم که هیچ یک از انت ویروس های معروف نمیشناختن نتیجه ویروس توتال هم گزاشتم اما نود 32 با هوش مصنوعی میشناخت
اگر براتون دیتا بیس و هوش مصنوعی مهمه > نود 32
اگر براتون هوش مصنوعی رفتار شناسی سند باکس و پیشگیری مهمه> کسپر
اگر براتون امنیت خیلی مهمه که میتونید علاوه بر سوییت امنیتی همزمان چند تا اسکنر هم داشته باشید
و همچنین میتونید به تست های معتبر انتی ویروس ها مراجعه کنید
اما نود فایروالی نداره!! یعنی خیلی ضعیفه به همین دلیل گفتم فقط تشخیص و پاک کردن مخرب ملاکه و یا در اینترنت هم دنبال امنیت بالایی هستید؟ البته با یه سری تنظمیات بهینه نود هم خوب میشه
......
معمولا توی تست های انتی ویروس ها هم رتبه های خوبی داره
.............................
نورتون هم به دلیل تکنولوژِی سونار و همچنین قابلیت هایی مانند بوت تایم که خیلی ها فکر میکنند فقط اواست داره!!! اما نورتون هم داره
و در کل همه سوییت های امنیتی هم ضعف دارن و هم نقاط قوت که همه چیز با تست های خودتون مشخص میشه
همچینن به فروم های امنیتی هم سر بزنید مانند وایلد سکیوریتی
و..